Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz #10691584 #5779 üzenetére
Nézd kérlek, sajna elég sok windowssal kell foglalkoznom, és így 2x év informatikai rutin után nekem az a tapasztalatom, h ami mindenkinél megy, de az adott gépen nem, és fél óra szopás után sem megy, akkor ott adott win reinstall segíthet. Ez volt az egy. Kettő: én szintén szakmai ártalomból eredően, amikor adott gépen fennt van a win, driverekkel, alap progikkal, akkor csinálok róla egy image fájlt. Oszt ha valami kehe van, akkor ebből kb 10 perc alatt vissza tudom tölteni. Tudod, csak azért, mert okoska vagyok, és mert 14 éves korom óta bűvölöm az ámítógépeket, zx spekrumtól kezdve, és ha beleszámolod, h idén leszek 40, akkor lehet, h nem beszélek hülyeséget ilyen téren.
Mindezt mondom úgy, h alapvetően linux adminkodom inkább. Pont a fenntihez hasonló x aktás marharépaságok miatt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs