Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kaptam egy hónap pro-t és arra gondoltam, hogy alkalmanként spawn-olnék FFA-szerót (szervernév: "LOLI_HEAVEN" ofc ^^)
Mondjuk 2 mappool-t váltva (egyszer ez, másszor az);:
A)
Demon Keep
Longest Yard
Heroes Keep
Campgrounds
Dredwerkz
Retribution
Brimstone AbbeyB)
Purgatory
Overkill
Cliffside
Repent
Hidden Fortress
Leviathan
Arcane SanctumDEU, fix mappool, nincs kickvote vagy map-ra szavazás, sorban jönnek, 51 % ready up kezdéssel, semmi fegyver / hp moddolás, fraglimit 50, timelimit 15, 10 player, vanilla QL, ranked.
Vélemény?
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Volt benne részem
De mi nem adjuk fel wolf! 
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
3 és fél hónapja tért vissza több évnyi kihagyás után, profikkal kb. 1, másfél hónapja játszik, ráadásul nem is valami fiatal, szóval szerintem nem olyan rossz ez így sem.
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Akkor jó- drejk elverte előbb

-
törölt tag
108 milyen játékos?
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem nálam van a probléma. A digiről nem mondhatnám, hogy sz@r. Gyakorlatilag magyarországon a legmodernebb hálózatuk van optikai szálon. És nem is logikus az ISP-t "hibáztatni" mikor csak BRIT és HOLLAND szerverek csinálják, azok is kb. 1 hónapja, garantált 70-essel. Előzőleg ugyanezeken 40, max 50-es pingem volt. Az ISP-m a gépem, a routerem, sőt az OS is ugyanaz, mint előtte. Akármelyik cfg-vel nézem ugyanaz az eredmény régivel és újjal.
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem láttam lóf@szt se, csak az enemy neveket. Egyébként nem tudom mi történt a holland és brit szerverekkel, de újabban mindkettőn 70 körüli a pingem úgy, hogy itt semmi nem változott. Játszhatatlanok. Válság van vagy mi a rosseb? Mostantól csak pár németen, meg esetleg románon érdemes tolni? az olasz, ukrán, svéd szerverek is "jobbak" lassan (legendásan sz@rok, ahogy eddig, de még így is "játszhatóbbak" mint a brit-holland) Ennyit az örökéletűségről Own, ha így folytatják a takarékoskodást, 1 év és totálisan élvezhetetlen/játszhatatlan lesz európában..
-
törölt tag
Rájöttem, hogy Zoid egy vadállat. Eleinte még csakcsak lelőttem, de 3-4 meccs után annyira bemelegedett, hogy szó szerint mozdulni nem lehetett a pályán, kaptuk a fejeseket
Monnyuk mán csak 3an vótunk. Aztán lehet fényesebb lett volna a "kardom" ha közben nem ilyet hallgatok ahahahha(#5184) [oWn]f4te: Amúgy ez ki? Eléggé visje stílusban tolja csak rail helyett rakétákkal

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
sto1911
veterán
Elkeszult az offline topik, ide lehet jonni.
-
sto1911
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Tenyleg ne vedd magadra, csak te jutottal eszembe ezzel kapcsolatban. Volt olyan, kainek a csaladban ment a torrent kozben, amikor kikapcsolta egybol jatszhatova valt a jatek, de en pl. hiaba digis netem van, a QoS-el 10% javulast ertem el (33>30ms) Segit az valamennyit akkor is, egy probat meger.
Amit meg tegnap keson irtam azt olvastad, vagy ki lett torolve? Ja varj, elment egyaltalan, mert kehes volt az oldal?
-
sto1911
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
*a "qleseknek" (2 ember) szurta a szemet, igy pontos. legalabb 4nek nem.
Nem lehetne akkor torolgetni, ha mar kibeszeltuk a temat? Kivancsi lettem volna a valaszokra, de igy azt se tudom olvastak-e.
Es neked is irom, mar reg nem azon megy a beszelgetes, h kell-e kulon topik.
Viszont azt nem fogom megkoszonni senkinek, hogy megengedi, hogy Q3 palyakrol beszelgessunk barhol is. Ez kb. olyan merteku "engedmeny" es "kegy" lenne a reszetekrol, mintha tort windowson futo officehoz kerne valaki segitseget, aztan el lenne hajtva...
Ami meg hozzatartozo kellemetlen topikokat erinti: ugyan ki a gorcsot erdekel, hogy sz@r a pingje? mit tudun vele csinalni? Hanyszor emlmondtam wolfnak is, hogy allitson be pl. QoS-t a routeren, de baxott beallitani, viszont a lagos tema ujra es ujra elojott. Ugyanigy nem tudunk kezdeni semmit azzal, ha valaki lesz@rozza az elot (mint pl. en) 1x beirtam, egyetertettek, javitottak rajta, es kesz. Ha valtozik, megint beirom.
-
törölt tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy a QL az ioQuake engine-t használja (ingyenes) az ID pedig még 2006-7 körül openné tette a motort, amire nincs hatással az, hogy időközben megvette őket a Zenimax.. a pályákat pedig a QL is más készítőktől szerezte be amik egyébként free-k, fent vannak a neten, letölthetők stb. kivéve azt a pár eredeti Q3-ba építettet, amit QL-on lehet játszani nagynéha.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sto1911
üzenetére
Az általad felsorolt témák igenis kapcsolódnak a játékhoz (még ha nem is kellemes témák).
Ellenben az offline megoldással, ami a játékmotor meghackelése. Egyelőre szerintem örülnötök kellene annak, hogy megengedett ilyenről beszélni egy másik topicban.
Jelen esetetekben inkább egy Warcraft-os dologgal példálóznék. Az is havidíjas, de tört szervereken is lehet játszani. A két tábor pedig nem osztozik a játékélményen.
Az offokat ismételten kérem minimalizálni!

-
sto1911
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Elfogadva, bar egyet nem ertve (tudom, en bajom
)De akkor en is megkerem a tarsakat, hogy a kovetkezo temakban szoritsak vissza a hszeket:
- laggol/megint magas a pingem (rossz a neted, rossz a modem)
- jo/szar a mappool (vegyel prot/premiumot)
- cheaterek (nem vagy eleg jo/tenyleg csitel > demozd es jelentsd)
- kemperek (nem vagy eleg jo)
- szar az elo/tier system (igy az)Aki fel akarja ezeket hozni, az olvassa el a zarojeles reszt is.
(a multkor valaki berakott egy defrag videot, azt nem vettetek eszre
)Majd nyitok topikot meg feltoltom infoval valamelyik nap.
-
törölt tag
Látom sikerrel járt a project
-
Sotho
őstag
Sto1911 akkor ünnepélyesen felkérlek, hogy nyissál egy QL Offline totyikot mint a témában jártas, a kezdő hsz-be több infót tudsz tenni erről mint én.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Utóbbi két hét hozzászólásai takarítva!
Ha már ide kerültem én is reagálnék: Quake Live topicba nem valók az Offline-os hozzászólások.
Az offline-osok fogadják el ezt és keressenek másik helyet a csevegéshez! -
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ne emlegessétek... a kedvenc játéklom volt
Néha öcsémmel még megyünk 1-2 meccset néhány pályán de a szerverek konganak (amúgy ez miért van hogy még mindig mennek holott csak votok nyomják ott
) -
törölt tag
Rájöttem mi a "pro"-ság lényege. Kell hozzá 8 playa, mindegyik kiválaszt egy sarkot magának és azt védi/illetve onnan lesipuskázik fedezékből, ha valaki arra jön lelövi. Néha elugrik itemekért, ha viszonylag közel vannak, de aztán gyorsan visszatiplizik a maga kis vackába. A legprofibb az, akinek sikerül a legerősebb fegyverhez lecövekelni magát legközelebb a quadhoz, majd elrohanni lehetőleg valami csomópont fölé, ahonnan biztonságban lőheti a betömörült arcokat, ha vannak. Mert előállhat ugye az a helyzet is, hogy más "prók" lepik el a pályát/mindegyik campel és akkor kénytelen-kelletlen fel kell keresni amennyit tud az odújában. Ha ilyen helyzet áll elő, abban az a legjobb, hogyha közvetlenül mellette élednek újra mások, de végső soron, egy nem campelő playa halálra van ítélve egy ilyen szituban, mert mindegy hol éled fel, minden ponton várja egy "pro" és egyből nyakába zúdítja a legerősebb fegyveréből a skúlót, lehetőleg telve itemekkel, míg a delikvensnek van egy MG és épp azt próbálja belőni, hová is érkezett, de mire felmérhetné a terepet, vagy 2 métert mehetne: halott. Teljesen jó szerintem.
-
törölt tag
Ez de komoly
Nesze neked tériszony 
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Néha öcsémmel még megyünk 1-2 meccset néhány pályán de a szerverek konganak (amúgy ez miért van hogy még mindig mennek holott csak votok nyomják ott
)

Nesze neked tériszony