- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
válasz
AnginaP
üzenetére
Az igazság szerint nagyon rég használtam CRT-t. De mindig is feltűnt, hogy régóta nem láttam folyamatosan mozgó egeret mint régen. Akkor is csak egyes CRT-ken. Na hát ez most újra eljött!
A quake meg olyan mint a zsíros kenyér! "Csúszik", nagyon király! Még fura, mert elszoktam tőle, de szerintem könnyen megszokom! 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Nekem ilyen;
1000 cpi, 500 Hz, Win 6/11, EPP off, MarkC accelfix
seta sensitivity "1.2"
seta cg_zoomSensitivity "1"
seta cl_mouseAccel "0.06"
seta cl_mouseAccelOffset "5"
seta cl_mouseSensCap "0"
seta m_yaw "0.02096"
seta m_pitch "0.0315"
seta in_mouse "2"
seta m_filter "0"
seta m_cpi "0"
seta cg_fov "105" // most éppen
seta cg_zoomFov "48"Kellően low lg-hez, de lehet vele 360 fokokat is random pörögni.
Állítsd be (egér cpi-vel együtt), hogy kipróbáld, aztán adagolj a számokon, ha kell. -
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Diamondblack, Copperhead, DeathAdder, Imperator 2012, DeathAdder 3500.
Akkor lett elegem mikor a második DA-m is duplaklikkes lett. Persze javítható, meg be kell fújni kontakt srpay-el. De ugyan már, egy 15+-os egér ne legyen már ekkora fos. Képesek egy filléres alkatrészen spórolni. Copperhead-et és Impelator-t nem sokáig használtam, a szenzor nem jött be valamiért. Mondjuk előbbinél az nem meglepő.
Fél óra és megyek haza, teszek egy próbát, nem leszel fent?
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Hú én azt az egeret egy hétig se bírtam.
És amekkora Razer fanatikus voltam, mostanra annyira megutáltam a cuccaikat.Akkor pont jókat játszanánk. Én is egy hónapig nem játszottam (vagyis egy hónap alatt 5 meccset, mind bukó). Volt más dolgom, de most újra össze kellene szednem magam. Csak nem érzem most a gamet, tegnap már jött a tipikus szenz állítás. Mert attól majd biztos jobb lesz
Nem lett. 
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Az igen, az a gauntlet humiliation a végén...

Aztán Cure-on deffensive játék, meg is értem evil legerősebb mapja.
Campgrounds-on is def kezdés, de az a sneaking frag a megáért nagyon szép volt. Aztán onnantól kezdve full stackel se védte az itemeket.
Sinisteren full stackel odaadni evil-nek a RA + MH-t? Borzalom...
Szerintem fullra be volt narkózva
Csalódtam benne, megkeresem jövőhéten és megtanítom játszani
Mert még egy hozzám hasonló biszem-baszom utolsó senki se ad át két nagy itemet harc nélkül..

-
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Döntő ma? Inkább Sombat (Vasárnap).
Szóval ottani (Dallas) idő szerint Szombat este 22:00.
Helyi (Magyar) idő szerint Vasárnap hajnali 05:00-kor
Ebből korán kelés lesz.Harmadik helyért a meccs: Szombat Magyar idő szerint 22:00-kor.
Ma tessék Dota2-t nézni, kezdődik a The International 2014!
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Ja lehet lenyugszom.
Azt még elmesélem, hogy utolsó meccsen rage quit. Gondoltam húzok cigizni, mert remegtem az idegtől. Kimentem töltöttem magamnak egy teát, kivettem egy cigit fordultam. És a 3dl teát kiöntöttem a konyhába. Bazdki tüzet tudtam volna okádni
Egész konyhát moshattam fel 22:00 óra fele. Kész voltam 
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Most meg IC TOX-al warmupoltam majdnem egy órát

Mondtam neki ha jön valaki kilépek, de nem jött
Marha nagy élmény volt. Dumáltunk is kicsit, jó fej.
Elképesztő a movement-je, na és a dodge amit lenyom
Lőtt nekem 52% LG-t.
Mondjuk ebből tanulni sokat nem lehet, de azért jó volt. Mondta megy quakecon-ra, mondtam neki majd drukkolok
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Nem jó.
Tudni kell a saját kezdésedből kiindulva, hogy hol spawn-olhatott az enemy, hova mennyi idő alatt juthat el, milyen fegyvere lehet addigra, amikorra találkoztok, milyen item-eket vehetsz fel biztosan, annak a veszélye nélkül, hogy céllövöldét kellene tartani érte, etecera.
Csak egy példa; jobban jársz, ha felveszed a YA-t + rail-t és kiosztasz 80 sebzést RA-felvételekor, mintha mg-vel odavonaglaná a pirosér csak azé, hogy az a paraszt a hátadba integráljon 7 plazmaputtyot ingyé.Általában (NEM MINDIG) az initial spawn-ok úgy működnek, hogy a két fő item két felé megy; RA az egyiknek, MH a másiknak. De itt is tudni kell, hogy melyikhez indulj és honnan érkezz.
Aztán olyan is van, hogy okos játékkal az egyik benyeli mind a kettőt, a másik player meg 2 percig tengődhet YA-kon, hogy a következő nagy item-nél (100/200 a tuti biztonsági játék) jó esélyei legyenek. (De ésszel, mert az ellen tudni fogja, hogy a sárgákat cycling-olod, ezért szinte biztos, hogy csapdákat fog felállítani, akár úgy is, hogy egy fő item-et fent hagy, gondolván, hogy stack híján úgysem kolbászolsz a közelébe és inkább kioszt sebzést, mikor felvennéd a YA-t - de az is lehet, hogy oda sem fog bagózni, csak folyamatosan szedegeti az RA-MH kombót és várja, hogy hibázz. Persze mindkét esetben feltételezzük, hogy az enemy tudja, hogy mit csinál - ha meg nem tudja, akkor fölösleges is különösebb stratégiát gyártani, berögzött alap dolgokkal levered, mint a vonyító pávát; ez egy olyan dolog, hogy skilles ember ellen WC 3-ban humánnal odarakod a scoutfarmot a night elf bázisa közepére, mert tudod, hogy neki nem érné meg azzal szarakodni az elején, hogy lekapálja a filléres, fortified armoros épületedet, mert addig te dobsz két szintet creepeléssel. Majd épít közvetlen mellé egy Ancient of Wonders-t és az ent épülete szép lassan legyalulja a csapkorászó, göcsörtös ágaival - már ha nem valami elfuserált köcsög helyre raktad.
Bár akkor úgy valószínűleg nem sokat látsz a bázisából. Ha meg noob, akkor nekiesik egységgel a rögtönzött tanyának és máris hátrányban van, pedig csak egy teljesen alap procedúrát hajtottál végre részedről.) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Szerintem pont ha unrestricted (korlátozásmentes), akkor jönnek az 1,7k+ elo-sok bemelegíteni.
-----------------------
.LnB: A jómúltkor, amikor a klesk-es haveroddal játszottál és beszéltünk chat-en, ott volt jó a beállítás, mert már engem se akart beengedni out of skill range miatt. Csinálj olyan szerót és akkor nem fog jönni a roflstomp.
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Mármint a spirál más színű legyen?
Mert azt be:
cg_oldrail 1 (to get the spiral)
color1 7 (beam in white)
color2 4 (swirl in blue)
r_railcorewidth 6 (default width of the beam) I suggest 4 for even more solid but thinner beam.Más
Én azt nem tudom, hogy ha beállítom vékonyabbra a rail sugarat, akkor az enemyé is vékonyabb lesz ugye? Mert ha igen az gáz, azt jobb ha jól látom honnan lő..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Ebből semmit sem szabad levonni. Félconfiggal és laggal játszottál. Ráadásul volt 2 teleport fragem. Én választottam a mapot. stb. stb. Este ha nyomjuk majd kiegyenlődik, vagy megfordul az erőviszony. Mert rail mapokon halok, nem megy vele, ez lehet a szuper egerem miatt van

Más: Mit mondtatok az Xp a legjobb QL-re a Win7 pedig "elmegy" ugye? MErt le akarom cserélni a Win8-at. És win7 jön a helyére szerintem.
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Kéne nyomnunk valamikor azt az 1v1-et. Ma mikor érnél rá?
Freiyával nem fogok. Teljesen felesleges, az elmúlt 2 napban elkezdtem random duelezni. Összekerültem olyan emberekkel akiknek 3000win volt. 1szer tudtam lelőni. Tegnap is 2szer kikaptam, és minimális ellenállásnál nagyobbat egyik ellenfelemen sem tudtam kifejteni. De legalább jó fejek. Mindig szólok előre, hogy kezdő vagyok és csak a gyakorlás végett állok le velük. Van aki tök jól kezeli ezt. És általában értékelik, hogy próbálok küzdeni

-
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Nem tudom, most haver vett Pro-t. És az a baj, hogy nem túl jó játékos. Engem nem vert el még soha, ~55 meccs alatt. De pont ma gondolkoztam, hogy most már tényleg meg kéne néznem hol is állok a "ranglétrán" mert így még a végén elbízom magam. De sajna időm nagyon nincs gyakorolni, szóval csak ezeket a meccseket játszottam. Mapokat alig ismerem, mármint nem tévedek el, de azért egy jó szinthez több kell ennél. Pont ma gondolkodtam, hogy erőt kéne vennem magamon és kiállni Freiya ellen.
De oda nagyon kell koncentrálnom. Szóval ha van Pro-d valamikor összehozhatnánk egy meccset.
De tényleg semmit nem tudok ígérni, hogy pontosan mikor. A kicsi olyan fél8 -8 körül fürdik utána szoktam leülni a géphez kicsit.Freiya: Ki szeretném kérni a véleményedet a Fov beállításával kapcsolatban, én 120-al játszom. Láttam a configodba, hogy te nem. Most nem emlékszem pontosan mennyi volt. De mik a hátrányai, buktatói? Mennyire érdemes beállítani? És miért? Ha van kedved szívesen olvasnám a véleményedet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Ez sokkal jobb, mint a Kvék.

Kodomo no Jikan FTW, all the way, anytime. Különben is csak video lett kérve, téma nem volt megjelölve. :>
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Honnan tudod, hogy ő volt?
Johan "tox" Quick nem "egész jól rakja", hanem no. 1 Q4 duel god meg Q3 / QL TDM-god, egy legenda - LAN-os körökben. :> iCE cLIMBERS-szel (ic) nem kevés LAN-t nyertek (vagy recesszió idején voltak top 3-ban). Ő is 100,000$+ -ban van.
"de a Crysis vénájáról mit sem tudtam eddig"
Nincs ezen semmi meglepő. Ha valamilyen Quake-ben veterán vagy, bármilyen más FPS-ben nagyon hamar alázni fogsz. Ennek oka, hogy a Quake-skill a legösszetettebb, leg"hárdkórabb", minden más utána könnyű (és lassú). A skill pikk-pakk "lefordítódik" az új game-re - míg visszafelé ez nem igaz.
Crysis 2 open beta idejében, amikor felmentem lámulni 30 fps-sel (igen, tudom - mazochista hajlamok; Crysis ÉS diafilm
), hamar kick-eltek szinte mindenhonnan, pedig közelében sem vagyok egy tox-nak. Akkor szerinted neki hogy fog menni? 
-
ncc1701
veterán
válasz
AnginaP
üzenetére
Sehol sem írtam, h akármennyire is jó vagyok. Néha bemákolok, és eltalálok ezt-azt, ennyi.
Instagibozni kiváltképp szeretek, tulajdonképpen ez is egy hibám, ffa-ban is eröltetem, ha a kezemben van, még akkor is, amikor plö egy sg praktikusabb.Sotho: ez ciki lehet, szerencsére itt az optikai digi miatt a lag, mint olyan ismeretlen. Az esetek nagy részében marha jó a pingem, Frankfurt, milan, rotterdam 33, bukarest 17.
De látod, nekem még lag sem kell ahhoz, h leadjak a pontjaimból.
Már majdnem 2400 volt, most megint 2350 körül vagyok. Tényleg leszedem a plugint lassan, ami mutatja. -
ncc1701
veterán
válasz
AnginaP
üzenetére
Persze, volt ott minden. És ugye kicsit sem titkolta.
Már anno is volt olyan aimbot, aminek be tudtad állítani a kívánt találati pontosságot fegyverenként %-osan tól-ig tartományban. Már úgy állítólag, mert sosem próbáltam.Ja, tegnap q jó volt, dm7-en "véletlen" a kvadnál bóklásztam, mikor megjelent, felkaptam, raillel lőttem is egymás után vagy 6-7 fraget, instagib volt.
De aztán sajna győzött a túlerő, meg a skill. És mennyi magyar volt fennt, csak lestem. -
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Fú pedig f*stam bemenni. Na mondom most jól beégek.
Freiya beteg, majd mikor nem lesz olyan szerencsém, hogy vele leszek. Na akkor lesz érdekes meccs. De jövök legközelebb is, ha tudok. Most már tudom, hogy nagyjából egy szinten vagyunk. És így jó volt nagyon játszani.Kötelező kérdést fel kell tennem: Cicababa tényleg csaj?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Nem voltam egészen pontos; pure aim / combat-skill tekintetében már közelebb vagyok a felső harmadhoz, csak ugye még meglehetősen kevés a TDM-tapasztalatom - viszont ha rendesen jutok lg-hez, rail-hez, valószínűleg nem rajtam fog múlni, ha kikapunk.
De nem kell aggódni, azért vannak low-skill emberek is. A bot tdm pickup-rating alapján állítja össze a team-eket (nem teljesen igaz, mert a bot tulajdonképpen csak a rating-számítás eredményét írja ki). Legalább 10 játszott meccsnek kell lenni, hogy elkezdődjön a rating-számítás.
Ha igyekszel csapatjátékot játszani, kommunikálsz, osztod a fegyvereket, meg nem veszel fel randomra 10 hp-val egy szétstack-elt, lg-s csapattárs elől quad-ot és nem vagy asshole, nem lesz flame. Csak örülünk, hogy ha új emberek jönnek - főleg, ha maradnak is.
Néha rá lehet venni pár embert, hogy menjen ts is (szerver: tdmpickup.eu, pass nincs), emelett hasznos, ha van pár TDM-specifikus bind-od, de abban tudok segíteni.
Standard account sem akadály, csak !addup előtt mindig rá kell kérdezni, hogy tud-e valaki meghívót küldeni - de ezzel sem szokott lenni probléma.Már 40-50 pickup is mutathat eredményt fejlődés szempontjából, hiszen rá vagy kényszerítve, hogy odatedd magad (mert pl. a fazon, aki múltkor csinálta azt a 8-as quadrun-t stream-en, most ott szökell szemben, feléd
).
Aztán néha visszamész public-ra és azt veszed észre, hogy az emberek szépen belemozognak a célkeresztedbe - nehéz nem találni, ha nincs dodge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A quake meg olyan mint a zsíros kenyér! "Csúszik", nagyon király! Még fura, mert elszoktam tőle, de szerintem könnyen megszokom!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)