Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nekem is van egy olyan res fölül, de abszolt nem zavart az elmult egy evben, csak akkor latom, ha nezem, akkor se feltünö. Ezert szervizbe küldeni szerintem netto hülyeseg. Csereltetni is (bar az nalad igy egy het utan gondolom mar nem is opcio), mert benne van, hogy kapsz helyette egy masikat, amin nincs res, viszont pixelhibas, lehet tippelni, melyik zavarobb.

Hibas szeriak igazabol megjelenes utan voltak, mostmar inkabb csak hibas darabokat lehet kifogni.
-
Loboda
senior tag
-
spawn21
veterán
Ezt Neked kell eldöntened.
S600 óta nem szól másról a dolog, csak a számokról. Meg a 4k-ról (amit persze jó formán sehol sem tudsz megnézni, hacsak nincs egy millád tv-re) .
Nekem átlépjük vagy léptük az egy évet ezzel a telefonnal. Ami nálam nagyon nagy szó. két-három hónap egy telefon. Szerintem az egyik legjobb telefon
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Villanyszerelés
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest