Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Miert nem tudok kattintani a menukben, csak akkor, ha ablakban fut ez a retek? Fullscreen a kurzor is nagyobb.
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Már fel van törve: http://www.dsogaming.com/news/denuvo-has-been-defeated-first-doom-crack-is-now-available/
-
sto1911
veterán
Ah, olyan mar evek ota nincsen, hogy valahova ne kelljen regelni a jatekokat. Sokszor csak egy dobozt kapsz es egy kodot, CD-t nem is. Mondjuk felesleges is, mert ahogy kinyomjak a lemezt, szinte azonnal jon egy patch hozza
Az EU mad rarepul a hasznalt jatek tovabbadas problemajara is egyszer, talan mintha mar pedzegettek volna. -
sto1911
veterán
i5 2400 - Siberia palyan, igaz, hogy nem nullara huzott graffal, de nincs meg a 250fps.
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A Reflex meg beta, ezt ne feledjetek, par szabalyt belerakni szinte percek de max. orak kerdese (lsd. a Last man standing-et meg a pong-ot). Timer kikapcsolhato.
A mapperek majd leszoknak a csicsarol, mar most sok olyan map van, ami megtalalta az egyensulyt a csicsa es a lathatosag kozt.
A skineket 10000%-ban tamogatom, ugyanis eladtam egy baltat 200EUR-ert
-
sto1911
veterán
Delutan volt szerencsetlensegem felmenni Celka szerverere, es teljesen le lettem sujtva: valami hires palyakbol osszeollozott mapon jatszottak, de a legszornyubb az a custom hangok voltak. Fel percenkent valaki benyomta britney spearst, meg a wicked sicket, amitktol ugye lofuttyot se hallottal... Biztos lehet tiltani, de miota Quakezek, ez volt a legalja.
Ki akartam probalni a PQL rulesetet, de sajat servernel nem tuodm beallitani, callvote-ban meg nem latom - hogyan tudom atallitani?
-
sto1911
veterán
Steamet vagy ket eve hasznalok, 0 hibaval.
QL-t amiota van Steamen, szinten 0 hibaval. -
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Annyira nem kovetem, ezt is veletlenul vettem eszre. Az kiraly lenne, ha mondjuk 10 EUR-ert lehetne vert venni hozza. Nem.
(Mondjuk en pont letojom
) -
sto1911
veterán
Yakumo [author] 13 hours ago
That's controlled by cg_impactSparks still, cg_gibs is waiting for the DLC I think.Remelem csak poen

-
-
sto1911
veterán
Es mar bannolom is az elso kocsogot, aki belep a szervereimre, es mindenhol Eye to eyet voteol...
SteamID64: 76561198257376914
http://steamcommunity.com/id/olshin -
sto1911
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem meg unatkozol.
Most mit zavar teged, ha o azzal jatszik? Nem torvenyszeru, hogy x ev utan kuka minden kartya, a fiokomban meg van mukodo geforce 2 is... Ha nem torom el, akkor meg mindig a 5770-el nyomnam, utana volt egy 8800GT, raadasul passziv, egyik se uj kartya. A mostani is van vagy 5 eves konstrukcio, ha nem regebbi. Ebbol problemat csinalni... -
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ezek vannak modositva benne a gyari TDM szabalyokhoz kepest:
"fraglimit": "0",
"g_allowKill": "2500",
"g_battleSuitDampen": ".25",
"g_damage_mg": "4",
"g_dropCmds": "4",
"g_dropPowerups": "0",
"g_friendlyFire": "1",
"g_itemHeight":"15",
"g_itemTimers":"0",
"g_weaponRespawn": "30",
"pmove_BunnyHop":"0",
"pmove_CrouchStepJump":"0",
"pmove_JumpTimeDeltaMin":"50",
"pmove_WaterSwimScale":"0.5f",
"pmove_WaterWadeScale":"0.75f",
"timelimit": "20"
"basegt":"tdm",A weapon respawn es a hossz benne van.
-
sto1911
veterán
Fellottem egy elviekben classic TDM szervert, browserben latszik.
Ha valaki arra jar, akkor nezze mar meg nekem a kovetkezoket:- van-e loadout
- van-e HMG
- van-e itemtimer
- szavazni lehet-e a fentiekre ill. az ammo tipusara
- meccs vegen van-e szavazas
- a szerver magatol atvalt-e mas jatekmodraMas most nem jut eszembe, ha valakinek igen, ne legyen rest szolni.
-
sto1911
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
Erre irtam: Láttam, van linux kliens is.
Amugy ezekkel a factorykkal kicsit megbonyolitottak a szerversetupot, ugyanakkor egyszerusodott is valamelyest

Ami a server.cfg-ben van, azt a factory siman felulirja, igy tegnap hiaba allitottam be h ne legyen loadout, a factoryban elso sor, h legyen, felul is csapta siman.
Viszont nem volt egyertelmu, hogy a szervert hogy tudom ravenni hogy adott factoryt hasznaljon (serverstartup parameterben kell megadni es a mappoolban ne legyen vegyesen)Tervezek bekonfigolni classic FFA/TDM/CTF/CA szervert, HMG nelkul. Erdekel valakit?
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Mintha lattam volna max pingre opciot a szerver konfigjaban, de majd megnezem.
-
sto1911
veterán
Cipofuzot kotnek csak mostanaban

El lett mondva, hogy megy steamre (a tobbi nem vagy nem hallottam rola), nem ertem miert nem regelt mindenki. Azert aki manapsag legalisan jatszik, az nem tudja kikerulni a steamet.@(#12070) .LnB: elvileg mar a konyvtaradban volt, ha patch elott atalltal steamre. Probald meg ujra beallitani sens-t attol evlileg elmulik a zsele, majd jelezz vissza.
-
sto1911
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
A loadoutok meg timerek szervertol fuggenek, lehet voteolni mindkettot (ha a szerver gazdaja is ugy akarja).
Masreszt ha egyik sem tetszik, olyat inditasz magadnak, amilyet akarsz, akar a legelborultabb beallitasokkal.Az egerkezelesen nem vettem eszre valtozast, nekem igy is ugyanugy megy a jatek
Esetleg probald meg a senset el- majd visszaallitani, allitolag bevalik.A subdivet en is sajnalom.
Itt egy masik debil:
"Greetings from a spanish player called EN1GMA, it was a pleasure playing duel for all over these years. Time to move to cs:Go. BYE BYE"
...
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Meg annak is tobb ertelme van

-
sto1911
veterán
Amugy mi ez a rengeteg siras az osszes forumon, "OMG QL ISNT FREEE", "RIP QUAKE LIVE" meg "But now QL goes complety on steam, and wont be free anymore this is maybe a good time to quit", hat hulyek ezek? 10$/EUR hol penz manapsag? (Es most hagyjuk, hogy nem jelentettek be, az tenyleg kocsog huzas volt)
10 penzen mulik, hogy "i am/was addicted to it"-bol "I quit" legyen? Mijaf@sz?! -
sto1911
veterán
Ha a lejart elofizura irod, hogy nezopont kerdese, akkor nincs igazad. Amig volt elofizud, igenybe tudtad venni, amiert fizettel? Igen. Ha lejart, akkor mar nem kapsz pluszt erte amugy sem.
Most ugyanazt megkapod orok eletre egyszeri 10EUR-ert (vagy ugye ingyen is meg lehetett volna). Az, hogy kesobb mire valtoztatnak, ha egyaltalan, azt meg senki nem tudja.
A Q3-at is meg kell(ene) amugy venni, ha azzal akartok jatszani, szoval penz az is. -
sto1911
veterán
En igy ertelmezem, hogy a lejart elofizetesek nem szamitanak (hisz azokat mar felhasznaltad.)
En nem ertem, hogy a steamtol miert idegenkednek az emberek. Amint lehetett, at kellett volna valtani ra, es hasznalni, a legjobb terjesztesi platform. Termeszetesen ez nem mentesiti oket a bejelentes nelkuli fizetosse teteltol.
-
sto1911
veterán
válasz
üzenetére
Allitolag ha elallitod majd vissza a sens-t, akkor megjavul magatol.
A fentebb linkelt kepen meg egy debil van, 900 emberrel nem lehetnek baratok, max. egy nevlistaja van, egy klan meg nem 200 ember... Ha meg elo volt fizetve, akkor ingyen jar neki, csak ahelyett, hogy fullba nyomja a kretent, olvashatott is volna...
(#12033) SP!T: ha az atallaskor volt aktiv elofizud, akkor arra kell hivatkozni.
-
sto1911
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vicces képek
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)