Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Na most tudtam hosszabban is írni.. a fránya szerkesztési idő.

Szóval a FireWaternek amúgy oly mindegy a hboot

Annyi a lényege, hogy rootolt készüléken kell végezni.
Ami ugye KK base romokon Dev.es unlock nélkül nem lehetséges és temproot se megy még." Pre-requisites for normal method:
...
Your device must be HTCDEV unlocked and rooted or have a working temproot/root.
... "" Temproot method: This will typically only work on M7 and older devices with android version 4.3 or lower. Do NOT seek support if this temproot does not work for you. "
-
dani3l
őstag
válasz
Steve1207
üzenetére
En öszig varok mostmar a gariztatassal, kamera igazabol marhara nem erdekel, mas komoly baja meg egyelöre nincsen. Aztan utana ha meg mindig nem lesz müködö s-off ami nyitja a bootloadert, akkor nyitom htcdeven, jövö ilyenkor ugyis lejar a gari, addig mar csak nem lesz baja. Ha meg nem lehet egyaltalan s-offolni, akkor bizony elbucsuzok töle..
De nem igazan ertem, miert nem tudtak eddig megoldani. Nekem kicsit ugy tünik, inkabb nem akarjak.. Mostmar ugyis itt az M8, fejlesztök nagy resze azzal van elfoglalva, M7 mar csak amolyan "mellekag".
One X-nel a tegra miatt nem tudtak egyaltalan ugye, na de itt mar egyszer megoldottak, nem hiszem, hogy egy hboot frissites kifog rajtuk..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő