Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem t-home-os 50mbps dl / 5mbps upload -os netem van cisco EPC 3925-ös routerral, nekem is érdemes ezt beletenni a cgf-be?

seta cg_optimiseBW 2
seta cg_laghax -1
seta cg_nudge 0
seta cl_timenudge 0
seta cg_xerpclients 0
seta cl_maxpackets 125
seta rate 25000
seta cl_packetdup 1 -
Jim-Y
veterán
válasz
andrasrx8
üzenetére
Ja igen, ami nekem segített, én UPC-s vagyok, először egy szar Scientific Atlanta modemet hoztak, majd csomagváltásnál kaptam egy Cisco routert, annál érezhetően stabilabb lett a netem. Van mellé egy TP-Link 1043ND routerem, ami ár/értékben nagyon jó.
Tehát ha rendbe akarod hozni a netet, akkor jó modem, jó router, jó szolgáltató kell.
Meg a konfigon is lehet mókolni egy kicsit. -
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Azt lehet még rosszabb lesz.

-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
gondolod.. szerintem vannak még igényes játékosok akiknek legalább be van kapcsolva a lagometerük

Akármelyik warposnak írom, hogy warpol, az a válasz, hogy mennyek anyámba ő nem warpol. Mondom ember!, nézz már rá a lagometeredre, majd jön a válasz, hogy Mire?!
/o\
És nem idegesítene, ha nem kapnék ki tőlük

-
Jim-Y
veterán
Hihetetlen, hogy 2x%-os overallal rendelkező játékosoktól kapok ki zsinórban, mert warpolnak össze vissza, és igaz, hogy pont fele annyira lő jól, de ha nem tudom eltalálni, mert warpol, akkor baszhatom.. És pont ez történik. Lassan elő fogok fizetni, és élvezettel fogok mindenkit kitenni a szerómról aki egy kicsit is warpol...
-
törölt tag
-
aram01
nagyúr
még mindig nem enged belépni sehova, csak frissít és kész
-
válasz
sto1911
üzenetére
Az jó kérdés látod, mikor meg vettem , akkor ezt nem tudtam/gondoltam zowie fk egér, baromi jó meg minden a rágcsáló, csak ez így elég szívás...
Gondolom úgy voltak vele, hogy , ha annyira akarja valaki használni azt a 2 gombot azt már meg lehet oldani netről letöltött programmal is pl: autohotkey-el, csak azt szintén nem tudom , hogy kéne belőni :/
-
válasz
sto1911
üzenetére
Az a helyzet ehhez az egérhez nicns driver :/ az autohotkey meg egy progi , amit le lehet tölteni és azzal valahogy meg lehet oldani, csak nem tudok rájönni hogyan. NA most nekem az a gondom nem tudom a jobb oldalán a 2 gomb az vajon , minek felel meg? Mert a bal oldalán lévő 2 gombot az QL alatt felismeri mint mouse4, illetve mouse5.
konzolból, hogy tudom be bindelni ? A config file-omba meg lehet adni, de hogy? mouse6 illetve mouse7 lenne a jobb oldali 2 gomb ?
-
-
Valaki tudna nekem segíteni, hogy tudnám az autohotkey segítségével a zowie fk egér jobb oldalán található gombjaira egy - egy betűt berakni ?
Próbáltam nézni/keresni tyutyun is videot , de olyat nem találtam, ami segített volna :/
-
törölt tag
jeheheheeee

-
törölt tag
Némelyik tényleg elég furán fest. Sok "pro" pl. alapból kilép az olyan pályák betőltődésekor, amelyeken nem tud camplelni. Vagy ott vannak azok a szerverek, ahol nincs Quad (pl. az MPK) oda vagy be sem lépnek, vagy lépnek is ki egyből, amint rájönnek, hogy nincs cucc, amit egymaguk bitorolhatnak végig a teljes round alatt. Néhány tényleg jól nyomja közelharcban/bármilyen fegyverrel, de sajnos nem mindegyik tűnik ilyen kiegyensúlyozott "pro"-nak. Mindig az igazi pro-k jutnak eszembe ilyenkor a verseny videókból. Náluk azt látom, hogy mindenre fejlesztenek shotguntól az atombombáig (na jó azt UT-ben csak
) ás látszik, hogy váltogatják/tudják használni mindegyiket, max van favorizáltabb és kevésbé fav fegyójuk 
-
törölt tag
Totál elegem van. Nemigaz, hogy hajnalban csak idióta brit szerverek vannak ilyen F05 muckyman és hasonlók... Bejönnek ilyen 8-as pingekkel, lecövekelnek a quadnál és várják, aztán maximum a vörös páncélig ugrálnak el, míg mindenki másnak ilyen 90-60-45 pingje van. A másik szerón meg csak kicsi pályák vannak 16 emberrel és nincs MG. Vagyis onnantól, hogy beléptem, kb. esélyem nincs fegyvert szerezni, ott állok csupaszon, mint egy f@sz. Mondjuk nem sokáig, mert egyszerre 3-an telibe lőnek rakétával. Az arányom: 20 másodperc belépéstől=6 halál. Az összes brit ilyen f@szkalap a nyomorék szervereikkel együtt

-
Jim-Y
veterán
válasz
üzenetére
Na, a lényeg, hogy én nem szeretném így bonyolítani, hogy /writeconfig x meg hasonlók.
.quakelive/quakelive/home/baseq3/ alatt van egy autoexec amiben van pár sornyi parancsom. Azokon kívül ingame szoktam beállítani pár dolgot, ezek közül az egyik, hogy a Texture Detailt leveszem Poor-ra, hogy a színeket elmossa nekem a játék, pluszban megy az r_picmip 10 azt be is veszi, de önmagában az még nem elég, ha mellette a Texture Detail High-on marad

-
törölt tag
Elég az autoexec is, ha csk 1 cfg-t használsz (vagyis csak azt)
Az nem segít, ha beállítgatod, amit akarsz, nyomsz egy apply-t (vagy /vid_restart) és utána írod bele writeconfig-al az autoexec-be?Egyébként: /r_picmip?
Jó, most megint elolvastam, amit írtál. Asszem egy szót sem értek. Illetve amit értek (asszem) annyi, hogy az autoexec-et csak pár parancsra használod (
) -
Jim-Y
veterán
válasz
üzenetére
köszi, de nincs valami olyan command amit az autoexec.cfg-mbe írhatnék? nem szeretnék az autoexec-en kívül más fájlt használni.
alig van pár commandom, azokat beírom az autoexec-be és kész. De valamiért a texture detailt nem akarja megenni, és nem sikerült megtalálnom, hogy melyik cvar fedi

-
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Own a cfg guru kérdezd őt konkrétan. A gyors fordulásért az m_yaw-m_pitch combo felelős némi cl_mouseaccel-el, cl_mouseaccelpower-el és cl_mouseacceloffset-el, de ha azt akarod, amit írtál és jól értettem, akkor egészen le kell venni a sensitivity-t. Bár őszintén szólva nekem még 1x sem jött be a dolog, nehéz egymáshoz igazítgatni őket és akkor sem garantált a siker (legalábbis nekem) mondjuk én rángatom/cibálom az egeret ha kell, ha nem megszokásból
Az m_yaw-m_pitch feljebb emelését, meg általában nem nagyon javasolják, mert egy ponton túl már hibázik állítólag. Szóval nem egyszerű, kérdezd OWN-t ő van benne. Próbáld ki visje cfg-jét, az ilyesmi egyébként, meg asszem Coolleré is. -
törölt tag
Kérdés, hogy van e már saját cfg-d autoexec-be injektálva és persze autoexec.cfg-d

Mert ha már van saját cfg-d, akkor állítgatás után ANNAK a nevével mentsd el, tehát kb. így:
/writeconfig név
Viszont, ha még nincs, akkor csinálj egy autoexec-et: /writeconfig autoexec (a konzolba) majd /writeconfig akarmi (ami nevet adsz neki; mittomén "test1" pl.)
Ha ezek készen vannak, bemész a QL alkönyvtárába:
%userprofile%\AppData\LocalLow\id Software\quakelive\home\baseq3
(Kimásolod/bemásolod a start menü "run" ablakocskájába [Wingomb+R/CTRL+C/CTRL+V] enter és ott vagy)
Megnyitod notepad+ al, vagy valamilyen editorral az autoexec.cfg-t, CTRL-A (kijelölsz mindent) és törlöd, amik benne vannak.
Beleírod a másik cfg nevét, mármint azt, amelyiket valamilyen néven elmentettél (a példánál maradva: test1.cfg) kb. ilyen módon:
exec test1.cfg
és kész. Ezután mindig ezzel fog indulni a QL számodra. Own egyik régebbi tanácsa szerint, ha nem akarod, hogy a másik 2 "hivatalos" cfg (qzconfig és repoconfig) bezavarjon és összemixelgesse néha a beállításokat, tedd ezt: fogod a 2 másik szóbanforgó cfg-t, megnyitod, kitörölsz belőlük mindent, elmented és írásvédetté teszed

Ha pedig menet közben akarsz valamit változtatni, úgy értem módosítani játékfelület alól (úgy, hogy meg is jegyezze) akkor minden ilyen változtatás után beírod a konzolba, hogy: /writeconfig test1 (iletve amilyen nevet adtál neki)
Ha ezeket már tudtad, akkor bocs. Nem mindenkinek magától értetődőek, gondoltam hátha segít. Illetve nem tudom, hogy milyen OS alól játszol (nem emlékszem)
Ha XP:
%appdata%\id Software\quakelive\home\baseq3Ha Win7:
%userprofile%\AppData\LocalLow\id Software\quakelive\home\baseq3Ha Linus Torvald és a zöld majom átka:
~/.quakelive/quakelive/home/baseq3Ha MacOS:
Users/USERNAME/Library/Application Support/QuakeLive/quakelive/home/baseq3/. -
sto1911
veterán
Mit kell beallitanom es mire, ha azt akarom, hogy gyorsabban forduljak, de az apro finom mozdulatok ne valtozzanak?
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok. Ha játékon belül a beállításoknál állítok valamit, de nem jegyzi meg, tehát mindegy egyes játék alkalmával újra be kell állítanom akkor mit lehet tenni? A video beállításoknál a texture detail mindig maxon marad, pedig én Poor-on akarom használni :/
-
aram01
nagyúr
mindenhol csak pro-k vannak? lehet nem is érdemes felmennem
-
Sotho
őstag
-
törölt tag
Ha a video editálós részére gondolsz, azt többféleképpen is lehet. Legegyszerűbb felvenni fraps-el, aztán összevagdosni Machete-vel (pontosabban: kivagdosni a részeket, amik nem kellenek, szeletelgetni
)Utána editálgatni, zenét rakni alá, időzítgetni, zoomolni, lassítani/gyorsítani, hangot videoval szinkronizálni stb. legegyszerűbben Camtasia Studio-val, meg MAGIX Movie Edit Pro 2013 Premium-al lehet (szerintem) Camtasia könnyebb, Movie Edit Pro jobb és többet tud (attól függően, hogy mit akarsz; van benne pl. komplett hangkeverő/sampler rész, millió effekt, hang-video szinkronizálás stb.)
Ja igen: Valamikor hét elején összefutottunk, arra emlékszem én is, csak nem nagyon figyeltem semmire, mert épp sensitivity-t meg m_cpi-t, felbontást, ilyesmiket állítgattam, de a neved ismerős volt innen. Amúgy az a drejk féle meccs az én demómból nézve még botrányosabb, mert ott még az is látszik, hogy küzdöttem, mint malac a jégen

A magyarok közül eddig ACDP-n röhögtem legnagyobbat, mármint a szitun. Aszongya csinál egy szervert megyünk e lőni párat. Fellépünk a szeróra, elkezdődik a meccs, hú mondom dejó formában vagyok egész jól megy. Erre egyszercsak megáll a karaktere. AC megszólal: Na? Milyen volt játszani a 10 éves lányommal?
Most én jövök
(Az ÁRULÓ!) -
Sotho
őstag
A recorded actionokat hogyna lehet feldolgozni?
-
törölt tag
Persze.. Utálom. Csak én másért
Gyakorlatilag lelőhetetlen, ha van páncélja, ha nincs, akármivel lövöd, akárhányszor találod el, akármilyen százalékos lövésekkel, quaddal stb. rajtad viszont mindegy mi és mennyi van, van e red-ed, megád, egy lövéssel leterít, nagyonmax 2, de akkor messe van. Tipikusan bejön legutolsónak 1-2 perccel meccs vége előtt, majd gyors iramban felkúszik a legelejére (ha van időd nézni, vagy specbe' vagy szinte lineáris, mint valami számláló) és nyer, utána meg vagy azonnal kilép, vagy pedig mindenki más. Hogy csítel e nem tudom, de vannak "érdekes" dolgai (pl. ha utána-előtte játszol mondjuk trajannal, vagy hasonlóval, az az érzésed, hogy hátulgombolós kis senkik hozzá képest) Egyébként ma összefutottam sam_urai-al, neki meg új nickje lett. Hogy miért, az kérdéses, de az egész stábot rommá lőtte szokás szerint, öröm volt nézni 
-
Sotho
őstag
Ezt a playert ösmeri valaki? Nagyon a határon mozog, nem tudom eldönteni él e tiltott eszközökkel.
Néha tényleg az az érzésem volt hogy átlát a falon.
Azért mondom mert régebbről rémlik a neve és akkor még nem volt ilyen fasza játékos. -
törölt tag
És ezt win, vagy milyen os alatt? Böngésző tisztogatás/plugin uninstall-reinstall. Másik böngészőben próbáltad? Én is chrome-ban meg maxthon-ban nyomom (ill. indítom el) de pl. opera next, IE és safari for win rá se mozdul mióta feltettem alá a webkit frissítést. Előző installnál pedig végig operában/safariban indítottam (meg néha firefoxban, csak már nem bírtam hányingerrel és dózeroltam a gépről azt a mocskot)
-
aram01
nagyúr
Chromeot használok, amikor elkezdi betölteni a szervrert úgy marad,csak az esc-re reagál
-
-
aram01
nagyúr
srácok miért nem tudok sehova sem belépni?
-
Sotho
őstag
Csak ilyen accokat a fejem nem fájna
[link] -
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Mert ott nincsenek qw prok.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az itteni monitorajánlós totyikban kifejezetten nem ajánlott az a moncsi.
-
mm779
tag
Sziasztok!
Remélem olvassa pár régebbi arc a topicot (akiknek az r_picmip még mond valamit
), de persze mindenki véleményére kíváncsi lennék aki szívesen válaszolna!Az a helyzet, hogy a régi CRT monitorom kezdi felmondani a szolgálatot és végre vennék valami jobb fajta IPS paneles TFT-t, viszont ahogy nézem 120Hz-en csak TN paneleset lehet itthon kapni, amiről igyekszik mindenki lebeszélni. A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy TFT-vel mennyire zavaró az input lag? Mennyi ms az, ami mellett még élvezhető a játék (itt konkrétan a QuakeLive-ra gondolok lévén ez egy ilyen játék, számít minden ms
). Minden tippet, tanácsot, tapasztalatot szívesen veszek, mert még sosem volt dolgom TFT-vel. Nyilván nem csak ez a szempont, de azért mégis fiatalkorom egyik kedvenc játéka. 
-
Findzs
addikt
nagyon leült a topik
szerintem azért mert most alig játszák a játékot
van hogy belépek egy mapra aztán csak jövök megyek egyedül 10 percet és nem lép be senkia korábbi map listában ilyen nem volt, belépés után pár perc és jött is valaki és nem volt napszakfüggő
na mindegy majd a következő jobb lesz
addig is: kíváncsi lennék egy ilyenen milyen lenne játszani a ql -t

-
sto1911
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Emiatt tegnap jatszottam egy Warsow-t vegre nem botok ellen, hanem hus-ver ember ellen, ahogy illik huszoniksz-minusz egyre kikaptam. Kb. azt se tudtam hol vagyok

Aztan elmentem QL-ezni, csatlakozott egy gyerek -300 eloval, 80-90 koruli pinggel, olyan palyara, ahol eloszor jatszott, le is hoztam itt is huszoniksz-egynehanyra.
Majd jott a szokasos: kb. hasonlo elo, aerowalk, felido elott mondtam neki, hogy impossibru, majd spect

-
Findzs
addikt
na itt az új map lista:
sajnos korántsem olyan jó mint az előző
Standard Map Pool:
Start date: June 3, 2013
End date: July 1, 2013Asylum
Aerowalk
Beyond Reality (CTF)
Brimstone Abbey
Cliffside
Corrosion
Fluorescent (CTF)
Focal Point
Grim Dungeons
Hero's Keep
Infinity (CTF)
Inner Sanctums (CTF)
Jumpwerkz (CTF)
Phrantic
Proving Grounds
Realm of Steel Rats
Rebound (CTF)
Seams and Bolts
Siberia (CTF)
Sinister
Somewhat Damaged
Space CTF (CTF)
Use and Abuse
Wargrounds -
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Az szép nagy.

-
Sotho
őstag
Az ilyen mértékű arcoskodást tőlük is elfogadnám ha annyira segítőkészek lennének mint own és egyáltalán írnának ebbe a topikba.
Szóval nem értem a hajcihőt (deszép szó) én próbálok tanulni a jobbaktól és akitől tudok is annál ez még simán belefér. Szerintem.
---
Monitor egér belőve, kezdődhet a visszafejlődés, máris feelingesebb volt 1024x768@100Hz-en tolni egy meccset
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
findzs: Addig légyszíves ne érts egyet, amíg nem szembesültél a srác ingame megnyilvánulásaival és sértéseivel. Nekem volt szerencsém hozzá. Nem mindig olyan, de van amikor igen - és akkor nagyon.
-----------------------------------------------------
Nick Marshal: Ahogy mondtam; a tetőszerkezetet SE. Mindenesetre szórakoztató nézni, ahogy a kényes tényeket a TE viselkedéseddel (amibe beletartozik a személyeskedő magas ló is [igaz, minden alap nélkül], bár ingame chat-ben ezt sokkal jobban prezentálod - talán mert ott nincs annyi olvasó és csak egy nick vagy a sok közül) kapcsolatban mellőzöd. Ez az egyik ok, amiért kerülöm online a magyarokat.
De ha ettől jobban érzed magad, csak így tovább, engem nem zavar, de komolyan - viszont egy kis emberismeretet szedj majd magadra, mert a való életben jól jöhet még.
Let the ragers rage, let the whiners whine, let the owners own. Élni és élni hagyni. :>Megyek is kiverni a sz@rt valami 500+ skillrating-es, "noskill" noob-okból.

-
törölt tag
Tegnap volt szerencsém egyhez. Full barátságos volt, csöppet sem lenéző, pedig sz@arrá lőtt mindenkit, gyakorlatilag nem hibázott (nálam 20x jobb gémerekkel szemben sem) Még akkor sem kapta fel a vizet, mikor dühömben odavágtam neki, hogy így csíter/úgy csíter és mentem specbe demózni. Felvett isminek és szépen elmagyarázta ki ő, hogyan csinálja és hogy éveket hagyott ki. A végén még a gyerkőcéről is mutogatott videóat (aki 8 évesen jobban nyomja mint én) és full normálisan eldiskuráltunk. Kb. az a szint, mint Own (megkockáztatom, talán jobb is) ugyanakkor a csíterezés idejét is belevéve egy másodpercig nem lehetett fölényességet érezni rajta se közben, se utána. Mondjuk lehet, hogy azért is, mert holland és más a felfogása/vérmérséklete. De ezt már számtalanszor tapasztaltam más jó playerektől is. Na mindegy hagyjuk, a bevett dolgok nem nagyon változnak tapasztalataim szerint, csak "adaléknak" írtam. Biztos own is jó arc, meg ha máshogy alakul az első benyomás, most nem vitáznánk ezeken, de én nem mindig tudom viccesen felfogni az öntömjénezéseket, főleg neten keresztül nem, ahol nem látok gesztusokat, nem hallok hanghordozást, meg semmit, így nem jön át rendesen. Mentségemre szóljon, hogy nem tegnap óta vagok ilyen, már tizenévesen sem viseltem jól (nem a kudarcot, hanem) a nagyarcot/arcoskodást senkitől, még ha volt is mire. De ez ilyen egyéni presszió és nem vagyunk egyformák, nem is kell azoknak lennünk.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nyugi, már végeztünk asszem mind a ketten.
-
atidzsiforc
őstag

-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Amiket nem is kellett volna mert nem ugyanarról beszélünk. Megjegyzem: én NEM használom a "faggot és die" szavakat, az elsőről még most sem tudom pontosan mit jelent, de te tudod, biztos én mondtam. Az, hogy kiket, mikor és hol milyen jótéteményekkel illettél, hány cfg-t segítettél létrehozni szívességből (van, aki nem csinálta
) vagy ki hová hív AZZAL kapcsolatban nem számít, amiket és amikre vonatkozóan írtam. Felőlem lehetsz te a privát életben mahathma ghandi, vagy terézanyu is én nem látok rá arra a területre, csak amit ITT folytatsz. Most mondjam azt, hogy volt amikor egyetlen elgépelt betű miatt kötöttél belém nem is olyan régen? Egyszerű a képlet, mint mondtam nincs semmi misztikus benne: MAGAS lóról beszélsz (írsz) nagy az arcod és rendszeresen fitogtatod nálad sokszor több nagyságrenddel rosszabb playereken aratott győzelmeidet. ez kb. olyan, mintha én bemennék egy csapat, még nálam is amatőrebb kezdő közé, sz@rrá lőném őket, aztán linkelgetném, hogy mekkora ász vagyok. Az ilyen figurákat már az ovodában is kiröhögtük kb. Ha ezek után sem érted, miről beszélek és annak, hogy máshol mit teszel és kikkel vagy jófej, itt/jelen témával kapcsolatban nincs jelentősége mert 1: azt nem látom, 2. amit itt művelsz azt viszont igen és az alapján vagyok én is ilyen "feszkós" ahogy te mondanád. És kb. csak veled. Nem azért, mert hogy olyan qrvajó player lennél és megöl az irígység (gondolom ezt hiszed) hanem: mert tőlük NEM tapasztaltam/tapasztalom ezt a fennhéjázós, magas lóról beszélős, állandóan ha kell-ha nem kioktatós öntelt szatírát, amit itt leművelsz napi rendszerességgel. Ez van pubi, próbáld értelmezni, ha nem nagy kívánalom, bár lehet hogy az, mert már vagy 3x le és körülírtam, de még mindig mellébeszélsz. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Kár, hogy nem screenshot-oltam anno a beszélgetést, mert nem én ültem a magas lovon, nem is én személyeskedtem, annak ellenére, hogy nekem volt igazam.
A minimum, hogy szarkasztikusan (mégsem személyeskedve) reagálok, miután választékosan (és teljesen alaptalanul) lehülyéznek, és nem húzom be fülem-farkam.
Ha nem random noob, hanem nemzeti válogatott player viselkedett volna így velem szemben, arra is ugyanígy reagáltam volna.Az, hogy anno, az ominózus beszélgetés idején ismertél-e vagy sem, számít valamit? Szerintem nem. Pontosabban de, csak nem úgy, ahogy gondolod. Lásd egy későbbi eset, amikor egy ma már nem használatos nick-kemmel játszottam, és jött felőled a cheater-ezés meg hitetlenkedés meg fuck így, faggot úgy, die amúgy, és miután beköszöntem, egyből megváltozott az attitűd. Kérdem én, miért?
Nem tudom, te hogy nyomod, de Quake-ben én pont olyan vagyok az ismerőseimmel szemben, mint a totál ismeretlenekkel szemben.De most sem ismersz, különben nem írkálnál olyanokat, amiket.
Akik tényleg ismernek (valamennyire), azok tudják, hogy nem vagyok olyan, mint amilyennek itt beállítani próbálsz (topikból pl. tepi meg W0lf) és ez a lényeg.
Az ellenkezője; az az ember vagyok, akivel lehet órákon keresztül diskurálni beállításokról, hardware-ről, esetleg bármiegyéb, nem Quake-kel kapcsolatos dologról, vagy szimplán csak pantomimezni keel-ekkel és pusztulogni - skill-től függetlenül.Nem egy, meg nem két ember (de nem is három vagy négy) volt az évek alatt, aki megköszönte, hogy segítettem *.cfg-t írni / javítani vagy tanítgattam az alapokra vagy kis trükkökre, hosszú-hosszú órákon keresztül, teljesen ismeretlenül, holott nekem nem volt se igazán szórakoztató, se igazán "hasznos". De láttam, hogy jófej és gondoltam, segítek neki, hadd legyen több sikerélménye. És lett is.
Egy közeli barátom pl. annak köszönheti, hogy anno volt egy évig hol laknia spanyolban (meg volt egy barátnője majd' egy évig, ugyanott - na, ezért még nem fizetett ki
), hogy Quake (chat)-ben nem vagyok egy szánalmas nyomorék.
TDM pickup adminok is biztos azért szoktak rámírni, hogy kéne még ember, mert egy elviselhetetlen, fellengzős fráter vagyok és se beszélgetni, se játszani nem lehet velem flame nélkül.Nekem a rosszmájúságtól, irígykedéstől, folyamatos sírás-rívástól (igen), okoskodástól, kötekedéstől, a "más szemében a szálkát is, magaméban a teljes tetőszerkezetet se" mentalitástól fordul ki a belem, de eleddig tűrtöztettem magamat, hogy ennek valamilyen szinten is hangot adjak a fórum keretein belül. Mert én már csak ilyen béketűrő és konfliktuskerülő ember vagyok - egy pontig.
De mindegy is. Az általános attitűdöm a "haterz gonna hate" és az "it can't be helped". Ezek nagy igazságok, nekem meg semmi kedvem, hogy ezekkel egy bizonyos szintnél behatóbban foglalkozzak.
Szóval részemről lezártam a dolgot, már így is vagy 1000 karakterrel többet gépeltem, mint amennyit kellett (vagy értelme lett) volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Modding és elektronikai kérdések
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem lesz jobb, akkor max kiveszed. De a lagometert kapcsoldd be, hogy lásd is, ne csak érezdd 

Az igaz, hogy böngészőplugin indítja el, de attól még szüksége van a játék fájljaira (Pk3 fájlok főleg, pályák, karakterek stb. többszáz mega: most néztem, enyém 798mega) Bocs, ha ezeket tudod, csak gondoltam rákérdezek.

) ás látszik, hogy váltogatják/tudják használni mindegyiket, max van favorizáltabb és kevésbé fav fegyójuk
Lehet fel is vettem! Megnézem mingyá! 

Az m_yaw-m_pitch feljebb emelését, meg általában nem nagyon javasolják, mert egy ponton túl már hibázik állítólag. Szóval nem egyszerű, kérdezd OWN-t ő van benne. Próbáld ki
és sírok - ezt own-nak mert tudom hogy olvassa 
Néha tényleg az az érzésem volt hogy átlát a falon.
Azért mondom mert régebbről rémlik a neve és akkor még nem volt ilyen fasza játékos.