- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit74
tag
válasz
zolia4 #31934 üzenetére
Azért mert Londonból van még lennie kell garanciának, ha tényleg gyári új. A play-ről töltsd le a CID Getter nevű alkalmazást és indisd el, a legfelső sorban ki fogja írni a készülék CID számát, amiből kiderül hová és esetleg melyik szolgáltatónak szánták a készüléket.(persze, ha nem mókolták meg a készüléket)
-
robit74
tag
válasz
zolia4 #31929 üzenetére
Valószínűleg a telefon azért nem frissít OTA-n keresztül, mert nem gyári ROM van rajta, ezért jelenik meg a felkiáltójel frissitéskor. Mivel azt írtad, hogy új (legalább is a hirdetésedben), azt jelenti, hogy az új kameramodullal van szerelve, amire igazán még senki nem panaszkodott (persze nem készít egy Canon D1 minőségű képet), ezért lehet a készüléken lévő ROM okozza a hibát.
A legegyszerűbb az lenne, ha végre tennél fel a képekből párat, hogy mi is a baj velük. -
robit74
tag
válasz
izsmen #31813 üzenetére
A #31732 hozászólásomba leírtam a teendőket, de ha már végigcsináltad és mégsem megy a mentés, akkor mégegyszer csináld meg és a törlés után még lépje be az Alkalmazások/Google beállítások/Társított alkalmazások/HTC biztonsági mentés/Szétválasztás.
Nekem ezzel megoldódott és most működik a mentés. -
robit74
tag
Szia,
Akkor valmit mégsem frissített jól, mert nekem a gyári filekezelő teljesen jól kezeli az SD kártyát.
Sajnos nem kezeli a hálózatot (csak a telót, SD-t és USB tárolót), ezért ha wifi-s hálózati meghajtóról van szükségem valamire, először az ESFileExplorer-t haszálom és bemásolom a telefon memóriába, majd onnan a Filekezelővel az SD-re. -
robit74
tag
Lejárt a szerkesztési idő.
A verzió száma 6.13.402.2
-
robit74
tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31046 üzenetére
Szerintem az, hogy karcolódik nem igazán gyártási hiba, inkább egy tulajdonsága. Ha veszel egy kocsit gyönyörű alufelnikkel és lepadkázod a kereket, ami megkarcolódik, az is gyári hibás, mert nem bírta ki?
-
robit74
tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31042 üzenetére
A készülékházat nem cserélik gariba, ha már karcosan adod le a szervízbe.
-
robit74
tag
Szia, nekem is ...032 CID-je van (augusztus végén adtam el az ázsiai változatot és vettem a mostanit).
Azt írták mindenhol, hogy a frissítés aug-szept , de sajnos hozzánk nem akár megérkezni, pedig már Indiában is frissült
Igen a microSD kezelés az így brutális körülményes, pedig Én telepítettek a "gyári" fájlkezelőt a 4.4.4 verzióból, de sajnos mivel utólag telepített, így ez sem kezeli a kártyát.
Marad a várakozás (vagy ezt is eladom és jöhet az M8 dual). -
robit74
tag
válasz
Loboda #30937 üzenetére
Annyival tud "többet" , hogy engedi másolni a filekat a készülékbe helyezett microSD-re (úgy mint a kamera által készített fotók is mehetnek a micro-ra), míg az általam jelenleg használt ESFileExp. progival nem engedi (nem rootolt a készülék).
Toeki: nem a play az egyébb forrás, hanem a progi fejlesztője. -
robit74
tag
Valaki dual SIM-es készülékre kapott már 4.4.3-as frissitést?
Azt írták augusztus-szeptember és még mindig semmi
Nagyon kéne a gyári filekezelő, hogy elérjem a microSD-t rendesen. -
robit74
tag
válasz
Red Bull fan #30836 üzenetére
A billentyűzetet váltás át EN-ről HU-ra. (baloldal legalsó sor második billentyű).
-
robit74
tag
Tudja valaki hogy a M7 Dual SIM-re mikor jön a 4.4.3 frissités?
-
robit74
tag
válasz
Sienthe #30192 üzenetére
Függ attól, hogy milyen a HBoot verziója a készülékednek, mert lehet, hogy csak a HTC-től lekért bin file-val nyitható a készülék, ami gari vesztős.
Egyébként meg nem lenne rossz ha kicsit visszaolvasnál, mert elég sokszor volt már itt róla szó, de azért az itt([link]) található linken megtalálsz mindet a nyitással kapcsolatban.
Aztán ha nyitott a készülék kezdhetsz custom rom-kat feltolni rá. -
robit74
tag
válasz
TechData #30191 üzenetére
Ha T-s vagy engedélyezned kell a dominós roaming-ot még itthon (mivel külföldön nem garantálja a Tré, hogy be fogod tudni kapcsolni): aktiválás a *104# kód elküldésével (felhívásával), deaktiválás a *105# kód elküldésével lehetséges.
Minden hívást a *101*telefonszám# USSD kódsorral kell indítani.
Még mód van a Domino Roaming Direkt szolgáltatás bekapcsolására is, ilyenkor nem kell előhívó kódokat alkalmazni, olyan roaming társszolgáltatók hálózatánál, ahol ezt ők engedélyezik.
Ja és nem árt a telefonodon is engedélyezni a roamingot
-
robit74
tag
válasz
Red Bull fan #30050 üzenetére
A T-nél már nem javítanak semmit. A szerviz kimerül a készülék átvételével majd küldik tovább.
-
robit74
tag
válasz
Nuada herceg #29991 üzenetére
Én a helyedben átvételkor ellenőrizném egyből a "sárga foltot" és ha megvan azonnal visszaküldeném a szerviznek. Az enyém 4-szer járt a cseheknél a T-mobilon keresztül, de végül a teljes készüléket kicserélték.
-
robit74
tag
válasz
Nuada herceg #29985 üzenetére
Ha a T-nél adtad le , akkor kb. 8-10 nap alatt megvan (a javítás 1 nap a többi a T logisztikai Waberer's). Nekem többször volt május óta a cseheknél és mindig ennyi volt az átfutási idő.
-
robit74
tag
-
robit74
tag
válasz
SeatLeon08 #28826 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, főleg mikor zsebre tettem (kamera és hangszóró csere után érkezett vissza a szervizből). Elküldtem újra szervízbe, T-s szervizen keresztül, a hiba felvétele az ügyintéző részéről elég szabados volt
, ezért másfél hét után úgy jött vissza, hogy szoftver frissités (kicsit lettem csak ideges
). Azonnal forditottam vissza és jeleztem a problémát a HTC CallCenterének (igen sajnos amagyar vonal egy fős: Meggyesi István személyében), aki megígérte, hogy az általam jelzet problémákat mindenképpen megvizsgálják/orvosolják és csak kifogástalan készüléket kapok vissza. Most várok, hogy visszaérkezzen a kicsike.
-
robit74
tag
válasz
adodaniel #28592 üzenetére
Én múlt pénteken adtam le az enyémet újra (sajnos én is egy LG Opt. F6-os szutykot kaptam
), mivel első körben csak a kamerát cserélték ki, de a hívás közbeni vonalbontással és az akku túlmelegedéssel nem csináltak semmit (mint kiderült a T csak a kamerát jelezte feléjük).
Most a HTC call centernek is elmondtam részletesen és pontosan a problémáimat, mert a "T-s szervizes" kollega kicsit zanzásította a munkalapon az általam elmondottak és mikor ezt nehezményeztem, annyit mondott, hogy a szerviz érteni fogja. (Kiderült, hogy a csehek sem gondolatolvasók)
-
robit74
tag
Helló,
Egy ismerősömnek még az előző frissités után eltünt a mobilnet. A szolgáltató sem tudta életre kelteni, azt mondták, hogy a modul rossz
Sajnos sufni GSM-es a készülék, a "szervizükben" bevizsgálták és szerintük nem hibás a készülék (de ők sem tudták megmutatni, hogy műköőképes a mobil net része) egyszerűen azt nyilatkozták, hogy a szolgáltatóval van a gond
Patthelyzet alakult ki.
Valaki találkozott már ilyen hibával? esetleg megoldás?
A CID-je 032-es, de a HTC support szerint az IMEI alapján ázsiai piacra szánták (ez is nagyon érdekes).
Most ráfrissitettünk az új szoftra is, de nem oldotta meg a problémát -
robit74
tag
Sziasztok,
Na megjött a kicse a csehektől (11 nap)
A kamera csere megtörtént, a javítás hibátlan plusz kicserélték a hangszórókat, mert a szervíz teszten szerintük recsegett.
És jön le a fissités is -
robit74
tag
Na ma eljött az idő, hogy az 1-nem elinduljon a kamera csere irányába. A szervizes azt mondta, hogy másfél hét és visszakapom, addig kaptam tőlük egy samu ace-t
.
Máris hiányzik a kicsike!
Ha visszaért leírom, hogy milyen minőségben javították. -
robit74
tag
válasz
Badboys #16443 üzenetére
Ez nem igaz. Nem a fogy.véd. törvény, hanem a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4. § (2) bekezdése szabályozza ezt a kérdést. Eszerint a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
A hangsúly a "törekednie kell" -en van, így akár lehet jóval hosszabb is a javítás. -
robit74
tag
válasz
Nuada herceg #15342 üzenetére
A htcdev-ről már letölthető RUU 4.3 develo. edition wwe
-
robit74
tag
Sziasztok. Az MMS-ket nem akarja letölteni, általános hálózati hibát ír.
Hol tudom megnézni az MMS központ beállítást?
-
robit74
tag
válasz
MonkeyMoon #8584 üzenetére
Az "android phone" hardver driverét tedd fel és menni fog.
-
robit74
tag
válasz
HUTCHDB #8200 üzenetére
A daydream, magyarul álmodozás, csak és kizárólag dokkoláskor vagy/és töltéskor (beállítástól függ) működik, amennyiben hagyod, hogy a telefonon magától alvó módba menjen át, bekapcsol és nem engedi a telefont "képernyőzár" módra váltani (sötét képernyő). Ha nem akarod hogy menjen, annak ellenére, hogy aktiválva van a menüben, egyszerűen meg kell nyomni a bekapcsolódó gombot.
Ahoz hogy óra legyen, le kell tölteni a play-ről és telepiteni, ahogy azt xsales írta, majd a menüben kiválasztani a "szinek" helyett. -
robit74
tag
4.2 OTA frissitésről valami hírt találtatok, ami hivatalosnak számít? Én egyszerűen nem találok semmit.
-
robit74
tag
válasz
Daanika #7396 üzenetére
Nekem egy DS volt ezüst színben több mint 2 évig, arra is azt írták anno, hogy kopik, de nekem egy kicsi kopás sem volt rajta eladáskor, pedig használtam rendesen. (Most az One is ezüst, azaz white
) Szerintem nem kell félned a kopástól, ha egy kicsit is odafigyelsz a készülékre egyik sem fog kopni.
-
robit74
tag
válasz
andreina92 #7033 üzenetére
Próbáld ki a Dead pixel detect and fix progit. 30 percig villóztatja és lehet, hogy újra "kiakad".
-
robit74
tag
Még valami.
Tölsd le ezt és telepítsd: [MTP driver]
Előtte távolits el minde synset amit feltettél. -
robit74
tag
válasz
Devil Smile #6900 üzenetére
Én először egy ilyet rendeltem hozzá hát a sz.r minősítés a legfinomabb jelző, ami eszembe jutott róla.
-
robit74
tag
Nekem Xp sp3 fut az egyik notimon, rádugtam a telót, kis homokórázás, eszköz megtalál és nem kellet semmilyen egyébb progi, látom a teljes eszközt mappástul, almappástul. Nem meghajtóként kezeli, de lehet másolni mindkét irányba, törölni.
Még valami HTC-s progit is akart telepíttetni, de azt nem kértem. -
robit74
tag
válasz
galgyorgy83 #6560 üzenetére
Custom, mivel még nincs hivatalos 4.2 az ONE-ra.
-
robit74
tag
válasz
NandorHUN #6520 üzenetére
Az illesztési hiba, amennyiben nem nyílik folyamatosan nagyobbra a rés nem fog gari hibának számítani, a pixelhiba viszont igen (amennyiben eléri a kritikus határt, amit sajnos szervize válogatja, de általában 3 világító pixel), ezért átveszik javításra, kiküldik a csehekhez és kb. 2-3 hét múlva visszakapod.
(Nekem egy Desi Wildet javítottak, de sajnos javítás vagy szállítás közben megsérült a burkolata. Persze mivel nem voltam hajlandó átvenni sérült házzal, visszaadták az árát.) -
robit74
tag
válasz
anonym1s #6146 üzenetére
Hidd el, hogy ez a szektor olyan ütemben fejlődik, hogy 2 év múlva nem az alksi cserén fogod törni a fejed.
Egyébként Én egy Desi S-t használtam intenzíven több mint 2 évig és az akssival nem volt semmi gondom.
A készülékre van a 2 év, amibe minden beletartozik, persze csak akkor ha nem sufni GSM-től veszed. -
robit74
tag
válasz
anonym1s #6144 üzenetére
Én nem értem ezt a folyamatos az S4 vagy az ONE a jobb bizonygatást. Ez itt az ONE topickja és a több mint 6000 hsz.-ban úgy gondolom, hogy előnyei és hátrányai is megjelenítésre kerültek. Ezen érvek és ellenérvek alapján és persze a "személyes találkozás" alkalmával el kell dönteni, hogy megveszem vagy nem, és ha nemre voksol valaki, akkor az az Ő döntése.
Persze mi ONE tulajok tudjuk, hogy mi biztosan jól döntöttük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest