Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Viszont bármilyen jó kis notik vannak, egyasztali gép sokkal praktikusabb, mikor játékra kerül a sor.
-
Sotho
őstag
válasz
üzenetére
Akkor inkább festő , Dali

Pedig ahogy nézem mostanában nem játszott konkrétan most kezdte el, ezelőtt meg vagy 160 napja ragadott utoljára lg-t.Aztán a csipet csapat elkezdett csíterezni, és a piszkos munka rám maradt mert botzer is máshova ment, pfejj fröcsögött minden [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sotho
őstag
Khm : [link] Bloodrun .4:54, 50 frag. Ösmeri valaki?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Ill. azt is kifelejted, hogy NAGYON nem mindegy, hogy KIRE lősz. Még rail-nél sem - anno q3 botokra dm17-en pl. 90% volt az átlagom (úgy, hogy a 110 killből mondjuk 80 rail), QL online 60-65 (TDM pickup). Nyilván a ping is fontos faktor, ahogy az is, hogy mennyit spamolsz. Ez utóbbi miatt volt jó pl. Prism-ben a weighted accuracy.
-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Én sem akarlak kioktatni, de a dns beállításnak semmi köze nincs a pingedhez. Oldalak lehet, h gyorsabban bejönnek, ha szar/lassú dns-t használtál idáig. Én a google dns-ét preferálom (8.8.8.8, 8.8.4.4), ezek elég gyorsak, stabilak.
Router lehet vacak, mikorik routert kell használni, az ár/teljesítményben fasza. Csak otthonra kicsit overkill. Itthon egy debian alapú kis miniitx-es celeronos pc látja el a router feladatokat, ennek van sávszéle rendesen, erre elég gyors a proci még downclockolva is. És marha nagy mákom van a digivel, optikán jön családi házba maglódon:tracert www.index.hu
Utvonal követése a következohöz: www.index.hu [217.20.130.99]
legfeljebb 30 ugrással:1 <1 ms <1 ms 1 ms GANDALF [172.16.10.254]
2 2 ms 1 ms 1 ms 10.0.0.1
3 2 ms 2 ms 1 ms 178.164.128.129
4 2 ms 1 ms 1 ms xe-7-2-0.cr01.budapest.digicable.hu [94.21.3.130]
5 2 ms 3 ms 11 ms te-0-2-0-2.xr01.budapest.digicable.hu [94.21.3.57]
6 3 ms 3 ms 3 ms bix.gts.hu [193.188.137.25]
7 2 ms 2 ms 2 ms 195.56.20.177
8 2 ms 2 ms 3 ms index.hu [217.20.130.99] -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Te figy, ugyanaz a neted? Mert akkor lehet, hogy a router sz@rt béfele. Nemegy ismi tapasztalt hasonlókat és az enyém is párnaponta bejátssza ezt a mókát, hogy (eskü) látszatra minden jól megy, letöltés/feltöltési sebesség ok. kivéve a ping, úgy hogy semmi nem megy épp alatta. Ilyenkor bemászom a lelkibe a menüjébe oszt reset, de egyre többször csinálja. Utána megjavul mindig. Néhány ismimnek megugrott a pingje (indokolatlanul) és miután mindent átrágtunk, kiderült, hogy a router haldoklik. Cserélték újra és egyből "megjavult" a ping, volt, hogy a harmadára.
(#5676) Sotho : Már tervben van, de még várok egy kicsit. Egyelőre gyűlnek az aláírások, de még nem látom a végét. Amint kész lesz azonnal bedobom magam

Mellesleg.. Ugyan már számos alkalommal kioktattak, hogy az egésznek semmi köze hozzá, nekem maximálisan bevált (és azóta ilyen stabil, ill. azóta 24-es a pingem - előtte 48-60-90) hogy megváltoztattam a DNS beállításokat ipv4 és 6-nál is a routerben. Az egy dolog, hogy azóta az oldalak is gyorsabban töltődnek, de járulékos előnyként ez jelentkezett, hogy alacsony lett a pingem a játékokban és stabil mint aállat.
Ha sz@rul írtam arról meg a fidesznyik aktivisták tehetnek, akik voltak szívesek felcsöngetni legvadabb álmaimból
Kaptak is a kis rohadékok, remélem még unokáik is látni fogják. -
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem is írtam be ide, h csítelt, csak érdekes. TUdom, h elvileg kibírja, de általában 2 rail elég szokott lenni egymás után.
BTW, ha azt írtam, h kapott 3 railt, az azt jelenti, h 3 railemből egymás után 3 betalált, oszt utána még le is szedett nyilván.

AMúgy frankfurti szerverre nekem is fix 25-ös a pingem. Úgy, hogy közben megy a torrent. :Đ
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Ne is mondd a brit szervereket. Mostanában csak oda meg romániába van értelmes pingem. Néha DEU-ra is 50, de inkább a 80 a jellemző. Amsterdam ~90..
Tegnap elkezdtem az új acc felavatását, Muckyman megalámagyökérúr kick-elt is Dredwerkz-ről, amikor a meccs felén túl fini 50 %-os overall acc volt (rail 15 kill 74%, BFG 12 kill 86 %, egyéb nyalánkságok ^^) muhaha. (
) Érdekes, deputydawg-ot nem kick-elte. Ő már biztos lepippantotta párszor, hogy fix helye van. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
"Abso-t specteltem kegyetlen volt utána Devil-t de kicsit berosszultam a mozgásától
"Abso-t én is nézegettem még régebben, elég csúnyán helyezkedik
Tökélyre fejlesztette a kempelést, gyakorlatilag csak azt csinálja és kizárólag akkor jön be, ha 10-20-nál megáll a pingje, különben kilép még specből (ettől függetlenül nagyon jó az aimja) Devilt még nem néztem szerintem, vagy legalábbis nem emlékszem. Hogy érted azt, hogy "berosszultam a mozgásától"
Tengeribeteg lettél, mint egyszeri ember az oculus rift-től? 
(#5674) Sotho: 24-es stabil pingjeim szoktak lenni általában, de 24 órája restart nélküli brit szerókon se több 46-50-nél. 24 alatt meg nem játszom, mert F05. Bűntudatom van és gauntlet only-ra váltok, ha véletlen becsúszik. Ami akkor gáz, ha bejön menet közben pár 6 pinges, mert nehezen megy a szelektálás menet közben.
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Attól is függ hány százalékosak azok a railek. De egy 16-os pályán többnyire jó eséllyel rajtad kívül is lövik még páran a seggét. Tegnap én is láttam 1 ilyen f@szit, csak akkor ott volt medúza meg yaku is. 1-2 perc múltán kimentek specbe, végignézték a meccset és yaku jelentette a supportnak, mondván, hogy "nice bot". 16-os pályán voltunk, egy brit szerón, a csávó percek alatt ért el az 50-ig olyan 2 death-el, de volt asszem nulla is, csak az még korábban, mert mi többiek, még vagy 5 meccset leszenvedtünk vele előzőleg. Általában a tipikus indulása egy meccsnek úgy történt, hogy frítúvan, fályt és 0-adik másodpercnél annyit láttunk, hogy 3 frag a csávónál. De tényleg pislogni nem volt idő. Ha nem tudnám biztosan, hogy QL-ben LEHETETLEN csítelni, akár még azt is hihetném, hogy simán csak eretnek a csávó. A dumája tetszett legjobban. Yakuék (gondolom) ilyesmiket kaptak, hogy "shitface noob" "retard syncerror blahblah nememlékszem" meg volt valami téma valaki anyjával kapcsolatosan is. Nekem tetszett. Mint a kínainak a gyorsrizs reklámban. Egyébként nagy kedvencemet trolleybus-t is banolták. Én arra tippelek, hogy csak becsmérelte valakinek az anyucilyát. Apropo, látta mostanában valamelyikőtök a lézer gyereket? Egy ideje nem láttam és már kezd komolyan hiányozni. Rapha a seggét a földhöz verné örömében, ha úgy tudna railezni, mint az a csávó
-
Sotho
őstag
válasz
üzenetére
Dredwerkz-en: RA, SG kézben, irány az LG útközben armor shredek felszed hallgatózás erőssen :d, YA + LG tovább a MH fele baloldalt sunyizva, persze mindenki lő mindenkit, de leszarod, ott egy YA felszeded, utána az MH és ott vagy 200/200 RG + LG kell ennél több? És még csak akkor jön mennyire jó az aimod vagy gyors és kiszámíthatatlan.
Abso-t specteltem kegyetlen volt utána Devil-t de kicsit berosszultam a mozgásától
Tegnap este nem találtam egyetlen normális szerót sem 100ping körül voltam átlag neketek is szar volt?
Sárga szar
urgatory-n rajtam volt, beleestem a lávába és megsültem
Valami modifájd meccs lehetett de utálom azokat. 
-
törölt tag
Az hogy is van, hogy 200/200 hp/armorral, 65-ös rakéta/46-os LG kombótól nem döglik a csávó, én meg zsinórban? Tudom, QL-ben nem létezik csít, meg minden, de akkor is érdekes, főleg, hogy a csóka következetesen otthagyta az összes armort annak ellenére, hogy csak ketten voltunk az egész kib**ott pályán. Kb. halál mindegy volt mit és mennyit, milyen accal eresztek rá, 4x sikerült megölnöm ha jól emlékszem. 1x olyan is volt, hogy 200/200 plusz rajtam volt az a sárga szar, amivel a magmában lehet mászkálni. Természetesen 2 lövés és döglöttem, hogy öröm volt nézni. Ő nem. Valószínűnek tartom (kizárásos alapon, mivel csít nem létezik, mint az köztudomású) hogy Rapha, Cypher és Evil genetikai örökítőanyagából összetákolt, mentálisan (csak) QL-re kondicionált, feljavított kéz-szem koordinációval rendelkező, beamfetaminozott mindenható mutánsfélisten prototípus lehetett a drága. Úgy éreztem imád lelőni. Remélem boldogan tér nyugovóra a sztázisfülkéjébe. Meg azt is, hogy távollétében valaki telib**szta kryptonit-al, meg egy alien kesztyűvel, amibe dumálhat és az egészet rákötötte egy nakvadah kapurobbantóra. Boldog harácsonyt mutáns

-
-
Sotho
őstag
Menjetek szobára, akarom mondani duellezni
.Ezt nézzétek milyen kevés damage-vel győztem, még a 6.-nak is több van, fülessel nyomtam jó sunyin a játékot.
[link]btw, wolfhearttal mi van nem látta valaki mostanában?
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Pedig ez már a v2 alpha változat volt. Ha tovább csiszolom, csak rosszabb lesz. Ma televan a fejem noobatomi részecskékkel, kávé meg nuku, csoki sehol, nőkről nem is beszélve. Ráadásul, ma mérlegeltem a helyzetemet és reálisan nézve a közeljövő várható eseményeit, letaglózó az összkép: Márciusig kb. akkor van esélyem házigulyást enni, ha elrabolnak az ufók és valamelyik seorr-seszáj szürke kotyvaszt egyet szánalomból
Viszont, ahogy hallom, ez nem túl jellemző rájuk, szóval szomorú vagyok. Úgy érzem magam, mint akitől elvették a játékát
Hát ki hallott még ilyen b**zi bolygót
Eszem megáll, de azért quaken majd megpaskolgatom gauntlettel az arra tévedő delikvenseket csupaszívjóságból bánatomban hehehe ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Így már ok. Kár volt megmutatnod, emlékeztet piri nénire 1-2. osztályos koromból. Igaz, hogy kicsit kövérebb, de határozottan piri néne fizimiskája van fene a pof@ját.. Sosem felejtem el, mikor brezsnyev temetésén végig állnunk kellett hátrakulcsolt kézzel, amíg vonszolták az irháját hantolni a seggét, mert piri néne behozott egy videoton tv-t és ránk pirított, ha véletlen félrenéztünk, közben meg zsebkendőt szorongatva azt hüppögte magának, hogy "nagy ember vót, nagy ember vót az istenatta". Phej a vén csoroszja még a rajzversenyre alkotott millenium falcon remekművemet is elkaszálta, mert nem tudta értelmezni és aszonta sz@rr.. Most ezt muszáj volt teee S3TRIÓ?!?!
Csúnya vagy 
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem jeleníti meg (aztán lehet, csak nálam)
-
Sotho
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
1x beléptem valahova 68-as pinget jelzett á mondom belefér
úgyis ennél szarabbakon edződőm, és ez a zselében hadonászó érzetem támadt , végén kiírja: ping 238 
Nick Marshal
a medencés pályán akadt be quaddal a csávó pont felugrott a jumperen és meg is állt a levegőben, képzelheted mit kapott 
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Az nem elég, ha esp-vel az isp rendszerébe integrált tudatommal osp-zek? Még egér sem kell
Egyébként ma voltam egy csodálatos stockholmi szerón, egyszerűen wundersőőn volt: nagyjából olyan 5-10másodpercenként coitus interrupt errorral, vagy mivel képernyőre fagyasztott és kb. mindenkit a többiek visszajelzései alapján. Imádtam a lávát. Nincs is annál szebb, mint mikor railezni próbálsz visszafordulásból egy lávafolyamot átugorva, conneptus interactionus maximellus troubleicus aztán facepalmus et filitus lavaicus sancti ammen.. -
törölt tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
80 ping DEU-n.

-
Sotho
őstag
Emlékszem c@k milosax mennyit szivatott régebben mozdulni nem tudtam és elképesztő statja van 9000+ nyert meccs ffa + duel. Lehet, hogy joystick-al nyomta vagy telefonról érintőképernyőn?
[link] ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ncc1701
veterán
Thx, megnézem.

-
Sotho
őstag
ncc1701:
Majdnem
: [link] -
ncc1701
veterán
Ki lehet kapcsolni vhogy az imresszív, meg excellent beszólásokat? Instagibban kicsit unalmas, és esetleg elnyomja az nmi rail hangot.
-
Sotho
őstag
Tegnap végre volt egy kis flow -feeling, ja meg a ping, szeró is adta.
[link] -
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Ezt komolyabban át kell majd túrni, ahogy nézem vannak benne érdekességek. Plö quad kill számlálás.
Meg mindíg is eszembe volt, hátha le lehet tiltani az impresszív, és társai beszólásokat. Majd azt én tudom magamtól is. 
De sajna megjöttek a bicóhoz az új gumik, azt is fel kell applikálni, meg hát indul a karbantartása, atomjaira bontom, zsírozom. Lehetne már jó idő.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Próba után kiderül. Adja.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Új *.cfg, ha esetleg érdekel valakit. Érdekessége, hogy teljesen a nulláról, manuálisan lett begépelve.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
2 nap múlva tdm draft megboldogult Fraggie emlékére. Lehet, hogy ezzel a szaggatásheggyel is nevezek, ha úgy alakul.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Volt sírás így is, amin kiakadtam.

Általában 5 féle képpen reagálom le, be szoktak jönni, mikor melyik;1) "cry more pls"
2) "/care @ ur whine"
3) "would u repeat pls? i was busy owning u"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
4) "SKILLNUDGE - it kinda ownz you" (esetleg "elaborate more")
5) "DAT BROKEN EGO. CRY MORE BITCH. : D" (után disconnect
)És ugye a mágikus cg_teamChatsOnly 1.
A pittyegést ki tudod kapcsolni cg_chatBeep 0-val.
Stitch-et meg nem kell komolyan venni, csak trollkodik.Azért számít az az őskövület, nem is kicsit. Amikor tényleg skill-esebb FFA-sok csatlakoznak be, már van, hogy kevés. Pl. az lg használhatatlan, ~45 helyett ilyen 30-35-öt lövök vele átlagban (most FFA-ról van szó), etecera. De ja, legalább az egér meg a fejes jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az 57%-os railje plö már nem nagy kaland, 10 éve átlag 60-70% között lőttünk haverral, meccsen. Úgyhogy ha van annak az lg-nek vmi trükkje, akkor arra kíváncsi lennék.
Kaptak is a kis rohadékok, remélem még unokáik is látni fogják.
) Érdekes, deputydawg-ot nem kick-elte. Ő már biztos lepippantotta párszor, hogy fix helye van.
Tengeribeteg lettél, mint egyszeri ember az oculus rift-től?
urgatory-n rajtam volt, beleestem a lávába és megsültem 

a medencés pályán akadt be quaddal a csávó pont felugrott a jumperen és meg is állt a levegőben, képzelheted mit kapott