ASSASIN'S CREED ORIGINS
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Bevezetés a wokok világába
- Elemzés IGP-k az APU-k ellen
- Elemzés CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Tudástár Okos Otthon kezdőknek
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Isaac Asimov Alapítvány-Birodalom-Robotika univerzuma
- [Re:] [sidi:] 10.000rpm fordulatszámú winchester SSD helyett?
- [Re:] [hcl:] Virtuális gép mozgatása Qemu/KVM hostok között
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [petipetya:] Nagy chili topic. :)
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló

DeathAdder
veterán
Ezúttal szakítunk az egyre modernebb korral, és egészen az ókori Egyiptomig utazunk vissza, ami Kleopátra felemelkedése és uralkodása alatt fog játszódni (i.e 69 és i.e 30 között).
Előzetes információk szerint Egyiptom különböző városait, és a Földközi-tengert járhatjuk be főhősünkkel Bayek-el (a másik játszható karakter egyelőre nem ismert).
Egy év kihagyás után nagy érdeklődéssel várjuk az innovatívnak ígért játékot, ami az eddigieknél sokkal dinamikusabb világot, teljesen új harcrendszert, és mesterséges intelligenciát ígér a Black Flag fejlesztői csapatától.
Reméljük hogy a jóval hosszabb fejlesztési idő, és a rendező szerint a korábbiaktól radikálisan eltérő játék meghozza a kívánt sikert.
Napról napra szivárognak újabb részletek a játékról, aminek lehetne ez a topik a gyűjtőhelye, és a játék főtopikja
Várható megjelenés: 2017. október 27

Fred23
nagyúr
Jó, hogy lett topikja!
Amit a másikba Xerxész linkelt.

Xerxész
őstag
Akkor bejelentkezünk ide is.
Én azért remélem, hogy a Unity és Syndicate mintájára lesznek ebben is riftek, és Egyiptom más időszakába is beléphetünk.
Személy szerint a Kivonulást nagyon szeretném II. Ramszesz idejéből, Mózessel, Éden botjával és a Vörös-tenger szétválasztásával. Meg egy Napóleon inváziója időszak se lenne rossz, megjelenhetne Arno is újra.
[ Szerkesztve ]

DeathAdder
veterán
Azokat én is szerettem
Olvasni lehetett olyat is, hogy az Ubi trilógiát tervez ugyanazzal a főhőssel, de majd Görögországban, harmadik meg lehet talán az ókori Róma.. és ott is kínálkozik megannyi rift mint Egyiptomban

Xerxész
őstag
Megvolt az ACO bemutatója a Microsoft előadásában. Trailer és játékmenet is volt.
Szép lesz, az biztos. Sztoriból még szinte semmi nem derül ki, gondolom erről majd a hivatalos Ubi előadáson eshet szó.
A trailer végén az az óriáskígyó nagyon menő volt.
[ Szerkesztve ]

DeathAdder
veterán
és jött egy gameplay is

Xerxész
őstag
És egy Game Informer előzetes is.

oriic
HÁZIGAZDA
új fejed van?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
jók a képek.
érdekelne az a csomó lebegő vizihulla
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

oriic
HÁZIGAZDA
Igen. Alig par napos.
Live-Die-Respawn

Xerxész
őstag
Mihez kezdenél velük?
Van már infód a következő AC játék helyszínéről/koráról? Te vagy az egyetlen, akinek hiszek, mert eddig minden infód valós volt.
semmit, de kissé anakron ez az 1920-as évekbeli maffia módszer
nincs semmi új infóm
(#11) oriic jó lett
[ Szerkesztve ]

Xerxész
őstag
Nem baj. Majd úgyis berakod ide minden kommentár nélkül, ahogy szoktad.
Nekem tetszik, amit összedobtak, a hibák ellenére (pl. "vak" őrök) is. Már csak a modern szál és az esetleges riftek érdekelnének...na meg persze a sztori.

oriic
HÁZIGAZDA

DeathAdder
veterán
Huhh, asszem ehhez majd upgradelni kell a gépemet

DeathAdder
veterán
érdekes, Altaïr, Ezio, Desmond, Aveline, Bayek. Mindnek ott volt a heg

melega
őstag
Én előrendeltem. Eddig nekem az összes AC bejött és ment, remélem ezt sem rontjá el.
[ Szerkesztve ]

Fred23
nagyúr

oriic
HÁZIGAZDA
20 perc gameplay. (elvileg más mint a fentebb látott törölt videó)
Live-Die-Respawn

DigitXT
félisten
Ez amúgy hogy jön ki? Emlékeim szerint Ezio-t 14xx-ben arcon dobták egy
kővel, onnan a sérülés: még ha heg is lesz belőle, az nem öröklődhet, pláne
nem visszafelé(!), hogy már az ősének is volt. Mindegy, ez már csak ilyen...

DeathAdder
veterán
Nyilván ez csak egy ilyen érdekesség és a főhősöknek semmi kapcsolata nincs egymáshoz, legalábbis eddigi tudomásunk szerint.

DeathAdder
veterán
A teljesen megújuló harcrendszerből eddig nem sokat láttunk, csak hogy nagyon primitív.
Korábban volt már élő pajzs, több féle kivégzési kombó több ellenségen egyszerre, vagy a megjelölt célpontok hogy melyik milyen fegyverrel harc közben. Ebből eddig semmit nem láttunk és az Al ugyanolyan buta mint eddig.
A táj nagyon szép, meg a zenék is, viszont a karakter mozgása teljesen szürreális, meg amilyen sebességgel mászik 180 fokban felfelé...az első rész óta folyamatosan gyorsabb és gyorsabb a mozgás.
Kíváncsi vagyok lesz-e első civilizáció na meg jelen.

Lottheus
tag
A harcrendszer nekem sem tetszik, valahogy kevésnek hat, és nagyon bugyutának, ez a félre siklás például ami a kitérés nagyon gyenge animáció. Elhiszem hogy egy dark soulsnak ez jó harcrendszer de a creedben valahogy látványosabb megoldásokhoz szokott a tősgyökeres ac fan szemem.Értem hogy új irányvonalat keresnek és új játékosoknak lehet nem is szúrja a szemét csak én reméltem hogy sikerül egy jobb megoldást találniuk ami látványos de újszerű is egyben.
A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.

ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Én is csatlakozok a várakozók közé, a játék előrendelve, indulhat a visszaszámlálás.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
bármennyire is szépnek és jónak ígérkezik ez a játék, de nincs az az isten, hogy én valaha még egyszer játékot rendeljek elő az Ubisofttól
(és ez igaz a Far Cry 5-re is)

ViharVadász
őstag
Én azért bízom az Ubisoft-ban, eddig csak egy játékukban csalódtam, ami az AC: Unity volt. Az AC: Syndicate játékukat pedig imádtam, igaz, a küldetések picit unalmasak voltak, de a melléktevékenységek nekem nagyon tetszettek. Plusz mióta vártam már egy egyiptomi témájú AC-t, úgyhogy számomra ez az egyik legjobban várt játék 2017-ben.
[ Szerkesztve ]

Gretel
tag
Na, előrendelve.
(Kíváncsi vagyok, felbukkan-e Amunet, vagy legalább lesz-e rá utalás, ha már egyszer annak idején a második részben odapakolták Monteriggioniba a szobrát a szöveggel, hogy ő nyírta ki Kleopátrát a mérgeskígyóval.)
steam: ziretta

nincsnév007
őstag
Magyar nyelvről van valami hír?
BMW E46 | Series S
(#34) ViharVadász válasza nincsnév007 (#33) üzenetére

ViharVadász
őstag
Én még nem láttam róla semmi hírt, de egy kettő Online boltban a dobozképén rajta van a "HU" jelzés is. De ezt lehet csak úgy odarakták a képre. Remélhetőleg hamarosan megtudjuk az igazat.
[ Szerkesztve ]
(#35) nincsnév007 válasza ViharVadász (#34) üzenetére

nincsnév007
őstag
Most néztem ugyan az a csapat csinálja aki a Black Flaget és abban van magyar felirat/szöveg, akkor remélem itt is megcsinálják majd
BMW E46 | Series S
(#36) ViharVadász válasza nincsnév007 (#35) üzenetére

ViharVadász
őstag
Bízzunk benne, én örülnék neki. Megérteném az angolt is, de nem mindent, így magyar felirattal lenne a legjobb mindenképp.

oriic
HÁZIGAZDA
A magyaritas ettol fuggetlen. Itthon a forgalmazotol fugg hogy lesz-e felirat. Rakerdezek naluk.
Live-Die-Respawn

zolka95
őstag
A trailer végén az a kígyó mi?
Tudtommal nem léteztek ilyen óriás dögök sosem. Akkor ez most mégis hogy kerül egy AC-be?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

DeathAdder
veterán
gondolom mitológiai lény, másrészt az ókori egyiptomot annyi rejtély övezi hogy a fantáziát szabadjára lehet engedni.

Xerxész
őstag
Megkérdezték a fejlesztőket erről és elvileg az a kígyó nem "valós" küldetés lesz, hanem valami képzelődésszerű.

morfondőr
őstag
Üdv mindenkinek!
Én is bizalmat szavaztam az Ubi-nak és előrendeltem. GreenManGaming-en az E3OFFER voucher-el £35.63, azaz kicsivel 12k Huf felett megvehető, én nem találtam ennél kedvezőbb ajánlatot. Nem vagyok AC fan, de meggyőztek az újítások, már csak azt remélem, hogy a sztori sem fog csalódást okozni. Látványban pedig ha hozza a Wildlands színvonalát (elvileg ugyanaz a motor), akkor igazán szemkápráztató lesz!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

oriic
HÁZIGAZDA
Assassin's Creed: Origins - Xbox One X gameplay
Live-Die-Respawn

oriic
HÁZIGAZDA

oriic
HÁZIGAZDA

DeathAdder
veterán
Vízilovat víz alatt egy bottal ütögeted és megy le a HP-ja, jólvan
Jó lesz ez Remélem azért nem erőltetik ránk hogy állatokat öljünk, azt a 3/BF-be sem szívesen csináltam.

morfondőr
őstag
Smart Loot System Érdekesen hangzik, a loot nem fix, hanem inkább random lesz (néhány kivétellel, ha jól értettem), ami arra ösztönöz, hogy felfedezzük a világot. A nálunk gyengébb ellenfél gyenge loot-ot dob, de a sokkal erősebb ellenfél is a szintünkhöz mérten dob loot-ot, szóval nem lehet majd túl gyorsan felbuffolni magunkat 1-2 erős ellenfél legyőzésével.
A youtube-os arc videóit pedig érdemes követni AC témában, elég sűrűn osztja a híreket és nem nyivákol folyton, mint egy fürdős k.....

Fred23
nagyúr
Abu85 elárulta, hogy DX12-es cím lesz a játék!
Szerintem így már ezt vehetjük biztosra.

morfondőr
őstag
Új gameplay ami egy mellék küldetést mutat meg: Assassin's Creed Origins: 18 Minutes of New Mission Gameplay (Xbox One X in 4K) - IGN First
Ha valóban több száz ilyen küldetés lesz a fősztorin kívül, akkor még Witcher 3 kihívó is lehet! Persze a realitások talaján állva, ha csak 30 ilyen terjedelmű mellékküldi lenne, már annak is örülnék!

oriic
HÁZIGAZDA
Téma tudnivalók
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Bomba áron új iPhone 12 gyárilag kártya-független, apple világ-garanciával
- Eladó Windows 10-es Onda V820w típusú 8" tablet
- Acer Predator Helios 300 17,3"Gamer i7-9750H 16RAM 512SSD/GeForce GTX 1660Ti FULL HD IPS 144Hz/RGB
- Panasonic Viega Plazma TV és DVD házimozi rendszer
- Acer Nitro 34'' 1440p 144 FPS monitor 2024 októberig garanciás