Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110542) Pikari válasza hcl (#110540) üzenetére


Pikari
addikt

Lehet, azt hitte, 4G/5G kompatibilis a routered. Manapság úgy van, hogy abba rakják bele a SIM kártyát, és úgy interneteznek.

Furcsán lassan indult benne a venti már egy ideje (figyelgetem az ilyesmit). Ma reggel egyáltalán nem forgott benne a venti. Szóval úgy kezdtem a napot, hogy kikaptam a tápot, szétkaptam, és a csapágyat megpróbáltam beszilikonzsírozni. Annyira be volt állva, hogy kézzel is alig bírtam megmozdítani. Ez után se forgott, úgyhogy manuálisan kellett forgatnom egy percen át, mire végre már magától is tudott forogni. Majd holnapra kiderül, hogy a szilikonzsír meggyógyította -e, ha nem, akkor nincs értelme életben tartani ezt a tápot. Igen, van tartalékba ventillátorom, de a venti+új kondik ára... rájöttem, hogy a döglött kondik az 5v-os ágon vannak, nekem meg a 12v ág rendetlenkedik, szóval biztos az is kb így nézhet ki, azt is cserélni kell. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a táp ér egyáltalán annyit, mint az alkatrészek, amiket bele kéne tenni.

A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.