- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem azt m ondstam hogy ezt kell csinálni, hogy itemkontrollnak csúfolt item felszedő zarándoklatot tartani újra és újra, meg azt sem hogy ezeknek a figyelése észben tartása nem fontos, csak azt, hogy egy idő után rutinbóol megérzed, jelez a tudatalattid vagy mittomén lóf@sz tuggya. Ezáltal jobban képes vagy a lövésekre koncentrálni, ha az agyad összpontosító képessége terhele megfeleződik és/vagy a maradék 50% figyelmed erőforrásai áttevődnek és összeadódnak a másik 50%-al és így nő a hatékonyságod. És akkor ha jól fülelsz, hamarabb meghallod és pontosabban betájolod honnan erednek és kitől, vagy mitől. És több agykapacitásod marad lehetőségeked kalkulálni, esélyeket felmérni, felderíteni és biztonsági tervet, meg menekülési alternatív és elsődleges vonalat összeállítani, lehetőleg olyat, amilyet az ellenfél nem kalkulálna ki előre 100%-os bizonyossággal. Na meg hát a lövések pontossága és találati aránya, az igommemória és a logikai készség, bátorság és reakció képesség sem árt, ahogy az sem, hogy higgadt maradj mint egy buddhából lett zombi és arcránduláűs nélkül egy másodperc alatt korrigáld a pillanatnyi és/vagy ideiglenesen fellépő hátrányból adódó mikro frusztrációkat és lereagáld, félre tedd, kezelni tudd.
-
.LnB
titán
válasz
#10691584 #6998 üzenetére
Félreértesz, az megvan mikor van itemrespawn. Általában Armors: 25mp, Mega: 35mp. Van pálya ahol változik mondjuk.
Az nem jó amit te mondasz, hogy érzésre csinálni. Sőt az meg főképp nem, hogy megvan egy útvonal és azt járni folyamatosan. Itt ezen dől el az egész meccs, mapcontroll, itemcontroll, ennek halál pontosan kell működnie. Erről szól a Duel.
Muszáj leszek figyelni az időt, ugya a hud-on kiírja mikor veszem fel. Hozzáadom az időt és kész. Csak mikor fight-t van akkor kizökkent az egész. -
törölt tag
Nem tudom duelben hogy van, de FFA-ban mindig másodpercre megérzem mikor jön az item, főéleg a páncélokat. Viszont sosem számolok. Megszólal belül egy hang hogy most fog jönni van még pár máűsodpercem, elnyargalok odáig (ha tudok) ráülök és hallom a hangot, hogy felvettem, vagy épp akkor jelenik meg plusz-mínusz 1-2 másodperccel. Erős a gyanúm, hogy ez nem menne, ha szándékosan figyelném, számolgatnám. Egyébként meg nap/kedélyállapot stb függő is. Viszont pár dueles magyarázta régebben, hogy mittomén milyen sorrendben jönnek a páncélok (sárga páncél xy map-en ezen és ezen a helyen, utána Xmásodperccel követi a mega 20méterrel lejjebb a folyosó közepén, majd a következő sárga egy szinttel feljebb X másodperc múlva amit egy vörös követ 2 sarokkal odébb szintén X másodperc múlva. Amolyan "körmenet" az egész, szóval van benne rendszer. Nyilván kell hozzá agy megjegyezni ezeket pályánként, valószínűleg létezik a neten leírás és magyarázat is ezekhez, de nekem se agyam nincs hozzá, se türelmem. Neked ettől még lehet
-
.LnB
titán
Nem akar menni nekem ez a timing, egyszerűen nem tudok egyszerre ennyi dologra figyelni. Nem tudom lehet e találni valami viszonyítási alapot, vagy csak tényleg az időt kell figyelni? Van mikor kijön a lépés egyszer-egyszer és sikerül mindent felstackelnem, de az nem timing.
Azt vettem észre a pro meccseken, hogy a hangokat mint ha jobban hallanák mint én, most vagy nem jól van beállítva valami nekem, de van mikor a map másik feléről meghallják, hogy felvett valamit az ellen.
Lehet a 90 meccsem után túl sokat várok magamtól de lövésem sincs, hogy koncentrálhatnék jobban. Nem elég hogy azokat a helyeket is meg kell tanulnom, ahova egy-egy kilépés/kinézés után rögtön célozni kell minden mapra lebontva, plusz timing, plusz a harc ugye. Ja és az aimom is elég gyatra jelenleg. Szóval nincs egyszerű dolgom -
Sotho
őstag
Kicsit rágyúrok a railre jó lesz az: [link]
.
-
AnginaP
aktív tag
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP #6985 üzenetére
Mármint a spirál más színű legyen?
Mert azt be:
cg_oldrail 1 (to get the spiral)
color1 7 (beam in white)
color2 4 (swirl in blue)
r_railcorewidth 6 (default width of the beam) I suggest 4 for even more solid but thinner beam.Más
Én azt nem tudom, hogy ha beállítom vékonyabbra a rail sugarat, akkor az enemyé is vékonyabb lesz ugye? Mert ha igen az gáz, azt jobb ha jól látom honnan lő.. -
.LnB
titán
Csak én nem találok Mo-on Hyperglide-ot 1.1a-ra?
-
törölt tag
Argentin Quake-es bratyók
-
törölt tag
-
Sotho
őstag
Na meg is döglött az egerem jobb gombja (nekem ez a jump szóval elég kellemetlen). ilyen jó egerem még sose volt de egyiket sem kellett ennyit szerelgetni.
-
.LnB
titán
Na elég jól telt a hétvége gyakorlás szempontjából.
25meccs 8 vereség. Persze ez mind csak Duel.
Játszottam innen is pár emberrel, jó volt. Szereztem egy pár külföldi Friend-et is gyakorlásra.
És pozitívan csalódtam, 1-2 embertől eltekintve mindenki segítőkész.
Egy kimagasló győzelmem volt, a srác aki ellen nyomtam 1170 győzelemmel áll. Meg is lepődtem.
Aztán a második meccsen el is vert, ott kijött, hogy nem tudok lőni RG-vel. Ráadásul egyre jobban azt érzem, hogy a Campgrounds nem a legalkalmasabb map Duel-re.
RG-ra, Timing-ra nagyon rá kell gyúrnom. De jó volt.Bocsi ezt a napló féle írást, mással nem tudok nagyon QL-ről beszélni, csak veletek.
-
.LnB
titán
a qlranks.com csak nekem csinál fura dolgokat, az oké, hogy késve jegyzi fel a meccseimet, de mint ha ki is maradna néhány :S
-
ncc1701
veterán
Néha nekem is vannak, h a hangok elhalnak, illetve nem játszik le mindent, ha nagyon durván nagy a hent. De ez nálam mindíg elmúlt.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #6934 üzenetére
Elején felröppent, hogy 250-nél csal a lépés hangokkal. Múltkor Yaku tovább ment és elkezdte ecsetelni milyen hátrányokkal jár még, de bevallom őszintén nem figyeltem túlságosan, mert hajnal volt és agyam sem volt már (egyesek szerint soha
) Én nem tudom ehhez köthető bug, vagy sem, de tegnap éjjel 250 FPS-mellett olyat tapasztaltam hogy azt sem tudtam besírjak, vagy röhögőgörcsöt kapjak nagy hirtelen. A House of Decay pályán voltunk 6-8-an, lőjük egymás keeljét, erre a játék felénél belefutottam "szellemekbe". Hangot hallottam méghozzá közelről, forgok körbe körbe érzem is hogy lő rám valaki, meg hallom, hogy röhög a keel (volt, hogy gauntlettel jöttek, akkor is ez volt) de nem látok senkit, csak death
Mondom mivan meghülyültem
1 perc múlva megint. Utána már végig ezt csinálta meccs végéig, kb a játékosok felénél ez ment (kicsit vicces amúgy az élmény, nehéz leírni) A 125-el nincs semmi probléma, kellően smooth és reakció képes. alatta/fölötte ez már nem annyira garantált (én szerintem)
-
ncc1701
veterán
Jobb-bal oldalt a health-armor csík elég hülyén működik, még nem tudtam rájönni, lehet leveszem őket.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
atidzsiforc #6927 üzenetére
Bal középen is a pici?
-
törölt tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#10691584 #6915 üzenetére
Nem akkor állt kötélnek, már alapból beleírtam az első support ticket-be. Pár percre rá jött válasz is, meg kérte, hogy adjam hozzá a friend list-hez is, mert Quake forever.
Kár, hogy Észak-Amerikában tanyázik, mert amúgy tudnánk néha játszani is. De soha nem hátrány egy SS support-os arc a friend list-ben. :>Amúgy Kinzu v2 és Kana v2 szenzorilag ég és föld, ezzel el is tudok találni valamit. Kár, hogy kicsit nehéz nekem. :<
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem nagyon vannak már cég által szponzoráltak, talán csak rapha. Ő úgy hallottam, nagyjából 1000 $ körüli összeget kap havonta.
Szóval leginkább annyit, amennyit a különböző kupákon bezsebelnek. Plusz QuakeCon & DreamHack.2014-ben eddig (duel)
1. Evil $3,369.53
2. Cypher $1,512.17
3. Tox $683.87
4. Cooller $669.45
5. Pavel $602.17
6. Spart1e $566.93
7. K1llsen $503.42
8. Ash $452.94
9. Fraze $300
10. Agent $236.75
11. Strenx $206
12. Fazz $205.16
13. Purri $136.77
14. Madball $128.82
15. Cognition $90
16. Dem0n $65.21
17-18. Camma $50
17-18. Rep $50
19-20. cnz $36.75
19-20. sev3n $36.75
21. Sting $36.39
22-23. Haymo $30
22-23. Phyrigian $30
24. Noctis $25
25. Roger4 $20------------------------------------------
Az eddig legtöbbet keresők (2000-től) fatal1ty (~450ezer USD), Vo0 (~240ezer USD), stermy (~160ezer USD), cooller (~150ezer+ USD), ZeRo4 (~140ezer USD), tox, rapha, Cypher, Av3k (és nála vagyunk ~75ezer USD-nél).
De ebben benne van ugye Q3, Painkiller meg QL (és lolShootmania). fat esetében pár egyéb cím is (pl. UT-k, Doom 3).Mellékszálon ott van strenx is, neki is volt többek közt QC 2. helye, 52 Zotac kupát (5200 EUR) nyert. Összesen durván 40ezer USD.
Aztán k1llsen (25-30ezer USD), Spart1e (kb. 20ezer USD).De ezek ugye nyeremények, nem szponzor-pénz. Ha van is szponzoráltság, manapság (utóbbi pár évben) inkább csak annyi, hogy ingyen egerek, padok, billek, fejesek, ill. fizetik az utazást (talán még a szállást is) különböző LAN-okra.
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #6916 üzenetére
Hát az tény, hogy egy koreai MMORPG versenyen 50x annyi a fődíj. De előbb-utóbb rájuk unnak és/vagy lesznek olyan fiatalok, akikben igény támad komolyabb kihívásokra, meg aztán a történelem állandóan ismétli önmagát. Amúgy korrekció: elnéztem a díjazást (hál'Istennek nem volt igazam)
(#6917) .LnB Valami új game, tegnap is erről szólt az eszmecsere, meg a wolf-ról sya szerverén (mondjuk azok folyamatosan pofáznak mindenféléről a fokhagymától a repülőgép járatokon át, tiszta f@szbúk, csak ingame
)
-
törölt tag
válasz
Synthwave #6896 üzenetére
Na ez jó
Viszont az se mellékes, hogy a csávó akkor állt kötélnek, mikor közölted vele, quake div valahányas (nem ismeremezeket) playa vagy és rohadtul kellene az egér, erre ő meg, hogy "quake live forever bro!" (vagy valami hasonlót hasonlót) és nemsokára jött is az egér
Most meg ez a kana
(#6914) .LnB: A többi eSport játékhoz mérten nevetségesen keveset (ilyen 1000-2000$ első helyezett)
-
.LnB
titán
Na kész vagyok, így tetszik minden beállítás. Kész a cfg-m
Így néz most ki: [link]Most már csak játszani kéne megtanulni, és belőni pontosan az új egérhez a sens-et.
Köszi a segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest