Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Volt egy szekrényre való ilyen cuccom anno, száz floppy meghajtó, 40 régi pár gigás vinyó, vagy 30 alaplap s370, de volt socket7 is stb. Egy szatyor SD ram, EDO ram. Cuccok fele nem működött mondjuk, de azért jó pár gépet összepakoltam belőlük, csak úgy. Aztán mind kidobáltam, egyszerűen lehetetlen eladni, használni meg már semmire se lehetett őket. Pontosabban MÉH telepre kerültek.
Kukákból, meg lomizásokból szedtem össze őket még anno mikor nagy kincskereső voltam.De azért egy-két jobb gépet megtartottam belőlük. 1 Gigás P3, 768MB SD133 stb. Akkoriban ezekkel még el lehetett lenni, olyanok voltak mint ma egy PentiumD-s cucc. Szóval kukára való, de azért még használható is.
Csak aztán azok állásukba szarrá mentek, így végül mindent kihajítottam. Meg kinőttem a gyűjtögetősdiből is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest