Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
akoska07 #17464 üzenetére
Erre a kormányra gondolsz? Mert ez tényleg szép példány, én is tekergetném egy kicsit, ha lehetne...
A G25 is nagyon jó, de ez valahogy pontosabb, precízebb szerintem egy kicsit, de észrevehetően
-
válasz
akoska07 #17383 üzenetére
Igen, közben újrahúztam a cuccot, mert kifejeltettem menet közben a 1.2.1-et, lehet hogy az volt a baj, mert az a deriveres cucc is jóval többet molyolt vele. Mos'má' jó.
Szeróra fel lehet nézni alkalomadtán, valakitől kaphatok hozzáférést?
Próbálgattam off, egész jó kis mod. Még anno ez volt az első F1 mod, amit kipróbáltam és eléggé szenvedtem vele, mire egyszer végig bírtam menni egy ismert pályán... most azért kicsit jobbnak tűnt a helyzet.
-
JColee
őstag
válasz
akoska07 #17172 üzenetére
Rajtatok is múlik nyilván. Szervert kéne bérelni, ami kb annyira kerülne, mint tavaly év elején szerintem (már ha az a szolgáltató megfelel, akinek az árait néztük)
Ez most úgy néz ki, hogy 9 hónapra 4 GB tárhellyel 20 slotos szeró 20 ropi. +a honlap, ami talán 12k, nem emlékszem.
Ha 8an (vagy mennyien vagyunk) összedobjuk, akkor már tutira indulunk.
Aztán ha jön új tag, akkor nyilván neki is csengetnie kell, de abból a pénzből a jövő évi szerópénzre tesszük félre a lét, hogy folyamatosabb legyen a működésünk. Én így képzelem el a dolgot, teccikérteni? -
proof88
addikt
válasz
akoska07 #17123 üzenetére
ok tehát akkor egyelőre ez a helyzet:
- Ákoska
- Speedg / Ákoska valakije
- Szabesz
- JColee
- Cila
- Woody
- FrenkyRemélem legkésőbb ma estig kiderül, hogy van-e még pár ember.
Mert Farkas nem jön, mondta. Én sem jövök. Ez biztos.
LaCeeN-nal tegnap beszéltem és én marha kiment a fejemből h megkérdezzem.
TheChos3nOne ő amúgy ki?
Kleroo és Zoza úgy tudom nem jönnek.
Mastre?
Ace?Ezeket a kérdéses embereket kéne elkapni estig. Reset úgyis csak akkor tud bármit is mondani, ha lesz órarendje.
szerk.: JensonParty
-
Kleroo
veterán
válasz
akoska07 #16679 üzenetére
Hát.
Szerintem az első kettőnek volt normális tempója
Én a 3. helyen már elég sokat offroadoltam a pálya mellett. És még így is beértem 3.nak
Gratula a VB-nak.
Így legalább Zoza ösztönözve lesz,hogy maradjon
És jövöre Brawn év lesz(vagy akármi,modtól függően
Respect Zoza az újabb diadalhoz
-
proof88
addikt
válasz
akoska07 #16670 üzenetére
összeesküvés volt vagy nem tom
btw a faszt voltam én a kocsiban, én is segítettem összerakni a kocsit
amúgy nem.
Jó volt meg minden, 1. futamon a célegyenesre ráfordítóban ültünk, néha közelebb néha távolabb volt Norbi az 1. helytől, de buzdítottuk mint annak a rendje.
2. futamra átmásztunk előre a célegyenes végére, merthogy mondtam hogy fasza lesz. Az lett. Oldalról nem lehetett látni pontosan mi a helyzet, de azt láttam egyből oldalról hogy blokkolnak a kerekek és éreztem hogy bazdmeg lesz, és amikor csatt volt (jó nagy), bazdmeg érzés volt mindenkin a tribünön, illetve bennem ugyanaz az érzés amit akkor érzek, amikor futamon elbaszok valamit és összetöröm vagy kilökök valakit. Szegény Norbi biztos szar volt neki.
A szervezők vagy kik leszophatnak, mert F1 alatt sokkal több kivetítő van. Most az 1. kanyarnál SEM volt kivetítő. Úgyhogy azt én nem láttam csak hallottam a kommentátortól, hogy mindenki csúszkál össze-vissza a baleset után az eső miatt.
Nagyon jókor jött az eső, így Norbi kocsiját rendbe tudták hozni. Üvöltöttünk neki folyamatosan amikor elhaladt mellettünk meg tapsoltunk. A szagok is jók voltak. Sajnos késve érkeztünk ezért az AutoGP 2. futamát nem láttuk.
Volt Maserati futam után, Kiss Norbi és Vida János indultak az első sorból, Vida hátrébb került, de Kiss Norbi nagyon durva előnnyel megnyerte a versenyt, ami a hétvége 2. győzelme számára mivel a tegnapit is ő nyerte. Volt még hátul 2 magyar versenyző, ők elég lassúak voltak, nem tom kik lehettek, valszeg valami vendég versenyzők.A Lotus Ladies cuccot nem néztük meg mert nem értem volna rendesen haza a futamra meg minden.
Tényleg nagyon örülök hogy sikerült tovább mennie a 2. futamon. A díjátadó után is külön éljeneztünk neki meg minden. Jól nyomta. Az 1. futamos rajtját sem láttam mert mondom a ráfordítónál ültünk, ott SEM volt kivetítő. De a középső tribünöknél volt de oda nem akartunk menni. A ráfordítónál egyébként az egész 3. szektor látszik meg a közötti részek.
szerk.: ja igen eláztunk, de vittem esőkabátot természetesen. Én féltem az esőtől, nehogy valaki belerongyoljon Norbiba.
Végül ő rongyolt bele másba, de az más történet már. Kurva nagy volt egyébként. Mindenki takarodjon ki máskor a ringre ha teheti. Olyan érzés van ott amit szimulátorban nem él át az ember (pedig én ugye nem is vezettem autót). Lesz WSR, az is ingyenes, lehet menni.
Egyébként jún. 19. Vettel Budapesten lesz a red bullal, ha vki nem olvasta volna még.
-
JColee
őstag
válasz
akoska07 #16642 üzenetére
Idei mod a tavalyihoz képest szarabb, sokkal. Full instabil a cucc, nem lehet vezetni, kanyarbejáraton alulkormányzott, kigyorsításon meg túlkormányzott. Ezen túl az első gumi jobban kopik, mint a hátsó(!). Practice sessionben 1. körben elfogadhatónak érzem a kocsit, de futamon mégis nagyon szar, főleg az első pár körben, meg utána ahogy kopik a gumi.
Én bevallom azért szerettem bele a ctdp05be, mert a rövid ismeretségünk alatt nem voltak vele ilyen bajaim. Azzal is el lehet szállni kigyorsításon, és enyhe alulkormányzottságot éreztem bejáraton, de annyira nem kellett lábujjhegyen kigyorsítani. Másik, hogy V10es moci van benne, amivel nagyon megy a gép. Szerintem próbáljátok ki, csak 200 mega.[link] -
Mastre
tag
válasz
akoska07 #16623 üzenetére
Én azt vallom, hogy ha Schumi nem vonul vissza, akkor 2007-et és 2008-at még behúzhatta volna. Akkoriban még jó volt a Ferrari, még az a csapat építette, aki értett hozzá. Szerintem Schumi már csak tapasztalatból is nyerhetett volna. Úgy értem, hogy ismerte a Ferrarit, Kimi pedig csak ismerkedett vele.
2008-ban pedig Massának is majdnem meglett. Schumi pedig gyorsabb Massánál.Najó, ez is igazából csak trollkodás. Mostmár lelövöm magam mára
-
JColee
őstag
válasz
akoska07 #16599 üzenetére
Döntés: nem lehet használni.
cila1 Érdekes, máskor arra megy az eszmecsere, hogy már túl irreális időket megyünk, nem jó stb. Ez akkor mi?
Eleve a vizes gumi arra volt, hogy a vizes pályán menjünk vele. Nem azért, hogy a sivatag közepén menjünk vele. Másrészt olyan setupokat kell ezekhez a gumikhoz csinálni, aminek 330 vagy hasonló a végsebessége. Miért nem írjuk már mindjárt át az engine.init vagy akármit, hogy ne 580 kw legyen a motor, hanem 1000? Sajnos olyan a mod, hogy csúszkál, bizonytalan féktávon instabil, kigyorsításon is stb. Ezzel együtt éltünk egész szezonban, ezt a futamot is ki lehet már bírni.
Én is élveztem, hogy tapad, mint a rohadt élet, de azért ne essünk túlzásokba. -
proof88
addikt
válasz
akoska07 #16592 üzenetére
MÉG1X UTOLJÁRA LEÍROM, REMÉLEM MEGÉRTED!
Gyakfutamon feltettem igen és azzal rajtoltam úgy emlékszem csak egyszer! Úgy érzem triviális volt hogy mitől rajtoltam olyan jót, nem NEM először rakok fel rajtgyakra esős gumit és mindig jót rajtoltam vele. Teljesen világos volt hogy mitől rajtoltam olyan jót most is, egyáltalán nem titkolóztam.
Számomra kérdéses volt hogy 1 körnél tovább is működni fog-e ez a gumi. Viszont ezt csak tegnap próbáltam ki. Felraktam és mentem vele ameddig el nem fogyott. JColee nem előttem rakta be azt az időt hanem utánam. Én túl voltam az 1. körön, megkérdezte hogy üres? A válaszom annyi volt az első hosszú egyenesben menet (mivel épp nyűttem a gumit), hogy "wet". Mást nem írtam neki. Felrakta és ő is kijött mögém és jött velem. Akkor rakta be UTÁNAM azt az idejét. És azt írta hogy nem bírt magával és befejezte a körét, így bekerült az is a hotlapsba. Ezt én úgy értelmeztem hogy vágott. Ezért írtam azt, hogy vágott.
Úgyhogy mindenki aki gyanúsítgat ezzel a szarsággal hogy már mióta tudom hogy jó lesz ide az eső gumi, az húzzon el a picsába, ha ennyire nem hisztek nekem.
Vagy hisztek vagy nem bammeg, de akkor nincs miről beszélnünk. Megmondtam hogy tegnap jöttem rá hogy jó versenyre is. Mit nem lehet ezen érteni ?????????????
És egyáltalán nem arról van szó hogy nem akarok készülni esős gumival. Leszarom. Felőlem azzal megy mindenki amivel akar.
Peccset meg azért nem csináltam, vagyis azért nem vettem ki a gumit tegnap, mert nem volt kedvem leállítani a szervert. Most is azért nem állítottam le mert fenn voltál.
Ne csesztessetek már állandóan azzal h titkolózok meg a tököm.
Fel lehet ezt fogni hogy nem titkolózok. Inkább az aki erre készül már 2 hete, hogy esős gumival megy. ÉN NEM KÉSZÜLTEM RÁ! UTOLJÁRA ÍROM LE.
Mindenki készül azzal amivel akar leszarom.
És mostantól 3 BT tag van mert nekem ebből elegem van.
-
proof88
addikt
válasz
akoska07 #16573 üzenetére
jaja, de nem is az volt a kérdés nekem akkor sem hogy 1 körre jó-e, mert tudtam hogy 1 körre biztos jó a vizes, hanem hogy verseny etapra jó-e. És meglepően jó volt, tegnap próbáltam ki.
cila: még úgy is versenyképes a gumi, hogy sárga. Nekem 13. kör után lett defektem asszem. Az uccsó 3 kör eléggé felejtős. Na de az a 10 kör, még amikor szarul tapadt a gumi, akkor is jó volt. Persze befigyeltek már a 38-as 39-es idők, de annak fényében hogy az elején milyen brutál köröket lehet menni vele, versenyképes, egy rövid etapra. Mindenesetre kiveszem, hogy tiszta legyen a dolog. Az időket is törlöm. Egyébként az az esőgumi is hasonló volt ami végig benn volt a szezonban, csak azzal kanyarodni nem lehetett meg garantáltan összefosta magát 1 kör után. Tehát ott nem állt fenn a veszély hogy esetleg azzal indul valaki.
Majd vmikor lesz peccs. De előre szólok h ki lesz véve, tehát senki ne setupoljon vizes gumikra.
JColee: az alapvető probléma az, hogy nincs különbség vizes és száraz pálya között. Legalábbis itt, rfactorban. Annyi hogy tükröződik az út, meg borús égbolt textúra van berakva a skyboxnak, meg az ambiens fény gondolom kisebb intenzitású, aztán csá. De gyakorlatilag a brazil vizes pálya egy normál száraz pálya volt, csak a tapadása volt lejjebb véve. Én meg olyan gumit csináltam hozzá, ami jobban tapadt a szuperlágynál, de kevésbé melegedett. Ezért lehetett vele jól menni és most is ezért lehet vele jól menni. Úgy lőttem be hogy 87 fok legyen az optimális, és a melegedése a brazil pályán kb akörülig menjen. Más pályán már más a helyzet. De a fizika a szar az rfactorban, mivel esős pálya nincs, az csak látszat. Nyilván ez a valóságban úgy működik hogy a vizes aszfalt folyamatosan hűti a gumikat. Ez sztem F1 challenge-ben is így működött, de az rfactor nem tesz különbséget vizes meg száraz pálya között. Pedig ha vizes pályán számolná azt, hogy hűti a víz a gumit, akkor most abudhabiban szarban lennénk mert nincs víz ami hűti és 1 kör alatt túl is melegedne. Tehát sejtettem h jó lesz a gumi és gyakfutamon jó is volt 1 körre, de reméltem h legalább 3 kör alatt meghal, de nemígy lett. 3 kör után is lehet vele egész jó időt menni.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
akoska07 #16384 üzenetére
mert a diffi sérülését nem jelzi az LCD-n. Ezt a szerelők mondták utólag a telemetria alapján. Cila meg azért előzött meg, mert kanyarokban már nem olyan volt a BMW.
Itt bezzeg nem fogott meg semmi, repültem egyből. Utálom az ilyet. Pedig az 1. helyet érdemeltem volna. -
proof88
addikt
válasz
akoska07 #16102 üzenetére
nem sok tapasztalata volt azzal kapcsolatban,
hogyan viselkedik az autó megtankolva.akkor miért keménykedett?
amúgy lággyal rajtoltam, kb 49 literrel. 11 kört voltam kinn, utána 21 körös etapom volt közepessel.
Egyszer már elhintettem itt a topikban is, hogy nem nagyon valószínű hogy f1ezni fogok a köv szezonban. Nagyon fontos számomra a szimulátorozás, szeretem meg minden, "karrierem" csúcsa hogy egyszerre 3 sorozatban is szerepeltem (F1, KTCC, NAGT). NAGT-ben még van 1 kis esély arra hogy megszerezzem a VB-címet, nagyon kicsi az esély, bár így is szép dolog, mivel nem szezon eleje óta vagyok ott. KTCC szép volt jó volt megvolt, nem az én világom az elsőkerekes autó. F1-ben úgy érzem még megszerezhetem a 2. VB-címemet is, de ahhoz sok mindennek kell történnie a következő 2 futamon.
Kicsit bosszant már ez a kötöttség, hogy minden vasárnap este itt kell lennem. Ráadásul én nem tudok úgy hozzáállni hogy elautókázok a 10. helyen alap setuppal. Néha nagyon mániákus vagyok, sokszor teljesen feleslegesen ölök bele 2x annyi időt egy setupba mert ugyanoda lyukadok ki, nem tudom ezt csak úgy csinálni hogy áhh most 1 futamot kihagyok, nem tudok kihagyni 1 futamot sem, de ennek most véget kell vetnem. 30 évesen is tudok majd szimulátorozni, de most minden időt másba szeretnék fektetni. Pl ha folyamatosan szeretnék melózni legalább részmunkaidőben, akkor muszáj minden szimezéssel felhagynom, mert pl NAGT is 1 csütörtök este, készülés rá legalább 1 délután, KTCC szintén, F1 meg ezeknek legalább az összege és lehet hogy keveset is mondtam, mert az F1-be még mindig sok időt ölök, még akkor is ha ebben a szezonban ez nem annyira látszik az eredményeimen. És amíg nem volt se NAGT se KTCC, még többet készültem F1-re úgyhogy ez most be lesz fejezve. Sok tervem van, sok mindennel kéne még sokat foglalkozni. Ezért fogom abbahagyni. -
proof88
addikt
válasz
akoska07 #16096 üzenetére
én a funkcionalitásra megyek rá, és olyan pályákat preferálok, ahol a rázókövek a lehető leginkább hasonlítanak az élő verzióra, ezért lett Monzából is merően más pálya a tavalyihoz képest, és Szuzuka is ezért ez, mert ez jobban átadja a pályát, mint a tavalyi verzió. A bejárati vonalról meg vitatkozhattunk volna, ha legalább 1 ember a mezőnyből a 3 hét alatt szólt volna érte, pedig gyakfutamból is volt 4 kb, de a hallgatás számomra beleegyezés.
Az mondjuk eszembe jutott hogy kiírom majd hogy hol van a box bejárat kezdete, de mivel nem csak BT tag vagyok hanem versenyző is, úgy gondoltam hogy azzal is egy kis előnyre teszek szert ha valaki megszívja.
-
Mastre
tag
válasz
akoska07 #15647 üzenetére
Nekem abszolút nem az a célom, hogy TE büntetést kapj. Miért is lenne nekem az jó? Ami megtörtént, az megtörtént. Én csak azt szeretném, ha mindenki megjegyezné, hogy ilyet NEM CSINÁLUNK! 7-en voltunk kb. 10 mp-en belül. Hol lett volna időd megfordulni? Ha kivárod, amíg elmegyünk, akkor plussz 2 mp-et vesztessz a megfordulással.
Én nagyon megértem, hogy te másképp láttad a dolgokat. De te meg azt értsd meg, ami velem történt. Legalább annyira tönkrement a futamom, mint neked, és szerintem nem én voltam benne a fő bűnös. Lehet, hogy ha több a rutinom, vagy jobbak a reflexeim, akkor kikerüllek, de nem így volt. Nézd meg a közvetítésben az interjúknál a visszajátszást. Szerinted mit tudtam csinálni? Pont elém ugrottál. Ha kint maradsz pályán kívül, akkor mindenki el tud menni békésen. Te elindultál, aztán a pálya közepén megálltál. Ráadásul laggoltál is. Tényleg kész szerencse, hogy csak én szálltam beléd. Frenky épp, hogy elfért, Kleroo átment rajtad, én meg elkaptalak. Cila szépen került ki, lehet, hogy jobb reflexei vannak, mint nekem, nem tudom.
Mint láthattad, több, mint 500 kört mentem a pályán. Nagyjából éreztem is. Tudom, hogy lassú vagyok, de most lett volna esélyem nem utolsónak lenni, erre tessék... Mindig mondogatjátok, hogy stabil vagyok, meg hogy 5. Így nem nehéz ötödiknek lenni, hogy mindig utolsónak jövök be... Megérted, hogy ideges vagyok?
És még egyszer elmondom: ha óvok, az nem ellened irányul, hanem annak érdekében, hogy MINDENKI megjegyezze, h ha egyszer hülye volt, akkor elengedi a többieket, és csak AZTÁN mozog.
Olyannal már többször találkoztam, hogy valaki keresztbe jön vissza a kavicságyból, gyakorlatilag visszarántja a pályára, hogy még előbb aszfaltra érjen. Ez így neki gyorsabb, csak a pályán meg jöhetnek... Ha ilyen ember kiüt valakit, szerintem abból is óvásnak kellene lennie. Ilyet idén még ugyan nem láttam.
Mondjuk nem tudom, hogy ilyen esetben a BT mit tud dönteni, mert ugye ettől nekem jobb nem lesz, max neked rosszabb, amivel meg szintén nem érek semmit...
Más: a rajtunk is vicces volt mögüled, közvetítésen is látszik, hogy ahogy kialszanak a lámpák, te eltűnsz, aztán egyszer csak már JColee nyomában vagy...
-
Kleroo
veterán
válasz
akoska07 #15647 üzenetére
Én már írtam feljebb,hogy az interjúd után,már mindent értettem,és semmi "harag".
De egyébként itt a lag volt a bűnös. Mert nálam úgy nézett ki a dolog,hogy keresztben állsz a pályán,és pont akkor indultál el,amikor odaértem.
Ha van kedved tölthetnél fel youtubre kis részletet,hogy nálad hogy nézett ki a dolog. Mert kíváncsi vagyok,mennyire torzít bele a dolgokba a lag.
-
Mastre
tag
válasz
akoska07 #15492 üzenetére
Csak az utolsó 10 kört aludtam el, akkor már nem történt sok minden...
Addig 1-2 szép dolog volt, de (lehet, hogy a múlt megszépít mindent) nekem úgy rémlik, hogy régen azért sokkal több dolgon lehetett spekulálni. Tehát most nem csak az előzések szintjén, hanem akár taktikával. Legszebb példa szerintem (ha jól emlékszem) a 98-as magyar nagydíj, amikor Schumiék menet közben 3 kiállásra váltva megelőzték Hakkinent. Ezt most már nem lehet megcsinálni. Most az új Pirellikkel lehet, hogy ismét lesz valamennyi taktika, de szerintem pár futam alatt úgy is kitapasztalják, és mindenki ugyanabban a 2-3 körben fog kijönni max kétszer, mivel benzinszinttel nem lehet játszani... Amióta elkezdték nagyban korlátozni a F1-t, azóta valahogy nekem egyre kevésbé tetszik a dolog. A F1 a technikai innovációk helye kellene, hogy legyen (mint pl KERS), és nem a költségvetési sapkáké, és a 4 hengeres motoroké.zodo: akkor ezennel üdv a csapatnál
Jó kis autó az, eddig egy 5. hely sikerült vele Malajziában. Mióta viszont átültem a főállásúba, azóta csak álmodok az 5. helyről
-
Mastre
tag
válasz
akoska07 #15479 üzenetére
És speciel elaludtam a futamon. Konkrétan. Semmivel sincs több izgalom, mint eddig. A DRS hosszú egyenesekre jó lesz, ezen a pályán nem volt értelme. Pláne nem a célegyenesben.
Egyébként nem tudom, hogy hogy van ez, de két éve azért fulladt be a KERS, mert nem hozott annyit sebességben, mint amennyit a súlyhátrányal stabilitásban elvesztettek. Ezért a csapatok ugye megegyeztek, hogy nincs. Most meg azt mondták, hogy van. Ez nem közös megegyezés a csapatok részéről? Mert akkor a RedBullnak is illene használni...
Ettől függetlenül utolérhetetlenek. Ha valaki gyorsan nem másolja le a Renault kipufogóját, akkor nincs esély megfogni őket.
Mercikkel pedig nem tudom, hogy mi történt. Alapból lassúak voltak, pedig a tesztek alapján én többet vártam. Az már csak torta a hab alatt, hogy ki is ütötték mindkettőjüket. Remélem azért Schumi még majd villant valamit. Mondjuk Malajziában. Az mindig is feküdt neki... -
proof88
addikt
válasz
akoska07 #15353 üzenetére
kijövetelnél ahogy gondolod
ott nem lehet úgy kijönni hogy ne lépd át a fehér vonalat úgyhogy ahogy van hely már jöhetsz is ki, átlépheted a fehér vonalat. Igazából csak ne menj neki annak aki épp jön a kanyarban
bár elvileg azok szélesebben veszik. Nem lesz baj.
Más: van egy ezresem arra hogy Farkas a nulla gyakorlásával ma megint előttem fog végezni. Baze.
Még ő sírt nekem tegnap hogy nincs formában, stb. Hát fogadjunk hogy vagy kiesek vagy összetöröm de mögötte végzek
-
Farkas23
aktív tag
válasz
akoska07 #15340 üzenetére
Abban igazad van, h boxbol indult és nyert, de nézd meg menyivel gyorsabb nálam
Férreértés elkerülése végett, nem azért irtam, h sajnáltassam magamat, csak mondtam Cilának, h nem ő lesz az utso
Persze amit tudok megteszek, h minél feljebb kerüljek, de csodákra nem vagyok képes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest