Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#102904) opr válasza KROK640 (#102901) üzenetére


opr
veterán

Azért ne túlozzunk, a maga idejében szép meg jó kocsi volt az Avanti, meg biztos nagyon feelinges ma menni vele, pláne, hogy ez egy olyan veterán, ami nem csak hangosan bugyborékol, de erőlködés meg taposás nélkül tudja tartani az átlagos forgalom tempóját, de ma már egy 320d is max akkor nem nyomja le, ha mellé lép a sofőr a gázpedálnak (vagy ha köze nincs az Avantinak a gyári hajtáslánchoz). Ha olyan szinten cseszi el a rajtot a bmw sofőrje, hogy egy teljes másodperccel később lép a gázra, még akkor is kényelmesen nyernie kell. És ugye most a totál antisportos 320d-ről van szó, nem egy komolyabb vasról, mint mondjuk egy 340i, ne adj isten akármelyik "m" model (igazi m model, nem 316d m sport baromság).

Én kifejezetten nem szeretem a BMW-t, mint márkát, sose értettem, miért van agyon ajnározva, szerintem kívül - belül a legjobb, amit lehet rá mondani (pláne annyiért, amennyibe kerül), hogy "meh", pláne az újakra, de azért, nah. '63-ban tényleg durva volt a (rollout-al!) 8 mp-es 0-100, de ma már ez az adat minden, csak nem lenyomhatatlan. Ez ma már lassan az átlag családi autók szintje, sportos modellek meg a józan ész határán jóval túl, bőven túlhaladtak ezen.

Ha meg mondjuk nem csak egy sima "taktikás" egyenes a verseny, hanem még kanyarodni is kell, akkor... Hát, akkor talán még egy alap családi dízel Peugeot/Citroën is leveri az öreg amcsit, mint vak a poharat. Kivéve persze, ha az amcsi vasat egy zseniális, a modern vasat meg egy félvak, autista, 80 éves sofőr vezeti.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.