- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hát igen, ez görénység, mondjuk a kör nem azon múlt, mert előtte hallottam, hogy sírtál, de megértelek.
Én most attól kaptam agyefaeszté-t, hogy a svédeket képtelen vagyok toreláni játék szintjén. Mostanában nem lehet azt mondani, hogy rosszul menne, az elmúlt napokban átlag 40-es acc, és olyan 90%-os nyerési mutatóm van, ennek ellenére a 25% overallos svédektől kapok ki folyamatosan, átlövöm, nem adja be, stb...
És ezt nem azért írom, mert valami bajom lenne a svédekkel, hanem mert van egy ilyen gyerek akin folyamatosan átlövök, mondom ez tuti svéd, játék után megnézem, és tényleg az, eddig ilyen tippelésre 100%-os a mutatóm.Mondjuk ez nem újkeletű, régen a németekkel volt ugyanez, hogy aki német volt, az ha ilyen tier 2-es player, akkor is le tudott játszani, mert esélyem sem volt eltalálni normálisan.
Nyílván nem a német, vagy aktuálisan a svéd játékosokkal van a baj, vagy velem, hanem most épp a svédeknek van olyan netük, hogy microwarpol mint a szar .. utálom is ezért őket, mert csak elbasszák a többiek játékát
kislány off
-
Findzs
addikt
na erről beszéltem:
a 12 szerverből 10 campgrounds
2 meccs után gondoltam behívok már egy másik mappot, amit persze senki nem szavazott meg és erre kickelnekmásik:
4v4
úgy alakult, hogy g400 -al maradtunk egymás ellen erre a saját csapattársaim elkezdenek basztatni team chaten meg nyilvánosan is hogy lövessem már magam lefele, minek küzdök, meg elkezdik beirkálni a hp -mat
nem szokásom kilépni de ezek felcsesztek és inkább leléptem
igazán jó játék mostanában 10 -ből 1 ha akad
-
aram01
nagyúr
napközben játszik valaki? 7-3 ig?
-
Findzs
addikt
itt az új maplista:
Standard Map Pool:
Start date: July 1, 2013
End date: August 5, 2013Campgrounds
Black Cathedral
Camper Crossings (CTF)
Cold Cathode (CTF)
Cold War
Deep Inside
Dies Irae
Dismemberment
Dueling Keeps (CTF)
Electric Head
Foolish Legacy
Hearth
Hektik
Industrial Accident (CTF)
House of Decay
Limbus
Longest Yard
Solid
Terminal Heights
Troubled Waters (CTF)
Vortex Portal (CTF)
Warehouse
Wicked
Windsong Keepsajnos benne van a campgrounds 20 szerverből 18 -an mindig az lesz
érdekes, hogy van megint hearth ami a májusiban volt
-
törölt tag
Monitor: iiyama S900MT1 19'' - játék közben általában 800x600@150Hz
Egér: WMO1.1a 1000Hz-en, 0.2mm-es hyperglide-al +némi "lod trükközés" ugyancsak hyperglide ragasszal +üveg egérpad fényvisszaverő réteggel a seggén.
Billentyűzet: egy "régiúj" F05
- Lenovo Netvista Full
A gép meg egy régi sz@r: E2180@3.5Ghz, 2G Team Group Xtreem-Dark-1066, meg valami 7600Gt nV-éktől.
De egyébként én arra írtam, amikor tutira ELTALÁLOD és ki is jelzi 100%-os accnak, méghozzá pár méterről, úgy, hogy közben tele vagy armorral, meg 5 másodperce vetted fel a megát full HP-ra (és nem lövi közben a segged senki más)
Telibekapod: nem hal. Viszont rád legyint és instant death. Miután kiléptél, jött 2 ilyen csóka, amúgy tök ismeretlenek (nekem) szerintem sosem láttam még őket. Úgy arqattak a semmivel is, hogy öröm volt nézni, őket meg nyírd ki, ha tudod (meg veled együtt még 3 player)
-
Sotho
őstag
válasz
#10691584 #4387 üzenetére
Hát én is a csárdást eljártam 2 raksi között (egy töltés) miközben mg-vel szedett maradt 3! hp-m a 110-ből.
Milyen monitort egeret billt gépet használsz?
Én itt a ph-n vettem 3k-ért egy sony e530-at (1024x768@100hz) bótba meg egy g400-at és ég és föld volt az előzőhöz képest a játékélmény, pontosság.
-
törölt tag
53%-os LG miért ben hatásos 1méterről? 100%-os rakéta miért nem hatásos közelről? Engem meg lelő quad nélkül közben úgy, hogy full HP-m van és rajtam a RED? Egy MG-vel? Ugyan már.. Ugyanezek (2 szerencsétlen kis f@sz) közben még milyen maximális teljesítményre képesek egész játék alatt? Na mennyire képesek? Ingázni a karantén pálya LG és RED része között és kifújt. Max még leugranak pár másodpercre a megához. De ez a maximum. Közben ezek az enyhén szólva "érdekes" túléléseik zsinórban. Még ha nem találnám(nánk) el! De így? És mindig túléli, mindegy hányat eresztesz rá? Közben meg elég, ha rádLEGYINT (nem pontosan rajtad tartja, csak hanyagul legyint) az LG-vel és véged, ha megád és páncélod volt is full HP-val. És akkor jön a rizsa, hogy "whining noob, go crying to mother".
-
törölt tag
Ma este volt alkalmam látni, ahogy medúza gyerek kb. 3.5 perc leforgása alatt csinált 50 frag-et 0 halálozással. Ja nem, a végén valaki lelőtte 1x. Érdekes dolgok ezek.. Főleg, mikor egymás után 3-4 meccsen hasonló a végeredmény. Meg az is érdekes, mikor rálőttem quados, 48%-os rakétával és kutya baja, aztán még elintézett 2 ipsét én utánam, mielőtt leszedték. Biztos a "páncél".. Azon, hogy 3 rail kell neki úgy, hogy közben még ketten lövik, már meg sem lepődöm. HAJRÁ ZENIMAX! Ügyesek vagytok, így kell ezt lesz@rni csinálni!
-
törölt tag
Ilyesmire gondoltál amúgy
-
törölt tag
Ne értsd félre, de ha Britney olyan quadizé akármi, akkor miért csak ZW szerverén találkozom vele mindig, ahol sosincs quad? Egyébként milyen a netkapcsolatod, ki az ISP? Jah, egy észrevétel: Az én nézőpontomból/szemszögemből te is warpoltál (kicsit, nem az a brutál) pedig emlékeim szerint NEM szoktál. Namost, az van, hogy legutóbb, mikor veled voltam egy gémben, kb. 1 player kivételével mindenki warpolt, volt, aki brutálisan, volt, aki kevésbé. Azt vettem észre, mintha a legutóbbi frissítés óta csinálná ezt, de az összes szerón, minden időszakban, ami fura. Ha a plugin/frissítés okozza, vagyis bugos, akkor remélhetőleg javítják és visszatér minden a régi kerékvágásba a 8 játékosból 1 warpolóval
(#4378) sto1911: Ezen meg felröhögtem te állat
-
Sotho
őstag
Gyönyörűen átmegy a rail sebzés nélkül a karakter közepén hitbox meg valahol messze jár, szerintem marad nálam az éjfél körüli lövölözés már amennyire kivitelezhető
-
Sotho
őstag
Dejó most nyertem 50/17-re oszt vót nincs.lol-
-
törölt tag
Hm. Egy fontos dolog. Ezútonis hadd kérjek bocsánatot Own-tól és mindenki mástól is. Túl kemény voltam vele és paraszt. Nem kellett volna. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire a szívére veszi és/vagy besokall, hogy utána ide se néz. Ha ezt előre tudom, inkább befogom a pofámat és akkor mindenki jobban jár, titeket is beleértve. Mert amúgy meg jó arc, bírom is a búráját (különben nem is b@sztatnám) Az én stílusomat viszont nem mindenki, így valszeg ő sem. Akárhogyis, bocsánat. Jó gyerek, jó quaker, jó player, kár volt ide rondítanom akkor, ennyit nem ért az egész. Mentségemre szóljon, eskü nem gondoltam bele, hogy ez lesz/lehet az eredmény. Mindenki jobban járna, ha "visszajönne", mert egyébként nagyon hasznos a tevékenysége és mindenkinek segített, meg tudom, hogy ti is bírjátok a képit szóval
Mégegyszer elnézést tőle is, meg tőletek is, hogy feleslegesen szítottam a viszályt és ez lett belőle..
-
törölt tag
Lehet, hogy be volt tépve. A gravitáció is röhelyesen ultragyenge, aztán néha mégis mekkorát szakít
Engem hasonló elv alapján úgy tesz tier4-be, hogy a meccsek idejének a harmadában cfg-t buherálok, telefonálok, kávézom, végig cigizem az egészet és szerintem vagy 1 hónapja nem nyertem meccset, viszont lőttem pár komolyabb fejest- Valaki egyszer elmagyarázta mi a különbség a Q1, Q2, Q3, QWorld és a QL tier rendszere mögött és azt mondta, ez utóbbi szándékosan lett "legyengítve" a többihez képest.
-
Jim-Y
veterán
Most volt egy meccsem, az egyik srác/lány 15 kör után negatívban volt egy nem space mapon. Marha jó a QL tier szűrője...
-
törölt tag
Fatty versenyt szervez a nagy öregekkel?
Mondjuk több zsét is erőltethetne
-
törölt tag
Azért csak óvatosan: Az az én egyéni preferenciám és nem QL (Q3A) Valamiért leginkább német szerókon szoktunk nyomulni, bár valszeg mindannyiunk megjárta már Keflavikot, meg Dallas/Texas-t is mazochistább napjain
Én személy szerint még MPK ZWIASTUN szeróját kedvelem, mert általában jó a társaság és nincs quad sem, hogy a legjobb pingesek elhálják a játékunkat 2 perc alatt, meg jó a map-összeállítás is. Ők valami britanniában élő polákok lehetnek asszem, egyébként elég jól is nyomják a gémet
(szintén szerintem)
A múltkor OWN linkelt ide egy TDM pickup IRC-es mókát, azóta már többen is javasolták, állítólag jó móka. Én még nem próbáltam, mert egyelőre a közelébe nem merészkedek, ugyanis 2 év alatt ha játszottam 4 CA-t, akkor sokat mondok és azoknak is irtózatos lebőgés lett a vége. Az is QL alapú, csak máshogy "jutsz be" ha jól értettem IRC-en keresztül #join-olsz-
-
aram01
nagyúr
srácok, van valami tuti helyetek?
-
törölt tag
EEEZ annyira vicces
-
sto1911
veterán
Megrottyant a qlranks?
-
Jim-Y
veterán
Amúgy mostanában biztos, hogy történt valami QL-el, mert nekem is megváltozott a pingem. Eddig német szerókon 38-40-es pingem volt stabil nettel, és pár napja 27-29-es pingem van instabil nettel és packetlossokkal. Bennt voltam most egy szerón, spec közben néztem mások netét is, és azok is tele voltak packetlossal, tehát nem egyedi jelenség. Valamit heggesztettek ID-ék, de sajnos azóta nem tudok használni az lg-m
-
törölt tag
hehehe. Én máshogy gondolkodom. Valszeg ezért (sem) nyerek soha, bár az igazat megvallva nem is nagyon izgat, lehet ez (is) a probléma. Ha meglátom Daddy-t, inkább igyekszem megtréfálni
Általában minden meccsen sikerül valami nyakatekert mozdulatsorral nyakon b@sznom párszor, néha röhögök, ahogy küzd, üldöz és körbelő nehézfegyverekkel, én meg leszedem MG-vel. Persze 90%-ban nem jön össze és menet közben 3-an rámnyomják egyszerre az LG-t, vagy ő pumpálja tele csípőből a búrámat rockettel, ahogy meglát, de amikor sikerül, akkor qrvajó
Van, amelyik player humorosan fogja fel és veszi a lapot, van amelyik meg rendesen bedühödik és vadászni kezd rám (de annál jobb
) némelyiket meg hidegen hagyja, de azok általában tök unalmasan/unottan is játszanak (pl. devil, vagy abso is) Ha sikerül mondjuk 4-5 ilyen pro-n végiggázolni egy meccs alatt valami szutyok fegyverrel (mást általában úgysem hagynak, meg campelnek) és ami a legfontosabb: egyedül/mások lövései nélkül, akkor máris sokkal emelkedettebb a hangulatom
-
Sotho
őstag
válasz
#10691584 #4348 üzenetére
Ez ilyen igazságtalan játék, fordított esetben persze senki nem panaszkodik.
Ha belép daddydude is van még élet, átmész sunyiba, ha meglátod elszaladsz és szedegeted a kis páncélt meg healthet hogy fullos legyél és azokat lövögeted akik már kaptak az arcukba. Második lehetőség specteled és nézed mit csinál -
törölt tag
Ok. de most volt nemrég életem első 100%-os plazmája Daddy pofájába. Túlélte, én nem az ő MG-jét, pedig fullon voltam, ő meg akkor éledt és nem közelről kapta, hogy én is sebzpdjek. Ez mi
egyébként most nem tapasztalom azt a fajta hullámzó sz@rságot, mint tegnap egész délutántól (hála a jó égnek)
-
Sotho
őstag
Képletesen mondtam, a valóságban menekült ki merre látott.
, Ha belépek egy játékba és minden power up a helyén akkor tudom hogy nekem itt van keresnivalóm.
A vicc hogy nem is voltak annyira bénák szépen mozgásban volt mindenki stafeltek meg minden, csak valahogy mégis így jöttek ki a dolgok.
-
törölt tag
Őszintén szólva nem tudom elképzelni és nem is értem igazán. A másik kérdésedre viszont: Tegnap délutántól (éjjel meg pláne) nekem eléggé fura volt az egész, írtam is nekik (de szerintem "odaát" nem valószínű, hogy jelentkezett, mert nem sipákoltak, pedig ilyenkor szoktak. Nehéz leírni, mert olyan volt, mintha "hullámzana" ez a mikrolagolás szerűség: Néha, mikor odalőttem, olyan volt, mintha tom és jherry "kirohanna" a rakéta elől, máskor meg ott állok a pofájában és látszólag észre sem vesz, mintha belassult volna. De többnyire inkább ez a felgyorsított film effektus volt jellemző, ha sokan voltak egy kis területen, ha rájuk lőttem, akkor meg mintha az "árnyékukat" lőném. Ha viszont talált, akkor valószínűtlenül nagy értékeket írt (rail 67-87%-ok, LG 47, Plazma 45-50, rakéta 80-90 meg ilyenek, de zsinórban) és mégsem halt szinte senki
Egyik meccsen ugyanazok ellen/ugyanazon a pályán végig vezettem (amit nem szoktam, főleg nem ilyen playerek ellen..) következő meccsen a végére volt 1-2 fragem. De szerintem nem csak nálam jelentkezhetett, mert voltak érdekességek. Pl. bejött bunnye, komolyan másfél, max 2 perccel a meccs vége előtt és csinált 52 pontot (persze csak 50, de így jelezte ki a végén) egy olyan szerveren, ahol ki volt kapcsolva a quad. Ugyanez devillel csak neki kellett vagy 3 perc.
-
Sotho
őstag
Ez milyen már? Nem viccelek beugráltak a soti elé hogy lőjjé má le azthittem először ez valami újfajta játék. [link]
Aztán néztem a statot hogy milyen jól működik újfent a tier-szisztem. -
Sotho
őstag
Olyan egységesen szar most az egész vagy csak nálam? Nyomom a gombot azt nézem hogy nem történik semmi. 229 ping 67% rail lol.
De éjjel sem sokkal jobb.
-
törölt tag
Helyes. Reméltem, hogy így lesz
Majd figyeld a KEEL hangokat Jó fragelést!
(#4337) Findzs: Nekem se jött be, sokak meg imádják, de ilyen ez. Kinek a szőke nagymellű, kinek a papn.. népművészeti agyagedény
Nálam a használatakor, sőt amikor böngészőből próbáltam is, random, darabos mozgású lett a karakter, míg ki nem irtottam teljesen a rendszerből, utána ez az effekt eltűnt.
(#4328) Sotho: Tegnam meghalt az egyik ramom (de mire rájöttem, sünt szültem babérkoszorúval..) úgyhogy csak "levezetésnek" voltam fent egy kicsit hajnalban. De megérte így is, mert BritneySpears mutatott valami érdekeset, nekem marhára bejött: /m_yaw és pitch .022. (0.022 helyett; vagy ki mennyit használ) Érdekes, próbáljátok ki, hátha nektek is tetszeni fog. Visszaigazollak, amint beléptem, ty
Egyébként a lemezeim szanaszét vannak szórva és felfele fordítva, hűtőbordákkal a chipeken. Ez általában, az év nagy részében segít, de most, hogy csekély 29-32 fokok vannak a gémelős szobában, nem annyira, mint szeretném. Közben egyfajta "rackbe" tettem legalább a rendszervinyókat és fújja őket egy nagy venti, így már szeretnek
-
Jim-Y
veterán
ELO kijelzés meccs közben és az oldalon QLPrism nélkül!
Firefoxhoz töltsétek le a Greasemonkey kiegészítőt, amin keresztül egy javascriptben írt kódot tudtok majd futtatni QL alatt. Majd töltsétek le innen a QLranks scriptet. A konfigba be kell másolni 1-2 sort, pontosabban ezeket:
bind r "seta _qlrd_announce 0; seta _qlrd_announce 1;"
bind o "vstr _qlrd_output"
seta _qlrd_outputMethod "echo"
seta _qlrd_output "vstr _qlrd_output1"
seta _qlrd_output0 "seta _qlrd_outputMethod echo; set _qlrd_output vstr _qlrd_output1; echo ^2[QLRD] ^7output method is now ^5echo; print ^2[QLRD] ^7output method is now ^5echo ^7(check the console!)"
seta _qlrd_output1 "seta _qlrd_outputMethod print; set _qlrd_output vstr _qlrd_output2; print ^2QLRD: ^7output method is now ^5print"
seta _qlrd_output2 "seta _qlrd_outputMethod say_team; set _qlrd_output vstr _qlrd_output3; print ^2QLRD: ^7output method is now ^5say_team"
seta _qlrd_output3 "seta _qlrd_outputMethod say; set _qlrd_output vstr _qlrd_output0; print ^2QLRD: ^7output method is now ^5say"Ezután indítsátok újra a Firefoxot és a QL-t, és elméletileg már látszódni fog az eredménye. Én a
bind r "seta _qlrd_announce 0; seta _qlrd_announce 1;"
bind o "vstr _qlrd_output"sorokban átírtam az r-et 1-re, az o-t 2-re. Játék közben 1-re jön nálam elő az ELO kiiratás
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #4321 üzenetére
Közben rájöttem alulról sokkal könnyebb felugrani rocketjumpal.
-
Jim-Y
veterán
Izgis volt. [link]
-
törölt tag
Röhely de nekem meg a HDD-k miatt fagy ki állandóan, mióta ilyen meleg lett. Hűteném, de elég hülye (hozzáférhetetlen) helyen vannak és sokan.. Úgyhogy a gép "anyja" már többszörösen nem szűz anygi alapon természetesen
Ilyesmi kocka vót?
Ez még railezik is, ha jól látom vigyázzá
-
Findzs
addikt
igen a gépel volt a baj
éreztem is játék közben, hogy olyan mintha rossz lenne a pingem pedig nem volt az
aztán a következőnél ki is fagyott a gép, akkor vált bizonyossá számomra, hogy tennem kell valamit ez ügybenmegtettem amit meg kellett és visszább vettem a proci feszkóját így már jó
-
Findzs
addikt
latatok mar olyat hogy egy nagy fekete kocka jelenik meg a pályán?
mindenhonnan az látszik tehát a falakon keresztül is
mindent kitakar még a játékosokat ispróbáltam print screnelni de nem sikerült
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #4318 üzenetére
zannyukat aztat
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #4318 üzenetére
Mutassad!
-
Sotho
őstag
A cliffside-on hol van a quad damage?
-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR #4304 üzenetére
ne is mond, napok óta nincs kedvem a gép előtt ülni 28-29 fok van a szobában
-
Sotho
őstag
Hihi de jól szúrtam a railt, kár hogy nem nyertem
[link]
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR #4304 üzenetére
"Nemtok játszani, mert a homlokomról csöpög az izzadság a szemembe.."
Akkor én mit szójjak he?
(#4303) andrasrx8: Kitalálsz valamit, megmondod, hogy túlmelegszik, eldobálja a netet, meg nagyon fontos a munkádhoz ésatöbbi. Általában cserélik és tényleg sokszor a modem vagy a router sz@r, innen a lagok, meg késések.
-
WolfheartGR
őstag
Nemtok játszani, mert a homlokomról csöpög az izzadság a szemembe...
Minnyá spontán öngyulladok...
-
OK
MÁS:
Valaki megtudja mondani, mit-hogy kell csinálni ha gauntletre váltok, akkor neki szaladjon az embernek, mert csomoszor látom meg engem is nyomnak le , hogy az enemy gauntletre vált és szinte nekem szalad, olyan mintha betudna gyorsulni ha valami + billentyű kombinációt nyomna vagy nem tudom és nem tudok rájönni, hogy csinálják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Napelem
- Sweet.tv - internetes TV
- Automobilista 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés