Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kérdés: Konstans 40/41/39 stb ACC LG-hez mennyire reális? Értem ezalatt: 2 percig CSAK 40, utána következő 2 peercben CSAK 39, aztán ismét 2 percig 41 és így tovább. Az említett időtartam alatt SPSEM változik és/vagy tér el 1%-nyit sem le ill. föl az érték.
-
törölt tag
Eddig azt hittem a premium a nagyobbik tesó.
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ha ennyire nem tetszik, miért nem dobsz ki te is egy szervert, mint mások és állítod be a szóbanforgó map-eket amiket hiányolsz? Be lehet állítani, hogy azok a map-ek forogjanak és csak azok közül vote-olhassanak, ahogy azt is, hogy egyáltalán ne legyen vote, hanem automatikusan ugorjon a következőre. Mindkét megoldást láttam már, te miért nem csinálod, ha ennyire kiakaszt a rendszer, meg a userek

-
Findzs
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
ebben igazat adok
az előzőben is volt jó pár jó map mégse lehetett látni a listában, ha meg votban kértem rajtam kivül senki nem nyomott rá, csak az overkill meg az almost lost
jó pár dolgot elcsesztek már szegény ql -en
pl. azt se értem miért vették ki azt mikor egy player nem mozdul és automatikusan kilökte a rendszer
jó párszor van olyan, hogy valaki leáll telefonálni vagy elmegy budira miközben megy a 3v2 vagy a 4v3 -
Sotho
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem azért nagyjából körbeírja a színvonalat a pub-community-ről, hogy uszkve 2 mapot tudnak vótolni, amikor ott van 6 másik jó. Alig várom, hogy megint legyen DM6, mert akkor a lámák csak azt fogják szavazni.

De rájöttem, azt fogom csinálni, még ha rá is fog menni sok idő, hogy csakazértis nagyon kimaxolom ezeket a gyökér mapokat, az összeset pofátlan tirpák módon szét fogom quadkempelni és akkor 1-2 kör után eszükbe nem fog jutni rájuk vote-olni.
A papné lánya effektus.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"hát igen
"És az jó? Mert szerintem gáz.
Asylum...shitty CA-map. De legalább jó lagos a fog-layerek miatt. Még az adatbázisból is törölném a *.pk3-at.
Trinity -> baromi unalmas 847-edjére. És még csak nem is annyira jó.Ott egy raklap értelmes map és akkor ezeket a vackokat erőltetik.
"az overkillt meg nem igazán szerettem"
Kb. az egyetlen normális map volt az előző rotation-ben. Persze Almost Fos 5x annyit volt szavazva.
-
Findzs
addikt
akkor szokásosan berakom a mappokat ide:
Standard Map Pool:
Start date: September 2, 2013
End date: October 7, 2013Asylum
Arcane Citadel
Battleforged
Blood Run
Cold War
Concrete Palace
Courtyard (CTF)
Dreadful Place
Eye to Eye
Fatal Instinct
Gothic Rage
Hidden Fortress
Industrial Accident (CTF)
Ironworks (CTF)
Japanese Castles (CTF)
Lost World
Overlord (CTF)
Reflux (CTF)
Retribution
Scornforge (CTF)
Space CTF (CTF)
Theatre of Pain
The Edge
Trinity
Hell's Gatenagyon erős lett ez a map rotation

-
törölt tag
Végre van hellsgate, trinity, meg retribution, japán papírkastélyok, de legfőképp hidden fortress
Az előző mappool-t rendesen utáltam 
-
Jim-Y
veterán
Na, ma én is belefutottam egy csiterbe -> [link] wallhacket használt, elég látványosan, és a legidegesítőbb az egészben, hogy a többi játékos van olyan képzetlen, hogy nem veszik észre

Egyébként, ilyen esetben hogy kell jelenteni az ilyet az id felé?
-
Findzs
addikt
"640x480, 120Hz, 123fov, 7.1 sens @800dpi, Razer Deathadder, razer Goliathus control"
-
törölt tag
Vettem egy 518 v1-es Logit Soto, nálam semmi gond az üveggel egyelőre, de még tesztelem. OWN most megyek át az x86-es géphez, rádugom ezt is, hogy mit szól az USB freki állítgatáshoz (ennek a v1-esnek nem lehet olyan távol a szenzora/elektronikája gondolom az mx300-tól, mint mondjuk egy mai/újabb logi egérnek) Ha kész van, írok hogy mi van.
-
atidzsiforc
őstag
Thunderstruckon 13-an
[link] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Utóbbi időben minden szerver +20-25 ping, mint előtte.
Amsterdam / Rotterdam 80
, Deu 60 alá nem megy, Románia 58-60, italy 70 + iszonyat lagg, UK 65, Kiev 90.

-
Sotho
őstag
Ismeri valaki? [link] Olyan statja van ami nekem sose lesz szerintem.
Brutális arányban nyeri a meccseit.
Jó meccst nyomtunk ami gyak egy duell volt. 
-
Jim-Y
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
túlmelegedés?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
AnginaP
üzenetére
Az a baj, hogy a motor szinte minden effektet szoftveresen renderel, igy valszeg nalad is a procielfogyas a gond. Nekem is akadt az elozo vason, amig fel nem rantottam 3.5ghz-re. Bar ahogy nezem, a tied alapbol 3.4-en megy. Szoval nem vagom, nekem stabil volt 640x480-tol fullhd-ig minden felbontasban, post process mellett is.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nekem a bazi nagy ctf mappokon van olyan szög, ahol beesik 100 fps-re, de a leírásomban szereplő konfiggal tolom...

-
atidzsiforc
őstag
válasz
andrasrx8
üzenetére
Ha nem fix 125, hanem ugral, az nem jo. 1-2 fps elteres meg nem para, de 100-125 kozti pattogas mar okozhat gondot. Nekem pl a notimon 125-90 kozott maszkal, ha 2-nel tobb player van a mapon, plusz arra rajon a laptopkijelzo input lagja, igy teljesen jatszhatatlan.
[ Módosította: radi8tor ]
-
andrasrx8
csendes tag
válasz
sto1911
üzenetére
Így igaz, elfogy az erő. Mondjuk nagyon érdekes, mert az fps ugyanúgy 125 marad, a ping is 40-60ms közötti, de pl a lövéseknek nincs hangja, ha sokan vagyunk egy helyen meg hiába kattintok, majd valamikor lő, ha olyan kedve van.
Amúgy 2 szálas processzor (P4 3GHz northwood magos s478), de a processzorhasználat mindig 50% körül van játék közben, szerintem ez a hiba. Pedig másik gép se lesz mostanában. De 180ezer frag-et lőttem így, a maradék 70ezer is meglesz valahogy.
Az elején 2GHz-es P4 volt ati radeon 7000 32MB-os vga-val... 
-
andrasrx8
csendes tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Én a Dark Angel-re hajtok, de egyre nehezebben veszem rá magam a ffa-ra.
Már 8 játékosnál is elfogy a gépem, 16nál meg... Mellé a warp mentes net... Régebben még nem zavart annyira, most viszont 2 perc után idegbeteg vagyok.
Pedig a háromnegyede már megvan.
3 éve 10ezer frag-el még elég lehetetlennek tűnt. 
-
Sotho
őstag
[link]
Stermy amit raillel művel az brutális. -
Findzs
addikt
noteasy -t ismerem egy igazi f*sz (már bocs a kifejezésért)
csak a nyerés érdekli állandóan beleugat mit csinálsz, hogy csinálod, csak ő lehet a legjobb
úgy látszik a jobb playereknek benyal

andrasrx8:
gyanús is volt a 68 -as rail mert láttam játszani és nem igazán úgy mozgott mint aki tudná ezt a teljesítményt mozgó célpontokra
-
törölt tag
Ismeritek ezt a faszit?
-
Sotho
őstag
Hogy lehet valakinek 5ms a pingje?
Nekem az utcasarokig több. -
atidzsiforc
őstag
válasz
üzenetére
Az enyem saber szeria, ami annyit tesz, hogy a jack aljzat a fedlapon van es kifele vekonyodik a test, ami miatt olyan konnyu, hogy szinte mar lebeg [link]. Broderick RG-ken tolta, amig nem kapott a Jacksontol sajat szigno gitart. Azokon oldalt van a jack, nem kerekedik a test, csak ahol a pengeto karod hozzaer. Na de eleg az offbol var minket a gitaros topik.

-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Aranyos (bár nem vagyok oda az ibanezekért
) Ez valami ilyesmi, mint amit Broderick is használ a megából?[ Módosította: radi8tor ]
-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Szép darab!
Ezen már le tudod játszani eztet :[link] ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Esetleg egy nem faszbukkos linken is meg lehetne nézni?

Nem tudok fellépni most mert olyan gyakran vagyok ott hogy sosem megyek fel 2x ugyanazzal a jelszóval
éérted? 
-
Jim-Y
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hát ja, valahogy sejtettem. Sosem értettem, hogy miért jelöl be az ember olyat friendnek, akit tökre nem ismer, egyszer nem játszott vele, stb... az ilyeneket csípőből decline-olom, csak azt hittem, hogy lehet, hogy valaki a topikból

-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Új gitár? Milyen? mutimuti
Abszolut megértelek. 
-
atidzsiforc
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
En ma nem erek ra, uj gitarom van.

(#4997) Jim-Y: noteasy egy igazi uriember. feljott hozzank instagib szerverre, es miutan szetlottem leallt ugatni, hogy mekkora csicskasag az insta menjetek duelezni lowokvagytok QQQQQQ tobbit nem irnam le
(#5002) Sotho: nemtom igy latszik-e [link] Ibanez S8QM peklapatnak latszo targy felhurozva. Gyonyoruseges.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"

Nekem az utcasarokig több.