Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Iball szerón 200-as fraglimit van. Kicsit durva.

-
ncc1701
veterán
Nocsak. Van olyan ffa szeró, ami nem enged fel a skill match miatt. Nem is tudtam, h van "skillem".

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát Aero-t semmi más, csak a rail miatt nyertem, amit a felvett item-ek száma és a kiosztott damage aránya is mutat - ez a probléma. De rg amúgy ilyen szokott lenni, amikor hitting van. :> Azt az átkozott passzívságot kell levedleni. Meg több +forward és kevesebb respekt az enemy-nek.
Csomószor van olyan, hogy mondjuk 10 fraggal lemaradva veszítek, de mégis ugyanannyi vagy 500-1000 (!)-rel több sebzést osztok ki harmad annyi item-en tengődve, mint az enemy. : / Mondjuk ez nem csak Aero-ra igaz, hanem úgy általában. Azért próbálom szép lassan levedleni a rossz beidegződéseket. Többen mondták már (nálam jobbak), hogy a játékstílusom alapjaiban véve baromi undorítóan idegesítő
, szóval gyúrni kéne rá és akár még valami értelmes is kisülhet majd belőle.Sinister-es demo azért már lényegesen több játéktechnikai mélységet mutat. Mondjuk ezt a map-ot szeretem, így magabiztosabb és célratörőbb is vagyok rajta. Aero-ér meg nem gyújtanék örömtüzet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ma volt két egész jó duelem. Mármint relatíve.
Aero megafos map-om egyelőre, szóval taktikailag nem egy csúcspont a demo (úgy is mondhatnám, hogy passzívan hulladék
), viszont elég idegesítő rail-t meg bújócskát sikerült prezentálni. Adalék, hogy mindketten utáljuk a HUB-ot, szóval vicces.Sinister most talán a legerősebb map-om (Toxicity mellett), itt egész tűrhető volt a metagame. Persze nyilván csak lelkes amatőr szinten.
Az ellen egy német srác, verycsudálatos engrish-sel
, aki ~1520-1780 elo között ingázik jelenleg, de egyes map-okon 2k-s emberekkel is szoros meccseket nyom. Abból a szempontból is jó, hogy nemrég vett pro-t, elég gyakran fenn is van és nem veti meg az egy-map-egymás-után-többször gyakorlatot.Demok, ha valakinek van elpazarolandó 25 perce és esetleg érdekli.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Meglocsoltak a telefonpoznat.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
QL is offline?
-
.LnB
titán
Csináltm szerót. My skill level opcióval.
Ő jött be játszani. Olyan 0:10 körül megkérdeztem, hogy ne haragudjon de mennyi az ELO-d? Azt írja 1750 (megnéztem 1778), mondom neki ok. Nekem 1088
Nevettünk kicsit. A meccs vége annyi lett, hogy addig el sem tudok számolni 
-
SP!T
addikt
Toxikk - Csiri-biri, de kíváncsi leszek... Azt írja, "NO BULLSHIT" Ahhoz képest azért már ordít róla pár...

-
ncc1701
veterán
Na, látom sikerült kinyírniuk a hook játék típus választóját. F@szok, ahelyett, h integrálták volna.
-
ncc1701
veterán
Nálam a jó aim az lg 40+, rg 60+. Régen megvolt, most vonj le mindből 5-10-et.

Amúgy az ilyen változásokat ki találja ki? Gondolom nem vmi pro gamer. Vmi izzadó agyú marketinges?
-
SP!T
addikt
Mi szamit jo AIM-nak?
Statom nekem eleg sz@r de rajottem hogy a sok CA lehuzza. Ugye sok loves csak talalomra indul el.
Persze nem mindegyiknel. -
.LnB
titán
Annyira dühít, hogy egy fosnoob vagyok...
Miért nem úgy működik ez?, hogy belépek és hopp....: Welcome @ QuakeCon ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó baromi fáradt is vagyok, és még erőltetem is a gamet. De eddig. Mára ennyi. -
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
De eddig nem lehetett lenyomni egy meccset a kávé mellé? Nem értem :-D
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Veszek majd pro-t, hogy ne kelljen ismerősöktől függeni. De még fél éves előfizetés sincs már, hogy perforálna a tüdeje az összes majomnak abban az ominózus székházban.
Úgyis csak duel-t meg TDM-et játszanék igazából, mert FFA-ban 10-ből 7x már zéró kihívás van. Azokhoz meg érdemben amúgy is privát szerver kell.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
7 / 7 / 7
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Inkább itt egy új *.cfg + HUD.
Teljesen letisztult és sallangoktól mentes, mind formailag, mind tartalmilag. A fókuszpontban a duel (és a hozzá tartozó map pool volt). Adja. Embertelen rail-eket főleg.Egér ugye 1000 cpi, Win 6/11, ha érdekel a sens.
-
ncc1701
veterán
Mondjuk a 90 rail dmg tetszik. Valahol még mindíg a 100-hoz vagyok szokva. Az lg sebzést nem vágom fejből, eddíg 4-et sebzett 1 cella, vagy tévedek?
Ja, és a self-kill is tetszik, q3-ban a space-re volt bindelve. -
atidzsiforc
őstag
Van loginom tesztszerverre, nem kamu.
(#7564) sto1911: nekem tetszenek az ujitasok, arra mindenkeppen jo lesz, hogy belepek nyomok egy meccset a reggeli kave mellett.
Az mar valoban kerdeses, hogy erkolcsos-e lenyulni jonehany reborn pre-alpha featuret, es havidijat kerni azert hogy classicot jatszhasson az ember...Legfeljebb megtanuljak a bukott jatekukon a kutyafittyet, aztan a doom4 multit mar megprobalhatjak kevesbe elbaltazni.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ez kamu ugye?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Fölösleges fejvesztve rohanni a modkerbe. Még így is finom voltam.
-
ncc1701
veterán
Legalább abba lehet hagynom nyugodtan, így is túlzásba viszem.

-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
De most komolyan. Ezzel együtt már háromféle standard lesz, kevesebb tartalommal, mint régen, havidíjért. Vágják a fát maguk alatt szerintem. A casual valószínűleg jönni fognak, majd miután így is szarrá verik őket, le is lépnek. Mi előnyük lesz abból, ha a kezdőkön kívül a gyakorlott játékosoknak is ott lesz a timer? Meg elég nyomva tartani a jump-ot?
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Fax se fog ezeknek fizetni azért, hogy havidíjért játszhassak vq3 meg cpma-t...
-
SP!T
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Mi a f@sz...
-
atidzsiforc
őstag
-
Sotho
őstag
Nem mindegy hogy kire lősz, de valóban vannak brutális megmozdulásai, ellenem lőne 80-at

Meg én is lőttem rád 70-et azt mégis el lettem picsázva
Vettem egy új routert, egyszer csak belassult a net és bementem a status - menübe ott nyomtam egy disconnect-et majd egy reconnect-et és megoldódott a probléma, és volt még e az is hogy a szolgáltatót hívtam ott is ügyködtek de a hálókártyám cache -jét is ki kellett nyomnom hogy menjen a net. lolka :-/
Nem fogja valami a gépet erőforrás figyelőt nézd meg.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Akartam tegnap írni neked, hogy de sajnállak mert nem tetszik.
Nekem konkrétan így néz ki:
Ennyi, loadingol, és semmi. Nagy nehezen tudok szervert indítani az megy. Aztán játszottam 4 meccset, mire kiléptem betöltődött, már a profilomat is meg tudtam nézni.
Valami napok óta nem jó a QL-el nálam. És hiába a teljes uninstall, utána is szar.
Lehet Win reinstall kellene, de nincs kedvem.
Így az van, hogy elindítom a játékot, és refresselem a loading képernyőt. Általába ötödik-re bejön úgy ahogy a képen látható. És akkor legalább tudok magamnak szervert indítani :S -
ncc1701
veterán
Érdekes ez az új dizájn, de nekem ez a fehér alap sosem volt begyere.
-
.LnB
titán
Baromi jó játékos ez a DaHang. Itt van róla egy fragmovie (2014-es)
Nekem nagyon tetszik az egész. -
Sotho
őstag
Szoros meccs : [link] respawn: mindíg a shotitól 2 lépésre

-
SP!T
addikt
Engem az idegesit mikor CA-ban en vagyok az utolso es minden csapattars engem bamul. Roszabb esetbe meg pofaznak is hogy SG, LOW-LOW stb... Mindig elb@szom!
Szerintem az ilyenek kinohetetlenek foleg ha tudod szoros lehet a dolog. -
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Abból már kinőttem. Lehet ez az utózöngéje

(#7531) AnginaP Eleinte ezt vettem észre, volt is ilyen. De pont ez miatt próbálok teljesen nyugodtan nekiállni egy meccsnek. Tegnap a 4 meccset az egyik francia pajtimmal nyomtam akivel már játszottunk korábban. Ő olyan skilles mint én, vagy kicsit jobb. Szóval lehetséges, azért izgultam. De játszottam vele már jó párszor. Ma ismeretlen ellen játszottam, elvertem az első meccsen. Második map ráadásul a kedvencem volt, még is ugyan az a szitu. :/
-
.LnB
titán
Tudom, hogy ez nem a pszichiátria hanem a QL topik.
De miért van az, hogy leülök tök higgadtan játszani manapság, és mikor elkezdődik a meccs rám jön a para. Elkezd bizseregni (remegni) a kezem. Agyban ott vagyok és nyugoddtnak gondolom magam, és mése.. Nem is bukom el a meccseket ez miatt. Tegnap 4/2 ma 2/2-t játszottam így. Tegnap azt hittem csak egyszeri dolog, gondoltam a stressz. De ma is ugyan ez. Bár vagy a stressz vagy az adrenalin. Viszont most már 367 meccsel a hátam mögött nem kellene kicsit se paráznom. Remélem hamar "levetkőzöm" ezt a rossz "szokást".
Bár emlékszem, hogy régebben más játékoknál is előjött ez. -
ncc1701
veterán
Ez rohadt nagy.

-
ncc1701
veterán
Tegnap játszottunk instagibot dm17-en, aimbotos srác ellen. Sajna éppen bennt volt a szerver adminja, és kirakta, pedig én élveztem.

-
scream
veterán
Esetleg ebben tudna valaki segíteni?

-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Igen tudom, a Railem. Azt vettem magamon észre, hogy mikor biztos vezetésben vagyok akkor sokkal inkább haználom a RG-t. Amikor szoros a meccs, akkor pedig félek használni. De rajta vagyok a dolgon

Nagyon sok szituban rosszul választok még fegyvert, ezt gondolom majd idővel kiküszöbölöm.
Ezt a vége miatt akartam megmutatni, ilyen szoros meccsem még nem volt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
"Szerintem sok problémádat megoldaná, ha az aimed jobb lenne."
Meg könnyebben is vennél fel rossz szokásokat.
Mert ha TUDOD, hogy jó eséllyel találsz, meg ellővömatrébeeztanúbotmerPUSZTUJJÁMÁEL, akkor bevállalsz olyanokat, amiket nem kéne. Most végkimeneteltől függetlenül.
Persze a 40lg60rail avg azé segít egy kicsit.

-
ncc1701
veterán
Szerintem sok problémádat megoldaná, ha az aimed jobb lenne. Legalábbis nekem sok olyan van, amikor raillel simán leszedtem volna a srácot, és nem kezdek el raksival spammelni messziről. Csak plö. Meg amikor leugrik a raksihoz az sg-től, és ott vagyok, akkor nekem alap, h shafttal húzok végig rajta egyet, és nem egy air rocketet próbálok be.

-
ncc1701
veterán
Eltűntek a frankfurti szerók a listáról. Wtf van?
-
.LnB
titán
Most nyomtam ezt a meccset, nézzétek meg ha gondoljátok. Nem mondok róla semmit, majd megbeszéljük

[link] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Yay. Megint beittam. Idén már vagy negyedjére.
-
ncc1701
veterán
Oszt akkor mi van? Nincs olyan bogyó, amiből átlag pistike bevesz 1 szemet, és hirtelen legjobb lesz. Mind mögött ott va na qrva sok munka. Ugyanúgy, mint az élsportnál is, aki a csúcson van, az mind teli van koksszal. És iszonyat sok munka van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, szóval gyúrni kéne rá és akár még valami értelmes is kisülhet majd belőle.
Konkrétan néha fel se fogtam csak halottam a hangból...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Miért nem úgy működik ez?, hogy belépek és hopp....: Welcome @ QuakeCon