Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Lenne egy noob kérdésem.
Az, hogy ilyen gyorsan lehessen fegyvert váltani azt, hogy lehet elérni? Console parancs? vagy simán beállítások menüben kell keresni?
Vagy ez egyszerűen egy spectator módban lévő "bug" és csak gyorsnak látszik a weapon switch?Előre is köszi a választ.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Mert az az eredeti nick-je, amit az apja adott neki. Stream-en is hol Immortal-nak, hol Latrommi-nak hívják (421 meg Fortune, ikkeds nem más, mint Lexaaa, starosta=CTAPOCTA - kaotikus ruszkik
). Amúgy super high sens orosz TDM-god, vitatottan a világ legjobb TDM-playere jelenleg (Top 3 for sure).
Amúgy szimpatikus srác, nincs elszállva magától és pickup-on is dobálja a fegyvereket rendesen, favorizálja a teamgame-et, nem rage-el, sok más div1 player-rel ellentétben, akik játsszák a CA-hero-t és meg vannak sértve, ha a jobb stack-eddel te mered felvenni a poweup-ot. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Moddolt Latrommi *.cfg egész ígéretesnek tűnik.
-
ncc1701
veterán
válasz
AnginaP
üzenetére
Gondolom azt jelenti, h teli van alacsonyabb elo-s emberkékkel, akiket hiába lő le az ember, nem kap értük pontot, viszont mivel sok lúd disznót győz elv érvényesül ffa-ban, bárki lemákolhat, aki ilyenkor sok pontot kap, tőled viszont szépen vonogat le pontokat. Volt olyan meccs, h 2. lettem, ez ért nekem -3 pontot. Nyilván nem az elo miatt játszom, de na. Meg eröltetem a railt, akár 3 centiről is, lusta vagyok számolni, szedni a pajzsokat/megát, kvadot nem szedem, szóval figyelhetnék ezekre is...

-
ncc1701
veterán
Bakker, most nézem, 1 hónapja majdnem 2500 volt az elóm, most már csak 2366, és folyamatosan csökken. Vmit elizélek.

-
ncc1701
veterán
Bukaresti szerveren voltam kicsit. Valami 17-es pingem volt.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Az Allsop az Allsop. Best pad ever. <33
Kifejezetten érezhető a hardware-es accel. A korábbi 0.1-es cl_mouseAccel értéket 0.0753-ra kellett visszavenni, hogy nagyjából hasonló legyen.
Fine-tracking jobb vele talán a formája miatt, viszont a hirtelen, apró korrigáló mozdulatok a beépített accel miatt küzdetnek, hiába állítgatok cl_mouseAccelOffset-et.
Az accel ráadásul nem lineáris, tehát előfordul, hogy a fix fokok helyett túlfordulok kicsit - lehet, még egy-két hétig szokni kell.
A böszme talpak sem válnak az előnyére, jobbak a Salmosa kisebb méretű glide-jai a kisebb súrlódási ellenállás miatt.A Salmosa szenzorilag egyszerűen egy sokkal jobban kiforrott, precízebb eszköz. KinzuAdder-t kéne építeni, akkor kész lenne nagyjából az álomegér.
Éli az életét, család, ilyenek.
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Miből van az az allstop, hogy ilyen soká bírja
Más kérdés: Miben más a kinzu szenzora, vagy akkor úgy kérdezem mit csinál (vagy nem csinál) amit a razeré meg nem(igen)?Figyi te sem tudod hová lett Wolfie? Ha látod, rebegd már a fülébe, hogy jólenne ha visszavonszolná az irháját, mert hiányolja a magyar PH-s quake comminity

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Azóta már felidegesítettem magam. Az új glide túl vastag a Kinzu-ra és az alacsony LOD-ja miatt használhatatlan vele. Még szerencse, hogy a régieket nem barmoltam szét, amikor levettem őket.
Elkezdett a nyakam is fájni és akkora egy rakás szarokat játszottam most, hogy inkább lefekszem vagy nem tudom, mielőtt szétcsapok itt valamit. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Salmosa szenzora érezhetően jobb, viszont a forma és méret kicsit a Kinzu irányába dönti a mérleg nyelvét és csak 1 grammal nehezebb az elődjénél (digitális mérlegen lett lemérve). Amúgy is halódik a jobb mikrokapcsoló a Razer-en, szóval egyelőre marad ez.
Most éppen egy 9 (!) éves Allsop Raindrop GigaPad XL-en gördül, új glide-okat még nem raktam fel rá.De egy olyan új Allsop pad nagyon kéne, csak a posta több, mint maga a cucc; így durván 9k-ba állna meg (amit ki is fizetnék amúgy érte, csak momentán nincs miből..) - ahol meg jelentősen olcsóbb a posta, ott meg nem szállítanak Magyarországra..

-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Tudjuk, hogy dodge sedan-al nyomod azért lett ilyen, méghogy pickup..
Na és mi a helyzet az egérrel (így otthon tesztelve normális gépen) mennyire vált be? Én megértem, ha utálod. Sőt, el is várom
Derék ember utálja a kinzu v1-et. Éppen ezért én is a kinzu miatt nem vagyok derék ember. Meg a nők miatt lettem vadember 
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Mit követtél el már megint, mi folyik itten he?

(#5873) ncc1701: Emlékeztet kicsit a régi szép időkre, amikor még meccsek végén feljött az a jókis pályaszavazó lista és ezeket is sokszor beszavaztuk ilyesmi sorrendben, mint ahogy a mostani poolban jönnek egymás után
Ha még a Vertical-t is belevették volna mmmh... -
ncc1701
veterán
No, eszájlumot leszámítva ez az új map csapat elég ütős lett.
Dm7, spm4, ospdm5... -
.LnB
titán
Sziasztok,
Sima felhasználói profillal nem lehet saját meccset indítani, ha csak 3-an akarunk haverok játszani?
Fizetni kell Premium tagságot? -
Sotho
őstag
2 skilled játékossal toltam egy meccset állat volt nagyon belőlem is kihozta a maxot kb.
[link] -
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Félreértetted, mert sz@rul írtam. a 123 az én pingem volt, a többieké indult 77-ről és ment fel többszázakig. az átlag 80-90 körül mozgott, olyan volt az egész, mint egy 8 fős laghadsereg suerencsétlenkedéseiből szőtt helyzettragikomikum összeállítás zselével nyakonöntve.
-
ncc1701
veterán
Bukaresti szerveren voltam kicsit, 14-es pinggel.
Amúgy nem lagolt semmi, igaz 4-5 körül voltam fennt ma utóljára. -
törölt tag
Nah.. a mai pingek (mindenhol) 77-88-3-123 (ez az enyém 24 helyett) asszem a legjobb, amit láttam 46 volt. Germany, England szerverek és egy magánszeró germany-ben. MIND lagol mint a franc és játszhatatlanul magasak a pingek. WHY

-
törölt tag
Asszem megutáltam ezt a játékot. 133-as pinggel úgy lő fejbe a csávó raillel, hogy még oda sem értem az ajtóba, előtte meg nem láthat(ott) nekem meg volt 24. És nem egyszer, nem kétszer hanem folyamatosan (teljesen függőlegesen is) és még csak nem is kempel, meg persze magától értetődő, hogy 50frag/8death és hasonlók (a második legjobbnak meg tizenegykettő) Ha szóvá teszem, akkor jön a duma, hogy vegyem fel és küldjem a supportnak, meg noob így noob úgy. Jah, csakhogy a support kb. totál leszarja, azt a nyomorék trolleybus-t is vagy 3 hónap késéssel tették ki, miközben 2 perc alatt regel új nicket. arányos.. Az olyanokkal sem csinálnak semmit, mint Laserunicorn, halál nyugodtan elvannak gyakran félévekig is akár. Ezek meg, akiket nagyritkán bannol a "support" 2-3 ilyen metódus után tudják, hogy a "support" sz@rik az egészre és pofátlanul mondják: írj a supportnak (és vigyorjel) Ha nem a zenimax szerver leépítgetése (és a meglévők silány minősége) viszi sírba a QL-t, akkor ezek. Szerintem mindkettő. Lassan a Q3 szervereken többen vannak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
#qlranks - QLRanks IRC channel (irc.quakenet.org szerver, mint minden, ami Quake)
Ott egy parancs, amit a promptba írsz..
!update nick
De még klienst se muszáj leszedned; http://webchat.quakenet.org/
Beírsz egy nicket, meg egy channelt, ahova csatlakozni akarsz.
#qlranks
#tdmpickup
#ctfpickup
#bármiegyébAdott channel-en, szövegmezőbe írt
/join #channelneve
paranccsal tudsz új fülön új channelt nyitni. A kliens parancsok nem íródnak ki a chatmezőbe.
-
törölt tag
Ez csupán nézőpont és alkohol mennyiség kérdése

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt a lagtengert te jó ég.

-
Jim-Y
veterán
-
törölt tag
Örömmel jelenthetem hogy: ITT A TAVASZ!

-
AnginaP
aktív tag
-
törölt tag
Én meg felmentem játszani.. 2 napig nem játszom és olyan béna vagyok, hogy komolyan minden alvárásomat fölnemesíti
Csodálom, hogy nem folyamatosan könyékig lávában ténferegtem basszus. Alig találtam el valamit (de legalább 1x sem nyírtam ki magamat) -
ncc1701
veterán
Na megnéztem, meccsenként kap, vagy veszít el az ember pontot. Ami érdekes, h unranked instagibet is beleszámolja tán...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
2700 már az élvonal.
Akkor úgy mondom, hogy 2500-ig boldog-boldogtalan, 2500-tól már alakul, de még mindig nem jelent semmit, 2600 már jelent valamit, 2700 már high skill FFA.
Persze attól is függ, hogy hány meccs alapján lett kiszámolva.Hita 5 év gari, ha normális helyen veszed.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Az elo önmagában semmit nem jelent. 2000 környékén már tényleges indikátora lehet a skill-nek, alatta nem igazán. Függ sokmindentől, pl. kinek mi az erősebb-gyengébb map-ja, milyen elo-jú ellenfelek ellen játszik.
Meg aztán ha 500-as tartományon belül játszol (tehát az ellenfeled és a te elo-d közti különbség kisebb vagy egyenlő, mint 500), akkor kapsz elo-t win esetén. Ha ez több, és a győztesnek volt alapból a magasabb érték, szimpla +0-át fog kapni hozzá (tehát mondjuk egy 2100 elo-s ember nem fog elo-t kapni azért, mert megvert egy mondjuk egy 1300-1500 elo-s embert, viszont az 1500 elo-s busás pluszt fog kapni, ha lenyomja a 2100-ast). Vesztett meccsek esetén ez szintén így működik; ha +500 vagy több elo-d van, mint az ellenfélnek, de veszítesz, akkor csúnyább mínuszt kapsz, mintha mondjuk csak 100 lenne a kettőtök közti különbség. Ez vica versa is igaz; ha neked kisebb az elo-d 500 vagy többel, egyszerűen csak -0-át fogsz "kapni".Ergo könnyen lehet, hogy te náladnál gyengébbekkel (vagy hasonló tudású emberekkel, akik ellen nyertél) játszottál, kaptad a plusz elo-t, mert még 500-on belül voltál, viszont Vihar nálánál erősebbekkel vagy hozzá hasonló tudásúakkal játszott, de vesztett, ezért csökkent az elo-ja.
Bár ahogy elnézem, average win / loss opponent elo tekintetében kb. pariban vagytok, szóval ha ez rendszeres, inkább csak arról van szó, hogy az adott map-ok neki jobban fekszenek.
Zárójel: Az a súlyozott elo. Olyasmi, mint a Prism idejében az accuracy-nak a weighted accuracy volt.
-
Sotho
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Akkor olyant kell venni amin 5 év van, ill katt
szerk:
WD black, RE, raptor, 5év gyártói ,3 év kisker.
2.5'-os 500GB sata 6 gps black a legújabb szerzeményem, regelés után 2019 márc-adott gart.
Ha elcsesződik a 3. év után sem verem magam óriási postaköltségbe mert 110g mindössze.
De látom te terákkal dobálódzol.
-
ncc1701
veterán
Mondjuk ez az elo egy marha érdekes dolog, ffa-ban 2371 az elo-m, ez f2f-ben elég impresszív lenne, de ott kissé máshogy számolhatja.
-
-
Sotho
őstag
válasz
üzenetére
Nekem itt áll a polcon ha kell odaadom. (polc: rumli közepe
)Tegnap este win update adta, kikapcsoltam, utána meg átment a rail az enemyn, pg-t lehetetlen volt használni lg 0.0001 s alatt kinyírt és csak 1 vonalban sebzett nekem az enemymodel közepén. Véletlenül egy leugró alak fölé löttem rg-vel kb fél ember magassággal és beadta.
Jó volt own te is átmentél mészárosba de mi volt beragadt a spaced valami nem ment, már agyhalál közeli állapotban voltam, de majd hétvégén mindenki megkepja

own : bepótoljuk nem voltam a toppon úgysem, alvás kell.
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
"Map ismeret, jó megérzések, jó spam, jó fejhallgató"
Akkor minden frankó, mert nekem egyik sincs a felsoroltak közül. Ezentúl ráfoghatom hehehe
(Ezek szerint mostantól inkább kapcsoljam ki a megadeth összest a háttérből?
)Egyébként nekem is van elóm. Hogy mennyi arról foggalmam nincs, egy olyan tippem viszont van, hogy nem tesz neki jót, ha meccsek közben kintről elkezdenek nekem rizsázni és youtube linkekkel, meg kérdésekkel elárasztani. Általában leállok velük, de volt, hogy vezettem és egyszerűen képtelen voltam tovább koncentrálni. Persze ott van a teamchat only és hasonlók, de akkor meg a játék fun része is levesbe megy

(#5806) ncc1701: "Az otthoni szerveremben pedig a torrent mindíg széjjelrángatja a nagy lemezt" Ezt meg hogy érted? Micsinál

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Ja, tudom. Csak azért írtam, hogy erre nem volt jófej.

Még 2009-ben volt az, hogy inkább duelezgettem. Aztán a kasual beregisztrálásával (ez volt az első szó, ami eszembe jutott) kezdtem elmenni inkább (duel mentalitásos) FFA-s irányba. Azóta meg volt ~5000 FFA.

Freiya-val tovább vittem a hagyományt, utóbbi időben meg TDM felé kacsintgatok, de fogok majd duelezni is, csak ahhoz tényleg maximálisan pihentnek kell lenni, olyan meg itt szökőévben egyszer van. FFA persze marad, mint felvezető, levezető, tesztelgető platform. Vagy amikor nincs máshoz erőm, csak +forward-shaft-hoz."Duelben én azt nem vágom honnan tudják annyira pontosan, hogy mikor honnan jön az ellen (de tényleg egész pontosan, még bonyolultabb pályákon is)"
Map ismeret, jó megérzések, jó spam, jó fejhallgató.
-
ncc1701
veterán
-
törölt tag
Hehehe logót kerestem a watermark helyére, erre ezt találtam

-
törölt tag
Röhelyes, de a CPU GTL REF értéke volt a probléma forrása. Illetve én azzal, hogy átállítottam 0.61x-re 0.65x-ről. Viszont érdekes a dologban, hogy a többi játék (OgL & Dx) ettől még szerettek. Nemt'om melyik k@pj@ be jobban. A QL, hogy gizdázik egy ilyenen, vagy a többi játék, hogy ők ménem? Mert ha ők is besértődtek volna, előbb kezdem el b@sztatni a bios-t. Viszont ez a gyári dell win tényleg irgalmatlan sz@r lassú. Asszem dobok egy .net3.5-öt a TPC telepítőjébe, kitesztelem valami virtuális gépben és megy a mostani helyére. A legutóbbi TPC is egész sokáig bírta nálam és nem lassult béfele. Remélem a BCD injektálásaimhoz nem nyúl, mer' akkó megetetem egy sivatagi sassal, vagy lebontom a tűzfalát egy jerichoval. Na jó, arra úgysincs pénzem, de még élhetek a szegény ember bosszújával és leöntöm tejföllel
(#5801) [oWn]f4te: Own Own, én nem rád mondtam, hogy csítereztél, hanem magamra. Emlékeim szerint még 2012-ben, amikor viszonylag sokszor összefutottam vele. Csupán arra céloztam, hogy ezek után sem volt velem bunkó, sőt. Evillel meg hogy futottál össze? Egyébként régebben azt hittem, te többet (főleg) duelezgetsz, csak néha betévedsz FFA-ra. Duelben én azt nem vágom honnan tudják annyira pontosan, hogy mikor honnan jön az ellen (de tényleg egész pontosan, még bonyolultabb pályákon is) Pl. ITT is elég szembetűnő. Számomra rejtély, úgy látszik nincs hozzá tehetségem
Nekem látnom kell az enemy-t, hiába kagylózok merre trappol..(#5798) Sotho: Sima ratyi sata kábeleim vannak és már lesz@rom a winyók hűtését. P3 időszak óta mindig meghűtöttem a winyókat (de komolyan, olyan kis sünikkel, bordákkal, meg ventikkel is) de jó tápok és normális használat mellett is pusztult némelyik. Mondjuk ez várható volt, de mégis.. A közelmúltig inkább már azért hűtöttem őket, hogy olajozottabb legyen a rendszar, de most már nem szórakozom ezzel egy ideje. A 120-as max csak 1-2 napja vetődött viszsa bele, mert vannak rajta cuccok, amiket elfelejtettem átmásolgatni. De amúgy már a kikapcsolás idejét is megnöveli laza fél perccel csak az, hogy benne kotlik, szóval naggyonjó
Az E2180 persze sz@r vágom. Csak már egy ideje nem vagyok beleszerelmesedve a hardwerekbe és legtöbbször még ezt sem használom ki. Persze ilyenkor, videovagdalás/konvertáláskor feltűnik mennyire gyengus, meg néha nem ártana egy kis VT-x bele, de ezekkel ritkábban szembesülök. Persze az érezhető, amikor meghúzom 3.3-3.5-re, de akkor meg a hűtő kevés már hozzá. Egyébként a VGA sem túl nagy szám, de a biosát kissé átfabrikáltam "Mac ready"-re meg az órajeleit és hűtési házirendjét megvariáltam. -
ncc1701
veterán
Ha már szóbakerült.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Nem csítereztem, csak ment egy-egy "HIDE MORE LMAO".
FFA-ban meg "))".![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Áh, a duelezésem nem egy nagy szám (egyelőre legalábbis). Jobb napjaimon olyan 1,5-1,6k elo max. A legnagyobb "trófeám" eddig néhány szoros meccs után win vs. gaiia, toxicity-n, meg régebben pár szoros meccs az akkor még kicsit rozsdás mazaa-val dm13-on és toxicity-n. Ill. evil ellen néhány frag számomra akkor még ismeretlen mapon. Ez utóbbi feltétlenül említést érdemel.

Nálam már akkor is fejek hullanának a porba, ha valaki csak egy fél FFA-t játszana az acc-ommal, nemhogy csere-bere.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Windows 11
- További aktív témák...
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egérkezelés, movement, láthatóság? or what?...

Más kérdés: Miben más a kinzu szenzora, vagy akkor úgy kérdezem mit csinál (vagy nem csinál) amit a razeré meg nem(igen)?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csodálom, hogy nem folyamatosan könyékig lávában ténferegtem basszus. Alig találtam el valamit (de legalább 1x sem nyírtam ki magamat)