Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Nálam semmi gond, ma volt egy 45-ös shaftom is. Úgy tűnik, amit elvesztettetek, az hozzám került. Deal.

-
törölt tag
ezek szerint nem csak nálam b@szódott el valami, nálam is huszonharmincas értékeknél megálltak a fegyverek... volt 12-es LG-m is!
Rocketből meg max 50-est tudtam összehozni, érdekes módon rail meg 5-ből 5x 100% első nekifutásra. Próbáltam vagy 6 féle különböző cfg-vel, amik előtte működtek, több napon át, minden lehetőséget igyekezvén figyelembe venni (hálókártya, router firmware, másik windows, egérhez az összes elérhető freki) Kb. csak a rail meg a gauntlet, ami hatott összvissz. -
Sotho
őstag
Acc a legutolsó meccsemen::
hmg:24 sg:23 mg:25 lg:26
Egy élmény volt. Ahogy elnéztem a hitbox és amit látok köszönőviszonyban sincs egymással. -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nagyonszép, nagyonszép én azt mondom naggyonszéép! De azért az se lenne kutya, ha teszemazt MŰKÖDNE az a retkes VAC, ha már egyszer "mindenki örömére" fölkerült a quakelive arra a fostos steamre. Mondjuk cserébe azért, hogy fizetős lett és a playerek száma tizedére esett vissza, a mac-esek, linuxosok alapból elmehetnek a pitsába (felőlük) pedig hú mekkora meló lehet egy ilyen "új" játékot ezekre a platformokra portolni és lassacskán megdöglik az egész. Tudom, hogy ostoba és túlzó elvárás, de hát ez már csak ilyen egyéni szocprobléma és történeti esetlegesség megsatöbbi cécó..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bbdzyx
üzenetére
Nem szoktam orosz tizenéves streamekre kattintgatni. ESL csatornát néztem az elmúlt héten, 2-3 ezernél több néző nem volt, napszaktól függetlenül. Inkább 1500-2000. Igazából mindegy is, leginkább rerunok mentek, nem a csúcs LAN élőkre gondoltam (az nyilván több, ott még Quakeconon is kapirgáljuk a 3000-et), hanem a napi átlagra.
Hiába lassú, engem a sniper jumpshottal vett meg. Ilyen nem volt 1.6-ban. Én meg minden belső nézetes játékot (újabb Fallout-okat, vagy anno Morrowind / Oblivion-t is beleértve) úgy kezdem, hogy nekiállok vadul szökelleni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ezt a nézőszámot nem tudom melyik ujjadból szoptad ki, valszeg' rossz időben csekkoltad vagy véletlenszerűen rányomtál egy orosz tizenéves közvetítésére a twitch/csgo directoryban.
Egy minor lan-t (pl. most is az ázsiai PGL megy), tier2-es teamekkel is 15 ezer körül néznek a fő csatornán (+5-10k a kisebb, nem angol nyelvű, de ugyanazt a meccset castoló streamek). Erről már szót sem ejtek.
Én nagyon ritkán nézek verseny meccseken kívül mást, de a rendszeresen broadcastoló nagyobb nevek közül említhetném a lengyel tier1-es player pasha vagy az amcsi wanna-be-pro summit1g esti random pug meccseit, amit 8-10 ezren követnek, pedig egyikük sem top playa, közel sem.A CS-t pedig ajánlom, sőt! úgy vélem a quakes múlttal rendelkezők előnyben vannak, mert a GO teljesen reflex és ritmusjáték lett, sokkalta gyorsabb a játékmenet, mint az 1.6-ban volt, amire már csak nyomokban hasonlít.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
A Dota 2-őt nézik több tízezren, meg a LoL is szokott jópárezer lenni. Ehhez hozzávéve, hogy milyen pénzekért játszanak (dollárMILLIÓK), vicc kategória. Mondjuk egy CS LAN-qualifier is 100,000 dodó..
CS:GO, ahogy írtam, 1-2-3 ezer néző legtöbbször.
Utóbbi napokban amúgy az ESL CS:GO twitch-e körül lézengtem és azt kell mondjam, nagyon jó a coverage. NON-STOP (szó szerint) stream, re-runok, a nap bármely szakában leülsz és tudsz pro-grade meccseket nézni, 2-3-4-5 kommentátor, jóféle spectator-funkciók, minden kutyafüle.
Ha éppen nem live, akkor a korábbi tournament meccseit ismétlik, ha azok is kifogytak, akkor más nagy CS-csatornák stream-jét hosztolják - ahol szintén van kommentár. Így kéne ezt Quake-földeken is..Most jön a blaszfémia; gondoltam is rá, hogy esetleg be kéne szerezni a CS:GO-t.
lulCS meg krumplisebességű botorkálás, de azért kell hozzá skill (ezt soha nem is tagadtam) és van taktikai mélysége, meg aztán régen relatíve sokat cséztünk (főleg LAN-okon), kezdve az 5.0 Beta-tól az 1.6-ig, így néhány mapot már nagyjából (nagyjából, mert a GO-ban van némi változás) ismerek is és ezt számba véve a cucc lehetne alternatíva, amikor QL-ben uborkafesztivál van (ez sajnos különösen jellemző bizonyos napszakokra, főleg a Steam-exkluzívság óta - vagy mehetek növényeket hentelni FFA-ban (de nem, mert a 3 növény szerverből 2-ről banolva vagyok), vagy mehetek CA-zni (szó szerint) retardáltakkal.. aztán van, amikor ezek sem igazán; főleg a reggeli órákra gondolok) és nem kellene teljesen az alapoktól kezdeni, lenne egy kis hátszél. Gép is megvan a 200-200+ fps-hez. Pubolni sem kéne vele mindig, mert PH!-sok szoktak szervezni 5v5 mixeket voice chattel, úgy meg azért csak jobb.Ha esetleg valakinek van egy használaton kívüli CD-kulcsa, valami módon szívesen átszipkázom, ne porosodjon.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nézem ESR stream side boxban, és az ESL Overcrotch streameknek is alig párszáz nézője van, nemhogy az individuális playereknek.
Huehue.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az a szomorú, hogy ezek a cégek még nem mentek csődbe, hiszen van olyan barom, aki megveszi.
Azért szar lehet, ha már ennyire nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel..
-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Mi ebben a vicces, teljesen jól szól vele a hifim.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Bölcs lény. Szólnál neki, hogy van egy eladó Lenovo Ideapad 100s-em, csak neki 110 ezerért? Alkalmi vétel.
GTX 1070-et? A plebje. Vízhűtéses GTX 1080 SLI alatt csak a csőlakó zsellérek vásárolnak videokártyát.
Én meg megveszem azt, amelyik 1500 és pont ugyanolyan lesz. ))
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
"lap + proci kilónyolcvan tájában kezdődik"
Munkatársamnak lap 130, proci 170 volt kb. Beteg az az ember. Aztán most cseréli le.
Ő olyan, hogy megveszi mindenből a legdrágábbat. Csak játékra. De nem ért hozzá. Nagyon nem.Most vett i7 skylake-et meg egy 1070-et , és a Mafia 3-mal játszik. Érted azzal a szarkupaccal. És meg van sértődve ha kiröhögöm mekkora noob.

Aszonnya múlthéten: "Ha van HDMI kábel 10ezerért, meg 4ezerért, én a 10ezreset veszem mert az tuti jobb" Sírtam a röhögéstől, ő meg nem értette miért vagyok ekkora köcsög.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Célszerszám. Bizonyos applikációkban és felhasználási környezetben kijön az igazi előnye (több mag, több cache, új utasítások, sokkal komolyabb alaplapok révén több RAM több csatornán, több vinyó etc.), a játék (még) nem feltétlenül az. Persze általában ott is jobb valamivel, mint egy azonos órajelű Skylake, csak nem annyival, mint amennyire az árdifferencia (ami főleg a lapnál száll el) sejtetni engedné.
Ha nem számítana a pénz, én is X99-re építkeznék. Csak az a probléma vele, hogy lap + proci kilónyolcvan tájában kezdődik újonan.
Játszani meg MÉG MINDIG a Sandy / Ivy Bridge-nek van messze a legjobb ár / érték aránya (amikor ~20 pénzért már i5-2400-at kapsz, 40-ért meg i7-2600-ot és a processzorgenerációk közötti differencia azonos órajelen csupán néhány százalék) - ami szerintem még egy darabig így marad.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Én most Battlefield 1-et nyomom, leginkább ismerősök maitt. Nem vagyok nagy BF-es, most a társaság fontosabb nekem.
evil X99-es platformjának van értelme? Nem pénzkidobás az? Egyik kollégámnak van/volt, nem volt előrébb velem mint én a skylakekel. Ár/Érték arányba szerintem pénzkidobás.
-
törölt tag
Miért van az hogy hiába nyomkodom a "view profile" gombot, lófaszt se csinál? VAN ami működik ebben a szutyokban?
-
SP!T
addikt
Nah, mi történt dem0n újra twitchel: [link] Régen nem győztem twitchen válogatni kit bámuljak. Most meg... Fazz is teljesen "kuka", pedig ő aztán aktív volt.
Akik meg tolják rendszeresen a QL-t és van twitch beállítva náluk, nem értem miért nem streamelnek. Clawz-t múltkor kérdeztem mikor warmuppolt, hogy nem streamel a jövőben? Azt mondta, nem hiszi, de most azért bekapcsolja... evil is elkezdte, nyomta pár napig, talán hétig és annyi.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Néha én is előveszek PS-en egy-egy (legtöbbször) jRPG-t és beletolok 60-100 órát, aztán megint pár hónap pihi. Viszont (ha a LAN-okat nem számítjuk) PC-n évek óta szinte csak Quake (ha az idei Fallout 4 + DOOM + Mafia II Director's Cut + Magic Duels kombinált 470 óráját nem nézzük), vagy nagyritkán valami jóféle DOS-os / SNES / NES-emulátoros game.
Manapság már közel sem köt le annyira a játék, mint régebben - van pár cím, ami kell, de annyi. PS3-on még így is van mit behozni; a Tales of Symphonia Chronicles, Tales of Zestiria, Atelier Rorona, Atelier Totori és Atelier Meruru lemezek már hónapok óta megvannak és még a meghajtóban sem voltak. Ez majd' 400 óra játékidő. Meg ebben-abban vannak azért még post-game teendők, Record of Agarest War-t és a Catherine-t is be kéne fejezni, ahogy a Final Fantasy X / X-2 HD Remaster X-2 részét is. Ja, meg PC-n a RAGE-et.
PC-n a Hitman: Absolution van még olyan státuszban, hogy nem látott telepítést. Gondolom, az is lesz legalább egy 20-30 óra. Meg szerintem a Fallout 4-be is még beletolok majd vagy 100-at.
Ha a konzolt nem számítjuk, az Alien: Isolation, a Dying Light meg talán a The Witcher 3, ami még kicsit mozgat, ha lesz majd rá keret, ezek is biztosan jönnek a polcra. Meg ha az a keret "kissé" kitágul, akkor buying PS4 + Final Fantasy XV & legalább féltucat másik cucc. Mondjuk ezutóbbival egyelőre nem nagyon számolok.."evil a QC nyereményből monitort vett?"
Ugyanerre gondoltam, amikor láttam. Meg vett mellé X99 platformot is ágrólszakadt barátunk.
Eegen, én is csípem az ilyen listákat. Feldobtam ESR-re is, itt szerintem gyakrabban lesz frissítve - ami azt illeti, azóta már legalább 3 alkalommal volt.
-
.LnB
titán
Tudom mennyire király láttam már. Elképesztően vonz. De valljuk be, az én casual szarakodásomra felesleges. Ettől én nem leszek jobb. freya-nál számít, meg a jobbaknál. Rajtad se segítene duel-ben
Viszont egyszerűen simogatja a szemet az tény.
Elég sok pénzt öltem idén a gépbe, aztán a monitornál egy kicsit meghúztam a határt.
Ettől függetlenül egyszer mindenképp szeretnék majd venni egyet. -
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem tervezem a komolyabb quekezést. Teljesen megváltozott a játszási szokásom.
Felhígúlt mint a langyos fos.Mostanában játszok már mindennel. Egyszerűen nincs az, hogy leragadok egy játék mellett, és próbálom maximalizálni benne a skillemet.
A héten Forza Horizon 3-mal nyomtam, ma Battlefield 1-ezni fogok. Nagyon sok mindent megveszek. Szóval a Quake meg a Reflex is csak kedv kérdése nálam. De QL-ben duelezni így le se állok senkivel, az FFa meg nem tetszik, régen se szerettem.
(#14056) [oWn]f4te evil a QC nyereményből monitort vett?
Egyébként nagyon szeretem az ilyen listákat. Nekem is nagy álmom egy 144HZ-es monitor. De minek casualkodni?
Nemrég vettem ami van, néztem ezeket a monitorokat is aztán inkább vettem egy IPS-t. Egyszer tuti lesz 144Hz-esem. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Még eldől. Valószínűleg a XL2411Z. Ha jobban el lenne eresztve a nép, akkor nem gondolkodnék és insta XL2430T.
Amúgy egyvalamit meg tudnál nekem nézni vele? HDMI-vel kötni a VGA-ra, aztán a felbontást visszavenni Windowsban és QL-ben 1280 x 720-ra és megpróbálni belőni 120Hz-re? 720p-ben elvileg mennie kéne.
Ha megy, akkor a fejesedet beleintegrálni a monitor jack-dugaszába és csekkolni, hogy jön-e rajta hang? -
SP!T
addikt
Én sem szerettem FFA-t eleinte. De CA-s barmokból elegem lett.
Aztán ezzel loadout buzizással csak kipróbáltam. LG buzi is lettem. Valamit csak ért, mert most már 35-40%-et meglövök. Teljesen beszívott, már kicsit túlzóan is erőltetem, mikor nem is kéne azt az LG-t. 
Illetve kezdem elsajátítani a mapokat. Pl almostlost RL room-ban lehet szépen szedni excellenteket. A kedvencem hiddenfortress LG room, mega és ya után.
amúgy az a kedvenc ffa mapon a campgraounds-al karöltve.Duel... pedig áh faxomba vele továbbra is. Nincs türelmem hozzá.

own: látod? BenQ rlz
melyik lesz? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kicsit körbenéztem, hogy milyen kijelzőket használnak a pro-k és ismertebb high skillerek. Ez lett a lista, gondoltam érdekességképpen bedobom.
agent: BenQ XL2411Z
clawz: BenQ XL2411Z
cYpheR: BenQ XL2411Z
dem0n: BenQ XL2411Z
k1llsen: BenQ XL2411Z (+BenQ GL2450)
MAKIE: BenQ XL2411Z (Samsung 2233rz before)
tox: BenQ XL2411Z
debtorr: BenQ XL2411T
funnyb: BenQ XL2411T
kRoNic: BenQ XL2411T
l1nkin: BenQ XL2411T
med1xza: BenQ XL2411T
rehepapp: BenQ XL2411T
T1hol: BenQ XL2411T
winz: BenQ XL2411T
Yakumo: BenQ XL2411T
ddk: BenQ XL2411(T/Z?) (+Samsung 2233rz)
nitrino: BenQ XL2410T
cooller: BenQ XL2420(T/Z?)
h8m3: BenQ XL2420Z
H41_: BenQ XL2430T
supremee: BenQ XL2430T (+HannsG HS233H3B)
drejjk: iiyama Vision Master Pro 454 (+BenQ XL2430T)
evil: BenQ XL2730Z108: ASUS VG248QE
chance: ASUS VG248QE
effortless: ASUS VG248QE
noctis: ASUS VG248QE (+AOC G2460FQ)
psygib: ASUS VG248QE
sparks: ASUS VG248QE
ZorakWar: ASUS VG248QE
stermy: ASUS VG278HE (+ASUS VG248QE)
fazz: ASUS PG278Q
waro: ASUS PG278Qabso: LG W2363D-PF
DaHanG: LG W2363D-PFempish: Samsung 2233rz
no_il: Samsung 2233rz
torzelan: Samsung S27A950D (+2x AOC E2752VQ)eXodus: Acer GD245HQbid
KovaaK: Acer GD235Hzstrenx: EIZO FS2331
ash: ViewSonic VX2268wm
proZaC: AOC G2460PQUA vártaknak megfelelően a BenQ magasan vezet, azok közül is különösen az XL2411T és XL2411Z. Ez utóbbi amúgy a QC 2016 monitora is volt (pontosabban a BenQ ZOWIE XL2411-rebrandja, ami gyak. ugyanez).
Utána az ASUS VG248QE jön, a némileg elavultabb PWM-es technológiával.
27"-t csak viszonylag kevesen használnak.Gondolom, majd még frissül meg ilyenek.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ez volt a megoldás, köszi. Nem is értem, hogy eddig miért nem jöttem rá magamtól. Mondjuk nem is nagyon akartam QL-ezni.

Megjegyezte nagyjából a cfg-met is. Nyomtam egy FFA-t. Szörnyű! Egyszerűen annyira nem érzem én Quake-ben az FFA-t, hogy az gyalázat. Ráadásul a LG-m nagyon ganyusan azzal küzd amit sotho írt korábban. De arra már nem vettem a fáradtságot, hogy cg_trueLightning 1-et kipróbáljam segít e.
Átmentem Reflex-be, gondoltam nyomok egy meccset. És megnyertem életem első FFA-ját. Nem hinném, hogy ennyivel gyengébb lenne ott a játékosbázis. Van ott ugye rank rendszer amit felfoghatunk egy kezdetleges ELo-nak (nyilván nem teljes értékű), és mindenki sokkal magasabb szinten volt. Szal nem értem miért nem megy nekem ennyire a QL FFA. De nem is élvezem.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Rohadt életbe. Az egyetlen ruszki szervert is kiürítettem, amin volt élet ilyenkor.

-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Délután megnézem. De szerintem csak a 9 dolcsis opció volt ott.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A jelenlegi Quake-playerek 80%-ának nem sok gőze van a cfg-ről. Használják a menüt, talán egy writeconfig, esetleg egy-két nagyon fontos cvar ismerete a jellemzőbb.
Alternatív mód alatt azt értem, hogy desktop -> new text document.
Reflux. Szerintem írtam már korábban; egy pofátlan és fantáziátlan CPMA-klón, ami nélkülöz minden eredetiséget, stílust, art direction-t, jó hangeffekteket. Full gagyi textúrák / modellek és 2 bites plüttyenések. Egyáltalán minek van?
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Engem érdekelne persze, de gondolj bele. A jelenlegi Quake játékosok 98%-a ezt már betéve vágja, újak meg nem jönnek. Ha fiatal új játékos meg ha jönne is az mind sík hülye. Miattuk van minden játék elején a következő: "nézz fel", "nézz le" well done! you earned "pro gamer" achivement!

Egyébként mi bajod a Reflex-szel? Az legalább még hagyományőrző. Igaz csilli-villi mint a salamon töke

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha már egyszer a listádban volt Steamen, akkor most is ott kell lennie. Ha nem, kell írni supportnak - vagy legrosszabb esetben beáldozni rá 2500 Ft-ot. Ne mondd, hogy ennyit nem ér meg.
Átdobom a rendszerezett cfg-met, a vonatkozó pár dolgot 10 perc alatt átírod benne, exec, vid_restart és annyi.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Akkor jobbulást.
Szóval ja Reflex. Be-be lépnék én QL-be is néha ha a kurva steam nem írná hogy vegyem meg 9$-ért..(ha jól emlékszem annyit ír). Amivel semmi baj sem lenne, ha nem játszottam volna már a steames verzióval, így meg kellett volna kapnom ingyen. Ez cseppet felbasz.
A másik pedig, hogy emlékszem mennyire "elcsesződött" a cfg-m amikor átraktam a steames verzióra. Kb kezdhetném előröl a megírását, arra meg nincs energiám, nem értek annyira hozzá mint mondjuk te, és rohadt sok idő lenne.
-
törölt tag
stabos az egyik legcsúnyább microwarper a szokásos whoya, metti, gaz (és újabban med1xza) vonalon. Mettit kérdeztem, ő a timenudge-el variál, medinek szerintem elsz@ródott a nete pár hete/1hónapja, úgyhogy vagy a: kb. lehetetlen leszedni, vagy másik nap b: gauntlettel a quadot is. A többiek szerintem a MTU-al variálnak a routerben. Múltkor kisérleteztem, beállitottam valami 1455-öt az 1492 helyébe, egyből szóltak, hogy warpolok, mint a disznó, hitboxom zéró. Persze vissza is pakoltam
-
Sotho
őstag
Gyó vót: [link] megvolt a flow feeling egy kicsit.

-
ncc1701
veterán
Na, twitchen levettem az összes ex quakes ow-t toló majmot (cooller, cypher, k1llsen plö).
-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hát nem a sárkányfűre gondoltam.
annál kicsit komolyabb. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Te 1xü lélek!
Ez a beszólás bár ncc-smagasságokban volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
))
-
Sotho
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Így legalább ki tudom kapcsolni az agyam teljesen. Napi pár meccs belefér, de nem is tolom minden nap. Edzeni kéne igaziból
2 napja meg vannak kergülve a gyerekek, nekem meg olyan volt mintha a jobb szememen keresztül egy kötőtűt toltak volna az agyamig.
Van egyébként erre egész jó (gyógy) szer csak sajnos nem legális és üldözik és drága is 
-
Sotho
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Szerintem itt mindegy lett volna mert egyszer csak átmentem totál esélytelenbe. Tegnap majd széthasadt a fejem még úgy is volt egy normális meccsem ahol a 3. lettem de ezeket a 2k elos stabos szintűeket simán ütnöm kéne és szerinem megy a kapcsolgatós aimbot mert olyan hirtelen akkora durván nagy különbség lesz hogy csak pislogok. Menti a demot amugy automatikusan valahová?
-
Sotho
őstag
Egy vicc az egész. Szorosan de vezetem a meccset, 14:13-ra és egyszer csak hirtelen megtalálják a módját hogyan kell célozni és +10 death beszedek hogy meg sem birok mozdulni. "Very érdekes"
Úgy hogy a pajzsokra igazábol senki se nagyon mozdul rá engem leszámítva. -
Sotho
őstag
A truelightning hozott némi eredmény így már elviselhetőbb.
-
Sotho
őstag
Egy apró problémám van a ql-el , hogy az lg-m gyakorlatilag csak a hitbox közepén sebez. Az hogy szart sem találok ez rg-vel megszoktam, de ez az egy ponton sebez az lg-gyakorlatilag 0-ra csökkenti a győzelmi esélyeimet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nemaz.
Nem, azt jelenti, telibeszarom, ill. azt, hogy mindenki másnak is azt kéne, mert a nagyon kevés érintett emberen kívül senkinek LÖVÉSE SE lehet arról, hogy mik mennek meg miért a háttérben, és ez nem változtat azon, hogy a mostani hazai helyzet és álláspont miatt - a lehetséges reális opciók fényében - össze lehet tenni a kezecskéket az ignoráns és amúgy is divatos köpködés helyett, hogy még nem földeltek el csadorban két teve mellé, mert piros helyett kék zokniban mentél le a kisboltba egy vekni kenyérért. Lényegében.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Látom, ide is beitta magát a féjszbukk-sztájl politológiai csillagjóslás.
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Meg azért nem árt belátni ez mögé a dolog mögé, hogy ennek a bevándorlós ügynek a felerősítésével mit akarnak éppen takarni. A közbeszerzési pénzekkel való mutyi és az egyéb finomságok. Ez egy elterelés. Viszont ebben az egyben én is úgy gondolom, hogy jól döntöttek. Csak mellette folynak a további ügyek amiről az eccerű embör nem is tud.

Részemről is ennyi. Én is messziről kerülöm a polikát egyébként.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Igazából évek óta lehetett tudni, hogy el fognak indulni az eu-ba, csak szartak bele, nem foglalkozott vele senki. Az ezzel foglalkozó szakik ilyen 4-5 éve mondták, h probléma lesz, de csak akkor kezdtek el gyorsba szögesdrótot húzni, mikor már késő volt. Pedig kb 3-5m magas betonkerítés kellene, és gép vezérelte automata géppuska, mint a törököknél. Ja, és aknák. Na, hagyjuk.
A cliffside demód jó, azon a mapon két jó hely van, egyik a rail+sg+mh+ya+shardok, a gyengébb hely pedig az lg+ra kombó. A népek úgyis jönnek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rocketből meg max 50-est tudtam összehozni, érdekes módon rail meg 5-ből 5x 100% első nekifutásra. Próbáltam vagy 6 féle különböző cfg-vel, amik előtte működtek, több napon át, minden lehetőséget igyekezvén figyelembe venni (hálókártya, router firmware, másik windows, egérhez az összes elérhető freki) Kb. csak a rail meg a gauntlet, ami hatott összvissz.

ha jól látom már akkor is betalál a nincs is rajta célkereszt ill a másodiknál a pg-nél okosan kiszámolja az irányt, gyönyörű
jelentetted?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2 napja meg vannak kergülve a gyerekek, nekem meg olyan volt mintha a jobb szememen keresztül egy kötőtűt toltak volna az agyamig.
Úgy hogy a pajzsokra igazábol senki se nagyon mozdul rá engem leszámítva.