Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
Én most rácuppantam az FFA-ra. Bár nekem kicsit eszementebb hetelésnek tűnik, de tetszik!

-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Tényleg neked volt igazad.

Megnéztem ma baksteen fragmovie-ját is, igaz tavalyi de vannak ebben is brutális fragek.
-
Sotho
őstag
Indított vki egy classic szerót állat volt!
Nem ment ez a rewpawnolnak a hátad mögött raksival dolog szerncsére... 
-
ncc1701
veterán
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Jaja, és tudod mit? Igaza is van evil-nek mikor beírja a végén, hogy "chempion". Gondolom arra értette, hogy egy bajnoktól nem ezt várná az ember. Há' de mondjuk kapott cypher akkora airrocketet, hogy csak pislogott sztem.

Kíváncsi leszek evil-re. Most vagy ő változtatott nagyon jó ütemben a játékán, vagy cypher nem volt formában.
toxicity utolsó másodperc. omfg
Ami még durva az ez a frag: [link] (megpróbáltam időt linkelni remélem müxik)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ennyire noob-friendly az update.

-
ncc1701
veterán
Bakker, a falon át látszik, ahogy esnek ki a számok a figurából. Ez azért dúrva bug. Látszik, h merre mozog.
-
ncc1701
veterán
Tényleg, duellel, tdm-el így mi lesz ezután?
-
ncc1701
veterán
-
.LnB
titán
OMG! A 125 FPS August League döntő naggyon durva volt!

nem akarok spoilerezni, nézzétek meg. [link]"chempion"

Na de még is:
[SPOILER]
toxicity map baromi szoros volt. evil verte cypher-t a kedvenc mapján aero-n. és a vége mikor Cypher rage quit-el.
Én örülök evil-nek. Végre már nem cypher nyert, nem is bírta cérnával. Mondjuk gondolom Qcon után cypher nem játszott egy ideig és ezért volt gyenge. De evil-ön látszik, hogy más stílusban játszik. szvsz
[/SPOILER] -
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére

Elcseszett egy fegyó ez a hmg 2 midentöltőt (lol
) felszedsz és nem tudsz kifogyni a skulóból. Tök ellustulok ettől a respawn akármivel dologtól tiszta ca aztat meg neszeretem :-/ -
ncc1701
veterán
Nagyban leegyszerűsödött a gl:
-hmg alap fegyó
-szerezz ammót
-szerezz még több ammótKb ennyi.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
He? Miről beszélsz?
Idézek fejből, lehet volt benne névelő is;
F: "hali sotho"
S: -no response-
F: "so-so-sotho"
F: "mivan, cg_timcsetszonli 1?"
F: "na mindegy"
~eltelik vagy 1,5 perc~
S: t
S: ?
F: "mondom csuszlivirag"
S: "hali"Demot légyszi, főleg, hogy a "na mindegy" előtt warm up volt. ))
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Mert egy op fos, pedig a dps-e kevesebb, mint a shaft-é. DM17-en pl. szinte nem is váltottam el róla. Minek?

De azért ma is összelőttem párszáz impressive-et. Legtöbb map-on szinte rail-only.

Ha nem változik semmi (értsd pl. TDM pickup UNRANKED, GECC
), akkor marad duel only, meg megyek vissza QW-be. -
ncc1701
veterán
Na, ezt nem tudom, minek tették bele, brutál erős, durvább, mint pár napja a shaft volt. Most meg pláne.
-
ncc1701
veterán
Hmg mennyit sebez? Mintha ütősebb lenne a shaftnál.
-
ncc1701
veterán
Weapon 14 command a hmg.
-
ncc1701
veterán
Instagiboztam kicsit.
Gyakorlatilag csak RG+SG kombóval végignyomtam, de ezek a 60 perces menetek nekem nem az igaziak, rohadt fárasztó ennyit railezni.
Elom meg felment 2507-re, a csúcson vagyok.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Sotho
őstag
Meglássátok a következő az lesz hogy ha nem lőnek visszamegy 100-ra a hp ill ha 200/200-ra felstackolod magad nem csökken 100/100-ig
Aztán jön a fizetős aim bot, wallhack, god mode.
Várom az első slo-mo videót ahol számok esnek ki a playerekből 
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Reggel ennyire noobok vannak fennt? Tegnap este játszottam 7-8 meccset, a szokásos csapat, szokásos szinten volt. Azaz a 16-os mezőnyből az első harmadban voltam simán.
Direkt néztem, unranked ffa szerók meg üresek voltak. Fura volt nekem, mert azt hittem, h egy az egyben átvonulnak oda a normálisak. -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hála a full retardált univerzális ammo pack-oknak, a bfg-whoring könnyebb lett, mint valaha.
-
ncc1701
veterán
Lehetnének következetesek. Dm17-en nem engedte a railt kiválasztani kezdő fegyvernek. Pedig az lenne a móka.
Rg+Sg kombó bűntet. -
ncc1701
veterán
Ezt a hmg-t fel lehet szedni menet közben vhol? Mivel lehet bindelni? A többi "új" (q3-ban nem létezett) fegyót törölték?
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Thx. Ganajmovement külön tetszik.

Na, most merre jáccak? Felmentem alázni a kicsiket, 50-kevés lett a vége. Néznék instagibot, van 1db insta szeró, valahol az usában, 250-es pinggel. Fasza. Ez miért csípte a szemüket vajon? Any unranked alatt ott az iBall szerója, de vannak rajta 4-en, tök ismeretlenek.
Mindezt úgy, h tegnap hazaestem 8 körül gatya állapotban edzésről nem játszottam, ma mán nagyon kéne.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Evvót az ominózus féleszméletlen indítás. A végére már sajna drasztikusan csökkent az lg-százalék, mert az el-elkocsonyásodó látásra még pluszba rásegített, hogy 10-ből 8.5 ember ótvarosan laggolt. El sem hittem, hogy milyen gusztustalan. De azért sikerült hozni.
Masszív Tales of Xillia 2-őzésből megtérve, hajnali 5 körül éppen lefekvéshez készülődöm, mert a végtagjaim már csiklandoznak belülről és bicsaklik hátra a fejem, amikor olvasom itt, hogy életbe lépett a fuckdate. Muszáj voltam kipróbálni. Aztán még mindig nem feküdtem le, pedig már a fáradtságtól sajog a tarkóm meg ég a szemem. : /
-
ncc1701
veterán
Van egy újabb bomba ötletem. Nem kellene 25-50-es bubi, hanem mondjuk helyette 10hp/10armor kombinált izé! Ez lenne a forradalom, ettől biztosan szügyig járnánk az új (fizetős) játékosokban.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Feverke
üzenetére
De figyelj, külön jó, nem? Kis segítség az überlámáknak. Hogy van kis puskájuk mán kezdéskor. Az ne zavarjon senkit, hogy én is rail + sg-vel spawn-olok. Meg ugyanúgy látom azokat a szájbarakott item timer-eket.

Végeredményében talán még jobban el vannak gyalázva, mint amúgy.
gg wp sponge & SyncTerror

Egy 600 fragos Hellsgate sg-lg vérengzés után annyi impressive-et lőttem ma félálomban, hogy még a Szabadság-szobor is megkönnyezte.
Most ebéd, aztán fekszem végre, mer mán a szemem befelé tekintget egy ideje.
-
Feverke
tag
válasz
ncc1701
üzenetére
most neztem egy videot a valtozasokrol. Eleg eyecandy cuccok ahogy nezem, meg tenyleg leegyszerusitik a jatekot.. az hogy falonat latom hol a quad, na nee..
de ez a fegyvervalasztas az elejen meg mindent tolto ammopack, na kerem az mar tok lama, az hogy kirepkednek az enemybol hogy mennyi dmget vittel be az meg jopofan nez ki de semm ertelme, es egy profi ugyis kikapcsolja..na mind1, ha van classic mode akkor no para:]
-
Feverke
tag
Most ujitottam gepet, es gondoltam quakeliveozok kicsit mert ugy szerettem regen is. meghallottam hogy Jon steamrre, na mondom az zsir lesz Meg nagyobb jatekosbazis faja, aztan meglattam a valtozatasokat.... meh.. na mind1 Azt lehet tudni mikor lesz elerheto steamen? kinden felekeppen jatszanek egy kis classicot ameg lehet..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Virágnyelven.
De fordítok: "Az évtizedes hűségű játékosok arconköpése. Akasszák fel magukat egy villanyoszlopra azok a mentálisan korlátozott nyomorultak, akiknek eltökélt szándéka lett, hogy minden player inputot figyelmen kívül hagyva, végletekig degradálnak és megölnek egy 15 éves legendát."
Amúgy még jó, hogy nem anyázott, mivel QuakeCon utáni interjúból van az idézet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nemértem.
Nem ment ez a rewpawnolnak a hátad mögött raksival dolog szerncsére...

Mondjuk én váltogatom a fegyvereket, igyexem 40%-ban a railt beállíŧani elsődlegesnek, maradék 30-30% hmg-lg. Másodlagosnak ugye alap a puska. De nagyon elb@szott lett így a játék. Kéne indítani klasszikot, és ott játszani többen.