Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
viktor82
üzenetére
Angry Birdsről annyit, ha bejelentkezel a play játékokba, akkor menti automatikusan a felhőbe a játékállást. Legközelebb ha bejelentkezel telepítés után ,akkor vissza állítja....
A telefonszámokat is automatikusan menti meg visszaállítja az android.
Az sms-ekhez külön program kell, különben elvesznek.
A többi játék is így működik, ha belépsz például facebookkal, vagy google plusz, akkor azokat az állásokat mind menti 1 felhőbe! Nálam pár játéknál többszöri próbálásnál is működött ez, de nem sok játékkal játszom.
-
hurrikan
addikt
válasz
viktor82
üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt. A 14hónap alatt már vagy 10-12x biztos leejtettem. De a sarkain kívül ennek sehol nincs nyoma. Pedig ebből 1x lépcsőn, és vagy 4-5fokot pattogott lefelé.
De esett ki kerékpározás közben zsebből betonra, miközben száguldottam. Sőt 3hete becsúszott a mosogatóba, de gyorsan kikaptam, eddig nem jelentkezett semmi gond nála. Biztos érzi hogy imádom és ez erőssé teszi.
az egyetlen telefon, amit 1év elteltével is ugyan úgy csodálok mint amikor megvettem. 
-
jozso1989
őstag
válasz
viktor82
üzenetére
Hát még a jó kis Sonys bughalmaz frissítések!
Most kapott KitKat-et kollegám Xperia Z-je... nevetni fogsz... ismerősöm Galaxy Minije gyorsabb és kevésbé akad mint a Z. Szánalom, szerintem. Szörnyen akadozós lett és kb. 2-3 másodperc, mire reagál a Home gomb.Az írással nekem meg nincs gondom soha: Swiftkey.

-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
viktor82
üzenetére
kikapcsolod a power (magyarul ki/be) menuben a fasboot-ot (gyorsinditast).
a telefont kikapcsolod.
hangero le gombot megnyomod es nyomva tartas mellett nyomod a bekapcsolo gombot kb. 2-3 mp-ig.
ha nyitva volt a bootloader, akkor unlocked felirat van a bejovo "menuben".szerk:
meg annyi lehet, hogy relocked, ami kb. ujrazartat jelent. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

az egyetlen telefon, amit 1év elteltével is ugyan úgy csodálok mint amikor megvettem.