Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
üzenetére
Meg az elejen vmi 10dmg/loszer(vagy talan meg tobb) volt vagy valami ilyesmi, meg durvabb volt a knockback. 2009-es video
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Minden fegyvernek megvan a maga szépsége
A rail szerintem is lehetne 90-es sebzésű.
Amilyen rohadt hosszú ideig tölt 
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Most, hogy mondod, mintha régebben tényleg erősebb lett volna. Jóvan, akkor nem képzelődtem

-
törölt tag
En nem beszel ujmadzsar. En ehes mcdonald hol?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Shaft úgy jó, ahogy van. Meg az összes fegyver egyensúlya is. Ne ríjjá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 140 dps meg amúgy is elég pillangóputtyogás a QW-s 300 dps-hez képest.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Mar jo ideje le lett nerfelve, sokkal erosebb volt.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ha rajtam múlna, akkor a rocketet csak rocket-jumpra lehetne használni. LG mint túl erős
hát jah..ha valaki tudja használni akkor lehet, hogy túl erős, de aki jól tudja használni annak ne rójjuk már fel 
Ellenben a rockettel még a leggyíkabb is tud spamelni... pfejj -
törölt tag
Azt láttad, mikor Rapha meg még valaki dueles beálltak CA-zni Asylum-ra
Próbáltam felvenni, de jaksta-m még nem volt akkor, Camtasia mweg felzabálta a winyóm szabad területét félidőben 
-
Jim-Y
veterán
Ezt is érdemes megnézni, QuakeCon 2K13 3v3 clan arena. Gondolom itt már azért jobb playerek vannak, tessék figyelni, hogy milyen fegyvert használnak főleg (szinte csak)

-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Nem én lagoltam, ők lagoltak ilyen 60-80-as pingekkel
A netem digi és ultrastabil, sose dobál le, ping alacsony, velem együtt élők idomítva (játék alatt nem töltünk le stb) összesen 3x szakadt 3 év alatt, abból is 2x valami melósok átvágták a vezetéket földmunka címszó alatt valahol a kerületben. Ez amit írtam kb. olyan 10-15 meccsből 1x fordul elő VAGY! egész nap (pl. tegnap, de nem ennyire durván/este meg egyáltalán nem) illetve bizonyos szervereken (skandináv/olasz) valamint még annyi szokott újabban lenni, hogy brit szerókon 70-es a pingem, ami eddig 40-50 körül mozgott. Amúgy rendes tőled 
-
törölt tag
Most jövök egy olasz szerverről. MINDENKI 1 rakétával leszedett. És mindenki lagolt mint az állat, darabos mozgással. Megláttak, rakéta, frissen respawnolt 120-124HP hello. (egyeseknek ismételten kiemelném, hogy a szóbanforgó jelenség mások jelenléte és lövései nélkül értendő 2 személyes konfliktusra korlátozódóan
) -
törölt tag
Javítsd meg a jobb gombját a salmosának
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
0:00-09:00 ELO
09:00-22:00 -500 ELO
22:00-0:00 ELO

-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ne bántsd már, én átérzem milyen sz@r mikor meghal az egér. Nem olyan rég történt velem is és nem kívánom senkinek (csak rinyagép streen-nek
) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Holnap este official PlanetFreeze liga-meccs és még mindig halott a mouse2.

-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hát ez az, hogy én se. Valszeg többet játszom és ha ilyen furákat látok nyomok egy +acc gombot (különben én sem venném észre; Mondjuk az LG-s dolognál befigyelhetett egy 50-es páncél, de az ennyit védene? Dex nem rossz játékos, de basszus végig ez ment)
(#4853) Sotho: Hallod, ez még "élvezhető" volt ahhoz képest
, én egy másik meccsről beszélek a chemical-on valamivel utána. Egyébként ezen a fickón szakadtam. Végig, szó szerint röhögve gauntlettel rohangálva (persze nem csak azzal) mindenkit leszedett, ha egy kicsit is komolyabban veszi az egészet joj-nak esélye nem lett volna. Érdekes. De láthatólag élvezte. Csak én meg szétröhögtem magam rajta játék közben úgy meg nehéz bármit is alkotni
Nem tudom mi van vele, itt az áll, hogy 24%-os, de ott meg félkézzel lenyomott mindenkit. Ennyire elhülyéskedi, vagy csak szerencséje volt vagy miii? Amúgy nagy forma 
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Kifutottam az időből, 45% alatt LG értendő. SEMMI hatás. SOHA. Még annyi, hogy 1x véletlenül mellettem éledt újra és kapott 3DB! gránátot gyors egymásutánban, mennie sem volt hová előle. A harmadiktól meg is pusztult.. Nekem 1 is elég mindig, kivéve ha közel 200/200-on vagyok, amikor így fejbe dobnak. Very érdekes..
-
törölt tag
A mai mérleg: full HP-m van, dexter bácsi kap egy 100-as railt az arcába közelről+egy shotgunt (nem emlékszem hány %) van nála egy shoti, és 6 kb méterről lelő (késve, miután kapott kettőt) Megyek tovább, megint full HP (124, mert éledtem újra) szembe találkozunk, ugyanannyi ideig tartjuk egymáson a skúlót és 45%-ot meg sem érez, megdöglöttem. Végig ez meg kJoy 5-6 közelről kapott shotgun túlélése (magas százalékokkal) zsinórban. Kib***ott unalmas. Mivel a szokásos szeánsz ilyenkor az szokott lenni, hogy "mert nem vetted észre, hogy közben 5en lőttek" ismételten közlöm (vagy 10edjére) hogy SENKI még csak a közelben sem volt, kanyarokban meg ilyen helyeken voltunk mindössze ketten mindkét plélyer esetében (legútóbb 1x gondoltam nem közlöm ezt az alapvető tényt, meg is kaptam a magamét, de én hülye azt hittem ilyen alap infókat nem kell odabiggyesztenem ötvenedjére is..)
-
törölt tag
Megvagyok én áldva veletek

-
Sotho
őstag
Na megkaptam a camperezést meg hogy kickelnek
[link] 43 ping és szinte mindenki warpolt, örültem hogy vége már fájt a fejem. Román szeró. az volt a királyság hogy nemrég rájöttem a megahealthez mindkét oldalról át tudok ugrani ami az lg pickup után kellemes dolog. 
-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A savmart üvegen akad, kihagy, de kísérletezek még, így tanul a gyerek. Lehet hogy az üveg szar amit vettem.
Majd úgyis eldurran az agyam és veszek egy profi padot jódrágán
Trajan bácsi hogy kerül ekkora noobok közé (igen én is ott vagyok) [link] ? Agyaggalamb lövészet, 1ee , medúza bunny hol vannak ilyenkor
, nem mondom azért jó volt látni 2 rocket + sg combó azért őt is hidegre teszi. 
-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az üveg nem csúszós, de az asztalon olyan mintha jégen löködném.
-
Sotho
őstag
Kiderült hogy a gyári tappancs fekete, tök műanyagnak látszó ragasztóval volt odarakva, azt lekapartam felcsiszoltam, rá az új és most üvegen is jobb lett (kisebb lett a távolság a szenzor és a felület között)
Ez kb a gyári állapot. Namost lehet hogy high dpi, low sense jól teljesítene rajta de kb 30mp-ig bírta gém alatt jelen beállításokkal és kikaptam alóla maradt a jó öreg asztallap
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Köszi. Most így nem emlékszem, úgy felb***ta az agyam ez a váltogatás, nyomtam egy leave-et, meg egy káromkodást. Megnéztem akkor az adatlapját, 31%-os plélyer, nem biztos, hogy csítel, lehet, hogy szerencséje is volt, ezért is akartam megnézni specből, meg felvenni/visszanézni, hogy most tulajdonképp mi van.
-
törölt tag
Rohadt idegesítő, hogy demózni akarok egy csítert erre folyamatosan átváltogat más playerekre ez a F05!
-
Sotho
őstag
Ennyi mára, krammer-t, KLEQ -t lenyomtam, jóesett.
fasza ez a csúszka. 
-
Sotho
őstag
Sajnos azt kell hogy mondjam a g400+savmart üveg = fail. Az érzékelő totál megzakkan.
Viszont az új teflon nagyon jó! Szokni kell most meg túlfordulok a célon. 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
MX300 - Avago ADNS-A2020 szenzor <33, ami az MX500-ban is van. A belsejében - szintén MX500-mintára - van egy kicsavarozható fémnehezék.
400 / 800 cpi, még 8 bites adatsáv - de pont emiatt polling rate emeléssel nem csak a válaszidő javul, hanem a perfect control is, méghozzá drasztikusan.Perfect control: 1 m/s ---> 3.91 m/s (!!)
Ráadásul a malfunction speed ilyenkor megegyezik a perfect controllal.Az alap 125 Hz-hez képest egy teljesen más egeret fogsz a kezedben 500 Hz-en. Top 3 mouse of all time, az elnyűhetetlen fajtából.
Az MX310 Avago ANDS-S2020 (á lá MX510), már 12 bites adatsáv, de igazából csak 250 Hz-en stabil a legtöbb. Az MX300-vonal "továbbgondolása", ami zsákutcába futott. Ennek ellenére kellemes darab.
*Fogalmakért lsd. egeres topik 1.hsz.
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Valószínű szerintem is. Egyébként mi olyan nagy szám a 300-ban, meg a 310-ben? Jobb, mint az 518? Azok is jó régi fajták. Én nem ismerem őket. Timot annyit mondott, hogy formailag is eltérnek, már nem tudom melyik de valamelyik olyasmi pofájú, mint a G1, vagy ilyesmi.
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Akkor a hyperglide nyilván sz@r lehet
Én ugyanis azt használok és elég jutányos áron. Most is teszek az új egeremre (ami egyébként qrvajó, ha érdekel; az egeres topicból. Jut eszembe Own: Nem te kerestél régebben 300-as vagy 310-es Logit
Mintha tavasszal kérdezted vbolna valakitől, hogy nem eladó e az övé. Timotnak van mindkettőből, mint kiderült) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
nekem nem nagyon koptatta eddig a teflont, de ha mégis, ki nem tojja le azt a párszáz Ft*-ot? Hangja alig van, ha tisztogatom ablaktisztítóval, a "hideget" meg nem nagyon értem, mert 25 celsius azért jobb helyeken előfordul télen is, márpedig akkor az üveg sem lesz hidegebb. ha olyan nagyon hideg lesz/lenne télen, majd felveszek egy ilyet, vagy valami hasonlót

-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Az egy kicsit odébb van 90cm 8k el sem fér és drága.
[oWn]f4te
Kipróbálom az üveget aztán meglátjuk, teflonból lesz elég meg kb csak ql-re van használva az egér. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
"Nem kő accel, rutin kő"
Low-abb a sens-em (ha jól emlékszem, nem is olyan kevéssel), mint neked, de egy csuklómozdulattal tudok akár 360-at is fordulni. Akkor mi kő?

"Meg közép/nagy távon maradni"
lol
-
WolfheartGR
őstag
Tipp:
Végy egy corepad C1 XXXL-t s láss csodát: öröm és bódottá!
(#4811) [oWn]f4te: Csak az accellel sebességfüggő a dolog. Nekem stabilan ugyanannyi a fordulási köröm az asztalon ha egy hét alatt tolom el az egeret meg ha pár század sec alatt. Úgyhogy accellal ez szerintem nem egyértelmű kérdés.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Savmaratott üveg szó szerint zabálja a teflont. Hideg, hosszútávon az izületeknek sem a legjobb és szerintem még a hangja is agykaparó - főleg, amikor már kezd egyre vékonyabb lenni a teflon.
Én inkább valami vastag (min. 4mm) szövetpadot vennék - esetleg műanyagot. Nézz körbe vonatkozó szakmai topikban.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A szélei sosem, az csak azért van, hogy tartsa kényelmesen a csukótámaszon, mivel a csuklótámasz nemcsak csuklótámasz, hanem benyúlik a pad alá teljes egészében, hogy megakadályozza a csúszást.
(+ nem sérül az éppen alsó pad rész) A csuklótámasz meg BAZI kényelmes, elnyűhetetlen "cicis" szilikon, imádom.
(nyomkodni is
) Csak a Razer jel kopik róla...
Annyi, hogy néha mikor nagyot nézek le, néha nekiütközik az egér a csuklótámasznak, és nem bírok rendesen lenézni.
Olyankor szoktam anyázni, hogy "várjatok rossz volt a nézelődéskombinésön, nagyon elvándorolt az egér".

-
törölt tag
válasz
AnginaP
üzenetére
Én össze-vissza állítgatom. Mindig elcsábulok, mikor nézem specből a low sens-eseket, aztán én is átállítgatom low-ra. De valahogy sosem tudom megszokni, mindig visszaváltok. Egy ideig érdekes, mikor raillal leszedek pár embert elsőre, de miután seggbelőnek vagy 50x azért, mert képtelen vagyok időben megfordulni, ha a nyakamba ugranak (és közben állandóan lecsúszom az egérpadról) akkor elmegy a kedvem az egésztől és visszaállítgatom.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én meg Razer Vespula-t használok, Control felületen, Speed-en meglököm az egeret, és átcsusszan a túloldalra.

Valóban függ a szükséges méret a sens-től, én max DPI-n és kisebb sens-el játszom, de még így is alig mozgatom az egeret.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: i7-7700 /// 16GB DDR4 /// RX 5700 XT /// 256GB SSD
- GAMER PC: i5-8500T /// 16GB DDR4 /// GTX 1080 /// 250GB SSD + 500GB HDD
- GAMER PC: i5-10500 /// 16GB DDR4 /// RX 6600 XT /// 250GB SSD + 500GB HDD
- GAMER PC: i7-9700K /// 32GB DDR4 /// RTX 3070 /// 512GB SSD
- GAMER PC: Ryzen 7 1700 /// 16GB DDR4 /// GTX 1080 /// 480GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A rail szerintem is lehetne 90-es sebzésű.
Amilyen rohadt hosszú ideig tölt 
Na az dúrva lehet qw-t nem mostanában fogom kipróbálni az biztos.