- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Köszke. A tavaszi ezüst érem után már beért a dolog. ^^
Dec. 12-én kikerült official-ba is:
--------------------------------------------------------------
Neked meg eljött az ideje újra QL-ezni. Főleg, hogy van új avatár is.
#tdmpickup vár. Már csak jönni kő. : >
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
atidzsiforc
őstag
-
Findzs
addikt
noteasy -t ismerem egy igazi f*sz (már bocs a kifejezésért)
csak a nyerés érdekli állandóan beleugat mit csinálsz, hogy csinálod, csak ő lehet a legjobb
úgy látszik a jobb playereknek benyal

andrasrx8:
gyanús is volt a 68 -as rail mert láttam játszani és nem igazán úgy mozgott mint aki tudná ezt a teljesítményt mozgó célpontokra
-
angyalpc2
aktív tag
Értem,
De nem az a bajom hogy quadot használ vagy hogy azt is használ, hanem azt hogy csak a quadot és a power uppokat a számlálóval használja...értsd az összeset ő veszi fel, nem random a dolog hogy esetleg más is "odafér". lehetsz akármilyen jó, esélynek még csak a látszata sincs.

A counter pedig ha jól tudom csalásnak számít. de lehet rosszul tudom... -
törölt tag
Múltkor felmerült a kérdés: "hogyhogy csak veled történnek ilyenek?". Nem csak velem történnek, csupán én le is írom, mások meg nem, mert egyből kapnának egy jókis gúnyadagot ők is a pofájukba és/vagy lesz@rják, keresnek másik szervert és magukban tartják. Úgyhogy én asszem a jövőben nem is nagyon fogok ide írni, mert semmiféle minimális hajlandóságot nem tapasztalok arra nézve, hogy legalább "mérlegelés" szintjén felmerülhessen annak akárcsak elméleti esélye, hogy igazam lehet (pár százalékban legalább) és hogy talán mégsem csak képzelgő/paranoid idióta vagyok, akinek az a legnagyobb heppje, hogy kitalál ilyen f@szságokat a nyári melegben, mert nincs jobb dolga. Ellenben kapok csípőből/alapból/tények ismerete, vagy bármiféle vizsgálódás nélküli fikatengert. Ki kíváncsi erre BZMG
Na jók legyetek -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Ha rajtam múlna, akkor a rocketet csak rocket-jumpra lehetne használni."
lmao. Még szerencse, hogy nem rajtad múlik.
"Ellenben a rockettel még a leggyíkabb is tud spamelni... "
Csak célozni nem. Random spam nagyrészét meg körültekintő játékkal az esetek többségében el lehet kerülni.
-
törölt tag
Őszintén szólva ezzel a bénáskodással kezdek az első 4-5 meccs erejéig, amolyan "warmup" szerűen, utána már kecske is megy
Ezért (is) látszik olyan baromi lassúnak, meg mert 90-es a fovot haszbálok (amikor épp nem 70-et)Felvenni fraps-el vettem 1280x1024-ben (mert CRT a moncsi) MAGIX Movie Edit Pro 2013 Premium-al vagdostam, konvertálni szintén ez utóbbival szoktam, de van, hogy ráeresztek egy quicktime pro-t, vagy egy Elgato Turbo H264-et, hogy csinos legyen és kicsi (ez most kimaradt) a végén meg youtube-ra kap a címke mezőbe yt:quality=high yt:crop=16:9 parancsokat, hogy rendesen kitöltse az előnézeti ablakot, meg 720p-re lehessen kapcsolni. Kb ennyi. Machete-val meg lehetne oldani könnyebben/gyorsabban, de az nem tud élesíteni, meg color correction-t és hangot sem lehet keverni alatta, meg én a magix-et szeretem, mert okos és gyors

-
törölt tag
Eszembe sincs vitatémát generálni, se energiám, se kedvem hozzá ilyen dögmelegben. De régebben már volt róla szó nem egyszer, nem kétszer, csak sosem írtam le így egyben. És amit írtál, erősen azokra a véleményekre emlékeztetett (számomra) amiket már előzőleg felhoztak, hogy "nem számít" és "teljesen játszható" meg "tudok nyerni ezek ellenére is". Szubjektív. A technológia meg nem. Nem kell magadra venned, mindössze csak tele a tököm az egésszel és most gyülemlett fel annyira, hogy beleröhögjek a monitorba és roppant szép legyek (de a lóse csúnya
)És ami még rosszabb, aminek ez a ping/nem ping dolog a közelébe nem érhet: a kib@**ott "nemzeti dohánybótba" véletlen olyan sört vettem "német" (holsten prem) megbízhatóság címszó alatt, amiben RETKES KUKORICADARAAAA VAAAN EMBEREK vazze!
Eretnek nyomorék áruló germán sörhamisító kolbászzabáló humanoidok!
Fúúúj BZMG

-
törölt tag
Minél nagyobb és minél távolabb vagy a szervertől annál jobb. Sőt, az a legjobb, ha neked 40-50-el több van, mert akkor hamarabb lát (meg) az ő nézőpontjából, míg a te nézőpontodból még oda sem "értél". Direkt jó szerintem is. Ezért áhítozik mindenki, minden online játékban magasabb pingért, mert tök jó, ellenben semmi hátránnyal nem jár. Evidens szerintem is. Elvégre a több: jobb. Nem véletlen tartja a mondás, hogy jobb ma egy rekesz sör, mint holnap egy túzok. Több sör, több csoki, több p**nci, több ping: teljesen jó. Főleg, ha very smooth-
-
Azon az oldalon mondod , amit sto911-nek linkeltem kcist feljebb ? Jah most rakom össze , Te a Debian 7-es rendszerre gondolsz...? Az is linux amúgy ? Bár én nem értek a linuxhoz nekem aztán tök mindegy, melyik rendszerrel veszem meg
Az a lényeg sto1911-nek legyen megfelelő , Ő fogja intézni a technikai részét ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
-
törölt tag
Akkor nem az
Ha sokat használja az LG-t akkor tuti nem. Napok óta játszom vele és rendszeresen kiírja a szeró neki, hogy "unpure client detected, invalid pk3 files" stb- Éjjelente, főleg hajnalban amikor nincsenek sokan, tipikusan 2-3 perc alatt eljut 50-ig, de nem ritka az "52" sem. Közben olyan érdekességek vannak, hogy kap közelről egy 100%-os railt (tőlem is volt, másnál is láttam) utána ha rajta tartod az LG-t (ami csak akkor lehetséges NÁLA egyedül) ha közel 200/200-on vagy) leköveted a mozgását úgy, hogy az acc is 46%, az eredmény: semmi. Illetve a szokásos: rádLEGYINT kettőt és meghaltál. Hülyén fogalmaztam. Egyetlen kivétellel nem halsz meg azonnal, ha totálisan fel vagy töltve és lövöd mint az állat, de akkor is kivégez, csak pár másodperccel lassabban. Egyébként Wolfnak üzenem, hogy NEM úgy szokott játszani a csávó, mint amit látott. Nyugodtan felszorozhatja vagy 3-al és nem ilyen noobok ellen, mint én vagy akiket most reggel irtott. Egész komoly játékosokkal végez, arra értendő a 2-3 perc, amit írtam. -
törölt tag
Lehet, hogy be volt tépve. A gravitáció is röhelyesen ultragyenge, aztán néha mégis mekkorát szakít
Engem hasonló elv alapján úgy tesz tier4-be, hogy a meccsek idejének a harmadában cfg-t buherálok, telefonálok, kávézom, végig cigizem az egészet és szerintem vagy 1 hónapja nem nyertem meccset, viszont lőttem pár komolyabb fejest- Valaki egyszer elmagyarázta mi a különbség a Q1, Q2, Q3, QWorld és a QL tier rendszere mögött és azt mondta, ez utóbbi szándékosan lett "legyengítve" a többihez képest. -
OK

MÁS:
Valaki megtudja mondani, mit-hogy kell csinálni ha gauntletre váltok, akkor neki szaladjon az embernek, mert csomoszor látom meg engem is nyomnak le , hogy az enemy gauntletre vált és szinte nekem szalad, olyan mintha betudna gyorsulni ha valami + billentyű kombinációt nyomna vagy nem tudom és nem tudok rájönni, hogy csinálják...
-
Nekem t-home-os 50mbps dl / 5mbps upload -os netem van cisco EPC 3925-ös routerral, nekem is érdemes ezt beletenni a cgf-be?

seta cg_optimiseBW 2
seta cg_laghax -1
seta cg_nudge 0
seta cl_timenudge 0
seta cg_xerpclients 0
seta cl_maxpackets 125
seta rate 25000
seta cl_packetdup 1 -
törölt tag
Elég az autoexec is, ha csk 1 cfg-t használsz (vagyis csak azt)
Az nem segít, ha beállítgatod, amit akarsz, nyomsz egy apply-t (vagy /vid_restart) és utána írod bele writeconfig-al az autoexec-be?Egyébként: /r_picmip?
Jó, most megint elolvastam, amit írtál. Asszem egy szót sem értek. Illetve amit értek (asszem) annyi, hogy az autoexec-et csak pár parancsra használod (
) -
törölt tag
Kérdés, hogy van e már saját cfg-d autoexec-be injektálva és persze autoexec.cfg-d

Mert ha már van saját cfg-d, akkor állítgatás után ANNAK a nevével mentsd el, tehát kb. így:
/writeconfig név
Viszont, ha még nincs, akkor csinálj egy autoexec-et: /writeconfig autoexec (a konzolba) majd /writeconfig akarmi (ami nevet adsz neki; mittomén "test1" pl.)
Ha ezek készen vannak, bemész a QL alkönyvtárába:
%userprofile%\AppData\LocalLow\id Software\quakelive\home\baseq3
(Kimásolod/bemásolod a start menü "run" ablakocskájába [Wingomb+R/CTRL+C/CTRL+V] enter és ott vagy)
Megnyitod notepad+ al, vagy valamilyen editorral az autoexec.cfg-t, CTRL-A (kijelölsz mindent) és törlöd, amik benne vannak.
Beleírod a másik cfg nevét, mármint azt, amelyiket valamilyen néven elmentettél (a példánál maradva: test1.cfg) kb. ilyen módon:
exec test1.cfg
és kész. Ezután mindig ezzel fog indulni a QL számodra. Own egyik régebbi tanácsa szerint, ha nem akarod, hogy a másik 2 "hivatalos" cfg (qzconfig és repoconfig) bezavarjon és összemixelgesse néha a beállításokat, tedd ezt: fogod a 2 másik szóbanforgó cfg-t, megnyitod, kitörölsz belőlük mindent, elmented és írásvédetté teszed

Ha pedig menet közben akarsz valamit változtatni, úgy értem módosítani játékfelület alól (úgy, hogy meg is jegyezze) akkor minden ilyen változtatás után beírod a konzolba, hogy: /writeconfig test1 (iletve amilyen nevet adtál neki)
Ha ezeket már tudtad, akkor bocs. Nem mindenkinek magától értetődőek, gondoltam hátha segít. Illetve nem tudom, hogy milyen OS alól játszol (nem emlékszem)
Ha XP:
%appdata%\id Software\quakelive\home\baseq3Ha Win7:
%userprofile%\AppData\LocalLow\id Software\quakelive\home\baseq3Ha Linus Torvald és a zöld majom átka:
~/.quakelive/quakelive/home/baseq3Ha MacOS:
Users/USERNAME/Library/Application Support/QuakeLive/quakelive/home/baseq3/. -
atidzsiforc
őstag
En linux alatt g400-al sokkal jobban lottem.
Polling ratet allitottal? Linuxon alapbol 100hz, g400 winen plug and playben 1000hz-en megy, nemtom linux alatt felul tudja-e irni magat.(#4131) Nick Marshal: az csak spectator modban jon elo. Ha felvettek az adott itemet, akkor szamolja, hogy mikor jon a kovetkezo, ha nincs mellette szamlalo, akkor az mar kint van a palyan.
-
törölt tag
Osx alatt ugyanez (vagy rosszabb) van, bár arra még "béta" a Ql (csekély 2009 óta..) Miért nem teszel fel linux mellé egy wint
Ismerek pár, kimondott linux imádó/winhater tagot, csak a játékok végett rendszeresíteni szoktak egy wint, még ha gyűlölik is.Amúgy skacok, egy kérdés: EZ itt mi a retk

Specbe váltottam és akkor jött elő. Ezen a képen éppen csak kettő látszik, mert a többit használják már, de amúgy az összes itemnél visszaszámol, hogy mikor jelennek meg.
-
törölt tag
Köszi. Már csak azt nem értem miért kell ezen a fos, fapados nyelven írogatni egy magyar fórumon magyar embereknek, ráadásul még ezt a fos nyelvet is rövidítésekre degradálva (NEM a MegaHealth-re gondolok) Tán angolszászok vagyunk, vagy abba a kultúrkörbe/nyelvi régióba tartozunk? Miért nem írogatunk akkor már magyar tini rövidítésekben legalább? "Csapathatnánk" pl. "mek-tok-vok" sztálylban, szerintem sokkal menőbb lenne

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Now, I believe in lolis AND Belgium.
De akkor is; nem tudom, mennyire vagy otthon ESR-en, de van egy sajátos hangulata és közössége.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-----------------------------------
Findzs: Most nézem, Jubei ilyen CA-Hellsgate huszár? Tegnap FFA-ban nem sok beleszólása volt az eseményekbe.

-----------------------------------
Nick Marshal: Használj QLPrism-et. Akkor látni fogod az elo-kat. Gyakorlatilag ugyanazon az elven működik, mint a sakk-elo.
1,8k player = 1800 elo-s játékos
Valós 1800 elo az már high skill, sub-top kategória alja. Duel-ben legalábbis.
Hát mi a rage?

-
törölt tag
Teszik ezt úgy, hogy már akkor tanultak 4-5 nyelvet, mokor mi még csak ruszkival szívtunk. Egy francia, vagy belga simán megérti az angolt, németet, olaszt, spanyolt ha olvassa, mert nagyon sok a hasonlóság. Ha hallja, akkor is, max nem ugyananynira. De aki 15 éves diákokat én ismertem a 90-es évek elején, ők pl. tök "átlagos" suliba jártak és alap volt az angol/spanyol/olasz/német nyelv (egyikük latint tanult) Állítólag "odahaza" nem olyan nagy tahók (gondolom ott nincs "közönség" meg minek is?) deeee ha külföldön vannak! Jó ez igaz a németekre, dánokra stb. is, de olyat eddig még csak franciáktól láttam, hogy tényleg, ha bemennek egy konszolidált kávézóba/étterembe, akkor mindenféle megkérdezés nélkül nekiállnak összetologatni a bútorokat, asztalokat, székeket, mint valami búcsúban és pökhendi, lejkezelő gesztusokkal, meg dumával, szinte undorral a szájuk szélén adják le a rendelést amolyan "kihaénnem, ti is embernek hiszitek magatokat, te most hozzámszóttá télleg
" stílusban. És ezt zsinórban, nem egyszer, nem kétszer. Amikor meg azt gondolják hogy nem értik kívülállók az idióta nyelvüket, rákezdenek újjal mutogatva beszélni a "legyekről" vagyis a magyarokról. Dolgoztam is együtt franciákkal. Melóhelyen (ha francia a cég, meg a főnök) amég a képedbe is mondják. Ja azt nem is említettem, hogy mindent ők találtak fel/ki. Olyasmikre büszkék (de teljes mellszélességgel és nemzeti öntudattal) amikhez már akkor sem volt közük, de ők lazán csak francia büszkeségeiknek tekintik őket. Példának ok@dék: Dalí (aki katalán vót) vagy ott van a legnagyobb büszkeségük: Napoleon (korzikai) Egy franciának próbáld elmagyarázni, hogy ezek nem frencsek
Előszöris úgy fog rád nézni, mintha egy elmeháborodott füldönkívüli lennél, aki most szenvedett "hajótörést" egy földönkívüli elmegyógyintézet ápoltjaként. Utána kézzel, lábbal felhomályosít téged kis tudatlant, hogy mennyire rosszul tudod és olyan dumákat ereget, amitől meg a te hajad fog olyan röpüljpáva plakettet játszani, mint az ecserin a kuka felé viharzó lelkitárcsa. Ha meg nőt lát: Buzsubuzsu buzsuzsu? Ugyulubugyulu gagyogjunk gügyén, mint egy félkegyelmű nyáltenger? Merci porfavor fuckyou!?!(#3838) Findzs: sorry, késő
Amúgy, Al Bundy szavaival "tízparancolat nememlékszemhányadik szabálya: NE szüless franciának!"(#3841) Findzs: Te most viccelsz??! Hozzájuk nem érnék! A gauntlet szent dolog ám hey
Égetni LG-vel összeset, ne hülyéskedj 
-
Findzs
addikt
upc 25 -ös van nekem is, a modemet most nem tudom majd megnézem, a routerem tp-link 741nd
wi-fin nyomomsajnos nem tudom megoldani kábellel lehet javítana valamit
majd megnézem a htpc -m -en, hogy menne a ql mert az kábellel megy a routerbeha mégis jobb kábellel akkor átfúrom a plafon közepét

-
Findzs
addikt
ellent mondásos vagy kicsit:
"mindenki kickelve lesz 40,45-ös ping felett" "játéknál 50,55-ös pingem volt, cserébe tökéletesen" "Szóval ennyit a nagy pingről"
persze a lényeget értjük

nekem 50 alatt nem nagyon van bármit csinálok

szívesen kipróbálnám magam 20-30 körülbaze meg tényleg nem nagy szám
múlkor bejött 4v4 ca -ba olyan 3-.1 re vezettünk 6:3 nál kilépett nem sok mindent tudott csinálni
nem mintha én jobb lennék nála (közelében se vagyok) de látszott rajta, hogy nagyon nem ment neki -
törölt tag
Engem egy 83 végződésű arc szokott belépéskor csípőből leanyázni, cigányozni, legyek rákos, anyám d***öljön meg stb stb. Who Care?
Te is voltál már minden, nem azt mondod? Ez pár db. mostmár csak elfér
Én is voltam/vagyok/leszek minden, igaz, én rá is szóógálok mérhetetlen jómodorommal
(Akarom mondani: 2bren x 2superstring/3 sörös p(a)lanck állandóan an n-ediken=jobb ma, mint holnap egy túzok/megfejtés: rekesz sör/)Új maploop, de legalább almost lost is bele került..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Te még foglalkozol ilyennel? Figy, megosztom veled a Csucsu-praktikákat.
1) cg_teamChatsOnly 1 - a leginkább faggot-biztos megoldás, 10-ből 9,5 Csucsu ezt ajánlja.
2) " )) "
3) "elaborate pls."
4) "would u repeat pls? i was too busy owning u."
5) "umad? : D"
6) "udump?"
7) "yeah yeah. go on."
8) "Cry. Cry more for me. <3"
9) "Surrre. Send demo to Zenimax, just stfu pls. : D" -
törölt tag
Az a szép a magyar nyelvben, hogy minden szónak/mondatnak/kifejezésnek (az olyanok kivételével, hogy "elmentem sz@rni") kismillió jelentése van és mindenki kiválaszthatja a neki tetsző legkevésbé értelmes változatot (főleg, ha nő az illető; akkor egyenesen kötelező) Olyan az egész, mint egy keverőpult. Vagy kikeverek a 150 potméter segítségével valami iszonyú jó hangzást, vagy úgy tönkreb@szom, hogy felismerhetetlen zajártalom lesz a végeredmény. Köszi szépen, rengeteget segítettél, hálám üldözni fog örökké(
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Haditechnika, harcászat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Találó lenne 

Eretnek nyomorék áruló germán sörhamisító kolbászzabáló humanoidok!
Fúúúj BZMG
De az 50 az nekem már jó.