Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egész jó Hellsgate, so-so kompetisön.
-
törölt tag
-
AnginaP
aktív tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nemtudom biztosan, hogy ő volt-e, de a neve alapján elvileg igen. SW toxjq, de ez még nem bizonyíték persze.

Annyit tapasztaltam, hogy nagyon überül alázott, és iszonyat arrogáns egoista kisfiú benyomását keltette. (elvárta a tiszteletet, pedig szerintem inkább kiérdemelnie kellene, ahogy egy bajnoktól elvárható, plusz inkább demoralizáló hatást keltett ott a sok láma közt, mint közösségépítőt) Sajnos nemtudom objektíven megítélni, hogy tényleg vele fújt-e össze a szél....
BTW megnéztem a demo-dat, pár helyen felnevettem, tök jól játszol még mindig. ^^ -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AnginaP
üzenetére
Honnan tudod, hogy ő volt?
Johan "tox" Quick nem "egész jól rakja", hanem no. 1 Q4 duel god meg Q3 / QL TDM-god, egy legenda - LAN-os körökben. :> iCE cLIMBERS-szel (ic) nem kevés LAN-t nyertek (vagy recesszió idején voltak top 3-ban). Ő is 100,000$+ -ban van.
"de a Crysis vénájáról mit sem tudtam eddig"
Nincs ezen semmi meglepő. Ha valamilyen Quake-ben veterán vagy, bármilyen más FPS-ben nagyon hamar alázni fogsz. Ennek oka, hogy a Quake-skill a legösszetettebb, leg"hárdkórabb", minden más utána könnyű (és lassú). A skill pikk-pakk "lefordítódik" az új game-re - míg visszafelé ez nem igaz.
Crysis 2 open beta idejében, amikor felmentem lámulni 30 fps-sel (igen, tudom - mazochista hajlamok; Crysis ÉS diafilm
), hamar kick-eltek szinte mindenhonnan, pedig közelében sem vagyok egy tox-nak. Akkor szerinted neki hogy fog menni? 
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Minden nap más klánneve van, ezen a héten már 3-at láttam legalább
Amúgy mostanában kicsit megőrült. Mondjuk én is megőrülnék egy idő után, ha ilyen FPS-ekkel kellene játszanom. De amúgy nem vágom ezeket a gép gondokat. Előző VGA-m egy 7600GS volt alapból 400Mhz-es GPU órajellel és meseszép 64bites 500Mhz-es DDR2-vel és röhögve ment a 125 FPS 1024x768-as felbontásig (igaz, a bloom hülyeségeket kikapcsoltam) -
ncc1701
veterán
-
törölt tag
-
celka5
tag
Párszor(10-30) bejelentettem, hogy nem tudok szervert indítani, erre ma ez fogad:

Vajon mennyi időre bannoltak? -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Szerelmesek vagytok ebbe a kurva elóba bazmeg.
-
ncc1701
veterán
válasz
AnginaP
üzenetére
Sehol sem írtam, h akármennyire is jó vagyok. Néha bemákolok, és eltalálok ezt-azt, ennyi.
Instagibozni kiváltképp szeretek, tulajdonképpen ez is egy hibám, ffa-ban is eröltetem, ha a kezemben van, még akkor is, amikor plö egy sg praktikusabb.Sotho: ez ciki lehet, szerencsére itt az optikai digi miatt a lag, mint olyan ismeretlen. Az esetek nagy részében marha jó a pingem, Frankfurt, milan, rotterdam 33, bukarest 17.
De látod, nekem még lag sem kell ahhoz, h leadjak a pontjaimból.
Már majdnem 2400 volt, most megint 2350 körül vagyok. Tényleg leszedem a plugint lassan, ami mutatja. -
Sotho
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Az fasza.

Én apránként gyűjtögetem a pontokat aztán jön egy meccs ahol a packet loss miatt baktatrutyiban egyhelyben kapálódzó mozgásomat aljasul kihasználva a noobok körbeállnak és röhögve szadiznak gt-vel, amíg oda nem adom a nehezen, kemény munkával megszerzett elóimat.
-
ncc1701
veterán
Instagibba beugrottam, elsőnek volt még 2 fragje, addíg én lőttem 3-4 emberkét, és -2 elo pont. Engem 1x sem lőttek le. Érdekes, nem?

-
ncc1701
veterán
Ccleaner?
-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Ezt én vágom, de instagibnál nem nagyon válogathat az ember, mert plö own nem nagyon járkál oda. Meg a hasonló szintű emberkék sem.
Ha jók vannak bennt, akkor azok ellen lövök, ha bénák, akkor azok ellen. Az acc sztem nem számít, instagibben folyamatosan 45-50% felett vagyok. Nem mondom, h ez mekkora ász, de attól is messze van, h nem találok el semmit. És abszolút nem a tuti lövésekre megyek, akkor is lövök, ha az ellenből látszik egy fél pixel, és 100-ból 1x, ha eltalálom. De az az egy, az nagy lövés. 
Mondjuk a ma reggeli játékokban pont láttam, h a fele csapat velem egyező, azaz mondjuk 100 elo ponton belül volt, kaptam is pontot szépen, és ez ffa volt. Szóval, azt nem értem, h unranked instagibet miért számolja pár hete.
-
törölt tag
akkó haggyatok béékibe

-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Erről már volt szó korábban: ha nálad kevésbé "skillesebb" arcokat alázol=levon az elódból, ha markánsabb (legalább a tiéddel egyező) skillel rendelkezőket győzöl le=az elód emelkedik. Szerintem nem bonyolult. A becsület is így diktálja. Most ha teszemazt én a low skillemmel bemennék egy méglow-abb skilles társulat közepébe gyalázni, azzal senki nem lenne előrébb. Értelmes logika (vagy önkritika) alapján egy magát valamire tartó ember egészséges önbecsülését (neadjIsten egóját) sem növelheti, mert valahol nagyon fake. Ez nem ellened szólt, csak mondom. Valószínűleg a fentebbi logika nyomvonalán haladva alakították ki így az eló rendszert, legalábbis részben ezek a szempontok is szerepel(het)tek a megalkotásánál (gondolom én) Amúgy pedig (ha jól vettem észre) nem csak ezek számítanak bele, hanem a lövéseid százalékos értékei/találati pontossága és aránya. Ha nem így lenne, akkor én nem játszhatnék tier4+-os zoidok, medúzák és trajanok ellen, mert fel sem dobná a skillesebb szervereket a számomra. Én ugyanis talán, ha havonta 1x nyerek meccset, mégsem tier1-be rak a rendsz@r.
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Állandóan az elódat nézegeted? Nemistudom.. szerintem azt sem tudom mennyi az elóm, talán ha 3-4 havonta véletlen megnézem. Itt meg oldalakon keresztül ez megy. Nem gáz, csak nem vágom mi a lényeg. Szarul jelzi ki, szard le, ez van nem? Így csak fölöslegesen bosszantod magadat. Amin nem lehet változtatni, azt el kell fogadni (a hogyan "kellene" lenni kontra hogy "van" örökös dilemmája, ezzel nincs mit kezdeni
) -
ncc1701
veterán
Tök jó ez az elo az instagibban. Ha mondjuk 2. vagyok, akkor kapok 0 pontot. Ha első, akkor 1 pontot, de max 2-őt. A többi minuszos, De volt olyan is, h első lettem -3 ponttal. Asszem nem kéne néznem, mióta számolja az instagibot is, majdnem 60 pontot fogytam.

-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem mondtam, hogy lehetetlen. De kommentátorként még nem hallottam csajokat quake-ben és baromi jópofa így hallani
Amúgy itt egy érdekes cikk egy magyar quakes csajról, aki aztán a COD fejlesztőcsapatához került usába. Anno UT-ben is "relative" sok csaj volt, ahogy COD2-ben is (tovább nem követtem) de ismertem néhányat QL-ről is. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sto1911
üzenetére
Nem támogat semmit. Köztudott, hogy egy időben előfordult, hogy cheat-elt, bannolták, volt egy kisebb Canossa-járása (movie-k, egyéb aktív közreműködés a community dolgaiban, sok embert ismert is személyesen), minek eredményeként SyncError feloldotta a ban-ját. De ez már ezer éves történet.
-
törölt tag
Ez is tökre vicces, itt meg csajok a kommentátorok hahaha annyira fura

-
törölt tag
Legyetekmá vidámak,
z olyan vicces -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sto1911
üzenetére
ZeroQL már régen nincs bannolva, köszönd SyncError-nak.
Közismert community-antihős. Csinált fragmovie-kat, dolgozott DreamHack-stábbal, asszem' volt 1-2 shoutcast-ja is, interjú, ilyesmik, div1 TDM-ben is előfordul.
Semmi szüksége fakenick-ekre, továbbra is ZeroQL profilt használja, legálisan.
Lélekemelő. -
törölt tag
Nekem az tetszik, amikor pl LG-vel rendesen leköveti az enemy-t csak hát ugye már a falat égeti. Szerintem ez a csávó továbbra is játszik különböző neveken. Ha valaha összeakadtok pl. laserunicorn-al (vagy ilyen volt trolleybus is) hasonló "érdekességeket" produkálnak.
-
törölt tag
Hát nem egy cukorfalat?

-
ncc1701
veterán
Tök jó, most nyertem 2 insta meccset, buktam rajtuk 10 elo pontot.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
ez = easy
"hogy mi "LAN" a QL-ben, az homály."
Local Area Network. lol.
QuakeCon, DreamHack, UGC, MSI Beat it!, Adroits, Prague TDM."hogy érted, hogy "LAN-dodger""
Szó szerint. Még véletlenül sem megy el semmilyen LAN-ra, pedig biztos lenne seed-elve.
"márpedig Cypher nagyon az élbolyban vagyon kremássan"
Utóbbi időben rendszeresen alulmúlja önmagát.
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Mit jelent az "ez win" és hogy érted, hogy "LAN-dodger"? Az elsőről talán még vannak elképzeléseim, de hogy mi "LAN" a QL-ben, az homály. De azért akkoris jó lenne látni őket, hogy mit alkotnak (
) mert Agent, ahogy nézem nemritkán keni el Cypher száját ugye, márpedig Cypher nagyon az élbolyban vagyon kremássan.. -
törölt tag
Valahogy úgy megnéznék egy Agent vs Rapha meccset..
-
celka5
tag
De jó.előfizettem 1 évre, erre:
"Unable to start match
Error while starting game server.
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hellsgate-szeretem ott jól kiélheti magát az ember shotgunnal.

), hamar kick-eltek szinte mindenhonnan, pedig közelében sem vagyok egy tox-nak. Akkor szerinted neki hogy fog menni?
Ezmiezmár.... Szemetek, megölték celkát!
De amúgy 2 db frag for fun van
Én akármikor hasonló kaliberűekkel játszottam ha meg is szereztem valami powerupot csak nagyon rövid ideig volt nálam, RA-ra meg esélyem sem nagyon volt 
) mert Agent, ahogy nézem nemritkán keni el Cypher száját ugye, márpedig Cypher nagyon az élbolyban vagyon kremássan..