- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én nem instázok, sőt semmi más, csak duel. Ott kell megtanulni a railpontokat. 34% a RG-m a statom alapján, az nem igazán számít jónak.
Most már ha lenne igazán időm játszani egy nap sokat. Akkor tuti hívnék valakit akivel az első spawnokat gyakorolnám. Erre talán jobb is lenne egy nálam jóval erősebb játékos (majd írok toxnak
).
És a héten tervezem most már az ELO srciptet is beleépíteni a cfg-be. Mert mostmár kell. Freiya multkor copyzott ide egyet, de nem néztem meg. Sőt elég csak ha bemásolom a cfg-be?
-
ncc1701
veterán
Az a baj egy szint felett, h meglátjuk egymást vkivel, akkor vagy ő lő le engem, vagy én őt, mert az ember 50% felett railez. Második lövésre már sokszor nincs lehetőség. Ha lelőnek, akkor utána megy a pislogás, meg a várás. Inkább sima instagib.
Tegnap meglepődtem, egyik ffa-n a legalja is 2300 elo pontos volt, lenyomtam 10+ menetet, kaptam is szumma 60 elo pontot. Volt olyan meccs, amit nyilván bemákolva megnyertem, ott 10 pontot kaptam, csak csodálkoztam.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kis pihi.
90 óra Tales of Xillia után most Record of Agarest War és
Catherine tájm van.Köll egy kis rekreáció.
-
.LnB
titán
Na mivan mi? Senki nem kvékezik itt már?
AginaP duel?
Kéne gyakorolnom veled, hogy végre kiálljak Vihar ellen
-
ncc1701
veterán
Na, onlány lett.
-
ncc1701
veterán
A qlm-el mi történt? 4 napja offline.
Instagiben megint rommá csíterezett egy retardált gyökér. Pedig még éppen 60% alatti volt a railem. Én nem is értem az ilyen embereket.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave #7175 üzenetére
Köszönöm.
És az miért van, hogy hiába írom be, hogy kék legyen a rail nem váltja át. Még mindig zöld.
Ez szerepel a cfg-ben. Hol a hiba?
seta cg_railStyle "1"
seta r_railCoreWidth "6"
seta r_railWidth "30"
seta r_railSegmentLength "32"
seta cg_railTrailTime "400"
seta color1 "4" // blue
seta color2 "4" // blueEzt a klienses dolgot nem értem
Én megnyitom a cfg-t szerkesztem és visszamentem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
\model xaero/sport_blue
Kliensben is begépelhető az összes cvar, nem kell in-game menni.
Ominózus model-váltás (ill. az ELO frissítése utáni helyes ELO-kijelzés) már rögtön leellenőrizhető egy \web_restart után. Model check-hez még igazából ez sem kell, elég csak mondjuk a Summary-ra kattintani aztán vissza a Statistics-ra. -
.LnB
titán
Mit kell írni cfg-be hogy a xaero/sport modell kék változatát használjam? Mert nem találom sehol :S
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP #7170 üzenetére
Most meg IC TOX-al warmupoltam majdnem egy órát
Mondtam neki ha jön valaki kilépek, de nem jött
Marha nagy élmény volt. Dumáltunk is kicsit, jó fej.
Elképesztő a movement-je, na és a dodge amit lenyom
Lőtt nekem 52% LG-t.
Mondjuk ebből tanulni sokat nem lehet, de azért jó volt. Mondta megy quakecon-ra, mondtam neki majd drukkolok -
.LnB
titán
evil-el voltam egy szerón. De nem mertem szerencsét próbálni. Volt aki map elején beállt ellene, jó fej volt lőttek párat.
Gyakoroltak az esti ligára. Beteg az az ember, olyan helyeket tud... csak ámultam. Annyira nyugodtan játszik, és az aimja... áhhh... -
Sotho
őstag
Különben is fáj a jobb tüdőm és belázasodtam, szóval ne kelljen erre idejönnöm.
Meg nem jobb ha priviben rakjátok egymást [link] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP #7157 üzenetére
Nem jó.
Tudni kell a saját kezdésedből kiindulva, hogy hol spawn-olhatott az enemy, hova mennyi idő alatt juthat el, milyen fegyvere lehet addigra, amikorra találkoztok, milyen item-eket vehetsz fel biztosan, annak a veszélye nélkül, hogy céllövöldét kellene tartani érte, etecera.
Csak egy példa; jobban jársz, ha felveszed a YA-t + rail-t és kiosztasz 80 sebzést RA-felvételekor, mintha mg-vel odavonaglaná a pirosér csak azé, hogy az a paraszt a hátadba integráljon 7 plazmaputtyot ingyé.Általában (NEM MINDIG) az initial spawn-ok úgy működnek, hogy a két fő item két felé megy; RA az egyiknek, MH a másiknak. De itt is tudni kell, hogy melyikhez indulj és honnan érkezz.
Aztán olyan is van, hogy okos játékkal az egyik benyeli mind a kettőt, a másik player meg 2 percig tengődhet YA-kon, hogy a következő nagy item-nél (100/200 a tuti biztonsági játék) jó esélyei legyenek. (De ésszel, mert az ellen tudni fogja, hogy a sárgákat cycling-olod, ezért szinte biztos, hogy csapdákat fog felállítani, akár úgy is, hogy egy fő item-et fent hagy, gondolván, hogy stack híján úgysem kolbászolsz a közelébe és inkább kioszt sebzést, mikor felvennéd a YA-t - de az is lehet, hogy oda sem fog bagózni, csak folyamatosan szedegeti az RA-MH kombót és várja, hogy hibázz. Persze mindkét esetben feltételezzük, hogy az enemy tudja, hogy mit csinál - ha meg nem tudja, akkor fölösleges is különösebb stratégiát gyártani, berögzött alap dolgokkal levered, mint a vonyító pávát; ez egy olyan dolog, hogy skilles ember ellen WC 3-ban humánnal odarakod a scoutfarmot a night elf bázisa közepére, mert tudod, hogy neki nem érné meg azzal szarakodni az elején, hogy lekapálja a filléres, fortified armoros épületedet, mert addig te dobsz két szintet creepeléssel. Majd épít közvetlen mellé egy Ancient of Wonders-t és az ent épülete szép lassan legyalulja a csapkorászó, göcsörtös ágaival - már ha nem valami elfuserált köcsög helyre raktad.Bár akkor úgy valószínűleg nem sokat látsz a bázisából. Ha meg noob, akkor nekiesik egységgel a rögtönzött tanyának és máris hátrányban van, pedig csak egy teljesen alap procedúrát hajtottál végre részedről.)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igen, az első spawn begyakorlása fontos. Utána lehet abort, aztán újra meg újra.
A régi elo script, nem tudom, hogy klienssel működik-e;
bind [ "seta _qlrd_announce 0; seta _qlrd_announce 1;"
bind ] "vstr _qlrd_output"
seta _qlrd_outputMethod "print"
seta _qlrd_output "vstr _qlrd_output1"
seta _qlrd_output0 "seta _qlrd_outputMethod echo; set _qlrd_output vstr _qlrd_output1; echo ^2[QLRD] ^7output method is now ^5echo; print ^2[QLRD] ^7output method is now ^5echo ^7(check the console!)"
seta _qlrd_output1 "seta _qlrd_outputMethod print; set _qlrd_output vstr _qlrd_output2; print ^2QLRD: ^7output method is now ^5print"
seta _qlrd_output2 "seta _qlrd_outputMethod say_team; set _qlrd_output vstr _qlrd_output3; print ^2QLRD: ^7output method is now ^5say_team"
seta _qlrd_output3 "seta _qlrd_outputMethod say; set _qlrd_output vstr _qlrd_output0; print ^2QLRD: ^7output method is now ^5say" -
.LnB
titán
válasz
Synthwave #7155 üzenetére
Korlátozottat csináltam ma végig, akkor jöttek ezek a 2000wines enemyk. Haverommal nincs értelme játszani, egyetlen egyszer vert el eddig. Olyan 300wines enemy-k ellen általába jókat játszom, az felett szenvedés.
Azt nem tudtam, hogy lehet nem premium szervert is indítani.Egyébként korábban igazad volt mikor írtad, hogy a kezdést kéne gyakorolni, mert a meccsek 80% az első 3-4 percben eldől. Jó lenne a rutin, mikor merre induljak, van mikor elcseszem a lépést az elején.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP #7154 üzenetére
Szerintem pont ha unrestricted (korlátozásmentes), akkor jönnek az 1,7k+ elo-sok bemelegíteni.
-----------------------
.LnB: A jómúltkor, amikor a klesk-es haveroddal játszottál és beszéltünk chat-en, ott volt jó a beállítás, mert már engem se akart beengedni out of skill range miatt. Csinálj olyan szerót és akkor nem fog jönni a roflstomp.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #7151 üzenetére
hogy tudom megnézni az ELO-t? Alt+TAB és böngésző? Mert egy srác csinált olyat, hogy övét és az enyémet is kiírta chatre.
-
.LnB
titán
A
f*szomatebbe a quakeLive-ba! 3órám volt játszani, indítottam szervert "my skill level"-el. És végig jönnek be a 2000+wines ellenfelek. Mi a p*csát kezdjek én velük? Hogy működik ez az egész? Mert nem igaz, hogy ez normális :S Az ember kedve elmegy az egésztől. Egy értelmes meccset nem tudtam játszani 3óra alatt.És természetesen a srác aki fel van véve Friends-be és egy szinten vagyunk. Na ő nem tud csatlakozni ha ilyet indítok! Egyértelmű!!!44!
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave #7145 üzenetére
Enemy modelt azt lecsréltem csak egy-két frag van más színnel, mert azt még akkor mentettem ki mielőtt átállítottam. A gammát majd átállítom, szerintem is egy kicsit sötét.
Intro az csak úgy van valami, hirtelen nem jutott jobb eszembe. Így is kerestem 2-3 jelenetet egy demoból azt ennyi. Az nekem se tetszik. Majd egyszer ha lesz időm csinálok jobbat.(#7147) AnginaP Abban a Rocketeers-ben borzasztó beteg fragek vannak
Nekem a tavalyi DH movie a kedvencem, mert ugye az duel
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"nincs befejezve és ez kb egy óra munkája"
Írtam, hogy inkább ilyen tesztnek hat, ahol a beállításokat próbálgatod.
Szerintem próbálj meg valami kicsit világosabbat; mondjuk egy +0.3 a gammára meg valami kicsit rikítóbb enemy model-t (pl. fehér / sárga / klasszikus zöld / cián - vagy ha magyarok vagyunk, piros-fehér-zöld
), jobban elüt a háttértől, könnyebb hirtelen átlátni, hogy mi történik.
Az intro-t ne húzd el ennyire (max. ha tényleg ilyen 5-10 perc a movie) és inkább legyen több gyors snitt, váltakozó kamerák, pálya körbejárás, etc., mintsem egy lg-battle lassítva 20 másodpercen keresztül.Persze, nyilván senki nem Tricking iT 2 / Annihilation / Celestia / stb.-vel kezdte. Gyakorlás teszi a mestert, nem csak játék szinten, de movie-készítésben is. Csinálgasd csak, minden újabb renderrel előrébb leszel a kitűzött cél felé.
Kár, hogy nem lehet egyik pillanatról a másikra pro-vá válni ilyen progikkal, tudnám díjazni, ha egyszerre csak a semmiből ismerném minden apró csínját-bínját mondjuk a a Vegas-nak.Viszont a movement-ed (+egérkezelés) jobb volt, mint amire számítottam, látszik azért, hogy nem ezzel kezdted a lövöldét. Gondolom az instagib a CS miatt van. :>
Anno pl. lg-vel én azt csináltam, hogy utáltamés fost lőttem vele. Elkezdtem erőltetni, olyan szitukban is, ahol nem volt előnyös. Egy idő után aztán rááll a kezed. Ugyanez igaz rocket-re, bármi másra.
CA-ban jól lehet pl. rocket-et (meg a többit is) lehet gyakorloni megkötés nélkül, mert azokkal együtt spawn-olsz azonnal. Igaz, hogy az nem Quake, de a cél szentesíti az eszközt.
-
.LnB
titán
válasz
#10691584 #7137 üzenetére
Mindenkinek köszi a pozitív szavakat!
Movie Studio Platinum 13.0-al csináltam az egészet, és a végén vannak előre beállított formátumok. Azok közül választottam. Amit linkeltél videót az nekem hibás, ugrál a kép össze - vissza.
(#7142) [oWn]f4te Ezen én most olyan jót kuncogtam így korán reggel
Nyilván igaz amit leírsz, én is tisztában vagyok ezekkel a hibákkal. Elhiheted szívesen telepakoltam volna airRocket lövésekkel, de mivel nem lőttem még olyat, úgy nehéz.
Láttam már én is pár száz moviet. Tudom milyen a jó. De kétlem, hogy akik azokat csinálták azok se így kezdték volna. Egyébként ha mindent ilyen jól kiszúrtál azt miért nem, hogy nincs befejezve és ez kb egy óra munkája?
-
törölt tag
Na jó én léptem innen, ettől a csávótól felfordul a gyomrom..
[oWn]f4te: töröltelek. SEMMILYEN kapcsolatban nem akarok lenni ilyen "emberrel"
A többieknek HF és kösz mindent
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Őszinte vélemény;
1:55 hosszú, amiből 0:45 random slo-mo 3rd person intro. Just no. 20 másodpercnél majdnem kinyomtam, de PH-respekt miatt hagytam tovább pörögni.
Van pár szép shot, de a az első kivételével az összes frag rail - uncsi.
Gyakorlatilag semmi editálás nincs benne. Persze értem én, hogy még csak kezdeti szárnypróbálgatások, annak megteszi. Legközelebb kísérletezz egyszerű snitt-átmenetekkel, aztán majd jöhetnek a trükkösebb dolgok.
A zene nem az én világom, de ez szubjektív - bár szerintem magához a Quake-hez (vagy a movie hangulatához) sem passzol annyira. Az viszont sokat dobna az összhatáson, ha ütemre lenne szinkronizálva a képi történés.
Pink enemymodel szerintem nem a legszerencsésebb movie *.cfg-hez. A GFX amúgy rendben van, bár kissé sötét. A fov lehetne valamivel kisebb. Fragmessages mér ilyen csökött?
Egyik pillanatról a másikra vége, minden levezetés nélkül. Inkább ilyen Vegas-tesztnek hat az egész.Amúgy meg jó lesz ez. Gyakorolj sokat, szerezz több skill-esebb embert friend list-be és gyakorolj még többet.
hf
-
törölt tag
Nekem eskü tetszik. a minősége sem rossz, ahhoz képest, hogy baseline. Na és az én legújabb alkotásom hogy tetszik?
(Amúgy mivel kódoltad?)
-
.LnB
titán
Na elkezdtem ma csinálni egy kis moviet. Ez lett belőle. Tessék úgy tekinteni rá, hogy kezdő játékos vagyok, és ez az első moviem. Szóval a fragek olyanok amilyenek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nöm. Tales of Xillia.
-
.LnB
titán
Az miért van, hogy ez a sz*r magától elkezd updatelni 400?Mb-okat? Játszottam még 2 perce, most meg updatel... :S Csinált már ilyet. Mint ha újra letöltené a játékot
-
.LnB
titán
Nem is tudtam, hogy lehet oylan cfg-t csinálni, hogy átlátszó a fegyver
Elég jól néz ki. Bár akkor már talán mind1, hogy átlátszó vagy nem látszik. De mókás
-
ncc1701
veterán
Instagiboztam. Sure, walhack, aim, reported, stb. :Đ Egy xxxbot című gyerök kicsit kiakadt.
-
.LnB
titán
Kicsit unatkozom..
-
.LnB
titán
válasz
#10691584 #7116 üzenetére
Mindig ilyen... képzeld el milyen mérges lesz mikor kikap tőlem duelbe
Jó az mondjuk nem holnap lesz...(#7115) [oWn]f4te Nem jött át, hogy poén az az egész mi?
Meg nem ismersz annyira, hogy tudd, noob vagyok még én ilyes fajta okoskodásokhoz?
Én ilyen kis derüs, poénkodós, csillámpóni fazon vagyok! -
.LnB
titán
válasz
ncc1701 #7109 üzenetére
Nem teljesen értem miért jó az?!
A Duel, mikor mindenre koncentrálni kell. És az öröm mikor sikerül firstkill-t lőni, mert onnantól nagy eséllyel megvan a meccs! Vagy búslakodni mikor nincs. És az érzés, mikor királynak érzed magad egy nyertes meccs után.
Jó, ez velem ritkán fordul elő manapság, ez jellemzőbb reakció a meccsek közben. És ilyen arckifejezéssel távozom a szerverekről.
De sebaj, egyszer majd sikerül jó játékossá válnom, és akkor majd örülni fogok!Ui: Mai LnB agymenést olvashattátok, húzok pihenek kicsit
Próbáltam a mondandómat gifekbe "önteni"
-
törölt tag
Jó az a gauntlet hidd el LnB
-
törölt tag
Nekem eddig 4 volt a csúcs. WMO, MS. Blue, MX500 és MX518. Semmiféle kavarodást nem okozott. Bár olyan volt egyszer, hogy az egyik egér alatt volt valami szösz és emiatt "elindult" balra tized milliméterenként a másik is. Egyet belefújtam és megvolt
Most már csak 2 van bedugva: 518 és kinzu. Van hogy játék közben váltogatom őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest