Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Jaja, semmi anyázás, csak szimplán leírja szép szavakkal, h szar. De egyetértek vele, ez vajon mire volt jó, nem tudom. Nem azt mondom, h ezzel abbahagyom, csak lehet nem fogok annyit ffa-zni. Mondjuk ez az egész tdm pickup dolog nekem halál zavaros még, de majd ránézek lehet, mert az úgyis eggyel komolyabb történet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
pl.
"One only has to read ESReality to understand the totally justified indignation of the existing community and, honestly, I don't think differently. QL is decaying year after year and the need for a new good FPS is growing.
I am part of the focus group like many other people and everybody has expressed themselves vigorously and, in general, quite against these changes. Developers aren't going in the right direction and these changes will be completely useless in the long run in my opinion.
I do not approve any of these changes and I would honestly rather see the franchise die with dignity than the devs trying to get a bit more money for a while by making it COD/BF'esque. This is really shameful." @ winz
-
.LnB
titán
Profik mit szólnak az updatehez? Vagy még nincsenek "nyilatkozatok"?
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
1-2 hónap és ha így marad akkor max duelesek lesznek meg pár noob kergeti egymást gránátokkal a teleportcamper noobnking quados gauntletjébe, meg esetleg valami ultraunalmas CA.. Már most látszanak a jelei, előbb voltam FFA szerón hát.. halál 1 óra alatt 5 ismi jelentette ki, hogy köszöni szépen, ő itt ezen a ponton befejezte, pedig 99-2000 óta játszanak kis megszakításokkal és némelyik klán "atty". de sebaj, jöhetnek a steames tinik. Ideig óráig, míg rá nem unnak egy hét alatt, aztán kiürül a picsába és zenimax bácsi csodálkozó szemekkel lekapcsolja a szervereket, merthogy jéé nem biznisz
De ne legyen igazam. Vagy legyen, mert ez így ebben a formában halálos szívendöfés, vagy ami mégrosszabb, szemenköpése mindennek, ami QUAKE -
Sotho
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
De az 50 egység lőszer kevés a győzelemhez lg-vel, csak nagyobb az esélyed hogy eljutsz a következő sarokig
Szerintem nem rossz, az itemek és powerupok számlálója vicces de tény hogy jó párszor segített a ya-nál, a többire gyűlt a nép, én meg távolról soroztam őket az új játékommal.
De a HMG +Quad kombó eszement durva 
-
Sotho
őstag
Ok új meccseket mutatja. Mai mérleg, elo változatlan :[link] Uncsi :/ best weapon HMG
Ez mekkora ultimate fegyó nekem, kész!

-
ncc1701
veterán
Megvan: egyszerűbb lett. Jön a noob, kapásból shafttal, sg-vel spawnol, oszt gyakhat, nem kell elfáradnia érte. Hát a f@szom, ez csak a nooboknak jó.
-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Én csak egyet nem értek. Most mitől lesz több új player? Attól h látszik, kb mikor jön az item? Vagy ezek a mindent egyben című ammo pakkoktól? Ez így komplett baromság.
A csíterek engem nem zavarnak, plö szívesen instagibozok aimes ellen is. Ja, nincs insta játék, egy sem.

-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Hogy még örömtelibb legyen: a pk3-ak titkosítása megszűnt, ezentúl sima zipként nyithatók. "Érdekes" módon be is jött egy 00oo00oo00 (vagy ilyesmi) "nevű" figura első 5 percben update után és konkrétan rommá vert mindenkit ghibe-vel meg ilyenekkel az élen laza 50/30-ra pár perc alatt. Szerettük. Le is lépett egy meccs után. Mondjuk egyszer véletlen baksteen is betévedt
-
ncc1701
veterán
Na akkor első körben ma be sem lépek...
-
törölt tag
válasz
Damage401
üzenetére
Milyen lett? Az itemek végig ott vannak egy folyamatjelzővel, ami mutatja mikor vehetők fel. Aim assist: 3 olyan railt lőttem közelről 3 mellettem lévőre gyors egymásutánban, hogy csak lestem (képtelenségszámba megy) utána meg ugrásból a rail híd felé (longestyard) az utánam jövőt telibe air rocket-el (életemben nem sikerült még egyszer sem) Aztán.. a mozgás érzetre olyan mint valami hibrid QPL mod (utálom) és a legszebb: amikor csatlakozol egy szerverre kijön egy felület, ahol választanod kell milyen fegyvert akarsz arra a meccsre. Ha pl. az LG-t választod, akkor respawnkor máris azzal a fegyverrel és némi lőszerrel "ébredsz" és már lehet is darálni. A többi változást még nem néztem, ennyi elég volt, kiléptem, de még előtte eltemettük a quakelive-ot a régi motorosokkal nagy szomorúan a lelkivilágunkban.. (RIP 2008-2014)
-
Damage401
senior tag
Update jött (338MB) most szedi kíváncsi leszek milyen lett

-
.LnB
titán
Éles a casual mod update?! Most tölt valamit úgy látom az lesz az
Majd holnap kipróbálom milyen lett. -
törölt tag
Szétb***ták a kedvenc játékomat ezek a gyökerek..
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
mert idióták, h ilyen kis pályákat tesznek be. Semmi másról sem szól, csak a mákról. Vagy-e olyan mákos, h zsinórban olyan ellenfeleket kapsz ki, akiket már meglőttek kissé.
Tegnap baba volt, ezen kaptam egy quad god plecsnit. Minden power upot elhoztam, szerencsére az 5-ből 4 quad volt. Általában 5-10 másodperccel esemény elött beírom, h powerup, de most nem tettem. SG aratott, több, mint 20 quados fragem volt vele.
Ja, és ez a meccs ért 0 elo pontot. :Đ -
ncc1701
veterán
Tegnap én is visszaraktam picit 125-re electric headen, a hang rendben is volt, de kicsit tán más volt az irányítás, úgyhogy maradtam a 250-nél. Lehet, csak pszihés dolog volt amúgy. A hang rendbejött tőle, de mikor ekkora pályán 16 fó van bennt, akkor lássuk be, ha kimarad 1-1 hang, az nem számít semmit. Legalábbis az én alja szintemen.
-
ncc1701
veterán
Na 2502. A mihez tartás végett.

-
Sotho
őstag
Hellsgates tömegnyomorban a hang totál kihagyott érdemes lehet ezzel s_mixPreStep próbálkozni?
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
Na, hoztam 30 pontot ma. Ennyi elég is 1 napra, 2490.

-
ncc1701
veterán
Tinku is Own. Van pár accountja.

Mikor/melyik szerón tudtál ilyet játszani? Nekem is "vissza" ment az elom, csak éppen 2460-ra. :Đ Tegnap olyan insta csapatban voltam, amiben az ellenfeleket tán denevérbe oltották, nagyon durván nyomták. Meg fáradt is voltam már, olyankor már kár leállni játszanom.
Nem pont csajos, csak leszedtem pár ronnie coleman videot, oszt néha belenézek. Csajok edzésre nem motiválnak semennyire.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hallod, ezeket a szellemi fogyatékosokat egy I can win bot a kukába lövi.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csodásan indult a mai reggel. CA, mert ugye más nincs, aztán 10-ből 9x ilyen shitnoob-okkal sorsol össze. Gyerek csinál 900 damaget 13 round alatt, masszív 13 % lg-vel. Az mi? Gecc, ilyen fost akkor se tudok produkálni, ha vért izzadva próbálok..

És akkor ilyen nyomorultak, de folyamatosan. Ha a 4-ből nem végzek ki legalább 3,75-öt, totál esélytelen.
Amelyik meg már nagy nehezen eléri a 20 % acc-ot, az is retardált. Gránáttal bújkál az elejétől, meg gépeli a szarságait, ahelyett hogy menne arra a szájbarakott hídra. Aztán persze az írmagját is elpusztítják a pálya geometriáról.Reggeli pub CA = mozgássérült gyogyó
-
Sotho
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem is indultam el olyan nagy léptékkel a lejtőn, tegnap (ma) éjjel fun-oltunk egy kicsit norsak-al, lehet agyoncsapnám ha jobban figyelnék és nekem is 20> lenne a pingem
De rutinos vén róka kb olyan fáradtak lehettünk hogy csak a röhögőgörcs mozgatott minket.
Na majd hvg-n visszaba**om az elomat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]
Annyi dmgt beszedett amivel megnyerek egy ffa meccset
-
Sotho
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Eléggé rombolja a játék kedvet egy ilyen de 3x áhh , fearzzz tdm 1 brutkó nagyon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sotho
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Pont annyira nem. Olyan kicsi, hogy biztosan fogsz fegyver közvetlen közelében spawn-olni és onnantól már csak rajtad áll, hogy mit hozol ki belőle. Armor csak egy YA és egy RA van, így a szétstack-elt enemy is baromi ritka.
Ha sokan vagytok, hatványozottan igaz - mivel mindenhonnan érkezik a barátkozás, annyi helyre kell figyelniük, hogy ha megfelelő módon a holttérben mozogsz, kedves mennyiségű kill-t lehet felhalmozni egyetlen spawn-nal. Általában shotgun-t részesítem előnyben, de a tömörülő robotkákra a plazma és a rakéta vicces tömegoszlatást tud produkálni - főleg, mivel egymással vannak elfoglalva. -
Sotho
őstag
Kifotóztam mielőtt végleg eltűnök a süllyesztőben
[link] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
;____;
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Hát aki a 35-40 közöttit tartja korrekt, aki 40 felett az elég király szerintem. Én örülök ha megütöm a 30-at."
Ez teljesen attól függ, hogy milyen játékmód meg ki ellen.
Botra 55-65%, FFA-ban gyakran 45+%, CTF-ben pluszmínusz pár 40 környéke, TDM pickup-on 32-42%, CA-ban is 40 tája. Duelt általában 1500-1800 elo-sokkal játszom, ott 35 körül, de bemehet 30 alá is a sok spam miatt, meg ugyanúgy lehet 40 tájéka is. Annyira relatív.
Jóvan, küldtem.
-
Valaki aki jó LG-vel, kicsit gyakorolna velem?

-
ncc1701
veterán
Nem, a neon zöld ellen eléggé kiugrik a képből. Meg csak az asylum ilyen szürke/sötét. De régebben sokkal sötétebb configgal nyomattam, olyan is volt, h fehér volt az enemy color.

Én már kb 1 hónapja ilyen 2470-2500 között mocorgok, attól függ, mennyit instagibozok. Tegnap sokat instáztam, úgyhogy most az alsó szélen vagyok, de nem érdekel ennyire. Tegnapi nap insta ügyileg elég zúzós volt, csak ilyen 4-5. helyeket tudtam megcsípni, mert olyan arcok jöttek be, akik fixen 60-70% között raileztek. Szemben az én vacak 50%-ommal, kb akkor volt esélyem, ha hátulról tudtam őket lelőni. :Đ
-
ncc1701
veterán
Van egy olyan ffa szeró, ahol nem volt frag limit. 500-ig elvittem, elöttem egy srác elvitte 1000-ig. Kicsit fárasztó ennyi asylum. Még ha rail lenne rajta...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem csak te.
Ami a vicces, hogy amit itt 3 perc alatt kimoderáltak, ott azért (JOBBAN KIFEJTVE
) Supreme Ruler-ből H4x0r rank-ba csúsztam. :> -
atidzsiforc
őstag
waaa nem tudok felmenni esr-re

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ne legyen igazam. Vagy legyen, mert ez így ebben a formában halálos szívendöfés, vagy ami mégrosszabb, szemenköpése mindennek, ami QUAKE
De a HMG +Quad kombó eszement durva
Ez mekkora ultimate fegyó nekem, kész!