Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ennyi erővel én is elmondhattam volna a landolásom történetét erre a sárfészekre
Viccet félretéve: Akármilyen hülye vagyok, (nem mindig, de) legtöbbször különbséget teszek a magam és mások sérelmére elkövetett alávaló gaztettek között. Talán túl antiszociális vagyok, de valahogy sosem érdekelt ki kivel mit bohóckodik. Ezzel együtt megértem, hogy ilyen tapasztalatok után nem vagy elbűvölve a sráctól, viszont ha nekem csak ennyi bűnöm lenne quakelive-os pályafutásom alatt, a nickem lehetne Jézus (benned viszont Vishnu-t tisztelhetnénk
) Szóval a lényeg az, hogy velem mindig normális volt, pedig emlékszem azokra az időkre, amikor rommá csítereztem és szerintem még az volt a legenyhébb, ami a billentyűzetemből kivonszolta az irháját irányába. Magyarul: én még akkor sem foglalhatnék állást, ha láttam volna duel közben így kiakadni és/vagy bújkálni (szerintem én is bújkáltam volna, így is azt teszem, ha meglátlak, még tükör se kell
Na jó, ha tükröz a monitor, az Xtra ijesztési faktor, de amúgyis kettőt lépek döglöttem, még az 50 FPS-ed mellett is te denevér
) Egyébként még nem dueleztem vele, eszembe nem jutna ilyen ökörség (nem vagyok a lelki öngyilkosság híve, ráadásul meg kell őriznem a mentális instabilitásomat a közjó érdekében) Apropo: téged még nem láttalak duelezni, viszont sejthető, hogy elég bünti lehet
(te disznó
) Természetesen a szó pozitív értelmében. Ja még annyit, hogy akármilyen ban járna érte, az egész cserebere hátterében nem áll semmiféle statpadding, vagy mialóf**. Mindössze arról van szó, hogy medve alig játszik hébe-hóba' és átengedte Raisy-nak, mert gondolom nincs pénze premiumra, neki meg van. Medve sosem duelezik és eló ide, vagy oda, a CTF nem ugyanaz és nem is ugyanoda számolják. Raisy meg sosem CTF-ezik. Én akármikor láttam, csak duellel tolta. De még ha megosztják is a nicket, nem hinném, hogy a rossz szándék áll e becstelen tett mögött 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
"Raisy-nak meg átengedte a QL-es nickjét (mert asszem az premium account-os) és így most felváltva használják. Raisy duelezik, Medve meg főleg CTF, meg CA ilyenek"
Ehm, statpadding. Ezért alapvetően amúgy ban jár.
RAISY-re visszatérve; játszottam vele Duel-t is meg FFA-t is, csak elsőkézbőli dolgok alapján tudok nyilatkozni. Előbbinél már-már bicskanyitogató módon bújkodott (4-2-re vezetett, dm13-on, kb. 4. perc, kezdetét veszi a már pofátlan +back-bújocska) , utóbbinál meg anyázva kilépett. Csöbörböl vödörbe.

-
Sotho
őstag
És természetesen minkét oldalán bepattintós hq sata kábeleket használsz, a hűtött hddken meg ahol kell.
A maxtor wincsit szerintem pakold ki a gépből, jó lesz majd papírnehezéknek. Az E2180 meg nagyon jó, de az 1 M cache az lófing, 2M azt ég és föld a különbség, egy E6400-at fel tudok neked ajánlani i&b (megy:2,66-2,93ghz). Remélem sokat segítettem
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Medve az, aki a quake.hu-t vitte tavalyig, meg anno pályákat, oktatóvideókat, bemutatókat meg ilyesmit csinált a quake3-as időktől fogva. Én birom, mert elég lelkiismeretesen csinálta és a videóin is érződik, hogy amolyan oldschool quaker
Raisy-nak meg átengedte a QL-es nickjét (mert asszem az premium account-os) és így most felváltva használják. Raisy duelezik, Medve meg főleg CTF, meg CA ilyenek, ha jól láttam. Nekem sosem volt velük gondom, mindig normálisak voltak. A demókat is úgy kunyeráltam, mikor Raisy egyszer bejött FFA-ra és láttam specből a mozgását és most már csakazértis feltolom őket, hogy lásd mennyire nem bújkálós.. (és kik ellen játszik) Amúgy egy Rat7-et használ az asztalon, egérpad nélkül, mint Sotho, szóval érdekess..(#5794) Sotho: Én kapcsoltam ki, P4-es idők óta alapból kilövöm
(#5791) ncc1701: "Ugyanazon gépen egy linux is dupla gyorsan csinál bármit, mint egy win"
Jah, csak a linuxtól röhögőgörccsel vegyes undor fog el kétoldali tüdőlötyögéssel fűszerezve és szívből gyűlölöm, mint a sz@rt
Egyetlen kivétel talán az Arch, de azt se teszem föl a közeljövőben asszem..
A videó kódolásánál meg 60 framesre állítottam, meg felvételkor is. Érdekes módon nem lett "annyira" gigászi méretű, mint egy Fraps-nál. Durván olyan 3 gigás avit generált. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, itt az új gép, tegnap már foglalkoztam vele néhány órát, most az utolsó simítások történnek (standalone install).
-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Ugyanazon gépen egy linux is dupla gyorsan csinál bármit, mint egy win. Ez van.

Persze, h hd-ben néztem.
Látszik, h a kódolásod jó volt, szántál rá proci időt, mert gyors mozgásnál nem lesz fos a textúrákból, de a többi a yútyúb hibája, spórolnak a sávszélességen. Azt mondjuk meg is értem.
Amúgy azt a kezdeti 7-8 frag előnyét jó gyorsan leadta, bár ez tipikusan nem az a pálya, ahol lehet settenkedni... -
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Jah.. észrevettem. Előtte egy x64-es gyári volt fent, de olyan bűn lassú volt, hogy pár nap után hajam téptem. gondoltam az x86-os jobb lesz (gyorsabb is valamivel) de az is egy rakás sz@r egy sima MSDN-eshez vagy akár DirtyWin-es kiadáshoz képest.. Ha pedig átbootolok Osx-re, lepetézek, mert viccen kívül dupla olyan gyors minden tekintetben és az azért már durva ugyanazon a vason..
(#5789) ncc1701: Felhúztad (mondvacsinált) "HD"-re? Egyébként ezt a demót csak találomra böktem és már csak a felvétel közben vettem észre, hogy az eddig látott leglálytosabb fight Raisy-tól, szóval valszeg nem fogja megköszönni nekem

-
-
törölt tag
Hogyhogy milyen? Naggyonszéép

FSP 400-60APN /P5QD Turbo dell biossal /E2180 proci 3ghz-en /kemény 2 giga kingmax DDR2-800mhz-en /Sapphire 4870-90-re írva /pár winyó meg egy izraeli légószirénát ölelgető kockásfülű nyúlbaba optikai tuningnak:
Ja és dell oem x86-os windóz espé 1.
Most pedig ezútonis közlöm, hogy a nap további részében inkább eltekintenék önmagam sz@rrá alázásától, de lehet, hogy péntek este is lesz belőle

(#5786) [oWn]f4te: csak az önjáró, mélynövésű szobacirkálót ismerem, a fagyikelyhet nem vágom micsoda

-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Magát a videót. Ez egy kísérleti videó demóból d3dgear-el (vagyis máshogyan, mint ahogy "hivatalosan" kellene) A hud alját nem tudom miért vágta le, az már a konvertáló proginak (Any) az "érdeme" és csak utólag láttam, mikor már végzett vele. De mivel kíváncsi voltam a youtube-on hogy mutat (mennyire butítja le a videó minőségét szokás szerint..) feltöltöttem így, hogy kiderüljön. De több szem többet lát, ezért kérdeztem.
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Értem.. Tehát, ha jól értem végeztél egy szerény becslést így látatlanban, viszont a fentiekben tálalt információk következetes figyelmen kívül hagyásával. Az igaz, hogy nem vagyuk linux fan, backupot sem csinálok naponta, még a time machine-t sem használom mavericks-en, de az még így, 26 évnyi tapasztalat nélkül is dereng, hogy a glide nem egy mai darab és már vagy 14 éve egy fiókban porosodik, úgyhogy ha azt hiányolja, akkor valszeg nem a ringyóz nyelte le csupaszívjóságból. Ha pedig az OpenGL nem funkcionálna, az még érdekesebb, mivel a játékaim fele azzal megy (a Quake3-at is beleértve) és gond nélkül fut, kivéve ezt az egyet, vagyis a quakelive klienst. Ha ezekből a "tünetekből" te azt olvasod ki, hogy a 3 hetes gyári windowsom legyalulása és újratelepítése adja az egyetlen lehetséges alternatívát arra, hogy a QL újra gond nélkül fusson, akkor szakmai megcsontosodástól fogok tartani veled kapcsolatban
(gondolom qrvára meghat) Előzőleg már volt ilyen problémám (vele) és akkor is csípőből uninstallt javasoltál, igaz akkor még csak magára a játékra és fájljaira vonatkozóan. Akkor is sikerült megoldani (agyatlan dózerolás nélkül) ahogy most is sikerülni fog. Ezzel együtt a közeljövőben valszeg visszaállok a régebbi winsows TPC-re, mert ezekből a dell winekből totálisan kiábrándultam (lassúak) de nyilván nem egy QL standalone miatt fogom szétcseszni egyik napról a másikra az amúgy működőképes rendszaromet.. Addig meg max játszom ezzel itten (ha mégsem sikerül bebikázni a QL klienst) Vagy inkább Q3A-al- -
ncc1701
veterán
Videóra visszatérve, mit kellene minősíteni? A játékos skilljét, vagy a videót?
Én szeretem, ha látom a "rendes" hud-ot, h mennyi élete/pajzsa van adott pillanatban plö. -
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Nézd kérlek, sajna elég sok windowssal kell foglalkoznom, és így 2x év informatikai rutin után nekem az a tapasztalatom, h ami mindenkinél megy, de az adott gépen nem, és fél óra szopás után sem megy, akkor ott adott win reinstall segíthet. Ez volt az egy. Kettő: én szintén szakmai ártalomból eredően, amikor adott gépen fennt van a win, driverekkel, alap progikkal, akkor csinálok róla egy image fájlt. Oszt ha valami kehe van, akkor ebből kb 10 perc alatt vissza tudom tölteni. Tudod, csak azért, mert okoska vagyok, és mert 14 éves korom óta bűvölöm az ámítógépeket, zx spekrumtól kezdve, és ha beleszámolod, h idén leszek 40, akkor lehet, h nem beszélek hülyeséget ilyen téren.

Mindezt mondom úgy, h alapvetően linux adminkodom inkább. Pont a fenntihez hasonló x aktás marharépaságok miatt. -
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Azt is, meg az egész játékot.
(#5777) ncc1701: És erre mégis hogy a viharba jöttél rá? Abból, hogy a 3Dfx glide-ot hiányolja, vagy hogy minden más játék gyönyörűen fut
Megint túl okos vagy jógyerek..
Gondolom WolfQL-nek mások a beállításai. Sosem néztem a timert, nem nagyon tűnt fel. Bár én nem az eredeti wolfos cuccokat használom, beletettem a gyári QL skineket.
-
törölt tag
"GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem" Letöröltem, újratelepítettem, driver un/reinstall, restartoltam, kattintgatok: EZ EGY F05
Amióta kijött a standalone, csak szívok vele, a pluginnal szinte soha. Ma még egy percet nem játszottam vele, csak az idegeskedés megy (meg minden más játék normálisan..)"missing Glide installation, assuming no 3Dfx available" Ezen még röhöghetnék is, ha nem vetne épp szét az ideg..
-
ncc1701
veterán
A sok kemper geci köcsög. Pevédi a fontosabb itemeket, leszed mindenkit, aki arra jár, oszt gyorsan visszahúzódik védeni a cuccát. Oszt akkor ideges, mikor távolról raillel csipkodom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem. Keel -2 esetén tölti ki legjobban a hitbox-ot, míg tankjr 2-nél. A 0 dinamikusan változtatja távolság függvényében, konzisztencia végett nem túl szerencsés.
Kiírja, csak haszna nincs. Nézz meg egy friss default *.cfg-t; tele van olyan cvar-okkal, amiknek semmi hatása a játékra (pl. ch_, ui_, g_ cvar-ok összese, stb.).
Azt állítsd be, amit a monitorod adott felbontáson max. kiprésel magából. Ha az 60, akkor szopó.
-
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Kb ugyanezem mind megvan.
Mondjuk nem tankjr, hanem keel. Bár az r_mode az 19, de így is megvan a 250fps.Ide vonatkozó cuccom:
seta com_maxfps 250
seta com_idlesleep 0
seta r_contrast 0.8
seta r_mapoverbrightbits 1
seta r_mapOverBrightCap 1
seta r_overbrightbits 1
seta r_enablepostprocess 1
seta r_enablebloom 0
seta r_enablecolorcorrect 1
seta r_fullbright 0
seta r_displayRefresh 60
seta r_intensity 1
seta r_texturemode "GL_LINEAR"
seta r_simpleMipMaps 1
seta r_mode 19
seta r_subdivisions 80
seta r_vertexlight 1
seta r_lodbias 2
seta r_picmip 16
seta r_dynamiclight 0
seta r_simpleitems 1
seta r_fastsky 1
seta r_detailtextures 0
seta r_colorbits 16
seta r_ext_texture_env_add 0
seta r_roundimagesdown 10
seta cg_fov 95
seta cg_simpleitems 1
seta cg_marks 0
seta cg_gibs 0
seta cg_impactsparks 0
seta cg_smoke_sg 0
seta cg_smokeradius_rl 0
seta cg_smokeradius_gl 0
seta cg_smokeradius_ng 0
seta cg_lightningImpact 0
seta cg_bubbleTrail 0
seta cg_brassTime 0
seta cg_Screendamage 0
seta cg_scorePlums 0
seta cg_smokeradius_flight 0
seta cg_smokeradius_dust 0
seta cg_waterwarp 0
seta cg_atmosphericeffects 0
seta cg_predictItems 0
seta cg_simpleItemsRadius 18
seta cg_smokeRadius_haste 0 -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
r_mode 5 (^^)
r_picmip 16 (ha szembeötlőbb gl_nearest-et akarsz -minecraft-, akkor picmip 3-5)
r_vertexlight 1 (r_vertexlight 2-vel mehet dynamiclight vertex mellé is)
r_texturemode gl_nearest_mipmap_nearest
r_overbrightbits 1
r_mapoverbrightbits 10
r_subdivisions 80
r_simplemipmaps 1
r_enablebloom 0
r_enablepostprocess 1 és r_enablecolorcorrect 1, hogy több legyen a fényerő (amúgy ezek pl. eszik az fps-t)
r_dynamiclight 0
cg_lightningstyle 5
cg_simpleitems 1
cg_shadows 0
cg_impactsparks 0
cg_brasstime 0
cg_marks 0
cg_bubbletrail 0
cg_waterwarp 0
com_blood 0Ehhez tankjr/bright és r_lodbias 2.
Aztán még lehet finomítgatni.
-
Achill3uS
nagyúr
hali sracok,
kell valami extra beallitas h kimenjen szerverre a kliens?
awaiting connection 2 perce akármilyen meccsre probalok bejutni csak a practice megy.
anno amikor megjelent a QL akkor toltam es siman ment, de most kedvem lett elovenni meloban
thx -
törölt tag
Szia. Tudsz vele "rendesen" játszani, annyi, hogy kötött a pályalista és havonta változik. De amúgy a prémium valami 900 Ft (
) asszem, szóval 2.6 buszjegy
Egyébként a bétához képest nem tudom milyen (vagy inkább a béta milyen volt a mostanihoz képest) de játszható. Csak kevesebb szerver van, mint mondjuk 2 éve és vannak szerók, amik lelki öngyilkossággal érnek föl hungaryból (pl. ukrán szerók, svéd szerók egy része és persze usa) -
oriic
HÁZIGAZDA
Na jó napot az uraknak. A legelső béta-val toltam még a játékot amikor vagy fél órát kellett várni hogy beengedjen, gondoltam most újra visszanézek. RÉgi acc-omat már törölték persze, gondoltam regizek egy újat. Látom már csak részben ingyenes a játék, de ha nem akarok semmiért fizetni, mennyire van esélyem rendesen játszani?
-
törölt tag
"TEXAS, AUSZTRÁLIA ÉS KOREA A LEGJOBB"

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jobb lenne a fix team. A CA alapból sem Quake, legalább próbáljunk rajta húzni kicsit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet, tudnék jönni URAZ-zal <3, meg talán yRX / _rmx-szel 3v3-ra. Ők szeretik a CA / TDM-et.
Draftból csak a rage van.

TS ugye kötelező lenne? :>Topikból Jim-Yt szerintem érdekelné, lehet Findzset is.
-
Flow
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Az 500< lejátszott meccs esetén az ELO bőven jó arra, hogy az ember az alapján ilyen draft ligát rakjon össze szvsz.
Szerintem simán van ennek is értelme (fun), sokkal több szoros meccsre lehet számítani, mint egy klánligában, bár kétségtelen, hogy nem lesznek olyan színvonalasak a játszmák!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Itt GB 50-60 (sajna még tán a legjobb a játszhatóság ÉS népesség milyensége összegének eredményeképp), Bucharest 35-40 (pure játékélmény nyilván itt a legjobb FU), DEU 48-85 (
), Amsterdam 85-90 (...), Italy 50-70. Warsow 80-90, Kiev hagyjuk. SWE 60-85. Oslo tökmindegy, mert szétlaggol. Russia? Khm. Százish,TEXAS, AUSZTRÁLIA ÉS KOREA A LEGJOBB.
5 mbit pure ADSL, btelnet.
-
Flow
senior tag
KG nickű játékos mást is megkeresett 3v3 ca liga ügyben? Ő szervezi elvileg...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Igazi high sens-en sincs értelme 1800-nál többnek. Csak rosszabbul teljesít a szenzor. Ha meg a Win-csúszkát elállítod a 6/11 (1:1 beviteli arány), végképp értelmetlen.
Van online progi, majd kiszámolom én is.
A hősidőkben, amikor a kezem még egyben volt és CPM DeFRaG-ot játszottam, ~70 cm / 360 fok + no accel pörgött WMO-val Everglide Titan Monstermat-on.
-
ncc1701
veterán
Na, lemértem, nálam 1 fordulathoz kell 30cm-t tolni az egéren. Ezért is kell a mouseaccel.

-
törölt tag
Nah. Tök jó, már el sem indul, csak ezzel a sz@rral.
-
törölt tag
A T (illetve nem tudom mostani névváltás után mifene lett) és elődei, a westel-matáv ésatöbbi mindigis imádtak "takarékoskodni" és a szemetet eladni drágán. Tipikus példa: Amikor 450-ről 900Mhz-re váltottak, évekig szakadozó (és F05) hangminőségtől szenvedtek az "ügyfeleik" (áldozataik) és azok is, akik 30-as számot hívtak, mert a 450-es tornyokra ráb@szták a 900-as adókat, mondván, hogy olcsóbb, mint új helyekre telepíteni. Ugyanezt megismételték az ADSL-el (mindenki az ő hálózatukat volt kénytelen használni, akármilyen "ISP" volt a neve; lévén, hogy nekik voltak egész magyarországra kiterjedő jogaik) és a minőség akkor sem nagyon izgatta őket, viszont legalább indokolatlanul drága volt, mert a harács meg kellett. Ha nem jött volna a UPC, meg a Digi és hasonlók a kábeles konkurenciával, még most is a kőkorszakban lenne a sávszél háromszoros áron. Naszóval a lényeg, amit ki akarok hozni ebből annyi, hogy míg pl. anno mobilos fronton a pannon új tornyokat telepített, a westel (matáv érdekeltség, vagyis a későbbi T) a fenti módon "oldotta meg" a bővítéseit. Ugyanezt a vonalat követte a UPC is az addigra kialakult csillagpontos szedett vedett kábeltévékkel, hogy egyszerűen rájuk b@szta a kábelnetét (évekig brutálsz@r, instabil volt az is) míg a Digi pl. teljesen új, optikai hálózatot épített ki a legtöbb helyen (kivéve ott, ahol nem éri meg, mert ritkán lakott terület alacsony népsűrűséggel) Nem tudom, így érthetőbb e. A matáv/westel/T magyar viszonylatban egy mammutvállalat qrvasok tőkével, a UPC brit érdekeltség szintén rengeteg zsével, a Digi meg egy romániai magyar milliárdos magánvállalkozása, ami eltörpül az előbbiek mellett. Minőség és stabilitás tekintetében viszont fordított logikát követ a szitu. Sajnos, vagy hál'Istennek a Digi főleg külterületeken, sűrűn lakott blokkház telepeken terjeszkedik és onnan halad befelé a városok centruma felé (ezért nincs pl. olyan helyeken sem, mint I. kerület, vagy a batyi) Hál'Istennek meg azért, mert az egész hátterében éppen az áll, hogy jobbnak látták a lehető legmodernebb optikai szálas mókát telepíteni, mint a (belvárosokban is könnyen elérhető, de) régi sz@r rendszereket pofozgatni (mondván, hogy "jólesz a parasztnak az étcsoki, így is örül a marhája, hogy ráköttyük a világ köldökzsinórai egybesüjjetek, f@szbúk van vazze!" vagy ilyesmi) Én legalábbis így látom, de hogy ne érje szó a ház elejét, szívesen korrigálom magad, ha téved
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Mingyá megsajnállak.
Várj, lehet, hogy mégse.
Minek mennél román szerverekre? 90%-ban csak noobok vannak. Botok helyett bemelegítésre vagy beállításokat tesztelni jó.
A sens-variálás nem jó, nem konzisztens - pláne az az alias-os, gomblenyomós megoldás.
Találni kell egy kényelmes vizuális feedback-et shaftoláshoz, egységes sens-et, ami komfortos (nekem jobb, ha kicsit magasabb - de ezért is vagyok low sens + medium accel-es) és gyakorolni, gyakorolni (akár olyankor is a shaft-ot erőltetni, amikor nem az lenne a célszerű, lehetőleg olyanok ellen akik tudnak legalább valamennyire dodge-olni, etecera).Pl. ha van egy kényelmes konfigod, akkor jöhetsz tdmpickup-ra mondjuk. Zömében mid- / high-skill játékosok, div1-es emberek is előfordulnak (pl. winz, fearzzz, Silencep, gda, frs, Ptolemy, krysa, PURRI, NOOBAKILLAH, stb. stb.) mindig mennek meccsek, cheater garantált zéró.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Bakker, én is ezt vártam, h digim van, oszt román szerverekre akkor jó lesz a pingem, de nem, 34-50 körüli.
Amúgy LG-re visszatérve, már egy ideje olyan a cfg-m, h mikor nyomom az egérgombot, akkor leveszi a sensit, ha lg van kézben. Talán pár %-ot jelent. Olyasmi kéne, mint az instagib, csak kapásból LG-vel.

-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Pedig egyből leeshetett volna:

Egyébként érdekes szerkezet. A speckó hűtése miatt ilyen kis mikrobi. De azért így is belepakoltak a kisebbik modellbe egy 6magos xeon-t dual quadrókkal
Szóval a QL biztos megy vele 
(#5705) Sotho: Ilyenkor örülök, hogy errefelé elég hamar belőtték a digi-t. Qrvajó pingek szoktak lenni, román szerón azért is nem játszom, mert túl alacsony, van, hogy 6-12 és ezt unfairnek érzem a 40-60-asok között.. UPC-d van
Az szokott ilyen sz@r lenni, meg a t-akármi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viccet félretéve: Akármilyen hülye vagyok, (nem mindig, de) legtöbbször különbséget teszek a magam és mások sérelmére elkövetett alávaló gaztettek között. Talán túl antiszociális vagyok, de valahogy sosem érdekelt ki kivel mit bohóckodik. Ezzel együtt megértem, hogy ilyen tapasztalatok után nem vagy elbűvölve a sráctól, viszont ha nekem csak ennyi bűnöm lenne quakelive-os pályafutásom alatt, a nickem lehetne Jézus (benned viszont Vishnu-t tisztelhetnénk
) Szóval a lényeg az, hogy velem mindig normális volt, pedig emlékszem azokra az időkre, amikor rommá csítereztem és szerintem még az volt a legenyhébb, ami a billentyűzetemből kivonszolta az irháját irányába. Magyarul: én még akkor sem foglalhatnék állást, ha láttam volna duel közben így kiakadni és/vagy bújkálni (szerintem én is bújkáltam volna, így is azt teszem, ha meglátlak, még tükör se kell
) Egyébként még nem dueleztem vele, eszembe nem jutna ilyen ökörség (nem vagyok a lelki öngyilkosság híve, ráadásul meg kell őriznem a mentális instabilitásomat a közjó érdekében) Apropo: téged még nem láttalak duelezni, viszont sejthető, hogy elég bünti lehet
(te disznó

(gondolom qrvára meghat) Előzőleg már volt ilyen problémám (vele) és akkor is csípőből uninstallt javasoltál, igaz akkor még csak magára a játékra és fájljaira vonatkozóan. Akkor is sikerült megoldani (agyatlan dózerolás nélkül) ahogy most is sikerülni fog. Ezzel együtt a közeljövőben valszeg visszaállok a régebbi winsows TPC-re, mert ezekből a dell winekből totálisan kiábrándultam (lassúak) de nyilván nem egy QL standalone miatt fogom szétcseszni egyik napról a másikra az amúgy működőképes rendszaromet.. Addig meg max játszom
Amióta kijött a standalone, csak szívok vele, a pluginnal szinte soha. Ma még egy percet nem játszottam vele, csak az idegeskedés megy (meg minden más játék normálisan..)

), Amsterdam 85-90 (...), Italy 50-70. Warsow 80-90, Kiev hagyjuk. SWE 60-85. Oslo tökmindegy, mert szétlaggol. Russia? Khm. Százish,

Illetve ha jobban megnezem, ez nem full ugyanaz, ami nekem van az 1 reszes nem 2.