- Kempingezés és sátrazás
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
válasz
Loboda #34613 üzenetére
Ez pontosan hogy működik?
Sunshine Video
Megcsinálom ami a videon van a programmal és S-OFF lesz a teló. Után már csak recovery kell és tudok felrakni custom romot?
Recoveryt melyiket érdemes?Vagy rootolni is kell? Kicsit kavar van.
Utána vissza lehet állítani gyári állapotra ahogy most is van?
-
-
-
kvojnovics
tag
válasz
Loboda #33036 üzenetére
Remek! Az előbb modosítottam az előbbi hozzászólásom! Az a hiba amit abban írtam, lehet azért, mert az eszközkezelőben felkiáltójeles a HTC MTP Device? Egyelőre itt elakadtam? Köszönöm!
Ha meg kézzel lépek be a bootloader-be, akkor meg:
List of devices attached - és ennyi, nem látja, pedig az eszközkezelőben ott van a My HTC rendesen!
-
kvojnovics
tag
válasz
Loboda #33034 üzenetére
Csak egy gyors kérdés: miért kell ez a firmware?
Már majdnem nekiálltam nélküle!
A reboot bootloader parancsnál azt írja, hogy: error device offline
És a legfontosabb kérdés, bár már későn kérdezem, mert már megcsináltam ezt a SunShine-t: vissza tudom állítani a gyárit: Locked, S-ON?
Köszönöm!
-
Diokhan
addikt
válasz
Loboda #31987 üzenetére
Nagyon köszi a részletes leírást, egyenlőre nem fog menni, ugyanis nekem pont win8.1 van a laposon, és egy ideig nem fogom tudni újra rakni (a megadott linken olvastam, hogy az eljárás nem működik win8.1 alatt), de addig is olvasok és tájékozódni fogok, hogy mire oda kerül a sor, ne legyen semmi fennakadás...
nagyon köszönöm mindenkinek, bárkinek eszébe jut bármi, irja ide, mindent el fogok olvasni! Köszi mindenkinek! -
Diokhan
addikt
válasz
Loboda #31974 üzenetére
Zoli állítása szerint zsir új a telefon... Nem értem, hogy ha valaki megvesz egy ilyen telefont, miért nyúlna hozzá rögtön a boot-hoz meg úgy egyáltalán... Ez előtt volt HD2-m, azt telepítettem nagyon sokszor, ehhez egyenlőre nem merek hozzá nyúlni... Mondjuk azt sem látom, hogy rootolva lenne... Nincs fent rom manager vagy hasonló...
-
robit74
tag
válasz
Loboda #30937 üzenetére
Annyival tud "többet" , hogy engedi másolni a filekat a készülékbe helyezett microSD-re (úgy mint a kamera által készített fotók is mehetnek a micro-ra), míg az általam jelenleg használt ESFileExp. progival nem engedi (nem rootolt a készülék).
Toeki: nem a play az egyébb forrás, hanem a progi fejlesztője. -
net84
őstag
válasz
Loboda #30923 üzenetére
Köszi!
Azt inkább kihagynám...megpróbálok megbarátkozni az "újításokkal".
A gyári Live weather home screen visszavarázslására nincs valami ötleted?(#30925) Dr. Maci - nincs mit.
(#30924) Kicsimix - volt ilyen gondom, de egy nem gyári fülessel. Kétszer ki-be, kicsi tekergetés és jó lett.
-
Gino20
őstag
válasz
Loboda #30761 üzenetére
Mert ez china szoftver magyarán nincs rajta google (drive, map,........ play).
Market central van rajta ami full kínai, magyar szoftverket nem is találok vele). playt nem lehet rá telepíteni semmilyen úton módon: marketből sem és gépről sem.
Idegesít a sok kínai progi amit le se lehet törölni.
Az első oldal ami nem szerkeszthető tele van kínai hírekkel.
stb.Akkor ezek szerint nyitni szeretném a készüléket.
-
-
nines
csendes tag
válasz
Loboda #30725 üzenetére
Szia,
nagyon remélem, hogy javítják. Találtam egy videót ahol a gyerek ezt mutogatja na nekem is ilyen de csak alul és jobban:
https://www.youtube.com/watch?v=NwOu5oXpjVQVolt itt a fórumon már hasonló? Próbáltam keresni kulcsszavakra de nem találkoztam még hasonlóval magyar oldalon..
-
Steve1207
veterán
-
dns86
tag
válasz
Loboda #30107 üzenetére
Szia.
Felraktam a romot, de az s-off továbbra se megy. Mi lehet a gond? Driverek ok. Leellenőriztem fastbootban is, meg Adb-ben is. Kiírja a telefon sorozatszámát. Mégse csinálja meg se a firewater, se a rumrunner. Superuserben már adtam jogot alkalmazásoknak, és adb-nek is.
A rendszer Windows 7 32-bit, rendszergazdai jogok megvannak, tűzfal, vírusirtó kikapcsolva.
Jelenleg a telefonon 1.57 Hboot, illetve a linkelt ARHD rom.
Valami ötlet? -
dns86
tag
válasz
Loboda #30085 üzenetére
Szia.
Szeretném még a segítséged kérni, abban hogy jó -e a sorrend:
1: HTC Deven nyitom a bootloadert,
2: elindítom a rumrunner-t, ami ugye megcsinálja az S-OFF-ot (ehhez nem kell ugye root, meg custom recovery?)
3: követem az általad linkelt oldalon a leírást.
Utána, hogy tudom újra S-ON-ra tenni, és visszazárni a bootloadert? -
csgabi1986
csendes tag
válasz
Loboda #30022 üzenetére
Azért nem értem, hogy az enyémet miért nem javították. Azt írták hogy "A készülék javítása az adott régióból származó hardver-es felépítés inkompatibilitása miatt nem lehetséges". És küld hozzá egy táblázatot ahol bekarikázza, hogy francia. Nem gondolnám, hogy hardveresen különbözne a magyar készüléktől.
-
I-S-T-I
tag
válasz
Loboda #27970 üzenetére
Én is kaptam anno 25 GB dropboxot One X-hoz, most rinyál is, hogy le fog járni... Amikor kicserélték M7-re februárban akkor azon csináltam egy új dropboxot másik emaillel és arra is megkaptam a 25 GB-ot az M7-hez.
Szerencsére én még régebben kaptam sulihoz is 25 GB tárhelyet (Great Space Race) úgyhogy csökkenni fog, de nem 3 gb-ra...
-
dani3l
őstag
válasz
Loboda #27967 üzenetére
Akkor rosszul emlekeztem. Mondjuk en az M7-hez is Dropboxot kaptam, Driveot nem.
Igazabol nincs tul sok jelentösege, mert sajat felhöben tarolok mindent, igy csak egy plusz hely, ahol megvannak, biztos ami biztos. Csak akkor nem is nagyon pakolok mast bele a fölszinkronizalt kepeken kivül. -
w.miki
veterán
válasz
Loboda #27830 üzenetére
Köszönöm a sok segítségeteket
de őszintén megmondom, nekem ezek a magyar leírások kicsit kínaiak, így THX útmutatásai alapján tettem fel a gyári recovery-t, pedig keveset tudok angolul. De az valahogy átláthatóbb volt, úgy pontokba szedve... Meg nekem hiányzik belőle, hogy mikor, hogyan, milyen állapotban dugjuk rá a telefont.
Igaz a parancsokat meg a magyar leírásból lestem le...
Még egyszer köszönöm mindenkinek!
Így elvileg most gyári állapotú a telefon, hiszen gyári recovery-m van... hogy is lehet abba belépni, hogy megnézzem? -
-
w.miki
veterán
válasz
Loboda #27799 üzenetére
ne állítsam vissza teljesen gyárira?
Ha megint jön egy frissítés, akkor lehet, hogy megint megfekszik a teló, nem?
vagy most már jó lesz, és marad a TWRP is?Ha teljesen gyárit szeretnék, akkor mit kell feltennem? Valamelyik RUU-t?
Bár akkor meg elveszik az S-off, meg ilyenek, annak van valami hátránya?
Inkább hagyjam így, TWRP-sen? -
w.miki
veterán
válasz
Loboda #27789 üzenetére
köszi, a leírás alapján végigment a folyamat, be is kapcsolt a teló
de most megint nem tudok belépni recovery-be
hogyan tudnám ellenőrizni máshogy?no, most be tudtam, az előbb mit rontottam el?
Tampered * Unlocked *
M7_UL PVT SHIP S-OFF RH
CID-11111111
HBOOT 1.57.0000
Radio-4T.27.3218.14
OS-5.11.401.10
SN: HT338W900348
MB: 41KH532600975
közben leszedtem a CID getter.apk-t, eszerint a CID:02_102így akkor már jó lesz, befejezhetem az aggódást?
de most megint nem tudok recoverybe lépni
-
w.miki
veterán
válasz
Loboda #27786 üzenetére
Köszi
a leírás alapján úgy csináljam mintha recovery-be lépnék?
Csak a Fastboot opciót válaszzam?
Utána még kell valamit nyomni a telón?
Bootloader/Reboot/Reboot Bootloader?
Vagy csak USB-re dugni a Fastboot választás után?.. vagy előtte?
FASTboot.exe-s mappát tudnál linkelni? -
w.miki
veterán
válasz
Loboda #27771 üzenetére
aha, köszi, eddig hosszan nyomtam a bekapcs gombot, de így, röviden jó
itt mit nézzek?
Tampered * Unlocked *
M7_UL PVT SHIP S-OFF RH
CID-11111111
HBOOT 1.44.0000
Radio-4A.17.3250.14
SN: HT338W900348
MB: 41KH532600975
közben leszedtem a CID getter.apk-t, eszerint a CID:02_102ezt feltettem, most elindul a teló, de félek, hogy valami nem megfelelő, és valahol ki fog akadni
-
Steve1207
veterán
válasz
Loboda #27107 üzenetére
Túl sok értelmetlen dolog kerül bele, tény, hogy testreszabható nagyon, de ez túlzás. A Sense Toolbox meg hasonlóknak van értelme, de pl az xposed is fölösleges az esetek 90%-ában.
Aki meg ugye annyit akar mókolni rajta, az lazán egy AOSP-t használ, ami fele annyi rammal beéri (főleg, ha még abból is eltávolítod a vackokat).
A mókolt apk-k grafikai változtatásokról nem is beszélve, ami akár stock témával is megjelenik. Persze a VRThemes módszer óta egyszerűbb, de így is vannak benne bakik.
Mindemellett egy stock, kiszelektált rendszer még gyorsabb is, mint a Viper. Ha már mókolunk legyen minden szempontból patent a rendszer, ne csak testreszabhatóságra. Ebből adódóan csalódás volt a Viper mindig is, de felőlem mindenki azt használ ugye, amit akar, csak magánvélemény
Pl az ARHD-t se szeretem, vannak ügyes dolgai mike-nak, de azért aki jobban megnézi, nem egy Maximus vagy ICoin munka.
Ha már romok, érdemes shnizlon OrDroid-jára is figyelni, csak ő ritkán frissít. Egyik legstabilabb és legfürgébb rendszer.(#27115) dns86: szeretem, jól felépített, sok hasznos funkció. Hibával még nem találkoztam (fürgébb is az egész).
-
SeatLeon08
tag
válasz
Loboda #27002 üzenetére
Az a rész nem rád vonatkozott, hanem az olvass vissza bla-bla szöveget íróra.
Más: Annyira bírom, hogy felpezsdül a fórum, még ha minden hozzászólás majdnem meg is egyezik és rögtön jönnek az olvass vissza szövegek, meg a másik osztása. A többség tényként beírja, hogy mit tapasztalt és jön mindenkitől a szerver túlterhelt szöveg. Mindenki tudja, csak beírja a tényt
Akinek nem inge, ne vegye magára! Bocs, hogy beírtam a tapasztalatom, mint más.
-
SeatLeon08
tag
válasz
Loboda #26989 üzenetére
Nem is írtam, hogy azonnal kell, vagy nem tudok várni...
Csak azért írtam, hogy a többiek lássák, nem csak náluk akadt meg a dolog, hanem más is jár ilyen cipőben.
Reggelre tuti jó lesz!Csak nem kellene rögtön leugatni valakinek a fejét, aki csak tapasztalatot osztott meg és még csak nem is hülyeséget kérdezett. Sőt, nem is kérdeztem!
-
pjen
félisten
válasz
Loboda #26220 üzenetére
Szia igérted segítesz frissíteni,a teló jelzi hogy van rendszer frissítés,ha autómatán van.El is kezdi letőlteni,de azt irja hibás a frissítés,és próbáljam kézzel
évjegy,szovtver frissítések,itt már azt írja telója naprakész nincsenek frissítések.Ha Tudsz segíteni köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kempingezés és sátrazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stellar Blade
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged