- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy cöfgö.
Van benne szemét, de mivel nem befolyásol semmit, még nem küzdöttem vele, hogy kitakarítsam.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Úgy látszik, a reggel beküldött demo már meghozta a gyümolcsét.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave #6293 üzenetére
Mester, köszi, otthon kipróbálom. Azon filózom, h visszaalakítom a cfg-met, és kiveszem ezt a lenyomom a tűzgombot, akkor kissebb az lg sensije című okosságot. Mert közben annyira lecsökkentettem a sensimet eleve 1 hónap alatt apránként, h ugyanott vagyok, mint voltam.
-
ncc1701
veterán
HA már cfg, azt meg lehet oldani, h ha lenyomom a gombot, akkor zoomoljon, és amikor felengedem a gombot, akkor visszajöjjön a normál fov?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #6287 üzenetére
Jó cucc. Próbáld ki.
-
ncc1701
veterán
Volt hát. Marha jó.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem tudom ,volt-e már szó itt róla.
Szaúval Quake Live HOOK Manager;
szedd le ezt: [link]
Aztán rakd be oda, ahol a *.cfg-k vannak. Majd a kliens bal felső sarkában a "HOOK" menüpont alatt egy csomó scriptet tudsz ki-bekapcsolni egyszerű kattint->apply módszerrel.
Pl.
-QLRanks elo script, a néhai Prism mintájára
-weighted accuracy
-bővített statok a scoreboard-on (netDmg, netF)
-stream-értesítő
-új menüsor a klienshez
-mutatja, hogy friendlistben akik éppen játékban vannak, pontosan milyen szerón tartózkodnak (játékmód, szerverlokáció, x/x player)
-végre működő tooltip-ek a kliensben
-pittyeg a chatablak, ha új üzenet jött
-ingame begépelhető friend-related parancsok
stb. stb. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Úgy fest, sikerült Trajan-t becsábítani a team-be HoQ ligára.
Reméljük, így is marad.
-
ncc1701
veterán
Nagy számok törvénye ma bizonyított. Lehetséges olyan ffa meccs, ahol magasan tudok nyerni. Akár 2x egymás után is. Na, nem azért, mert ennyire jó vagyok, hanem a többiek voltak ennyivel gyengébbek. Pénzes pókernél is az a lényeg, h gyengébbek közé üljön be az ember.
-
törölt tag
válasz
Synthwave #6268 üzenetére
Nem tudom mi az a "NA"
Abso-val régebben rendszeresen összefutottam, ahogy trajan-al is, de jóideje nem látni őket public szervereken (pedig én elég sokat vagyok) erre írtam, amit.
Egyébként őt ismered? Roppant idegesítő egy figura a meccsenkénti 50/0-ás arányaival (abso és trajan is kb. elmehetnek a pitsába mellette; tegnapelőtt volt szerencsém összefutni mindkettejükkel, ráadásul egyszerre)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#10691584 #6266 üzenetére
abso pickupolni szokott, TDM / CTF. Ő amúgy div1 német válogatott (is).
Trajan is elég aktív, sokszor látom, hogy ingame van, CA/CTF/FFA.Úgy, hogy adott szerveren gyülekeznek a legerősebbek (hellyel-közzel) és sokat nyer. Bunnye & med1xza tényleg Trajan-súlycsoport.
NA már rég Európa mögött van. Ruszkik járnak EU-szerverekre is, az Ausztrál community pedig maroknyi.
-
törölt tag
válasz
Synthwave #6265 üzenetére
Azt ismerem az ilyen "puffogó" hang. Ez a ping dolog amúgy szerintem csalóka. PL. román szerón nekem 16-os pingem vagy még kevesebbem van. DE közben meg játszhatatlanul "zselés". Ma germán szervereken 23-24 volt (általában konstans annyi) de ha lőttem, rendesen számolni lehetett, mire odaért. Na jó, nem másodperceket, de egyfelet biztosan (railnél feltűnő főleg) A brit szerókon általában 48 pingem van, de "érzetre" mégis olyan, mintha 70 lenne (akármit ír ki) Akkor a legfeltűnőbb, mikor fordulok és rendesen késik a mozgás. Mint régen, amikor mittomén sz@r volt a VGA, de azért erőltettük a gépigényesebb játékokat, hátha elfutnak az MX440-en is TI4800 helyett
Azt nem tudod miért van, hogy némelyik nap ellepik a QL-t a 2nagyobb nevek"? Múltkor pl. egyszerre jött föl meduza, abso, trajan (akit vagy féléve nem láttam sehol) meg még pár ilyen arc. aztán megint eltűnnek pár hónapra és egyszerre tűnnek fel. Most figyeltem ezt meg másodszor, de elsőre is elég szembeszökő volt.
Egyébként, ami sehogy sem fér a fejembe: hogy lesz valaki "world rank #1" ha pl. csak britaniában játszik
Egy USA player nem fog oda menni, de szerintem a ruszkik sem, vagy ha mégis, akkor nem egyenlőek az esélyeik a távolság miatt (Vagy teszemazt egy ausztrál)
Egyébként ma este mindenhol lagolt, mint a franc. NEM volt egyetlen szeró sem (a kb. 6-ból) ahol ne lett volna játszhatatlan lagtenger. Vagy 1 hete ez mnegy, ha nem több. Remélem javítanak rajta, mert ez így ebben a formában brutális (nem a netemmel van gond, 2x@4x volt a max; majdnem mindenki másnak meg 5x@12x)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#10691584 #6264 üzenetére
Bunnye world rank #1, med1xza world rank#2.
Elég jó playerek, a kemény dió kategória - a konstans LAN-közeli pingjük sem igazán segít. Persze csak angolszász szervereken játszanak. : /
De nem is igazán az a ~60-as ping a probléma, hanem az az érzet, mintha "zselében úsznál" játék közben. Csodás GB-szerverek sajátja. Régen is ilyen volt, aztán egy időben megjavult, most meg megint ilyen. Ilyen szerókon szokott pl. olyan is előfordulni, hogy mondjuk lősz rail-el, és találtakor (ami tényleg talál) a hitsound egy késleltetett, nagyon halk püttyenés.
-
törölt tag
válasz
Synthwave #6263 üzenetére
Húbasszus az milyen lehet. Eskü nem emlékszem képtelen vagyok felidézni, de annál aztán valszeg nincs negatív gyorsulás
Azokat a nagyképű, sznob 16 pinges british kempercsávókat jól helybenhagytad 6xx-es pinggel, meglepne, ha nem sírt volna a szájuk utána
(Kár, hogy még előbb felb@sztak és kiléptem a francba)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
HC kompetisön.
Persze DEU-ra egyiket se eszi át a fene, hogy ne kelljen zselében úsznom.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave #6258 üzenetére
Arra már én is rájöttem még jó régen, h minél könnyebb, annál jobb. A sok gomb dettó felesleges.
Mondjuk egérpadról nem tudok nyilatkozni, nekem anno egy nyomdász haver adott egy spec cuccot, gumi az alja, és vmi spec teteje van, kb 40x50cm-es. Már anno q3-at is ezen toltam, nem kopik, tök jó anyag.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ftomi74 #6257 üzenetére
Nagyobb és 17 g-mal nehezebb (az rengeteg), mint a Kinzu v1, ami már nekem probléma.
Fölösleges plusz gomb is van, ugyanaz az ócska braided kábel -> lehetne azt is csupaszítani, mikrokapcsolókból ugyanúgy kéne a japán Omron, az ára meg ~1,5x annyi, mint amennyit valaha is adnék egérért. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #6252 üzenetére
Van. KinzuAdder (Kinzu v1 DA 3G belsővel - Avago ADNS-S3668) + Corepad skatez + japán Omron-ok + csupaszított kábel. Mindez egy vattaúj Allsop Raindrop GigaPad XL-en.
Azért hardware-es cpi / polling rate kapcsoló pöckök még így is elférnének az aljára, hogy ne kelljen driver.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#10691584 #6250 üzenetére
Azért beírom ide is egy kis kiegészítéssel, amiről már beszéltünk QL-en.
Szóval formára szinte WMO, csak néhány milliméterrel kisebb, súlyra is könnyebb 8 g-mmal.
WMO: 124 x 66,6 x 39,6 mm, 79 g, 3 gomb, 400 cpi, nincs Angle Snapping
Kinzu: 117 x 64 x 36 mm, 71 g, 3 gomb, 400 / 800 / 1600 / 3200 cpi,125 / 500 / 1000 Hz driverben, Angle SnappingRészemről a forma / súly halmazban ezzel gyakorlatilag az élre tör.
A görgő puhábban jár, ha nem is tökéletesen, de azért érezhetően elkülönülnek a fokozatok.
3 (+1 profilváltó) gomb, semmi extra, ami kell. Meg kell említeni, hogy a gombok viszonylag "nehezen" lenyomhatóak, kell egy kis "extra" kraft hozzájuk -> jó lenne, ha japán Omron-okkal lenne szerelve.
A kábele lehetne jobb. Braided, amitől elég merev és nehéz lesz. A csupaszítás segítene, de valahogy nincs kedvem ezzel küzdeni.
A talpak követik a manapság divatos 3 nagyobb glide-sémát. A WMO itt jobb a 4 kisebb méretű talppal - kisebb a surlódási együttható. A csúszás sem egy álom, ajánlott új, minőségi teflont szerezni alá. Abból is lehetőleg vékonyabbat, mert a jaffától rendelt glide-okkal (amik amúgy igen jó minőségűek, amellett, hogy olcsóak) használhatatlan volt ingame az alacsony LOD miatt.
A szenzorra (STMicroelectronics VT5366) ráférne egy kis javulás. A sok apró, hirtelen korrigálás (értsd lg vs olyan player, aki tud dodge-olni) elég nehéz vele, pont a beépített hardware-es accel miatt. Erős szokást igényel. Ez még akkor is érezhető, ha Windows-ban 6/11, EPP off + accelfix is fent van; adott cpi-n a sensitivity-t és cl_mouseAccel-t visszább kell venni, ha hasonló érzékenységet szeretnénk, mint ami korábban volt. Pontos méréseket nem végeztem, de abban sem vagyok egészen biztos, hogy a hardware-es accel görbéje lineáris.
Angle Snapping nélkül is talán jobb lenne, főleg a pixelshot-ok. Avago ADNS-S3668 belsővel (Razer 3G infra, AS ugyan még mindig van) lenne talán az igazi számomra. Ennek ellenére továbbra is ezt fogom használni, jelenleg 800 cpi @ 1000 Hz. -
törölt tag
válasz
sto1911 #6249 üzenetére
Igen. BRUTÁLISAN jó! Tökéletes a súj/méret/forma. A szenzora pedig nagyon ütős ezzel a hw accel-el
Abszolute más (érzetre is) mint bármilyen egér, amit valaha fogtam. Egyszerre qrvagyors (amikor pl. fordulni kell hirtelen) és halálpontos. Az MG-vel több fragem van vele, mint előzőleg RL-el, besz@rás nagyon tetszik.
-
törölt tag
Megvan a kinzu
Gyakorlatilag új. De amin lesápadtam: iszonyú pontos. Életemben nem fogtam még ennyire halál pontos egeret.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #6244 üzenetére
-
ncc1701
veterán
válasz
AnginaP #6240 üzenetére
Persze, volt ott minden. És ugye kicsit sem titkolta.
Már anno is volt olyan aimbot, aminek be tudtad állítani a kívánt találati pontosságot fegyverenként %-osan tól-ig tartományban. Már úgy állítólag, mert sosem próbáltam.
Ja, tegnap q jó volt, dm7-en "véletlen" a kvadnál bóklásztam, mikor megjelent, felkaptam, raillel lőttem is egymás után vagy 6-7 fraget, instagib volt.
De aztán sajna győzött a túlerő, meg a skill. És mennyi magyar volt fennt, csak lestem.
-
törölt tag
Asszem rájöttem pele storm trükkjére. 30-as pingje van de úgy warpol, mint a sz@r (néha megáll a levegőben és 5 méterrel arrébb tűnik fel) Wifizik a kis genya és egy épkézláb hitbox nincs rajta, max ha pont eléd "teleportál" és pofánlövöd rakétával. Bár sokszor ez sem segít, hiába lövöd meg 100%-al és a vicces az, hogy a páncél közelébe sem megy. Csak az nem világos hogy tud a hátával egyből teliberailezni úgy, hogy 4 oszlopot kerülgetek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jajjdejó. A ma játszott meccsek nem jelennek meg a statokban.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezer éves, de még mindig epic.
-
ncc1701
veterán
Az a baj, h az alkohol eléggé negatívan befolyásolja a skillt.
Akkor is, ha nem érzed. Én nagyon maximum 1 órát tudok a seggemen maradni, akármilyen kényelmes is a szék. Mikor le kell kocsikáznom mondjuk sopronba, az egy kész bűntetés.
-
ncc1701
veterán
Nem tudom, seggel hogy bírják 2+ órán át nyomni.
-
ncc1701
veterán
100-101 kicsit szoros lett.
-
celka5
tag
válasz
Synthwave #6143 üzenetére
Webes kliens is megteszi.
https://webchat.quakenet.org/
Én erről toltam. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Javított scoreboard script v2.0;
bind TAB "vstr SCOREtoggle"
seta SCOREtoggle "vstr scoreon"
seta scoreoff "-scores;set scoretoggle vstr scoreon"
seta scoreon "+scores;set scoretoggle vstr scoreoff" -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Freiya profillal megvan a 100,000 kill. \(: D)/
kasual is 99,000-en csücsül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged