Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Egyezünk meg abban, hogy 5órakor kezdödik a verseny. De akkor valóban elkezdödik. Az időmérő meg legyen 15perces. Sikerül, ahogy sikerül, ez nem VB futam. A lényeg , hogy gyakoroljuk a versenyt magát, és szórakozunk. Utána lehet még verseny, de akkor így egy versenyen biztos mki ott tud lenni, az is aki este már fáradt, és a hétfőre készülödik. Esetleg lehet egy verseny 4órás kezdésel is, ha az időmérő valóban lemegy 15perc alatt, akkor 5ig simán vége van. Csak az időmérőt nem kellene elhúzni. Nem vérre megy
-
ervin33
tag
én fél ötnél elöbb nem tudok jönni idöméröre. délut edzeni megyek. fél 5 körül érek haza.
-
Stirlitz
senior tag
jó, én jövök, most picit barátnőzök, de ott leszek
4felé jövök!Szabesz köszi a tippet, valszeg ez lehetett a baj.
Ervin thx! -
Stirlitz
senior tag
Nem tudom, az rfactor alapból nem ment el semmit a visszajátszások közé? Kerestem a tegnapi verseny felvételét, de semmi. Van pár felvétel, de olyan mintha random készült volna. Ki van ebben a témában otthon? Kellene kis segítség a beállításhoz.
Szervert mezei userek is tudják iranyitani szavazásal, ugye?
-
Farkas23
aktív tag
Hello!
Igazad van, és meg mondom h miért! Én 5 orakor még nagyban nem voltam fent, kb olyan 7 fele mentem fel szerore, ugy lett volna h 8-kor lett volna időmérő, de nekem közbe jött vmi és elkellett mennem 8:20-kor, de azzal a mondattal köszöntem el hogy szerezzétek be szabeszt és menyetek futamot! Proof rá is bolintott, de mégse lett semmi
És én mire visszajöttem már fél10 volt, mire ujra visszaszoktam emg st, addigra télleg elhuzodott! De ha korán olyankor sokan vagytok, akkor 1 ember irjon be forumra mindenkinek a nevében h leakartok futni 1 versenyt várjuk meg! Sajnálom h nem tudtál versenyezni, de ebben én most ugy érzem nem voltam hibás! Alapból 6-re értem haza!
Legközelebb legyetek kicsit magabiztosabbak, kezdjétek el és irjátok ki h futam! Nem lesz belőle probléma -
cila1
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék pár gondolatot megosztani veletek.Köszönöm hogy tagja lehetek ennek a fantasztikus társaságnak.A tegnapi napon megmutatkozott az hogy mennyire segítökész mindenki,gondolok arra hogy setupok küldözgetése,ha valakinek nem szuperál jól az autója rögtön kérdezgetik sokan tőlle(,hogy jó a szárny állás, jó a kerékdőlés? )stb.Szerintem ez nagyon baráti viselkedés mindenkitől.Amivel nem értek eggyet.Tegnap pl 5-óra körűl a szerveren 9-11 ember tartózkodott és mindenki arra várt hogy induljon a verseny.Aztán 6 körűl indúlt egy időmérő,az pár perc múlva átalakúlt szabadedzésre.Megint kezdhettük a körözgetést,állítgatást.Nemtudom,hogy mikor indúlt a verseny mert 9 fél10 felé meguntam és elköszöntem tőlletek.Ez egy F1-FAN TÁRSASÁG (szerintem)mindenki örűl neki,hogy van ez a szerver.Azért van itt mindenki mert megunta az othoni játszogatást a pc ellen.Szeretne egy jót versenyezni ÉLŐ emberek ellen!Vagy ez a szerver arról szól hogy ki tud ébren maradni 23 óra és hajnal 2 között??Mert látom hogy 6-8 ember még ébren van akkor.De könyörgöm 20 ember van nevezve ebből 14 simán a szerón van minden nap és gyakoról hogy megtudjon felelni az elvárásoknak és várja a versenyt.De úgy látom hogy csak az versenyezhet aki éjszakai bagoly(elnézést a kifejezésért).Én ezentúl is járok edzésekre mert úgy látom hogy a versenyzés elérhetetlen nekem illetve sokak számára.Csak ennyit szerettem volna megosztani veletek.Remélem nem bántottam meg senkit a hozzászólásommal.Maradok hű FORMULA-1 FAN. -
macy
addikt
Mérnökeink a futómű beállítása helyett a
művészetre helyezték a hangsúlyt. -
Farkas23
aktív tag
Jön vki gyakorló futamra?
-
macy
addikt
Öcsém mennyi RFT2009-es szerver van. Ilyen jó lenne?
-
Farkas23
aktív tag
Aki akar jöjjön, mer szeretnénk 8-tol időmérőre menni!
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #4066 üzenetére
lejárt a szerk.
ezelőtt a pálya előtt eléggé csak tapogatóztam egyébként a rugózással kapcsolatban, de aztán itt ráálltam és papírra írtam a setupokat meg ilyenek, úgyhogy sikerült valami értelmeset összerakni amivel meglett az 1:26 a baj az hogy versenyre megtankolt autóval lassulok vagy 2,5 másodpercet, szerintem a nagy súly volt a baja tegnap a fékeknek
de most már inkább monacora setupolok majd egy kicsit -
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #4066 üzenetére
én alapvetően nagyobb szárnyakat használok, 27-22 vagy ilyesmit, és a motorból szedem a sebességet, a fékek hűtése meg 5ön volt szóval... na mind1 nem akartam többet adni neki, de lehet hogy kisebb fékerővel is használható lenne a setup most már mind1
elég nehéz erre a pályára setupolni, majd silverstone, magny-cours, suzuka, spa meg ilyen helyeken jobb leszek, azokon régen mentem, de ezt a török pályát eddig csak GRID-ből ismertem
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #4065 üzenetére
csao.semmi gond,énis egresziv voltam kicsit,bocs hogy meg koccoltalak hátulrol. multkor irtad priviben hogy valamire meg akarsz kérni,halgatom kérésed:-)
-
proof88
addikt
Amúgy nem akarok senkit se megsérteni, de lehetőleg ne azzal setupoljatok, hogy a jobb sebesség reményében kicsire veszitek a fékek és a motor hűtését. Miért nem inkább a rugózást állítjátok a két végletbe, hozzá a magasságot (telemetria) és meglátnátok, hogy melyik a jobb. Én azt javaslom, hogy a kerékdőlést meg guminyomást hagyjátok alapon, meg a dugattyúkat (dampers) is. Egy 24-22-es szárnyállás (ami nálam 20-16 most) a jó rugózással és a hozzá kalibrált hasmagassággal minden másnál többet ér! Ehhez persze a súlyt is hátra kell vinni. Mindig a szárnyak és a rugók hozzák a legtöbbet és persze a kalibrált hasmagasság. A többi csak finomhangolás. Szerintem a többi dologgal összesen kb 1 mp-et lehet javulni, ha optimálisak, de a szárny-rugó-hasmagasság hármas helyessége felbecsülhetetlen. És mondom én általában hátra viszem a súlyeloszlást.
-
Iron Funeral
őstag
-
macy
addikt
Szabesz majd írd már meg priviben, hogy mennyit meg hova fizessek.
-
ervin33
tag
csao. énis csak a gyak futamhoz tudok hozzá szolni. sok a kezdö meg aki még nem olyan jo mint te és mások. kell ez a gyakorlás,viszont sokszor volt hogy nem a kezdök hibázgatk gyak futamon. hanem a jobb piloták. inkább a gyfutamokat inditsuk ujra mint a versenyeket, föleg most hogy már elég sokan leszünk a rajtrácson. sokat kell gyakorolni,föleg aki a középmezönyböl indul. gondolj bele,pl: gyakorlok 2 hetet abbol 1 hét mire teljesen belövöm a gépet, azt versenyen meg ez elsö kanyarban elszállok,a kevésbé gyakorolt pilota véget. az boszanto lenne. röviden ennyi:-))
-
Stirlitz
senior tag
Gondolom fair play modon játszol, de erröl mások nyilatkozzanak, mivel én a mezőny végén-közepében szoktam lenni, Te meg az elejében.
Szal nem szoktunk találkozni túl sűrűn, az biztos. Viszont van rossz szokásod. Kicsit lehetnél toleránsabb a gyakorló futamon, amikor hibázunk. Nem szándékosan tesszük, egyszerűen, mi nem vagyunk olyan jók még, de reméljük, hozzád hasonlóan mi is azok leszünk. És nem is igazán az a baj, hogy beírod, hogy zavar a többszöri rajt, hanem ahogy beírod. Ne haragudj, az a sok fa****, meg hasonlók... De meg is kell védenem Téged, mivel a múltkor már kicsillagoztad
, és az így már jó. Szerintem nincs más gond. tehát nem tartalak idegesitőnek, arrogánsnak sem, és nagyképünek sem tartok senkit. Engem egyszerűen a káromkodások menyisége és "minősége" zavart csak, de mondom, már megjavultál.
-
proof88
addikt
Én sosem jeleztem, hogy nem kívánatos személy vagy! Verseny közben mindig fairplay módon játszol szerintem.
Veled kapcsolatban 2 gondom van:
- az egyik a kisebbik gond, nagyon hamar felhúzod magad és lelépsz, ha túl sokszor indítjuk újra a gyakorló futamokat. Én sem szeretem, dehát el kell fogadni a dolgot, valamikor csak túllendülünk rajta ...
- a másik pedig, amit hozzám vágtál múltkor, hogy nagyképű vagyok. Ez engem teljesen váratlanul ért, azt hittem jóban voltunk mindig is. Sosem akartam bunkó vagy lekezelő lenni senkivel. Nagyképűnek sem érzem magam. Nekem ráadásul rosszabb eredményeim is vannak, akkor mire lennék nagyképű? Most eszembe jutott, a "nem ismerjük egymást" mondatod zaklatott fel leginkább... jó nem ismerjük egymást, csak neten keresztül... de korábban mondhattad volna, ha zavar a stílusom, de ezt így hirtelen rám öntötted ...Az igaz, hogy nem kötelező mindenkinek jóban lenni mindenkivel, de nem tudom, hogy mi a bajod velem. Ok tudom, hogy nem tetszett a múltkori beszólásom, de az nem fikázás akart lenni. De akkor is miért hívtál nagyképűnek?
-
JColee
őstag
utóbbi időben páran már jelezték, hogy nem igazán vagyok kívánatos személy köztetek
ezért úgy döntöttem, hogy most megkérdezem, hogy kik gondolják így
egyszerűség kedvéért erre a kérdésekre kell válaszolni:
Idegesítőnek, illetve arrogánsnak találod JColee-t versenyek előtt, közben, illetve után?
Van valamilyen rossz szokása, ami teljesen az őrületbe kerget?
Versenyek közben mennyire játszik fairplay módon?
lehetséges válaszok: igen(indoklás); nem(nem zavar/egyéb)
válaszokat előre is kösz -
proof88
addikt
vazze ilyenkor kell versenyt futni?! így nem tudok gyakorolni!!!
-
Farkas23
aktív tag
Nem jön senki gyakorló futamra??? Jöhetnétek igazán!!
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #4052 üzenetére
a 9. és 10. kanyar, ami egyben egy S-kanyart alkotnak, szóval a kijáratánál a 2008-as videón már van egy kicsi rázókő, amin ott lehet hagyni az autót, viszont 2005-ben ez még nem volt ott és előbb kell behúzni az autót. A 2005-ös videónál 0:51-nél ér az S-kanyarhoz és a kijárat a lényeg, a legvégén ahol balról beletorkollik egy út, ott utána már nincs rázókő, ha megnézed a 2008-asat már van, 1:13-nál közelíti meg az S-t ott.
-
proof88
addikt
Massa 2008 Törökország pole onboard
Kimi 2005 onboard
ehh mi nem a legfrissebb pályán megyünk ehh -
Farkas23
aktív tag
-
ace100
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék jellentkezni a Ligába.
Force India csapatnál,Liuzzit választotam.
(Stirlitz ajánlott ajánlota a Ligát)
tisztelettel:ace100 -
proof88
addikt
válasz
ervin33 #4036 üzenetére
amikor kint vagy a pályán és csatlakozik egy ember, akkor ezt az előre betöltött kocsit rakja be neki, és csak akkor tölti be a valódi modellt meg a hozzá tartozó hangokat, ha visszaléptél a garázsba. Ez azért van, mert kicsit hosszadalmas a betöltése, és megakadna a játék miközben kint vagy a pályán.
F1C-ben volt jó, mert ott rendesen betöltötte a modellt akkor is, ha pályán voltál, szóval elég idegesítő volt, mert kezdhetted újra a gyors körödet. -
macy
addikt
-
Farkas23
aktív tag
Jól néz ki! Következő idénybe tőlem mehetünk vele!
Remélem nem lesz ellene senkinek se kifogása, az autók miatt!
De egész jónak tünik a játék!
-
macy
addikt
-
macy
addikt
-
Speedg
csendes tag
válasz
Stirlitz #4021 üzenetére
Részvétem.Én majdnem így jártam pár éve ,annyi különbséggel hogy nekem nem volt bent a kocsiban a pénztárcám,de azonkívül minden .Jó párszor berendeltek a bíróságra mikor meglett a gané,meg is ítélt a bíróság asszem 20000 ezer forint kártérítést amit a mai napig nem kaptam meg
Fejbe kéne lőni az összeset,de még azt is aki kitalálta a megélhetési bűnözés fogalmát
-
Stirlitz
senior tag
Egyelőre vagyok, voltam rendőrségen és okmány írodában is. Kb 30000ft-omba lesz a papírok pótlása, tehát a fizetésemmel, az autóűvegel együtt, olyan150000ft a kár.Meg a lelkivilágom egyelőre. Ja,már nézek kutyát (német juhász), volt mindig nálunk, de 3éve, mióta az utolsó elpusztult, nem lett új. És egy komoly autóriasztót, valamint jelentkeztem polgárőrnek is. Egyelőre go VB futam, az egy kicsit segít kikapcsolódni.
-
Stirlitz
senior tag
Srácok egy kicsit most kevesebbet fogok ráérni Rfactorozni egy pár napig. Ma hajnalra feltörték a kocsim, és komoly gondot okoztak. Tegnap este figyelmetlen voltam, siettem haza, hogy gyakoroljak a pályán. (török VB futam) A kocsiban maradt a tárcám sajnos. Életemben elöször. Elvitték a tárcát, benne a fizetésemmel, mivel tegnap volt az is. És még jobban fájó, hogy minden papírommal. Jelenleg egy darab útlevelem van, és a kocsinak sincsenek meg a papírjai. És természetesen az autót is javítani kell, mivel a jobb első ajtó üveget betörték. Már nem vagyok ideges, csak nagyon szomorú. Nagyon-nagyon szomorú..
-
proof88
addikt
rég nem aludtam ilyen jót, igaz most kéne
A következő szezonra viszont csak az kaphat szuper licenszet, aki kibírja itt 2 percig. Nekem idáig 21.782 a max.
-
Farkas23
aktív tag
Sajnos nem jön össze a 20:00-s kezdés, mer nem mindenkinek jo!
Ezért marad a régi! Vagy át tehetjük szombatra és akkor senki se melozik másnap!
Vagy mindenki időbe beér, 21:00-tol időmérő, és mindenki gyorsba lezavarja és futam! Enyi a választhato lehetőség sajnos! -
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Eddig 6 ember közölte hogy jó neki a 20:00-ás kezdés! Többiek?
Jó lenne ha közölné mindenki mindnél hamarabb priviben!!! -
macy
addikt
Hehe, a régi videóim.
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Iron Funeral #4002 üzenetére
Régebben én is mentem hoszukat de nagyon lefárasztott szellemileg, utána 2 óráig semmi!
Ugy h szerintem még egyenlőre hanyagoljuk ezt! Majd a késöbbiekben lehet róla szó! -
Iron Funeral
őstag
Lehet, hogy igazatok van és tényleg megterhelő, az igazsághoz hozzátartozik, hogy én ha magamnak állítok versenyt akkor az 100%-os hosszúságú, úgyhogy én hozzá vagyok/voltam szokva a hosszabb versenyhez.(Monacoban lezavarni 78 kört, nagyon jó, miután abbahagytam
)
Csak azért hoztam fel, hátha mások is szeretnének hosszabb versenyeket, több taktikát, könnyebb setupolást (benzin-egyensúlyproblémák), és végső soron szórakoztatóbb versenyeket (ez utóbbi szubjektív).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest