- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
Synthwave #14602 üzenetére
Szia!
Na koronavírusos lettem, most van egy kis időm írni. ( Nem is nagyon voltam ph-n sem sajnos ).
Kezdeném ott, hogy laptopról játszom, bár külső billentyűzettel + egérrel és külső monitorral. PC-m nincs. Megvettem még régen streamen a quake live-ot, de nem jött be kcisit sem.
Most egy ideje [link] errefelé játszom , relatív állandó tagokkal.
Igazából ami jó lenne ha tudnám miket érdemes használni ( picmic 15 _singleshader etc.. ) ami a grafikára vonatkozik, illetve milyen scriptek ajánlatosak ( rocket jump-ot hassználom, illetve van egy ninja jump nevű is, ha beragadok használom), vagy railgun zoomhoz is hassználok scriptet.
140-es FOV-al játszom most. Erről vélemény?
Illeve ez: [link] ezt rengeteg ember tolja, néha nekem is megy, de a videón a csávó kilóméterekre mozgatja az egeret. Nekem az egér ilyen 55-ös sensitivity-n van. Tehát kb alig mozgatom.
Előre is köszönöm a válaszokat! Tudom elég amatőr kérdések, de ez van -
Sotho
őstag
válasz
Synthwave #14602 üzenetére
Köszi a beszámolót reméltem, hogy van aki még talpon maradt, én személy szerint csak baromi ritkán jutok el addig hogy lűjjek párat, egész más most a prioritás. ufooboss-t azért légyszíves agyald el párszor hogy érezze a törődést szerintem lassan istennek képzeli magát.
doom : na nálam itt kezdődött minden, csak billentyűzeten toltam végig, egérről hallani nem akartam sokáig.
-
válasz
Synthwave #14541 üzenetére
Szerintem a történet siker, mert a div1-ben is meglőttétek a kötelezőt, jövőre is bizonyíthattok.
Ami a széket illeti van itt egy, helyettem is utánajártak. -
csana
senior tag
válasz
Synthwave #14522 üzenetére
Sajna azt vettem észre magamon, hogy az input lagg kevésbé zavar mint a tearing :S. Egyszerűen nem tudok koncentrálni a meccsre (na nem mintha profi lennék), ha szakad az egész képernyő.
Visszapattintom 125-re, aztán agyalok még rajta, hogy a fast sync miért nem oldja meg a szakadást.. -
moha21
veterán
válasz
Synthwave #14518 üzenetére
Erről a quake live-ról szabad kérni itt valami info-t? Sajna pár éve én sem játszom már, anno még a sima arena-t ( meg az 1-2-őt játszottam ), aztán pár éve a simánál már nem voltak szerverek, akkor tudtam meg van quake live. Néha felmentem ide-oda játszogattam. Akkor ez ingyenes volt. Most nosztalgiázni akartam, de
úgy látom fizetős. Jól látom? -
anfx91
újonc
válasz
Synthwave #14509 üzenetére
Sziasztok!
Már nagyon rég nem játszottam...van aki tolja még? úgy 3-4 év kimaradt, csak nagyon nosztalgikus hangulatba kerültem. látom fizetős lett, nekem ez is újdonság. régen ez a játék volt a mindenem (és persze q3 aréna) mostmár kicsit megváltozott az élethelyzetem, de egy jó ctf-et még lehet nyomni azért?érdemes megvenni?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Synthwave #14492 üzenetére
Én a 98-tol 2008-ig voltam függő, aztan sikerult leszokni rola.
De neha meg elmerengek rajta, hogy mennyire jo elmenyek fuzodnek hozza, mikor az ELTE koleszban toltuk. Mekkora hendi volt a 10-es ping az akkori isdn, vagy max adsl-esekkel szemben. na meg a jo kis earthquake lanok... -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #14474 üzenetére
A két game PoV-ját feldobtam igmdb-re, mert miért ne?
Ha nagyon unatkozol, akkor most ~40 percig csak feleannyira fogsz unatkozni.-----------------------------------------------------------------
Ill. ma pár órát beleöltem, hogy a teamünk szereplését a mostani tavaszi szezonban kicsit számszerűsítsem.
Ha valakit érdekel, akkor klikk, oszt nagyobb lesz.Sajna a weapon / killek résznél a mai (hopp, már tegnap volt : >) 2 map adatai nem szerepelnek, sem külön, sem pedig az összesítésben, az eggyel feljebb taglalt qlstats-jóanyja miatt. <3
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #14461 üzenetére
Emmeg a *.cfg, amit a HoQ első fordulójában, meg most használtam: [link]
Fincsi darab szerintem. Railezni <333.
Nem van rendszerezve, meg pár fölös cvar is akad benne, de most jó ez; így sem egy Cypher-féle szeméthegy.
Az egér 800 cpi, displayrefresh 144, a HUD meg az utóbbi időben megszokott cooller HUD. A múltkor itt megosztott *.cfg-s zip-ben benne van.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave #14433 üzenetére
Jelentem főnök, megcsináltam jóra a configodat!
Először mikor kipróbáltam, mozdulni nem tudtam vele. Aztán átalakítottam. Sok dolog maradt, sok dolgot változtattam.
De a grafikai kinézet maradt, ez pofás. Egér beállítások is maradtak a sens-en kívül. Az nekem lassú volt 400dpi-n tolom, 800-on se volt jó nekem a te sensed. Áttettem FHD-ra. És a bindek azok teljesen egyediek lettek mint ami régen volt. Mivel drawgun 0-t állítottam mindenhol be a weapon crosshair-eket hagytam ahogy neked van. Különbözőek, majd betanulom mi-melyik. Drawgun 0-val jól jöhet.Még nem teszteltem éles meccsen, de eddig jó.
Mivel a QC nálam kiesett, majd nyomok valamikor pár kör QL-t.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave #14406 üzenetére
Áhh.. Sose játszottam Quake-t teambe. Egy random pickuba is ha bemennék, a borzalmas aimom, és tapasztalatlanságom nagyon nehezen lenne korrigálható. Rengeteg idő kellene. Én meg már casual vagyok. Annyira, hogy a Quake Champions beta előtt se játszottam semmivel kb egy hónapja már. Olvasgatok meg ilyenek. Csak a QChampions tudott kicsit lázba hozni. Várom is a holnapi folytatást.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave #14388 üzenetére
Én annyi pénzt költöttem el ilyen szarokra Dota2-ben, hogy soha többet... igaz abból szedtem is ki pénzt így.
Tegnap megnéztem menüben milyen skinek vannak, remélem lesz full Q3 weapon skin pack. Mert elég vegyes a felhozatal most még. Mondjuk videók alapján hánytam a rail-től, de mikor játszottam nem zavart annyira.
-
válasz
Synthwave #14363 üzenetére
Akkor nálam vajon miért nem?
TDM-ben pl a saját karakterét látom annál aki a csapatomba van és spectelem.
seta cg_enemyHeadColor "0x00FF00FF"
seta cg_enemyLowerColor "0xFFFF00FF"
seta cg_enemyUpperColor "0x00FF00FF"
seta cg_forceEnemyModel "keel/bright"
seta cg_forceEnemySkin "bright"
seta cg_forceTeamSkin "keel/bright"
seta cg_teamHeadColor "0x408000FF"
seta cg_teamLowerColor "0x408000FF"
seta cg_teamUpperColor "0x408000FF"
seta cg_weaponColor_grenade "0x00ff00ff" -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #14360 üzenetére
Na, alakult kicsit a helyzet. A szervertulaj ígéretet tett, hogy először is elbeszélget az akkor éppen "ügyeletes" adminnal, aztán felkeresi a qlstats fejlesztőjét és visszaállíttatja a dolgokat a profilomban. Remélem, sikerrel jár, mert ez most tényleg irgalmatlanul felb****tt.
Amúgy meg sikerült kisakkoznom (és a szervertulaj is megerősített); ez volt a kis véglény: [link]
-
válasz
Synthwave #14356 üzenetére
Nekem is volt ugyanilyen meccsem 3x is megnyertem, mert mire a cél közelébe értem gyanítom szkriptekkel le lettem fokozva -10-20 fragekkel. A végén valaki gratulált, bár a lehet, hogy nem is én nyertem már nem emlékszem. Szerintem az én akkori játékomban/szerveremen nem lehetett túl nagy különbséggel nyerni.
Értsd: pingpongban (ahogy én játszottam), legalább 2-vel kellett nyerni, de ezen a szerveren meg egy maximum korlát lett kitalálva, pl 10-nél kevesebb különbséggel lehet csak nyerni.
-
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest