Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Akad egy-kettő, ahogy Steam előtt is akadt.

Mos pihi van egy jóideje, mert a teljesítési és az elvárásokkal szembeni megfelelési kényszerből eredező stressz annyira nem hiányzik pluszban az életemből. Ettől függetlenül a Pandaemonium él és virul, a srácok aktívak, fent vagyunk Disocordon, dehumanizer és xiphos indul a közelgő HoQ 2v2 TDM ligában, ahol dehu már admin.
A magam részéről az utóbbi évben visszatértem gyerekkorom másik nagy szerelméhez, a klasszikus Doomhoz, és az utolsó 6 hónapban nem is játszottam mással (pedig hegyekben állnak az érintetlen PC/PS3/PS4 gémek a polcon...). Itt legalább másoknak még nincsenek elvárásai velem szemben, csak magamnak, szóval kevésbé stresszes, meg ettől elvonatkoztatva az id Tech 1-es környezetek mindig is a szívem egyik szép nagy csücskét elfoglalták, eszméletlen hangulatosak és visszaküldenek egy olyan korba, amikor nem csak minden lehetséges volt, de egyszerűbb is. Amúgy nagyon skilles game; a Doomnak is van ám movement bibliája.
Érdekel a speedrun és mapping része is a dolognak, bár egyelőre leginkább az ismertebb minőségi WAD-okat tuszkolom végig, Ultra-Violence only ofc. Eddig ezek voltak meg (TUD + Doom 2 többször, de hát azokat ki számolja):
The Ultimate DOOM (ep 1-ep 4)
SIGIL (ep 5)
DOOM II
No Rest for the Living (Doom 2 expansion by Nerve Software)
TNT: Evilution
The Plutonia Experiment
Plutonia 2
a Plutonia Revisitedben map 19-nél járok
Doom Zero
Scythe
Vanguard
Valiant
Japanese Community Project <3
Epic
Memento Mori
The 64 kB Challenge: Vanilla Selection
John Romero's E1M4b (Phobos Mission Control)
John Romero's E1M8b (Tech Gone Bad)Meg igen aktívan részt vettem egy készülő megawad első elkészült (óriási és hipperrészletes) mapjának béta tesztelésében (Hell's Farthest Shore: Command Center by LordEntropy); szerintem ennyi szöveges inputot nem sok mapper kapott eddig.

Illetve a héten elkezdtem az alapjátékokat végignyomni minden mapon pistol start/no save-vel (UV-n) is, eddig a Doom 2 és a Doom 1 episode 2 és episode 3 van meg, de haladok tovább, szépen sorban.
Főleg Crispy Doom pörög, amihez MBF vagy Boom kompatibilitás kell, ahhoz DSDA Doomot használok (PrBoom+ fork, csak jobb), de a Chocolate Doomnak is van egy kis saját szeglete az szüvemnek tövin. Persze a GZDoom is nagy királyság, de amit nem kifejezetten ehhez csináltak, arra nem ezt használom, mert más a mouse code és a fizika, nem speedrun legal cucc. PvP multiplayerre meg Zandronum.A közvetlen lejátszási (WAD) listában most ezek vannak:
Lunatic (by skillsaw, nyami)
Alien Vendetta
Ancient Aliens (just wow)
Eviternity (just wow No. 2)
Lost Civilization (just wow No. 3)+Wolfenstein: Blade of Agony (igen, ez egy ----> Doom mod <-----!)
Meg még 56 másik

Amúgy brutális mennyiségű quality wad/megawad/mod/textúra pakk/midi pakk/tool/asset van, szerintem nem túlzok, ha azt mondom, az ember egy életre el van látva még akkor is, ha nem játszik ezentúl mást. Durva. Meg aztán a community él és virul, folyamatosan jönnek az új anyagok, némi multiplayer scene is van, szóval nem döglött a paci, hanem délcegen nyihog, sőt, a Doom (2016)-nak és a Doom Eternalnak köszönhetően a második reneszánszát éli.
És hamarosan co-op LAN várható.
Valószínűleg a Memento Mori 2-t fogjuk pirítani Crispyvel. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Keine anung. Soha nem volt lg-hitbox problémám.
Na, talán elkezdesz kicsit pickupozgatni? Kis TDM? Vagy valami?

------------------------------------------------------------------
Ja, meg KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:
OMG League CTF draft kupa lesz, április 1-jétől lehet jelentkezni itt; [link]
Ill. a HoQ 4v4 TDM Spring-re is megy már a nevezés; [link] Itt majd kapsz eligazítást. A #clan-recruitment-ben jó eséllyel lehet találni csapatot is.
Ha esetleg valamiért mégis lejárnának a linkek, dobj egy privit és adok újat.
-
ncc1701
veterán
Pár év alatt BGA hibás lenne. Nem is értem az ilyeneket, mikor visszavittem, akkor kértem, h nézzenek rá, de a srác, aki átvette, azt mondta, h új kártyáknál nem szokott ilyen lenni... Ciki, h az egyik csavaron ott volt a garanciás matrica, azt szigszalagba tekert fogóval kellett oldalról lecsavarnom. Ugyaní]y visszament, úgyhogy megvan a gari is.
Elmehetnek a f@szba, h nekem kell berhelnem itthon egy 70 ezes kártyát. Másrészt azért, mert még annak is b@sztak utána nézni, h ennél a típusnál mi a normális. A 90 fok még a szar hűtésű referencia modelleknél is sok. -
törölt tag
ezek szerint nem csak nálam b@szódott el valami, nálam is huszonharmincas értékeknél megálltak a fegyverek... volt 12-es LG-m is!
Rocketből meg max 50-est tudtam összehozni, érdekes módon rail meg 5-ből 5x 100% első nekifutásra. Próbáltam vagy 6 féle különböző cfg-vel, amik előtte működtek, több napon át, minden lehetőséget igyekezvén figyelembe venni (hálókártya, router firmware, másik windows, egérhez az összes elérhető freki) Kb. csak a rail meg a gauntlet, ami hatott összvissz. -
törölt tag
stabos az egyik legcsúnyább microwarper a szokásos whoya, metti, gaz (és újabban med1xza) vonalon. Mettit kérdeztem, ő a timenudge-el variál, medinek szerintem elsz@ródott a nete pár hete/1hónapja, úgyhogy vagy a: kb. lehetetlen leszedni, vagy másik nap b: gauntlettel a quadot is. A többiek szerintem a MTU-al variálnak a routerben. Múltkor kisérleteztem, beállitottam valami 1455-öt az 1492 helyébe, egyből szóltak, hogy warpolok, mint a disznó, hitboxom zéró. Persze vissza is pakoltam
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A dm20 egészen jó volt, azt leszámítva, hogy a power up playünk non-egzisztens vizeken evezett. Simán nyernünk kellett volna. Az utána következő Ragnarok-ról inkább nem nyilatkozom. : D Lövésem sincs, hogy hogy kell TDM-be játszani, nem is vagyok oda érte. Rá is butultam, meg a team se volt a helyzet magaslatán. Örültem, hogy gyorsan lemercyztük.
Utána még fenthagytam specben followkillerrel meg followpoweruppal két pickupot, oszt mára ennyi. Majd még alakulgat. A TDM is meg a stream is.
-
.LnB
titán
Jajj félre ne érts, én nem a modiknak akartam beszólni, sőt senkinek. Én csípem Nick-et is, de néha vannak olyan megnyilvánulásai, hogy az ember legszívesebben lekaparná az arcát. Mint az a szabós videó.
Érted semmi keresnivalója itt (mármint a videónak), szóval még csak fél off se. De egyébként ide nekünk nem kellene modi se. Jól el vagyunk itt páran magunkban. Megszokott banda, megszokott hülyeségekkel. Sp!t meg Nick időnként egymásnak ugrik. Nick és ymca ( ncc1701) beszélgetnek a zenekarról, én nyomom az OW-meg egyébb hülyeségeimet, meg ilyenek. Aztán néha néha a quake-ről is van szó. 
ui: Ja én én meg ráadásul azt se tudom mikor Quakeztem utoljára, hogy szégyelljem a pofámat!

ui2: Tényleg! Own-nal mi van? utolsó feltűnés 2016-08-05 16:29
Remélem nincs baja. -
törölt tag
Az baráti. Amúgy ez az effektus nálam is előjött, hogy a csávó odalibben a jump pad és a szemben lévő kapu közé..
..rálegyint LF-vel az épp balról szembejövőre, az azonnal meghótt (ami még nem lenne probléma, hisz ki tudja hány HP-ja volt) de tizedmásodperc intervalluummal vált át railgunra/fordul 45 fokot a kapura, ahonnan jövök/lő telibe/döglök meg MAX HP-vel ezt követően úgy, hogy abban a pillanatban ugrottam oda. Mondom ekkora szerencséje nem lehet. Vagy ha van, akkor FOLYAMATOSAN?? Mivel minden aznapi meccs(ünk) közben végig ilyen "érdekeseket" lődözött. A Rapha-Evil meccseken sem láttam ilyen reakcióidőt, pedig ott csak ketten voltak, nem ugrált nyakunkba még vagy 8 figura
-
ncc1701
veterán
Mindíg kitalálnak vmi újat. Lehet az NSA pusholja nagyon a dolgot, szeretnének mindenkit megfigyelni ennél is jobban. Egy srác neten megnézte, h mit csinál a win10, vmi napi 8-9000 alkalommal küld vagy 120 ip címre adatot a gép használatról.
Az a poén, h van pár spec szerverünk különféle üffeleknél, amire külön felhívta a figyelmünket a gyártó, h nehogy win10 kerüljön rá, mert nem fog menni. Mondjuk az is vicc, h szerver, meg win7, de windows server árát sokallátk, és végül is ütemezett napi restartokkal, de működik.
Amúgy enyém gépre tuti nem akar települni, lévén loaderes verzió. :Đ
-
törölt tag
Má' hogyne létezne, csak ti elfelejtettétek én meg nem

-
törölt tag
A Yosemite és ElCapitan (ki volt az a marha, aki ezekre cserélte a macskafélék neveit..
) már megy AMD-vel is (mióta AMD-s kerneleket hackelgetnek hozzájuk) de lehet, hogy a Maverick is bár az nem biztos. Esetleg less rá erre és erre ha gondolod. A Virtualbox Extension Pack fent van? -
ncc1701
veterán
Az 55w, a másik már 77w... De mindenki oda süti meg a gépét, ahová akarja. Egy tuti, 80 fokon fél évente lehet pasztázni, mert kiszárad. De legalább megvan a rendszeres karbantartás is.

Ha vesz egy normélis hűtőt, azt marha sokáig lehet használni ám, mostani foglalatok is olyanok, h nem változtattak régóta a hűtő felfogatáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy nem tudom most mi a min ami kell 250-hez.
Elmehetnek a f@szba, h nekem kell berhelnem itthon egy 70 ezes kártyát. Másrészt azért, mert még annak is b@sztak utána nézni, h ennél a típusnál mi a normális. A 90 fok még a szar hűtésű referencia modelleknél is sok.
Rocketből meg max 50-est tudtam összehozni, érdekes módon rail meg 5-ből 5x 100% első nekifutásra. Próbáltam vagy 6 féle különböző cfg-vel, amik előtte működtek, több napon át, minden lehetőséget igyekezvén figyelembe venni (hálókártya, router firmware, másik windows, egérhez az összes elérhető freki) Kb. csak a rail meg a gauntlet, ami hatott összvissz.
Remélem nincs baja.
) már megy AMD-vel is (mióta