- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
válasz
üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt azzal hogy bepostoltad, csak hianyoltan az elozmenyt onnan. Arra pedig kivancsi lennek egyaltalan a tema hogyan merult fel akkor, mert erre mar nem emlekszem. Persze gondolom en mondtam a tobbieknek a temahoz nem illoen, hogy milyen gyik voltal priviben, igaz?

LnB: nm, sejtettem hogy nem banod meg.
minosegben top szerintem scrollt is imadom, hogy kemeny mint a .... Nick Marshal. 
-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
B+, a szülőzés miatt tettem fel ezt. De akkor most felteszem a többit is a kedvedért. Nekem ennyit megér.
Külön várom majd, h az asylumos videónál rámutass, h mekkorákat kempeltem. Főleg a raillel.
Na, ott volt egy gyönyörű quad runom, vagy 10 fraggel. Kb életemben először. -
SP!T
addikt
válasz
üzenetére
Erre annyit irnek, hogy ne masolj be olyan privat beszelgetest, aminek csak a ram eso resze latszik, elozmenyek nelkul. Teljesen mindegy, hogy nem tudtad eloteremteni (valoban en sem), de igy egy torz, egyoldalu reszet mutatod a tortenteknek. Lehetoseget sem adtal azoknak akiknek beillesztetted, hogy onmaguk dontsenek, hisz nem lathattak azt az ominozus elozmenyt. Errol nem te tehetsz, de arrol mar igen, hogy ilyen formaban felhasznaltad, sajat elonyodre formalva.
Pl.: Te egy b*zi vagy mert van egy kepem rolad amin egy masik homokossal smarolsz. Ja de a kep fele hianyzik, ahol a masik srac van rajta, de kepzeljetek oda...
Jah es meg csak nem is en kertem hogy toroljek innen.

-
SP!T
addikt
válasz
üzenetére
"Ott voltunk steamen, írtam neked valami tök ártalmatlant, erre flegmázni kezdtél"
Na ezzel van itt a baj, hogy olyan szinten ferdülve látod a történeteket.. úgy ahogy te szeretnéd. Próbáld visszaidézni a stílust és megfogalmazást, hogy mégis miként írtál rám steamen pls. Persze mikor a prtsc-t is benyomtad, úgy csináltad, hogy csak az én szitkozódásom látszódott. Te kis sunyi, alattomos, számító retek.

Azt meg én is összeraktam, hogy nem én vagyok "ncc haverja", de említetted a prtscrt-s dolgot, amire érthető okból magamra gondoltam. Nem tudtam összekötni a kettő különböző dolgot. Ha ettől szerinted nyomorult vagyok, akkor az vagyok.
Ja és miért fogalmazol mindent agyon? Tekered, csűrőd és körbepisálod a lényeget. Legyél lényegre törő, nem ködösítő pls.
Pls ne jelentse senki már ezt, tök kíváncsi vagyok erre.

-
SP!T
addikt
válasz
üzenetére
Hát jól van, biztos hülye vagyok te meg az okoska aki körül hülye mindenki.
Valóban cigányoztam, sőt... munkakerülő cigánynak hívtalak emlékeim szerint.
De hát parasztul viselkedtél és nem vetted magad észre. Persze az ilyen jellegű hibáidra SOSEM térsz ki, nem emlékezel, mert ahogy már írtam: te vagy az okos és mindenki hülye, mindenki más rosszul tudja mi is történt.
A saját parasztságaidat lekicsinyíted, nem tűnik fel?
Nem körülötted forog a világ fogd már fel. Legyen már önkritikád és ha bunkó vagy paraszt vagy ismerd már be. Én az voltam veled, tudatosan. Nem is bánom! Most is így gondolkodok rólad, mivel azóta is ugyan ezt csinálod mindenki mással kb itt a topicban. Csak én kevésbé bírom ezt tolerálni, mint mások talán... -
SP!T
addikt
válasz
üzenetére
A készült fotó az a steam-es privátunkra gondolsz? Vagy most nem értem, én hogy jövök ebbe a történetbe.
(már ha rám gondoltál) Én elküldtelek a jó k** any***-ba, amit sosem tagadtam. Te pedig bepostoltad, isten tudja miért, hogy bizonyítod, amit nem is tagadtam. Biztos jól esett. 
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Ajjaj, előbb leugrok még a kisboltba popcornért mert ennyivel nem készültem, a felénél elfogyna.

Elolvastam. Egy Master Ninja Master Tuskó
Profi na. -
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Küldhetek demót, h mennyire nem így van, és rohadtul nem érdekel, ha anyázol a szerveren, sőt, kifejezetten röhögtem rajta, már megbocsáss... Előben más lenne, ne aggódj.

Marha fura, h mindenkivel össze tudsz veszni piszlicsáré dolgokon, és megsértődni, mint egy kislány. A másik fura, h állandóan buzizod a gépedet, de csak egyre szarabb. Amiket írsz, azt én kb soha nem látom, alig van warpoló emberke mostanában. -
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Sok válaszom nem lesz sajna. :Đ
-Gigabyte GAF2A88X
-x
-x
-MBR (128G SSD-nél nem látom értelmét másnak), bár próbáltam úgy is, h letöröltem a partíciót róla, és üres volt a lemez.
-Simán csak feltoltam rá a legújabb gyári BIOS-t.Ezekben (x4 760k a cpu) amúgy nem a prociban van a sata vezérlő is? Vagy azt csak a mostanikba fogják integrálni?
Cégnél van MS ActionPack előfizetés, azaz legális win10 iso-t kiírtam dvd-re, majd usb2-ről bootoltam vele egy külsö dvd író/olvasóval, nem volt kedvem USB telepítőt csinálni. Biztosan én voltam a béna, de kb ennyit szántam a dologra, jövőre úgyis alaplap+cpu csere jön, akkor újra próbálom.
Szemét VGA-n meg van 2hdmi port, 2 displayport, és egy dvi-d csati. A monitorom meg sima VGA, szóval még jó, h tegnap edzésről fél 9 fele értem haza, ki sem tudtam próbálni a gépet. Majd ma.

-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
De sokat írtál... Szóval a két hátrány: drága, és nem jó.
Drága a jó mechanikus, és nem jó a membrános.Bakker, doom fel sem települ, lezabálja mind a 8G memóriámat, elkezd veszettül swappelni, de még az egér sem mozog rendesen. Otthagytam fél órát, utána reset. Tököm belé, nem értem.
-
Sotho
őstag
-
Orbb
aktív tag
válasz
üzenetére
Épp belefutottam most 2db Pavel vs Rapha meccsbe.

hát nem tudom, Pavel-t sosem tartottam rossz játékosnak, és azért néha néha simán földre küldte Evil-t.
De ez a Rapha elleni meccseken elég kabaré volt.
ZTN-n megszakította... 
T7-elment, végén észhez tért, de kikapott.
lófütty meg esti fény.
Kíváncsi vagyok,(újra) Evil ki tudja zárni a parát QC-on, és hogy nem online party van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Orbb
aktív tag
válasz
üzenetére
Hát akkor tényleg behugy-befosok.

szégyen, hogy ide süllyedt ez a dolog...
én amúgy Evil-t "várom" qconra, így legalább nyerhet. HIHIHIHI
elég sok vasárnapi online kupát megnyert már, sőt, folyamatosan nyeri, ha nem nyelte le vodka formájában a viszketőport, akkor talán van esély, hogy elreppenjen a burger zabbantók földjére.
aztán akkor tévedj.
-
válasz
üzenetére
Következtetni véltem, hogy a 3G szenzorral az AS-re utaltál.
Előfordulhat, hogy Coollerkb. ilyen mozgást lejtett verseny közben. Észrevettem, hogy ahonnan elindult a mozgás jobbra, durván ugyanabba a pontba vissza is tért (ugyanabban az ívben, ez esetben egyenesben), meg még tovább haladt kicsit.
Valamikor az utóbbi 2 hétben volt egy emberke (valószínűleg azon az ffa serveren, ahol minden uj map kap pár másodperc rockos zenei aláfestést), aki amikor elkezdett lőni, mindig sétamozgásba váltott, nagyon béna robotos volt, viszont nem valami ügyes. (kivéve, hogy távolról sokkal jobb volt a machinegunnal mint én.) Le is cheatereztem. Bár ő kezdte a gyanúsítgatást, de ez esetemben a játékidőm 100%-ában alaptalan, nem próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi.
Jól nyomja 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)