Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cila1
aktív tag
Nekem a Brazil volt az utolsó futam ebben az idénybe az biztos.
Kipróbáltam a kövi pályát és engem az nagyon idegesít.Ennyire kanyargós pályát már rég láttam.Vagy lehet,hogy nem is.
Szerintem egy nagy szar az a pálya.Láttam a hotlapson az időket,na én attól 20kör után 10secel rosszabbat megyek.Nem látom értelmét a gyakorlásnak.
Sajnálom. -
proof88
addikt
-
Sztem menjünk 1973-as mod-al az a legjobb évjárat

-
cila1
aktív tag
válasz
JColee
üzenetére
Szerintem se fontos a legújabb moddal menni.Élvezhető legyen mindenkinek.Tavaly én felvetettem illetve ajánlottam a modokat.Kivétel az RFT nem tetszett.Volt benne CTDP 2006 is.Az volt a legjobb azt hiszem.Akkor ha jól emlékszem Farkas mondta,hogy nem kéne visszalépegetni.Mindenkinek az lenne a jó ha kiforrott moddal nyomnánk.Nekem tök mindegy,hogy mikori a mod csak jó legyen.
-
cila1
aktív tag
válasz
Szabesz
üzenetére
Igen igazad van.
Emlékszem erről ment a vita augusztus-szeptember környékén,hogy menjünk ezzel vagy valami kiforrott moddal.Én a kiforrott mellett tettem le a voksomat azt hiszem Ervinnel együtt.Le lettünk hurrogva.Most már mind 1.Az a baj,hogy az RFT-n kívül nincs normális mod.
Ezt majd nyáron átbeszéljük persze ha lesz bajnokság.Remélem lesz! -
Szabesz
őstag
Köv. szezonban (ha leszünk még), egy normális, kitesztelt modot, és pályacsomagot kell választani, nem olyat ami most jött ki. Szerintem. De ha minden áron előrelépés kell dátumban 2008->2009->2010, elég nehéz lesz. (szivesen mentem volna egy szép részletes 2007es moddal is...)
-
proof88
addikt
-
válasz
proof88
üzenetére
najóvan hagyjuk

amugy vissza szerencsétlenkedhetted volna az autódat más elé is.

méé pont elém kellett
Mindenképp neked járt volna az 1. hely.
én odaitélem neked.
de akkor kit ejtsünk ki helytted az első 3-ból ?
Sppedg : sajnálom hogy nem jöttél,jó kis futam volt ez.
a látottak alapján nem lehetett volna dobogó. nagyon gyors volt az első 3.
abszolut elégedett vagyok a 4. hellyel,pláne végig sérült autóval.
plus stop and go. igy bukott a 2 kiállás is.kérem kaccsojjja ki...

-
proof88
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
mert a diffi sérülését nem jelzi az LCD-n. Ezt a szerelők mondták utólag a telemetria alapján. Cila meg azért előzött meg, mert kanyarokban már nem olyan volt a BMW.

Itt bezzeg nem fogott meg semmi, repültem egyből. Utálom az ilyet. Pedig az 1. helyet érdemeltem volna.
-
proof88
addikt
A legnagyobb balesetet a BMW-s PR00F szenvedte, ahogy az az alábbi videón is látszik. Sokáig nem értette a csapat, mi okozhatta ezt a hibát, és kiderült, hogy a rajt után Ákoska koccolt PR00F BMW-jébe, emiatt megsérült a differenciálmű, és ennek a hibája okozta PR00F végzetes kiesését. Tehát nem vezetői hibáról volt szó, mint ahogyan azt néhányan sejtették.
-
JColee
őstag
Kis érdekesség, idén már több pontom van, mint tavaly összesen szereztem.

-
HorCsa
csendes tag
-
Zoza24
senior tag
jah én is csak akkor szoktam elgondolkodni,mikor már 120 felé jár

-
Kleroo
veterán
válasz
JColee
üzenetére
Mi Zozával 3as hűtővel mentünk,és én nagyon nem kíméltem a motort. Amikor 9mp-re voltál,akkor hamarabb felváltottam pár kör erejéig,de utána megint kinyomtam a szemét.
Örülök.

Szerk: a vonal mellett ott van egy kis táblácska,hogy 80al kell menni

Persze 100al haladva már mindegy,hogy mit lát az ember
-
JColee
őstag
Ilyesmi nálam is volt egy-kétszer. Pontosabban szinkronizálás, meg teleportálgatás.
Kleroo Én nem sérültem. Ez a hűtés+drive thru már sok volt, nem tudtam hozni a második helyet. Remélem most örülsz, ugyanis eddig csak első második vagy kieső voltam. Még szerencse, hogy a 3. hely is dobogónak számít, legalább a statisztika nem nagyon romlik.

-
Kleroo
veterán
Jó volt a Fight Jcolee. Eléggé kemények voltunk mindektten. Én emg is sérültem orrkúpnál,és bal első felfüggesztésnél.
Egyszer megpöccintettelek,remélem abból nem lett bajod.Kikényszerítetted belőlem,hogy egy komplett futamot végig menjek hiba nélkül.
Remélem ennek most nagyon örülsz...

Cila....

Ez már tényleg szánalom,hogy mindig történik vmi fsság veled
-
proof88
addikt
pedig tisztán látszik hogy felúsztál rá!
Most mit izélsz. Engem meg az oldalszél fújt a falba.
-
cila1
aktív tag
Azért ennyi víz nem volt a pályán!
Lehet,hogy ez volt a búcsú futamom. -
Speedg
csendes tag
A mai futamon sajna nem leszek,de legalább nem fogok senkit megkoccolni.
Akoska jó futamot remélem sikerül a dobogó
-
Kleroo
veterán
Na lesz büntetés 19:20 utáni érkezés után? Mert még mindig egyedül vagyok fenn

-
proof88
addikt
szerk.: abba bele sem merek gondolni, hogy ha 10 körig rá van tapadva egy autó a másikra és egyszerre akarnak boxba menni, és az elöl lévő fékezz nagyobbat előbb akkor a hátul jövő ezt hogyan reagálja le ...
mindegy majd megoldjátok
-
proof88
addikt
Figyeljetek csak,
nem vettem fel videót mert már nem volt kedvem és most időm sincs, deee tudjatok róla hogy ott a 3. kanyarban, ha kisodródtok jobbra a pályán kívülre, akkor bizonyos helyen valami megfogja a kocsit, mintha már a pálya határán kimennétek. Szal ha 200-zal kisodródtok, akkor is megáll a kocsi 0-ra, de baja nem lesz. Csak erre figyelni kell, tegnap Mastre is így járt. Nem kell kisodródni.
Majd esetleg időmérő előtt után megmutatom úgyis mindenkinek miről beszélek.A boxbejárathoz meg annyit, hogy ugye elég veszélyes a boxbejárat abból a szempontból hogy nagy tempóval kell beesni, ha meg túl korán fékezünk akkor belénk jöhet a hátulról jövő ember, aki nem is akar boxba menni. Éppen ezért mindenkit arra kérek, hogy ha nem megy a boxba, akkor ne vegye túl szűken azt az enyhe ívet, ahol már kezdődik a boxbejárati sáv, mert a mögötte jövőt megtévesztheti. Teljesen szűken egyébként is csak akkor lehet venni ha bemegyünk a boxba, mivel ha a teljes autó a sávon belül van, már nem szabad kijönni. Félig még rá lehet lógni a vonalra, de teljesen vonalon belül lenni csak akkor lehet, ha utána a boxba megyünk. Az a versenyző aki teljes szélességgel vonalon belül van, nem jöhet vissza a pályára, a boxba kell mennie. Az a versenyző, aki teljesen balra, a bejárati sávBA húzódó autót lát maga előtt, köteles elkerülni az esetleges kontaktot.
Magyarul: ne menjetek egymásba a boxbejárat környékén. Ha van 2 pilóta aki 10 körön keresztül üldözi egymást és folyamatosan a nyakán lóg a hátul lévő az előtte lévőnek, akkor a hátul lévőnek számítania kell arra hogy bármikor kimehet a boxba az előtte lévő és lehet, hogy váratlan lassítással fogja megkezdeni a boxba húzódást. Ezért a boxbejárat közelében a hátul lévő kicsit jobbra szélesedve kövesse az előtte lévőt, nehogy az előtte lévő lassítson és csatt legyen.Tehát alap esetben mindig kicsit szélesebbre vegyétek azt az ívet, a hátul jövő is valszeg ezt fogja tenni hogy szélárnyékban maradjon, és szűken tartsátok a kocsit csak akkor, ha boxba mentek, így a hátul jövő valszeg tudni fogja hogy boxba mentek és még jobban szélesebbre veszi a követést.
-
-
Kleroo
veterán
És én még nem is futottam,csak 100literrel......

Simán 1.10 alatt leszek
Gyertek szeróra körözni

-
Mastre
tag
válasz
Zoza24
üzenetére
nem zavar, csak demoralizáló

Mondjuk erre a pályára annyi időm volt, hogy tegnap a minimum 40 kört teljesítsem, aztán semmi több. Szóval nem mintha lett volna bármennyi esélyem közelebb menni. Viszont ha már tegnap fönn lett volna, akkor legalább tudtam volna miheztartás végett, hogy nincs esélyem. Így meg csak hitegettél

Amúgy jó taktika mindenkinek elvenni a kedvét verseny előtt pár órával

-
Mastre
tag
Na erről beszéltem én itt altatás címén
:
1 | Zoza | Brawn GP | Season 2009, Fsone 2009 | Practice | 296 |
1:13,425 | 2011-05-22 13:32 -
Mekkorát rajtolt alonso

és shumi is

-
Mastre
tag
Kiss Pál Tomi

-
proof88
addikt
GYERTEK GYAKFUTAMRA!
-
proof88
addikt
na menjetek a szerverre felgumizni nekem a pályát köcces
szerk.: ja most esik lol nem szóltam

-
proof88
addikt
ma este gyakfutaam
-
proof88
addikt
JColee-t megdicsérem, mert ma elköszönt tőlem lefekvés előtt msn-en!
-
proof88
addikt
Ilyen még nem volt amúgy, megfagyott a szerver, lehet hogy a terhelés miatt, mert ugye közvetítés ment és sokan is néztük, az is lehet h túlmelegedés történt. Az a helyzet hogy Horcsa nem igazán ért a számítógépekhez ezért előfordulhatott ez is, de megbeszéltük, hogy majd az F1 szezon végén odaadom a BMW-m hűtőjét, az majd kellően lehűti a szervert.
-
proof88
addikt
most már van, közvetítés közben halt meg.
-
Speedg
csendes tag
Megint nincs szeró

-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
én nem művelek semmit. nem tom ki van 3-mal a boxban, mert csak hasraütéssel mondtam vlaamit

-
Mastre
tag
Hát persze, hogy igazam volt. Kérdés volt ez bármikor is, bármennyi ideig is?

Egyébként ilyenkor tényleg valószínű, hogy a setupok készülnek. Az igazi kamu az, amikor futam előtt 2-3 órával javul sokat valaki...
Pl ha holnap tartunk GYAKFUTAMOT, mert ugye tartunk?
Akkor 1:16-t megy, futamon meg 1:14-15-t.Mindemellett lassan nekem is ki kéne már utaznom Interlagosba egy kicsit...

-
Zoza24
senior tag
jesszus ti mit műveltek a topikkal mi?
ki kell osztanom mindegyikőtöknek két maflást,hogy észhez térjetek?
ki van a Bmw-től a 3 boxban? -
-
proof88
addikt
aki nem akar BMWet gumit viselni, az gondolja azt hogy ez igazából Bridgestone - Michelin Wet

-
cila1
aktív tag
Mastre!
Igazad volt.Nézd meg a hotlapsot.A srácok most vették észre,hogy nem volt a felnin gumi.Szoltak a szerelőknek,azok raktak rá és rögtön tök jók lettek.
Csak nem értem miért kell ez a színjáték.
-
proof88
addikt
Silver 7 akció a Gpticketshop oldalon: 1-et fizet 2-t kap!
Az akció a 2011. május 31-ig kifizetett jegyek esetén érvényes. -
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
JColee
őstag
-
proof88
addikt
válasz
JColee
üzenetére
én is megnéztem most és kurvára nem maradtam kinn sokáig mégsem
pedig úgy emlékeztem
de akkor ezek szerint csak terveztem hogy addig maradok amíg benzinem van, de rájöttem hogy inkább bejövök előbb.
csak 12 kört voltam kinn. Felvezető a jobb első 4%-ot kopott bár ez nem jelent semmit. Utána 12 kör alatt 96%-ról 51%-ra csökkent a jobb elsőm, ez azt jelenti hogy 3.75%-ot kopott körönként. Igen jól látjátok: versenytempóban kevesebbet kopott a gumi 1 körön mint a felvezető körön.
Ezt úgy hoztam össze hogy felvezetőben ütközésig tekergetve a kormányt kanyarodtam a kanyarokban, néztem hogy melegszik a gumi ilyenkor (sehogy), cserébe viszont jót kopott. A köridőm a 10. körben még rendben volt, a 11. és 12. körben viszont zuhant 3-4 mp-et. Ez tökéletesen alátámasztja azt amit múltkor elmondtam, miszerint ~38%-os kopásnál kezdődik a szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem egy nagy szar az a pálya.Láttam a hotlapson az időket,na én attól 20kör után 10secel rosszabbat megyek.Nem látom értelmét a gyakorlásnak.
<- ekkora?

Akkor 1:16-t megy, futamon meg 1:14-15-t.