Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Jó, ha anynira mozgat a dolog, szerezd meg a chat előzményeket, sok sikert. Javaslom fordulj istenhez, valami istenszerű lényhez, vagy egyéb természetfeletti hatalomhoz, hátha sikerül. Addig meg találgassuk kurvasok idő elteltével és komplett moderátori törlés után, hogy ki is kezdte, mivel és hogyan jött ide ésatöbbi. Jó játék, de biztos megéri, elvégre minden szavam hazugság volt, valójában ÉN jöttem ide baszni a rezet és ÉN kötöttem beléd illetve bunkóztam anno minden előzmény nélkül, pedig te ártatlan és kedves voltál, de hát akkora geci voltam, hogy igy "jutalmaztam" a kedvességedet, tetejébe még ok nélkül. Hazudok oszt kész. Ragozzuk halálra visszamenőleg, az itt a kibaszott lényeg! Biztos van itt olyan egyed, akinek fotografikus memóriája van (hahaha) és épp jelen volt, végignézte, esetleg jelentkezhetne a szorgosabbik fajtából, ha látja a szenvedésünket
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Most újra végignéztem, ERRE ("mi az anyádat kempelsz?") gondolsz? Nem emlékeztem rá. 2x kellett végignéznem ahhoz, hogy egyáltalán észrevegyem, de tényleg megtörtént. Igaz anyádhoz nem sok köze volt, de azt el kell ismerjem, hogy tényleg irtam ilyet és tényleg szerepel a felmenőd, amit előzőleg megkérdőjeleztem. Ezért tehát bocsánatot kérek, hogy megsértettem anyádat, meg téged is egyúttal
Mondanám, hogy legközelebb "mi a retkes, viagrától aszott faszt kempelsz?" lesz helyette, de erre már nem kerülhet sor. Meg aztán nehézkesebb is lenne "megszemélyesiteni" legalábbis baromi bugyután és magyartalanul hatna a "mi a retkes, viagrától aszott faszodat kempelsz?" esetleg röviditve "mi a faszodat kempelsz?" vagy lehelletnyivel bonyolultabban "mi a retkes viagrádtól aszott faszodat kempelsz?" és ugye ez utóbbi esetben nem lenne egyértelmű, hogy a kempelésedet, a faszodat, vagy a pfizert, esetleg mindhártmat egyszerre dicsérgetem. Nekem legalábbis nem áll billentyűzetre egyik sem.. Lényegtelen. Tényleg anyáztam, bocsánatot kérek. -
törölt tag
Mondja ezt olyasvalaki, aki IDE hozta a steames "beszélgetésünket" SZÓBAN de úgy, hogy "valahogy" időközben megfordultak a szerepek, például olyan kis csekélységek, minthogy ki kezdte és mivel, majd folytatva a "végeredménnyel". Magyarul: "ez a szemét visszaütött" szitu irásban, senki által nem ellenőrizhető módon és a "visszaütött" elhagyásával. Ezek után felhánytorgatod (akkor és most ezer évvel később is) hogy beillesztettem ide egy fotót, amin látszottak a "kedvességeid" amiket itt irásban előzőleg letagadtál. Hát igen, az ilyesminek senki nem örül. Mondjuk emlékeim szerint rajtad kivül (akire visszaütött) más nem nagyon kifogásolta, bár lehet, hogy rosszul emlékszem.
(#14241) ncc1701: Értem, tehát betetted ide lényegében az egyetlen olyan videót, amikor olyan pályán játszottunk, melyen talán még érthető is a kempelés, de te még ott is csak részben kempeltél. Látszik is, hogy mennyire szóvá tettem.. Valahogy nem lep meg, hogy nem a másik 3 demo közül választottál, amelyeken olyasmik láthatók, hogy almostloston beállsz a hid mögötti "kapuba" szemben a jumppaddal, és onnan várod a delikvenseket, mig a másik becsületbetyár (szintén magyar, nem tudom ismeritek e egymást, meg semmit de) a fejed fölötti hidon ácsorog szintén a jump padosokra várva. Tehát alul felül camp és teamwork. Utána mi is jött? Campground? Láss csodát, a red armorral szembeni lépcsőfordulóból ki kificcenve railgunnal az "érkezőket" mig a maradékot a fölötte lévő hidon egész végig campelő reactor cimbora lövi rocketlauncherrel. Ismerős? De választhattad volna mondjuk az overkilles demót is akár. Ott te voltál az LG mögötti oduban, másik oldalon a jumppad fölött a shotgunnál a másik magyar. Vagy! Másik verzió, hogy reactor a railgunnál a kapu teleporthoz vezető lépcső előtti sarokból lövi az LG/Quad felé igyekvőket, te pedig az előbb emlitett zugból. aztán a többieknek lehet kibontakozni.. Mellesleg mondhatsz itt akármit, ha továbbrais szokásodhoz hiven játszol, csak idő kérdése és mindenki szembesülni fog a "játékstilusoddal" aki összefut veled. Márpedig tizenX év után nem hiszem, hogy változtatnál a szokásaidon. És akkor nem én fogom mondani, főleg hogy itt meg ott sem leszek, hanem annyit látsz, hogy 1-2 cimborádon kivül mindenki ráun és otthagy a faszba. Mondjuk nem gáz, mert mostanra az egész quake vonal szinte teljesen halott és az utolsókat rúgja, vagyis az egész probléma okafogyottá válik, senkit nem érdekel és elsikkad. Vagyis kiderülhet, hogy tényleg nem campelsz egy kurva sarokból 10 percekig raillel, mint az állat
Egyébként vannak fokozatok. A reactor lába nyomába nem érsz camp-only témában, mert ő tényleg SEMMI de semmi mást nem csinál szerintem még levegőt se vesz csak campel kifeszitett szemhéjakkal maximum 3 virtuális méteren sétafikálva oda-vissza oda-vissza. Na az ilyeneket imádom. Iiigazi quakes bazmeg...Mindegy, leszarom. Úgy játszotok, ahogy akartok. Gyökér PH 72 órát várat törlés előtt, pedig nem kérte kutya se, én pláne nem, bezzeg mikor másfél hónapokra tiltottak, akkor még irni sem volt hová, úgy kellett kinyomozni mindent. Bánni nem fogom, mert ez a PH már nem az a PH amihez annak idején csatlakoztam. Mára egy hulladék, futottak még kategóriájú szánalom lett hihhetetlen sok bunkóval, a cikkek meg khm.. fele burkolt reklámrovat, másik fele általánosságok, ja meg fényképezőgépek is kellenek ballasztnak.
Közben meg öcsém accountját ilyennel banolták ÚGY hogy be se lépett rá másfél éve azóta, hogy eladta a gépe alkatrészeit:
Quakezni nem fogok (legalábbis Quake Dead-el) innen meg vagy kitiltanak a faszba, vagy törlöm magam, ha végre engedi ez a fos, szóval adjonisten jóemberek szép volt, jó volt, elég volt: bye Veletek úgyse nagyon játszottam, mert nagyjából (spit kivételével) soha nem láttalak titeket azokon a szerókon, amiken a tier4-5 csávók nyomták esténként és amiben élvezetet találtam, meg kihivást. Persze ők is lefalcoltak már 95%-ban szóval.. A QL-t bánom, a PH-t nem. Hello!
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Gyorsan tanulsz.. (deformálódsz)
Ezt nekem is előadta, de túl sok mindent láttam már ahhoz, hogy ne peregjen le, mint kacsa tolláról a viz..
Mondok neked én is egyet, az meg az én elvem: Ha pulykákkal kapirgálsz, nem repülhetsz a sasokkal. Téged egy sasnak álcázott kigyó tanitgat vadászni, akár sas vagy, akár pulyka. Csak még nem jöttél rá, mi lakik legbelül és hogy nem elég a legyeket levenni a teritékről, a kigyókat is kerülni kell. Ha nincs szerencséd, rábaszol. Ha szerencséd van, csak kis mértékű lesz a károsodás.
-
törölt tag
"NCC újdonsült haverja" nem te vagy. Annak a nyomába nem érsz, legalábbis nem egyhamar.. Ő nem egyszerűen torzult, hanem döbbenetesen torzult, akitől rendesen elnémultam még én is és a hajam égnek állt a hitetlenségtől, aki 100%-ig természetesnek veszi, hogy a fekete az fehér és vele amúgy minden frankó, még meg is tanit, hogy hol lakik az úristen, ha nem vigyázol. Mondhatnád, hogy én is ilyen vagyok, de nem. az a különbség, hogy noha nekem is van gigaegóm, de nem várom el, hogy mindenki azonosuljon és vegye 100%-nak a faszságaimat. abban sem hiszek, hogy tévedhetetlen lennék, vagy "jó" ember. Ezeket leszarom. Egészen egyszerűen azért, mert nem köt ide semmi és nem érzek 1%-nyi késztetést sem arra, hogy bárkinek is megfeleljek, vagy "kivivjam az egyetértését". Ilyen vagyok oszt mindenki menjen a picsába, gondolok valamit az én gondolataim, nem kell egyetérteni legyen neked vagy akárkinek is, mindenki csináljon azt amit akar, ameddig nem gyökér alantas geci. Egyébként meg úgy és azt irok, ahogy és amit akarok, nem tehetek róla, hogy vannak 1bites faék egyszerűségű emberek is, akik pár hümmögésből megértik egymást és elvárják, hogy mások is 3 szóban kommunikáljanak, lehetőleg mindig ugyanabban a 3ban. Akkor még nem tudtam hogy a steam annyira zéró, hogy csak az utolsó sorokat jegyzi meg. Később éppen TE hivatkoztál arra, hogy te sem tudod megnézni pedig próbáltad, amiből arra következtetek, hogy még te sem tudtad akkor azt, amit ma mindketten. Én akkor ugyanigy nem tudtam és mondtam is neked, hogy csak rajta, állok elébe, vállalom amiket irtam. Kisvártatva és pár próbálkozás után visszajöttél és azzal kezdtél vádolni hogy én jól tudtam, hogy a steam ilyen és éppen ezért csináltam az egészet, hogy a saját dumámat erősitse, szóval ezt a dolgot már anno végigtapodtuk. Ezt beállitani szándékosságnak, holott lövésem nem volt a steamről meg a steam chatről, mivel sosem használtam egyiket sem QL előtt, ráadásul úgy, hogy még TE magad sem tudtad, hogy a steam chat ilyen? És még én "ferditek". Eleve arról van szó, hogy már az előzmények is engem igazoltak volna. Nekem másodpercnyi vacillálást sem szokott jelenteni, hogy olyasmit is megosszak, ami rám nézve terhelő, HA ez kell ahhoz, hogy teljes legyen a kép. Ezzel csak azt mondod, hogy akkora gyökér vagyok, hogy szándékosan csak egy bizonyos részt vágtam ki, ami viszont nem igy történt és sosem csináltam ilyen arcátlanságot se előtted, se utánad soha életemben senkivel. Anno emlékszem még bújtam is a fórumokat, néztem hová kell irni, hogy elkérhessem a teljes steam chat anyagomat, de a válasz egyértelműen az volt, hogy lehetetlen.
-
törölt tag
Téged nem kell
Te üres vagy, nincs benned eredetiség, egyéniség, kreativitás, vagy tartalom. Te csak egyszerűen vagy. Hogy minek, azt csak anyukád, meg apukád tudja, de te valszeg báámulva állsz a kérdés előtt, közben azon gondolkodva, melyik topicba csatlakozhatnál be a passziv "hozzájárulásoddal" a semmiről, vagy! hogy esetleg valamivel kapcsolatban nemtetszésed fejezd ki. De kb. ennyi. Ja és még vannak az olyan ritka alkalmak, amikor hiéna módra rácsimpaszkodhatsz az ilyen és ehhez hasonló balhékra, ahol előbb utóbb lesz valaki, aki reagál a beugatásodra, mert oldalt kell választani és ilyenkor a több jobb, még ha ilyen jellegtelen, üres figurákból áll is a töltelék, mint te. Általában. De most még könnyebb csapódnod, mert még ennyit sem kell "küzdened". Elvégre itt egyértelmű a leosztás, ennél egyértelműbben oldalt választani nem is lehetne mint jelen helyzetben. Vannak a többiek, meg van az egyik. Neked való feladvány
Mert egyszerű vagy mint a faszom, eszed meg annyi kb. hogy tudsz lélegezni ésnem szarod körbe az udvart. -
törölt tag
A belepofa gyereknek most nem jut eszembe a neve, de az annyira szánalmas és jellegtelen hogy nem is érdekes mi a nickje úgyis levágja mindenki egyből
Élvezkedj csak kisköcsög. Ennyi legyen az örömöd az életben
Te vagy a legalantasabb, legszánalmasabb mind közül. Szerencsére veled még quake dead-ben sem futottam össze patkánylélek. Aki ilyeneknek örül bazmeg élvezkedik és még büszke is rá az mekkora gááz geci! Miféle lény vagy te baszod?! Én se' vagyok egy matyóhimzés de baszki ilyeneket legelvetemültebb állapotomban, legdurvább deliriumomban sem jutott eszembe SEM csinálni, nemhogy még büszkélkedni vele mintha poén volna. És még szaporodsz is baszki, hihetetlen.. Szerencsétlen gyerek.. Remélem nem sikerül a klónoddá nevelned mire megnő, te gyalázat bazmeg..ennyit a suli óta nem olvastam egyhuzamban.

Látszik. És még milyen büszke is rá kurvaélet! Az a nem semmi
-
törölt tag
Tőled nem vártam mást, eddig is lassú volt a felfogásod (sajnos többször bebizonyosodott)
De hogy ennyire ne értsd meg semmit azokból, amiket irtam, az már durva. "Senki/mindenki" jaj bazmeg direkt leirtam az egészet, hogy még az ilyen gyök2 szintű félember/félállat szerű véglények is megértsdék bazmeg. A gonoszságnál csak bosszantóbb van a hülyeség. Ott van fönt te szerencsétleeeen olvasd már el, vagy próbáld megérteni a szűk agyaddal legalább! Komolyan nem hiszem el hogy valaki ennyire funkcionális analfabéta/fogalomzavaros legyen. Ráadásul még mindig hazudsz! Akkor is idejöttél hazudozni, bevádolni, én védtem magam, tovább hazudoztál, költöttél mindenféle dumákat, majd mikor bevágtam a képet, ami cáfolta a rizsádat, elintézted egy legyintéssel. Ez vagy te. Ez az ncc gyerek. Ez a sotho gyerek. A belepofa gyereknek most nem jut eszembe a neve, de az annyira szánalmas és jellegtelen hogy nem is érdekes mi a nickje úgyis levágja mindenki egyből. Nem érted, hogy éppen ezektől a gyökér, gerinctelen, igazságot/valóságot saját szájizük szerint hajtogató figurákkal van tele a tököm? De legalább lenne ESZED bazmeg! De igy unalmas vagy. Nem is unalmas. Fárasztó! Eskü lelki fájdalmat okoz, hogy ennyire baromira büszke vagy magadra, meg arra, amit sikerült összeragasztgatnod, mint ovis gyereknek a fikát és ugyanúgy örülsz neki, örömködsz hogy most jóól megaszontad, jól összehoztad. De bazmeg rajtad kivül mást az ilyen alpári jellemtelen gerinctelen mocskok nemhogy dühitenek, hanem FÁRASZTANAK. Ott áll feketén fehéren mit irtam. Ott volt mindenki előtt annak idején mit irtam, te mit irtál, akkor is gyülekeztek az ilyen kibic héják a popcorn gifjeikkel és végignézték az egészet. Ezek után előadod ezt... hazudozol tovább mint a faszom komolyan nem hiszlek el. Hányok tőletek. Nem is bánom, hogy kitiltanak, legalább nem kerülök semmilyen kapcsolatba veletek. Egyszerűen.. valami kurva nagy irgalmat kellene éreznem, vagy szánalmat és kurva nagy akaraterő kellene, hogy alkalomadtán ne lőjelek dunába titeket. Undorodom. Kiforgatni a szavakat, megmásitani a múltat, értetlenkedni, holott kristály tisztán érthető, CSAK azért, hogy kihozhasd a kibaszott igazadat. De te legalább nem kempeltél folyamatosan mint a faszom. Kár, hogy irgalmatlanul hülye vagy, elején birtalak. Illetve néha nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire agykárosodott vagy, vagy csak azért tünteted fel igy, hogy kihozd, amit akarsz. Sajnos olyan 70/30-nak tűnik igy évek távlatából. Sajnos. Áruld már el, hogy hoztad ki azt, hogy ÉN voltam bunkó veled, AZTÁN te csak reagáltál és hát ugye abban nincs semmi kivetni való, hogy "megvéded magad" igaz? Ott voltunk steamen, irtam neked valami tök ártalmatlant, erre flegmázni kezdtél, meg surmó stilusban válaszolgatni, bunkózni, ERRE én kifejeztem nemtetszésemet, akkor jött az, hogy "kötekedő cigány" meg a folytatás csőstől, holott előtte jóban voltunk. Amit én sem hagytam szó nélkül. Mire ide jöttem, le is szartam volna az egészet, erre mi fogadott? Hogy alantas (és aljas!) módon ide jöttél MÉG TE vádaskodni és rántani a sárba a szintedre. És olyanokat állitottál, hogy a pofám majd leszakadt, amikor mondtam, hogy idézd, közölted, hogy "hát hát ki emlékszik ilyenekre" azt meg következetesen elhallgattad, hogy 1. ki kezdte, 2. te miféléknek mondtál el engem. Utána letagadtad, mint a faszom, ekkor jött a kép, hogy igen bazmeg? Nesze itt a dumád. Válasz: ja hát jah lehet jah. Eltelt xhónap, egy év mittudomén és most EZT sikerült összeganajoznod, amit most leirtál. Természetesen megfejelve a szánalmas, ovodás stilusú (jobb helyeken, sosem volt érv) "mindenki/senki" közhelyes eszmefuttatásoddal "igazolásképp". Na jó a faszom kivan veletek, húztam tényleg a picsába. Hányok az egész társulattól. ti nem quakesek vagytok, hanem bohócok. Láttam igazi quakeseket, de az még Q3A idején inkább. És nem ilyen jellemtelen szarkeverő majmok voltak.
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Elhiszem neked, hogy roppant kemény gyerök vagy, meg is ijedtem piszkosul, főleg a tepsitől, hisz eddig burokban éltem, sőt konzervdobozban nőttem föl és te vagy az első figura, akitől ilyesmiket hallok, úgyhogy magam alá is csináltam. Viszont üres fenyegetőzés, keménykedés és utalgatás helyett inkább dobd csak ide hol is anyáztalak, mert érdekel. Ki tudja, talán én emlékszem rosszul! Van időd (nem sok, de van még mig végleg kitiltanak) ráérünk, de ha már igy rámsütötted, illik bizonyitani is. Tudod az is "ziher". Mindig olyan állatira oda vagy a "szakmai" hozzáértéseddel, fentebb is konkrétan PC-idiótának állitottál be szokásos sumák stilusodban, gondolom akkor a mai technikai vivmányok megléte mellett nem okoz majd túl nagy kihivást megoldani. Az elmegyógyássszal igazság szerint az a gond, hogy (pár, téged és a hozzád hasonlókat nem érintő, a tiédnél kevésbé "markáns" jellemhibát leszámitva) még kezelés előtt is több gerinc kerülne diagnosztizálára, mint a te esetedben. Felétek valszeg csak a könyveknek van olyan, feltéve hogy fellelhető arrafelé könyv persze.. Az ingerküszöb dolgot megértem. Én sem állok le ilyen neten keresztül vergődő pumpagyulákkal amperkedni, de nem is utalgatok rá bátor gyerek. Egyébként én meg abban a bilincsben nem lennék olyan biztos a "helyedben". Mi van ha épp csak rád várok hogy együtt röhögjünk kharón bácsi pofájába? Ha én megyek, te is jössz abban biztos lehetsz
Nem tudsz rólam semmit.. Nem nekem kell kezeltetnem magamat, hanem az ilyen torzult egójú lelkeknek mint amilyen te vagy és amilyenekből újabban sajnos dunát lehet rekeszteni. Mégis honnan veszed a bátorságot, hogy ilyeneket irj nekem?? Elment a maradék józan eszed? Tepsi? És még nekem kellene "elmegyógyászhoz fordulni"... Ha tudnád hány ilyet mondtak nekem nálad khm.. kissé keményebb parasztgyerekek és mennyi valósult meg belőlük, lehűtenéd magad sürgősen. Pedig akkor még volt mit vesztenem. Most már konkrétan semmit. Valószinűsithetően örökre kitiltanak (mondjuk pontleszarom) de még leirom, hogy okulj egókám: SOHA ne fenyegess olyan embert, akiről nem tudsz az égvilágon SEMMIT! Nem túl reális/nem túl ésszerű/nem túl célravezető hidd el nekem. Úgy látszik a baromi nagy egód eddig megakadályozott és az eddigi "tapasztalataid" még kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy ezt az alap tételt megtanuld.. Ha fenyegetsz valakit, tartsd is be, vagy ne fenyegetőzz. A "bizonyitásodat" még látni fogom, ha kiraknak akkor is, szóval csak szorgosan
Mellesleg: Régen sem voltam "normális" a TE fogalmaid szerint. Ha az lettem volna, olyan lettem volna, mint te és azt nagyon nagyon nehezen, talán drogokkal, alkohollal vagy hasonló eszközökkel viselném csak el. Inkább nem irom le mit érzek a gyomromban, ha rád, meg újdonsült cimborádra gondolok. A végeredmény mindenesetre vörös és darabos, főleg a másik fickót illetően.. Na majd nézlek! Sok sikert -
törölt tag
Ha értenéd, hogy hogy jöttél most képbe, akkor eleve nem is kerültél volna képbe mert sor sem került volna arra a dialógusra anno, ahogy az utána következő itteni baromságra sem. Cigányozás volt mellesleg. Az anyázást meg se' hallom, már megszoktam. Cigány viszont nem vagyok, ha az lennék tán büszke lennék rá, tán nem, de igy nincs értelme ilyesmikkel dicsérgetni, mert sose' tudjuk meg.
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
1. Közöd nincs a gépemhez, nem is neked irtam róla
2. Fogalmad nincs (konkrétan semmilyen tekintetben) hogy egyáltalán milyen gépem van (és hogy hogy működik/nem működik, mi "egyre szarabb" és főleg mihez képest) mit "buzizok/tam" rajta, de szerintem egy OS feltelepitése driverekkel egyik univerzumban sem számit "buzizásnak" maximum a te világodban.
3. Az, hogy te nem látsz valamit, még nem jelenti azt, hogy nincs is, különösen annak fényében, hogy ha egy évben 2x összefutunk ugyanazon a szerveren, már sokat mondtam (kb. a fele törzstagság a "main" /értsd: olyan szervereken, amiken vannak is minden este és nem ketten/ szervereken, a szerver tulaját is beleértve folyamatosan panaszkodik "horribilis lagra" és "játszhatatlanságra" hónapok óta. Téged nem látlak egyiken sem, igy a véleménykéd sem tekinthető túlzottan khm.. relevánsnak) 70-90-100 pinges játékosok esetén, akiknél specből a lagométerükön világosan látszik, hogy még csak nem is stabil, hanem össze-vissza ugrál (pl. a mai fő nyertesé 40-90 között) ha nem látod hogy warpol/lagol, akkor vak vagy, vagy pedig annyira elrugaszkodtál a valóságtól, hogy már azt látod, amit hiszel. De egyébként nem kell hozzá túl nagy ész, vagy szakértelem belátni, hogy 70-100 pingekkel varpolnak/lagolnak mint az állat, bármelyik játékban.
4. Marha fura, hogy ismersz "mindenkit". Ha te tényleg ekkora volumenű figura vagy, nem ismerek hozzád hasonló entitást. Rólam, az ismeretségemről (QL-en, vagy bárhol másutt) illetve hogy kivel milyen viszonyban vagyok/nem vagyok, miken sértődök/nem sértődök meg jogosan, vagy jogtalanul "mint egy kislány": lövésed nincs és hál'istennek nem is lehet, maximum elképzeléseid, amiket megálmodtál 1-2 emberrel való konfliktusomra alapozva hallomásból másod/harmadkézből származó infók alapján. Mellesleg nem "veszem össze mindenkivel" de ha a veled való, afférnak sem nevezhető semmire célzol, miután gondolkodás nélkül töröltelek és mentél a helyedre a tiltottak közé, az sem volt "összeveszés" mindössze kitakaritottalak a látóteremből, mert taszitottál és mert az viszont qrvára igaz, hogy képtelen vagyok elviselni a bunkókat, különösen akkor, ha úgy állnak neki bunkózni, hogy okot sem adtam rá, derült égből.
5. Befészkeled magad egy sarokba 10 percekre és onnan loserkedsz railllel, lehetőleg a respawn pontra, mindigis ezt csináltad első naptól feltűnt, hogy "játszani" láttalak. De akkoriban még azért volt némi "változatosság" és néha elugrottál ide-oda quadért/lőszerért, ma már annyi sem. Szánalmas. Azokra emlékeztet, akik anno csapatostul ellepték a QL szervereket loadout idején és meccs elejétől fogva szórták a gránátokat a csomópontokra. Az tény, hogy a raillel célozni is kell, de az elv ugyanannyira alantas. De tudod mit? Küldjél csak demót és főleg azt mutogasd meg, hol szidtam az anyádat, vagy bármelyik felmenődet, ha már "anyázok" szerinted. Mutasd csak meg bátran. Más jelzőket (amik illenek rád és a "játékstilusodra") használtam, de azok között nem szerepelnek felmenők. Azért csak mutogasd, ha már hivatkoztál rám, mint anyázóra., addigis jó röhögést.
6. Élőben képtelenség, hogy bármiféle önkéntes kapcsolatba kerüljek egy ilyennel, mint amilyen te, meg a cimbid vagytok. Ennyire nem toltam még padló alá a lécet, annak ellenére sem, hogy lenne/lehetett volna rá okom és indokom bőven.. Nem szokásom aggódni. Nem lakunk mi annyira messze, haverod a pontos cimemet is tudja, úgyhogy nem kell itt utalgatni, kopogtass be és meglátjuk "más lenne élőben" vagy sem és mennyire találod viccesnek. Hozhatod őt is, párosan jobb röhögni nemde? Úgyis múltkor ugyanezt a dumát erőltette, hát csak rajta, járjunk utána!
Az ilyen "minőséget" képviselő fickókat száműztem hosszú ideje az életemből. Te ugyan sosem voltál része, viszont szerencsétlenségünkre itt, meg QL-en összefutottunk párszor az internet káros mellékhatásai egyikének következtében. Itt bármit bárkivel megetethetsz, főleg ha egy követ fújnak veled és amúgyis hasonló erkölcsi szinten állva veled, testvériséget éreznek és/vagy kellő utálatot más valaki iránt, aki felé egységfrontba lehet tömörülni mint a hülyegyerekek. Ilyenkor te, meg a hozzád hasonlók hivatkozhatnak "mindenkire" meg "mindigre", "senkire" csak a dologban ott a bibi, hogy a "mindenki" azonos a gittegylettel, ahogy érdeknek megfelelően a "senki" is. Az a beszólogatás, amit te szerényen csak "piszlicsáré dologként" emlegettél, elárulom NEM az, hanem a végtelenül bumburnyák és buzis volt, bármit is hiszel, vagy állitasz. Alap, hogy fénysebességgel töröltelek, ahogy azt a másikat is, amelyik először tahózni kezdett, aztán cigányozással folytatta, utána idejött bepanaszolni, megforditotta az egész szitut, majd letagadta az egészet oszt besült, mert készült fotó bocsika. Maradjunk annyiban, hogy te hiteltelen vagy én meg népszerűtlen. Hiteltelen előttem, ahogy a cimborád is az, "mindenki" (itt lézengő) szemében meg egy szent, én pedig épp forditva, "mindenki" előtt népszerűtlen. Inkább legyek az, mint hozzád hasonló képződmény.. Nem sok tükör lenne épen a lakásban.
-
törölt tag
Na asszem game over. Töröltem is ezt a mocskot, mint a szart. 75-90 pinges vibráló (és mindig győző) nemlétező hitboxos warperekre lövöldözni ahogy állnak egy sarokban lelőhetetlenül 10-15 percig és álló helyzetben sem halnak 3 teli rakétától: nem pálya. A maradék (azon a pár, csúcsidőben majdnem teljesen üresen tátongó lagos VPS szerveren) meg vagy ruszki/belorusz/polák cheaterekből, vagy olyan camp-only figurákból áll, mint NCC, aki képes egy sarokban állva lesipuskázni meccs elejétől végéig. Szánalmas, amit ezzel az eredetileg kiváló játékkal műveltek. Senki nem tett hozzá, aki hozzá nyúlt, csak elvettek belőle.. Mára asszem kb. mindent, amiért érdemes és élmény volt vele játszani. Nem játszottam vele vagy másfél-két hétig, de ezután nem is látom értelmét. A levegőben megfagyó lagger instant railieket oszt 100 pinggel, 100méterről, holott elvileg azt sem láthatná késés nélkül, hogy mi a tököm mászott közvetlen az orra elé.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
"amugy azzal a szenzorral (mlt04) szerelt ms egerek vmi 1.5 m/s-ot birnak max 1000hz-en szoval nem nagy csoda ha beakadnak(vatafakk
) eros rangatasnal"Ez kb. sosem volt igaz, manapság pedig végképp nem az:
(saját kép és az én WMO-m még csak nem is tartozik a jobb példányok közé..)
Mellesleg rapha is biztos azért nyerte rendre a quakeconokat WMO-val, mert annyira gagyi a szenzora.. Cypher is elmehet a pits@ba ilyen alapon a retek kis WMO-jával, akárcsak tox. Mellesleg a többi modernebb egerem nem képes ezekre a HZ-ekre, kipróbáltam kinzuval és DA-val is (gyári driver installed/uninstalled opciókkal)
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Hozzá méltó gitárt csinált neki az ESP és egészen különleges hangzású, egyedi aktiv pickup-ot az EMG
Rég hallottam ennyire összetett gitárhangot. Egyszerre crunch-os, egyszerre zúzós, egyszerre "búgós és vastag" közben meg nem lesz kásás hanem tisztán szól mint azállat. Na ez együtt tényleg baromi ritka. Ráadásul a nyak pickup eskü majdnem úgy szól, mint a bridge pickup: öblös hangzású, mint az összes neck pickup, viszont megmarad élesnek, tisztának és zúzósnak, mint ami a bridge pickup-okra jellemző. Mondanám, hogy a világ 8. csodája, de talán jobban illik rá a "gitárpickup-szent grál", amit eddig majdhogynem lehetetlennek hittek
Remekmű! -
törölt tag
Ezt próbáltátok már?:

-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én csak a régieket ismertem. Béke poraikra
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Mondani akarsz valamit, vagy irni vagy istentuggya, meg tese

-
törölt tag
Nah most már 100%-ig biztos hogy több aktiv Q3A szerver van, mint QL.. Nem semmi 1 évvel steam-re költözést követően! Azé' ez adja. Ilyenhez komolyan már tehetség kell. Most is van 1 darab (botokkal) az is szarrá moddolt és nem lehet pályát szavazni
Tökkéletess!Tavaly ilyenkor (főleg "steam only" előtt) még nemritkán hajnal 6-ig nyomtuk és nem 3-4 fős meccseken az is ziher. A steam-re költözés/community jó sok embert hozzátett a QL népességéhez mi?
-
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Hehehe jah

Valamiért a quake3 sokkal szebb nekem mint a QL. Ajóistentudja miért. Még igy moddolva is tökre szép, hiába 2016-ot irunk.
Próbáltatok már 2-3000-es polling rátával játszani?
-
törölt tag
ezek szerint nem csak nálam b@szódott el valami, nálam is huszonharmincas értékeknél megálltak a fegyverek... volt 12-es LG-m is!
Rocketből meg max 50-est tudtam összehozni, érdekes módon rail meg 5-ből 5x 100% első nekifutásra. Próbáltam vagy 6 féle különböző cfg-vel, amik előtte működtek, több napon át, minden lehetőséget igyekezvén figyelembe venni (hálókártya, router firmware, másik windows, egérhez az összes elérhető freki) Kb. csak a rail meg a gauntlet, ami hatott összvissz. -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nagyonszép, nagyonszép én azt mondom naggyonszéép! De azért az se lenne kutya, ha teszemazt MŰKÖDNE az a retkes VAC, ha már egyszer "mindenki örömére" fölkerült a quakelive arra a fostos steamre. Mondjuk cserébe azért, hogy fizetős lett és a playerek száma tizedére esett vissza, a mac-esek, linuxosok alapból elmehetnek a pitsába (felőlük) pedig hú mekkora meló lehet egy ilyen "új" játékot ezekre a platformokra portolni és lassacskán megdöglik az egész. Tudom, hogy ostoba és túlzó elvárás, de hát ez már csak ilyen egyéni szocprobléma és történeti esetlegesség megsatöbbi cécó..
-
törölt tag
Miért van az hogy hiába nyomkodom a "view profile" gombot, lófaszt se csinál? VAN ami működik ebben a szutyokban?
-
törölt tag
stabos az egyik legcsúnyább microwarper a szokásos whoya, metti, gaz (és újabban med1xza) vonalon. Mettit kérdeztem, ő a timenudge-el variál, medinek szerintem elsz@ródott a nete pár hete/1hónapja, úgyhogy vagy a: kb. lehetetlen leszedni, vagy másik nap b: gauntlettel a quadot is. A többiek szerintem a MTU-al variálnak a routerben. Múltkor kisérleteztem, beállitottam valami 1455-öt az 1492 helyébe, egyből szóltak, hogy warpolok, mint a disznó, hitboxom zéró. Persze vissza is pakoltam
-
törölt tag
Ma valami elképesztő lagóceánban volt részem.. Az ok, hogy lag, de ez basszus túlment minden értelmezhető határon. Hálistennek Malfin azt találta mondani tegnap, hogy már dolgozik a saját szeróján (ami nem lesz szétmoddolva) Emlékezve a régi QL-es szerverei minőségére, már alig várom

-
-
törölt tag
Hát ember az ILYEN
Szegény csitert az ág is húzza, úgy banolták a 30+ nickjével, hogy lába nem érte a földet
Viszont a mozgása eskü bejön! Látszik, hogy dueller, csak feljött lagolós lámákat alázni hajnalban (4-es pinggel, ami csak specből/lagométeren látszott, scoreboardon 28 vót neki) Nem vágom az ilyen miért csitel. Látszólag nincs rá szüksége. Ja és QPL-el megpékelt, CA-ra moddolt FFA szerón sikerült ezt összehoznia.. -
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem változott, de (tudtommal) az új generációs Intel prociknál egy ideje már csak a K-s modelleket tuningolhatod amúgy is (BCLK tuning kb. 2014 óta kilőve, vagy mégkorább)
Mellesleg, ha már AMD-s vagy, élvezd az előnyeit is, ITT egy kis adalék, ha már homár legyen kövér alapon. Neked persze nem kell fluidmotion elfogadtatásával trükköznöd, az új(abb) generációs GCN kártyákon nem tiltja le AMD (A rizsa nem neked szól, egy másik f@szinak készült)
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem márkagyűlölet, vagy ilyesmi. MSI kártyám van most épp, de csak mert olcsó volt és gyorsan kellett, ráadásul karácsony előtt pár nappal nem sok vacilálni való időm maradt. MSI=spúr, minden lehetséges apróságon, alkatrészen spóroló CÉG. Az egyik nV kártyámon (tőlük) batárnagy egészkártyás "hűtés" volt pölö. Egy egészkártyás lidércnyomás, mint utóbb kiderült: NEM IS FÉMBŐL VOLT! Réz szine volt, ha megkopogtattad "fém csengése" volt, úgy nézett ki mintha oszt mégse! (letört belőle egy darab venti kicsavarozás/tisztogatás közben, valami szemcsés porózus anyag volt fémfestékkel bevonva ez igy elmond valamit?) Vagy az MSI lapjaim: Egészen apró, szerintem kizárólagosan MSI-nek gyártatott, lefelezett, vagy inkább harmadolt méretű, hamar döglő és száradó kondik TÖKIG a proci tokozására tolva (hogy ha netalán cserélni akarod SEHOL ne kapj hasonlót se, ha mégis cseréled nem fér rá a hűtő) + a konkurenciához képest halálra butitott bios, ami opciókat meghagytak azoknak is minimum fele kiszürkitve. Sorolhatnám tovább az MSI termékekkel kapcsolatos tapasztalataimat, de mindegyikre jellemző ez a fajta "hozzáállás" (a jelenlegi kártyámra is, ilyen gagyi hűtőt 10 éve nem láttam; hálistennek nem melegszik de ez inkább a GPU gyártástechnek tudható be, meg alig zabál valamit) Úgyhogy én nyugodt lelkiismerettel általánositok vagy "húzom le" az MSI-t, mint "komplett céget". Spúr g**ci cég
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem csak a teljesitmény szemszögéből kell nézni. A támogatottságuk csapnivaló. Win10-hez képtelenek voltak értékelhető drivert irni 1 évvel a megjelenése utánig! Az azután is visszatérő bugokról nem beszélve (pl. olyan apróságok, hogy nem veszi vissza idle-ben az órajeleket) Kedvencem, amikor egy kártya TUD jelentős ficsöröket, pl. fluidmotion, de driverből letiltják, hogy ne használhasd, helyette vedd meg az újonnan kiadott kártyájukat, mert csak.. (persze én mindig visszakapcsolgatom új driver felhúzása után) Bevezettek olyan fos ficsöröket, mint pl. a crimson power saving, ugyanakkor kivették a régebbi játékokhoz való directplay támogatásukat a DX9 optimalizációkkal együtt, ahogy a képjavitó megoldások felét is. az RX4xx.ed ugyanerre a sorsra fog jutni, csak nem most, mert még új és vegyed vigyed hűha! De eltelik egy/másfél év és AMD bácsi szép csöndben faragja majd először a teljesitmény optimalizációit, majd a ficsöreit csonkitgatja. Régen egyszerűen betették a régi (tényleg régi, 3-4-5 éves) kártyáikat Legacy státuszba, fabrikáltak hozzá legacy drivert oszt úgy hagyták rohadni. Manapság túlságosan sok idő telne el a számukra ahhoz, hogy igy megérje, ezért már az RX2xx/3xx-eket is butitgatják driverből egy ideje szépen csöndben.
Ezzel szemben még az nV üzletpolitikája is szebben fest, főleg, hogy nincs olyan videovágó, vagy videorögzitő szoftver, amiben egyedül a cuda használható. De ugyanez igaz a többi programra is, amik hardveres gpu gyorsitást használnak.. Ezzel együtt felőlem azt veszel, amit akarsz (egyéni szoc.probléma és történeti esetlegesség
) -
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
"Átszaladni" egy játékon olyan silány, mint részegen dugni (Anno mikor kijött a Max Payne, még a képeket is végignéztem a falakon, graffitiket az aluljárókban, bámultam a hóesést a párkányról stb
)(#13852) Te most komolyan Rx4xx-et akarsz venni, nem csak viccelsz
Ráadásul olyan szövegkörnyezetben, hogy "mazohista nem vagyok"
OMG maaan watafaaakk?! -
törölt tag
Azéez odabasz! ez is quake, mert lebontja a falat. Szóva nembeszóni
-
törölt tag
-
törölt tag
Gondolom mindenkinek a pofájába vágod a való életben is az "érzékeny kis lelkivilága" dumát, akivel tahó stílusban bunkózol anélkül, hogy akár egy szót is szólt volna hozzád igaz? Vagy mégsem?
Mondanám, hogy very "érdekes" jellemhiba, de leginkább a szánandó jut elsőre eszembe, különösen annak fényében, hogy te és a hozzád hasonló beszólogatós figurák jóóó nagy távolságból/kizárólag a neten keresztül ennyire "őszinték" és "nyíltak".Mit is mondhatnék.. RENGETEG ilyen pofával volt dolgom szép lassacskán második X-be forduló netes "múltam" során. Volt aki kinőtte, volt aki ráunt, volt aki eltűnt a pitsába valahova, vagy az istentugggya, egy dolog azonban biztos: ahogy az internet elérés egyre jobban terjed és az előfizetések díjai rohamléptekben csökkennek, az ilyen típusú csókák hatványozottan és exponenciális görbével leírhatóan "szaporodnak" évről évre és már feljövőben van az új generáció is, akik már csak ezt a stílust ismerik porbafingó ált.isk. koruktól fogva. Úgyhogy hadd ne hatódjak meg egy százezredik igenigen gyenge és stílustalan nethuszártól.. Legalább szórakoztatnál, vagy valami, de még az se'..
Leginkább unalmas és lapos, hiányzik valahogy az a megfogalmazhatatlan, de mégis tettenérhető valami, ami a régivágású nethuszárokban még megvolt. Egyfajta "eredetiség", vagy "egyéniség", vagy franctugggya. Ugyanis, amit te vélhetőleg saját sziporkázó humorherold lényed megnyilatkozásaként élsz meg belül, az számomra csupán döglapos unalom bomba 
(#13823) Sotho : Még ellenségnek se jó.. egyébként sincsenek ellenségeim, ahogy barátaim sem és ez így jó (ha már kérdezted úgy cirka ~2 évvel ezelőtt) De ha lennének, egyik oldal sem lehetne ennyire silány. Nem tudok ellenségként tekinteni olyanra, akit szánok.
-
törölt tag
Ahogy az egyszeri géza bá mondá vala: Az kerek velág nagy kupleráj oszt mi vónk bünne a qrvák. De mondhatnám úgy is, hogy mindenki megvehető, aki nem azt már megvették. Vagy a kutyának se köll. Amelyik kutya ugat, az nem b@szik. Vagy hogy is volt? Néma kacsának apja veria. fenébe. Elfelejtettem. Megvan! Pénz beszél, kutya ugatik oh yeah
Blizzard beszél, zenimax ugat. Av3k-nek amúgyis kell a pénz a sitt után -
törölt tag
Nem semmi, hogy még mindig tudnak fejleszteni Quake2-re
-
törölt tag
Közben volt egy 125FPS is
-
törölt tag
Most nézem CZM-hez képest Evil-nek nem valami jó az ázsiója
(Mondjuk fatal1ty fél millájához képest CZM is hátulgombolós) A legviccesebb, hogy Stermy áll a második helyen, bőőven Rapha és Cypher előtt.. Egyáltalán játszik még
(Bár az is igaz, hogy Stermy nem csak quake-ből lőtte össze a tejbe aprítandót, volt benne painkillertől quake4-en át shitmániáig minden
) -
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem tudom pontosan mit értesz "mindkét billentyűzet típus hátrányán", de a lényeg annyi, hogy az egész billentyűzet egy nagy parasztvakítás. A manapság forgalomban lévő (desktop) billentyűzetek leginkább 2 halmazba tagozódnak: mechanikus és rubber dome. Előbbiekben rendes, mechanikus switchek vannak a "kupakok" alatt, amiket nyomkodsz, utóbbiakban vagy egy szőnyeg szerű gumi van végigfektetve, a gombok alatt kis csöcsizékkel, vagy a gagyibbakban még ez sem összefüggő, hanem minden gomb alá beficcentenek egy kicsi, harang alakú gumibigyulát. A mechanikusok jóval tartósabbak, több "anyag" van bennük és nagyságrendEKkel drágábbak is. Vehetsz ilyet 15-től 100e-ig akár. A legáltalánosabb kapcsoló (márka) a német Cherry által gyártott "MX", akik a 80-as évek óta nyomják az MX-eket kifele és mára már van vagy 10 fajta tőlük. Csakhát ugye tavaly (vagy idén?) lejárt valami koppintásellenes jogi istentuggya, ezért a kínaiak tonnaszám elkezdték gyártani az MX klónokat töredék áron, így ha a nagy brandek, mint steelseries, cm és társai nem is viszik lejjebb az áraikat, de a piacot elárasztották a gagyi, a szódával elmegy, a tűrhető, az egész jó és a kiváló kínai mecha billek.
Na és akkor erre válaszul a razer mit talált ki? Kukázta a valódi (MX) kapcsolókat a billentyűzetből, és hát ha egy biznisz beindul.. vagyis, ha már homár, legyen kövír alapon még csak nem is kínai MX klón kapcsolókat pakoltak bele, hanem beleraktak egy ilyen óccsó gumidóm "szőnyeget" a gombok alá és (ha jól láttam) az egyik érintkezőt (gombonként) kivezették egy kis fém pöcökre, ami a kattogó hangot is adja egyrészről, mikor lenyomod a gombot, másrészt a leütést is regisztrálja. Szóval ilyen se mecha, se rubber, hibrid F05. Képzelem mennyire időtálló és tartós lehet ez a fajta megoldás..
Na és ezt így betolják az emberek pofájába, mint "újdonságot" annyiért (inkább többért) mint amennyiért már egy kiváló és márkás igazi mechanikus gamer billentyűzetet lehet kapni számtalan brandtől. Hát nem csodálatos? A doom meg szép, hogy nem fér el 64 gigán, hiszen a Rage örökségeként baromi nagy megatextúrákkal operál és nagy helyigényű. Monduk az új gémek mindegyike az. 64-es SSD-re én vagy OS-t tennék inkább, vagy a HDD-ket gyorsítanám/cachelném vele

(#13793) izee : Eskü nem értem. Ez most mire vonatkozik?
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
A Razer által fejlesztett "Mecha-Membrane" fake "kapcsolós" megoldás. Egy rakás sz@r amúgy, de jól néz ki (és irreálisan drága)
Leegyszerűsítve egy "gumis" (rubber dome) billentyűzet, ami kattog
Se nem teljesen gumis, se nem mecha.Azért itt még kicsit többen vótak
Eközben quakelive-on a fun arcok ugye 
-
törölt tag
Baszki mentem volna inkább szabónak

-
törölt tag
dm15 orig.. hiányzik a hangulata

-
törölt tag
-
törölt tag
Az baráti. Amúgy ez az effektus nálam is előjött, hogy a csávó odalibben a jump pad és a szemben lévő kapu közé..
..rálegyint LF-vel az épp balról szembejövőre, az azonnal meghótt (ami még nem lenne probléma, hisz ki tudja hány HP-ja volt) de tizedmásodperc intervalluummal vált át railgunra/fordul 45 fokot a kapura, ahonnan jövök/lő telibe/döglök meg MAX HP-vel ezt követően úgy, hogy abban a pillanatban ugrottam oda. Mondom ekkora szerencséje nem lehet. Vagy ha van, akkor FOLYAMATOSAN?? Mivel minden aznapi meccs(ünk) közben végig ilyen "érdekeseket" lődözött. A Rapha-Evil meccseken sem láttam ilyen reakcióidőt, pedig ott csak ketten voltak, nem ugrált nyakunkba még vagy 8 figura
-
törölt tag
Ismertek egy vergilius nevű cheatert?
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Szerintem fent van (ahogy az zenimaxhoz illik: gyönyörű, baseline profile-ban)
(Amúgy nem véletlen irtam, hogy "valahavolt legbénább quakecon". Ennyi balfaszkodást egyszerre/egy időben már rég láttam. Kezdődött azzal, hogy több, mint 1 órát késtek. Utána sem az jött, ami egész végig viritott a képernyőn, hanem valami giccsparádé casemod verseny győzteseit mutogatták a szinpadon. Aztán jött egy TDM-nyi QuakeWorld. Na ott már feladtam és inkább mentem QL-ezni, mert volt vagy hajnali 3 óra.. mire visszaértem, még mindig nem kezdődött el, ellenben Zoot és DDK vigan átpofázták a meccs első percét (úgy tűnt nekik sem szólt senki, hogy bocsi, de már javában tart a meccs)
Akkor hirtelen valahogy rácsobbantak és átkapcsolták (volna) de csak egy bazinagy quake logó viritott a képernyőn, valami technikai probléma miatt. Szóval az meccs első perce kapásból kiesett. A meccs további részét ugyan lehetett látni, de játékhangok egyáltalán NEM voltak, kivéve a legelején olyan 5-10 másodpercig qrvahalkan, amit megtört valami elektromos zaj, mint mikor egy trafóház mellett vagy, vagy zárlatos a mikrofon, meg persze néha összevissza vibrált, szétesett a kép igy is. Cserébe qrva hangosan visitotta végig Zoot és DDK a full meccset, majdnem élvezhetetlen és dühitő volt. Mikor vége lett, egyből odatoppant az a szigorú arcú uborkafejű zenimax csávó néhány technikus gyerökkel és úgy tett, mintha hirtelen eszébe jutott volna ajándékpólókat osztogatni a népnek. Tehát kiállt dobálni igenigen kevés lelkesedéssel a két amerikai gyönyörűséggel, a végén már átment ANTI Steve Jobs-ba, a földön fetrengve vergődött valamit és (szó szerint) csúzlizta a pólókat az egyre kevesebb érdeklődést mutató mcdonalds alkatú egybegyűltek búrájába hátra-hátra pillantgatva, ameddig a technikusok jelezték, hogy hello kész a cucc, mehet a következő meccs. Roppant kinos és amatőr volt az egész, legalábbis nekem.
A Quake és a QuakeCon XX. évfordulójára kevésbé tragikomikus (=zenimax) "szervezést" vártam valahogy.. A vicces az, hogy a meccsek mindeközben épen a valahavolt legjobbak lettek. Tűz és viz kb.)
Az első meccs maga egyébként olyan "raphás"-ra sikeredett (ha megnézed érteni fogod a célzást
)ITT van az enyém is, ha kell. Hülye fejjel nem néztem utána, hogy tényleg fent van e (hittem neked
) úgyhogy feltöltöttem -
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
BÁNHATOD! Ezt végigizgulni egyenes adásban vazze hatalmas élmény.
Egy icipici izelitő a meccsek "hangulatából"

-
törölt tag
Ok. Azt hiszem teljes felelősségem tudatában kijelenthetem, hogy még SOHA nem láttam ilyet

Azt az elképesztően izgalmas elderes meccset valszeg sosem felejtem el, amig élek! Ezek a srácok szerintem most váltak legendákká.. Azt eddigis mindenki tudta, hogy kiváló, világklasszis playerek (én azt is tudni véltem, hogy a legjobbak igy ketten) de most beirták magukat a történelembe
Nem tudom fogja e és ha igen ki és mikor überelni őket. Úgy tűnik meg kellett érnem, hogy a valahavolt legbénább quakecon-on láthattam a valahavolt legszebb, legizgalmasabb, legtechnikásabb és legfordulatosabb meccseket 
És amiért végig drukkoltam: Rapha végre odament gratulálni Evilnek
Megdolgozott érte az hétszentség!
Le a kalappal gyerekek! Fantasztikus volt. Bőven megérte kivárni. -
törölt tag
Diszkó után most meg bűvészkednek valami kóklerek.. roppant érdekfeszitő..

Húú közben micsoda american style "erős csontozatú" felfújt bogyótermés felhozatal van itten kérem szépen!
-
törölt tag
Mi van ezekkel, leszálltak az ufók és azt bámulják odakünn, vagy mirosseb heee?!
Hogy egy óriás dildó áljon a fehér házba mosmáNtélleg ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Remélem, hogy igy lesz. akkor 1 nap alatt 2x élvezhetem ki a járékukat. Őszintén szólva drukkolok Evil-nek (mert eléggé lerongyolódott/kiábrándult állapotban van, legalábbis nekem úgy tűnt) de Rapha játékát elnézve nem tudom mennyi esélye lesz... Nekem kb. olyan esélyesnek tűnt a meccsek alapján, mint később K1llsen Evil ellenében. Poén lenne ha megfordulna kicsit legalább. Bár rapha a kedvencem régóta. De azért Evil-nek is kijárna némi sikerélmény. Most egy K1llsen azért nem az ő súlycsoportja, nem hinném, hogy kielégitené az elkalapálása. Rapha más tészta. Remélhetőleg jóó kemény, izzasztóan penge meccsek lesznek

-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Döntő kik között? Eskü azt hittem már megvolt a grandfinal
-
törölt tag
Lesz még valami szerintetek?
Kb. annyit látok, hogy "~8:15 pm Finals" de ez igy nem mond sokat, legalábbis nekem.
-
törölt tag
Szimpatkus gyerökök fr@ze meg zero4
-
törölt tag
Ha jól látom QuakeWorld-el tolják a srácok, mekkora feeling! Milton is nyomja

-
törölt tag
Quakecon Corsair billentyűzet összeszerelő verseny hehe
Eszem megáll -
törölt tag
Elképesztően jó meccsek mennek. Evil és Rapha iszonyat penge formában vannak most. Evil azt mondta, mikor kérdezték, hogy egyelőre ott tart még jetlag-től szenved és otthon volt valami problémája a netjével, ezért csak anélkül tudott gyakorolni, de majd helyrerázódik stb. Ha igy játszik most, mi lesz itt később?

Csak ez a brutál magasfrekvenciás visitás ne lenne folyamatosan a video alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondanám, hogy legközelebb "mi a retkes, viagrától aszott faszt kempelsz?" lesz helyette, de erre már nem kerülhet sor. Meg aztán nehézkesebb is lenne "megszemélyesiteni" legalábbis baromi bugyután és magyartalanul hatna a "mi a retkes, viagrától aszott faszodat kempelsz?" esetleg röviditve "mi a faszodat kempelsz?" vagy lehelletnyivel bonyolultabban "mi a retkes viagrádtól aszott faszodat kempelsz?" és ugye ez utóbbi esetben nem lenne egyértelmű, hogy a kempelésedet, a faszodat, vagy a pfizert, esetleg mindhártmat egyszerre dicsérgetem. Nekem legalábbis nem áll billentyűzetre egyik sem.. Lényegtelen. Tényleg anyáztam, bocsánatot kérek.
Te üres vagy, nincs benned eredetiség, egyéniség, kreativitás, vagy tartalom. Te csak egyszerűen vagy. Hogy minek, azt csak anyukád, meg apukád tudja, de te valszeg báámulva állsz a kérdés előtt, közben azon gondolkodva, melyik topicba csatlakozhatnál be a passziv "hozzájárulásoddal" a semmiről, vagy! hogy esetleg valamivel kapcsolatban nemtetszésed fejezd ki. De kb. ennyi. Ja és még vannak az olyan ritka alkalmak, amikor hiéna módra rácsimpaszkodhatsz az ilyen és ehhez hasonló balhékra, ahol előbb utóbb lesz valaki, aki reagál a beugatásodra, mert oldalt kell választani és ilyenkor a több jobb, még ha ilyen jellegtelen, üres figurákból áll is a töltelék, mint te. Általában. De most még könnyebb csapódnod, mert még ennyit sem kell "küzdened". Elvégre itt egyértelmű a leosztás, ennél egyértelműbben oldalt választani nem is lehetne mint jelen helyzetben. Vannak a többiek, meg van az egyik. Neked való feladvány
Mert egyszerű vagy mint a faszom, eszed meg annyi kb. hogy tudsz lélegezni ésnem szarod körbe az udvart.
Te vagy a legalantasabb, legszánalmasabb mind közül. Szerencsére veled még quake dead-ben sem futottam össze patkánylélek. Aki ilyeneknek örül bazmeg élvezkedik és még büszke is rá az mekkora gááz geci! Miféle lény vagy te baszod?! Én se' vagyok egy matyóhimzés de baszki ilyeneket legelvetemültebb állapotomban, legdurvább deliriumomban sem jutott eszembe SEM csinálni, nemhogy még büszkélkedni vele mintha poén volna. És még szaporodsz is baszki, hihetetlen.. Szerencsétlen gyerek.. Remélem nem sikerül a klónoddá nevelned mire megnő, te gyalázat bazmeg..

) eros rangatasnal"

Rocketből meg max 50-est tudtam összehozni, érdekes módon rail meg 5-ből 5x 100% első nekifutásra. Próbáltam vagy 6 féle különböző cfg-vel, amik előtte működtek, több napon át, minden lehetőséget igyekezvén figyelembe venni (hálókártya, router firmware, másik windows, egérhez az összes elérhető freki) Kb. csak a rail meg a gauntlet, ami hatott összvissz.
Az új QL cheateknél nem vágom, de a CS-ben pl. anno sokszor konfliktusba került a játék a cheat programmal és kifagyott.
Viszont a mozgása eskü bejön! Látszik, hogy dueller, csak feljött lagolós lámákat alázni hajnalban (4-es pinggel, ami csak specből/lagométeren látszott, scoreboardon 28 vót neki) Nem vágom az ilyen miért csitel. Látszólag nincs rá szüksége. Ja és QPL-el megpékelt, CA-ra moddolt FFA szerón sikerült ezt összehoznia..
(Mondjuk fatal1ty fél millájához képest CZM is hátulgombolós) A legviccesebb, hogy Stermy áll a második helyen, bőőven Rapha és Cypher előtt.. Egyáltalán játszik még
) úgyhogy feltöltöttem