Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flow
senior tag
Hi!
Szeretnék pár fun 1v1-et nyomni ma délután... Valakit érdekel esetleg? ELO-m nulla, de bárki életét megnehezítem...

-
Flow
senior tag
"Tchami" esetleg itt?
-
Flow
senior tag
Magyarországról amúgy melyik szerverekre van jó ping? Ti hova "jártok"?
-
Flow
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Az 500< lejátszott meccs esetén az ELO bőven jó arra, hogy az ember az alapján ilyen draft ligát rakjon össze szvsz.
Szerintem simán van ennek is értelme (fun), sokkal több szoros meccsre lehet számítani, mint egy klánligában, bár kétségtelen, hogy nem lesznek olyan színvonalasak a játszmák!
-
Flow
senior tag
KG nickű játékos mást is megkeresett 3v3 ca liga ügyben? Ő szervezi elvileg...
-
Flow
senior tag
Olyan, hogy 2v2 tdm történik még? Ha igen, milyen mapokon?
-
Flow
senior tag
Apa kezdődik... link
Ezt a marketinget amúgy tanítani kéne. Q3 woz ded, erre csináltak köré egy kis felhajtást, csilli villit, és most gyakorlatilag reneszánszát éli. Belekerült aeroq3, meg pár versenymap? Whoa, hiperhírverés. Beletesznek alap ctf mapokat? szintén... feltalálják a spanyolviaszt szépen lassan csepegtetve... Nem azt mondom, hogy ez rossz, hiszen öröm, ha a kvék él, de ez valahol azt is jelenti, mennyire birka a nép...

-
Flow
senior tag
Hehe, streamen magyar srác, ha jól látom (mccormic).

-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hát igazából nyugodtan ígérgethetett... : P
-
Flow
senior tag
COLWN vs Tr meccse COLWN playerek railátlaga 80% 6 perc után

-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszi!
Én ezt találtam esrealityn:
Schedule
Friday 25th
~ 19:00 GMT - Group A/B/C/D Round 1
~ 19:45 GMT - Group A/B/C/D Round 2
~ 20:30 GMT - Group A/B/C/D Round 3Saturday 26th
~ 14:00 GMT - Quarter-finals #1 & #2
~ 15:00 GMT - Quarter-finals #3 & #4
~ 16:00 GMT - Semi-final #1
~ 17:00 GMT - Semi-final #2
~ 18:00 GMT - Bronze final
~ 20:30 GMT - Final (DAU)De lehet lesznek késések...
-
Flow
senior tag
Valaki talált infót arra vonatkozóan, mikor lesznek lejátszva a meccsek?
-
Flow
senior tag
Kicsit leszek ma nemsokára.
-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Állok az újabb csörte elébe!

-
Flow
senior tag
Valaki 1v1 késő délután/estefele?
-
Flow
senior tag
Figyelj, nincs semmi csodakonfig, amivel erősebben lősz. 1 rakéta max 100-at sebez, ha 140 hp-d van, nem halsz meg. Vagy kevesebb volt 100-nál, vagy más(sal) is eltalált, mondjuk mig odaért a raksi rail, stb. És nincs "prokiváltság" a fegyverváltás sebességére nézve sem.
-
Flow
senior tag
Egyelőre még csak zárójeles kérdés: fun 1v1 ligában részt vennétek?
-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nekem anno BT volt.

-
Flow
senior tag
-
Flow
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Azért nem ilyen egyszerű a helyzet. Egy egyszerű klickért sok lenne, de pontosan ezert van beiktatva a recharge time. Ergó jól gondold meg, ha használod, mert ráfaragsz, ha nem jön be a számításod. Ugyan ilyen okból kifolyólag volt minden fegyver balanceolva, és ez jól is működött. Ajánlom figyelmedbe a napokban lezajlott Av3k Toxjq showmatch-et, ha utóbbi által bevitt találatokat megnézed... vannak olyan pixelrailek, hogy hihetetlen. És hiába feszül szét az ember, lövöd az impresszíveket néha, nem sok eredménnyel.
Amúgy szerintem ennyi erővel most mondhatnánk, hogy a shaft van túlsúlyozva. (Amúgy sem tudok vele lőni.
) -
Flow
senior tag
-
Flow
senior tag
Na, sikerülget hébe-hóban a hektikes ugrás.
Nem mintha sok haszna lenne... 
-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszi, este kipróbálom.
-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ez nem gyűlölet, inkább megvetés. Nem tudom, mióta játszol, de a gamer társadalom minden szubcsoportja kivétel nélkül így áll a kérdéshez, csodálom, hogy meglepődsz ezen.
Drámára meg végképp nincs szükség. Szerintem lezárhatjuk a témát.
Dudika: Mármint milyen grafikára gondolsz? Szerintem sok extra nincs benne... Amit látsz különben is a spect beállítása. Amúgy letölthetők a top playerek configjai... De ebbena kérdésben nem avgyok otthon, még nem álltam át q3-ról ql-ra.

-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ha nem vagy lama, minek a cheat?

Cs-t alapbol megvetem, miutan egy ejszakanyi jatekot kovetoen halomra gyilkoltam a kesobb wcg-re kijutott csapat ket tagjat is. Ez flamealap, ne menjunk bele, csak szubjektiv velemeny. Nem fogok veled 1v1-ezni cs-ben, ql-ben tolem jatszhatunk, de ki beszelt arrol, hogy te abban lama vagy?Na mind1, szerintem hagyjuk a temat.
-
Flow
senior tag
válasz
dudika10
üzenetére
Egyszerűen report to Qlive. Van egy ilyen gomb. Ott kiválasztod az egyéb kategóriát, vagy azt, amelyikhez szerinted ez belefér, és jelented. A legjobb, ha veszel demo-t, és csatolod. Nekem válazoltak másnap, amikor jelentettem valakit.
Cheatre meg: ha láma szar vagy ahhoz, hogy a játékoddal bosszants valakit, akkor mégis milyen "jogon" akarod őket egyátalán bosszantani? Áh, mind1, ebbe inkább nem megyek bele, cheatre nincs mentség.
-
Flow
senior tag
válasz
multiplikato
üzenetére
Jó, azért ennél régebbi motoros vagyok...
De köszi a bíztatást! -
Flow
senior tag
Khm, akkor én is bejelentkezek ide... Régebben szinte csak tdm-et nyomtam kis ca-val, mára egyszerűen tdm meghalt. Maradt a ca, ami viszont unalmas egy idő után, így elkezdtem 1v1-ezni. Mondanom sem kell, milyen lesúlytó eredménnyel. De lelkes vagyok
. -
Flow
senior tag
Operával még mindig nem megy, mi?

Új hozzászólás Aktív témák
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem mintha sok haszna lenne...
Én jönnék! nick: flow_q3
De köszi a bíztatást!