Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Kleroo
üzenetére
Nem jó mert pont az a lényeg hogy kigyorsítani is lehet.

Szabesz: ez kezd bűzleni, Horcsáéknak soha nincs gondjuk, pedig azt mondta hogy a mi virt gépünk is pont ugyanolyan mint az övék, mármint ezt szezon alatt mondta amikor voltak ilyen random problémák a szerverünkkel. Most meg nálad hal be. Pedig most már nem is fsone a mod (mondjuk egy mod egyébként sem kavarhat be ennyire).
-
Kleroo
veterán
válasz
JColee
üzenetére
Oks.
Ma jó lenne tesztelni,végre letudva az utsó vizsga is...
A TC-ben igazad volt. Remek ez a mod.
Így már rengeteg lehetőség van arra,hogy megtalálja az ember az optimális TC-t.
De a modot még az is dícséri,hogy fsone2009el off TC-vel egy kanyart se tudtam bevenni.
Míg itt 3-4 kört is megtettem gyors kört hajszolva,s csak aztán csúszott be hiba.Sokkal jobban érezni a kocsit,hogy meddig lehet húzni a húrt.
Egyébként a renault talán a legjobb.Azzal tudtam a legjobban autózni.
A meki a legszebb
A BMW az BMW!!
A ferrariban meg schumacher
-
Kleroo
veterán
Akinek fent van a CTDP 2006, az gyüjjön szeróra

Ma ráérek elég sokat
Jelenleg fent vagyok.
A modot jól lőtték be. A renault és a ferrari a legjobb.
De a BMW-t a legjobb vezetni

De nem értem,hogy miért nincs kipörgésgátló
. Akárhova állítom, tök ugyanolyan.
Bár izgi így vezetni,de valencia jellegű pályán megdöglenék
Szerk: vmi nem stimm szerón. és restart weekendet sem tudok csinálni
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
JColee
üzenetére
vagy a vörös 5-ös

fészbukon van egy rakat jek porkins-os oldal, tod ő volt az a pilóta aki a 4. epizód végén amikor ott voltak a halálcsillagnál, mondta hogy van egy kis probléma, luke kérdezte hogy mi, válasz: most már semmi, luke: mi? - mondom most már semmi! asrgasgjapwrgpagrmpmrgpmaepgmawprgmamgag
na és vannak ilyen oldalak hogy:
RIP Jek Porkins
Jek Porkins Appreciation Society
The Official Jek Porkins Fan Club
Jek Porkins Should NEVER have qualified as a Pilot
Jek Porkins: He had a problem. He thought he could hold it.és bazeg ilyenekért létrehoznak rajongói oldalakat lol
én meg persze az összeset lájkolom 
-
JColee
őstag
Menjetek fel a szerverre és próbáljátok ki a ferrarit, a mekit, és a rönót, és mondjátok meg, melyik a legjobb (nem az a lényeg, hogy melyik a leggyorsabb, hanem az, hogy melyik a legkényelmesebb stb.). Mert a chosen one lesz az összes kocsi fizikája majd ha odajutunk.
-
proof88
addikt
-
cila1
aktív tag
Milyen pálya csomag van fent a szerón?
-
Szabesz
őstag
-
Speedg
csendes tag
Ez nagyon nagy

-
proof88
addikt
ma egy régi suzuki swiften láttam ilyesmi diffúzort
ennek amúgy mi értelme van? Mert ugye a suzuki-k nagy része fel van szerelve ilyen hátsó spoilerrel, de minek? Ez ilyen divat volt, nem? Maximum autópályán érhetnek el olyan sebességet ahol tényleges befolyásoló tényező lehet az aero, de nem értem egy ilyen autónál miért kell ilyen hátulra, ha elmegy a segge még egy óvodás is meg tudja fogni, mert elsőkerekes. Nem?

-
proof88
addikt
Micheliszt megbüntették, mind2 mai futamon leghátulról indul ... nem volt meg a kocsi minimumsúlya. Nem baj izgi lesz a futam.

-
proof88
addikt
Ludacris - Act a Fool c. számot nem lehet megunni

mintha én beszélnék:
DRAH! 2 Fast...
DRAH! 2 Furious...
I'M TOO FAST FOR Y'ALL MAYN!
DRAH! 2 Fast...
DRAH! 2 Furious...
OHH! I'M TOO FAST FOR Y'ALL MAYN!MEG MI EZ A SZÖVEG

Let's take it to the streets cuz I'm ready to cruise
Just bought me and my cars all some brand new shoes
And the people just stare so I LOVE TO PARK IT
And I just put a computer in the glove compartment
With the pedal to the floor, radar in the GRILLE
TV in the middle of my STEERING WHEEL
It's my car's birthday so we BLOWIN THEM CANDLES
More speakers in the trunk than my ride can handle
Got my name in the headrest, read it and weep
NOS tank in the back, camel hair on the seat
and when I pull up to the club, I get all the affection
Cuz the women love the paint and they can see their reflection
I'm about to take off, so F what ya heard
Because my side mirrors flap like a FUCKIN BIRD
And the fools, we gon CLOCK ONE and we'll POP ONE
Cuz my folk ridin shotgun with a shotgunmeg ez:
Did donuts last week and the streets still smoking

-
adam320
senior tag
Üdv!
Most telepítettem fel a játékot,beállítottam mindent,de ahogy elkezdenék játszani ledob az asztalra ahogy kiválasztom a pályát,és indítanám a versenyt,ha online akarok játszani vagy csak sima single-vel mind2 esetben ugyan az,vki tudja hogy miért lehet ez?

-
proof88
addikt
ez a Horváth Katalin Fanni legyen F1 pilóta és alázzon meg engem

-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Melyik a legjobb F1 2011 mod? Egy párat megnéztem már, de elég igénytelenek voltak

-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
volt az az f1 autó régen aminek a végén ventilátor volt hogy kiszívja a levegőt a kocsi alól, és mondták a többiek hogy az az autó kavicsokat lő
elképzelem ahogy mennek mögötte az meg felszív minden szart a földről és lövöldöz hátra a szerencsétlen pilótákra
aztán eszembe jutott hogy 2009-ben biztos azért repült ki a brawnból a rugó mert az überdupladiffúzor kiszippantotta a kocsiból és kilőtte 
-
proof88
addikt
btw vmelyik nap amikor bedugtam a kormányt és elkezdett forogni balra-jobbra, kicsit morgósabb hangja volt és kicsit mintha lassabban forgott volna ránézésre ...ez nekem nem tetszett, kihúztam, bedugtam újra, de mivel ilyenkor már nem szokott forogni ezért kihúztam megint, újraindítottam a gépet, visszadugtam, de megint fos volt. Mindenesetre játszottam vele és nem volt vele gond. De tegnap amikor bedugtam újra a megszokott hanggal és sebességgel forgott. Remélem nem lesz vele gond.
-
proof88
addikt
válasz
JColee
üzenetére
Nekem is nagyon tetszik.
De én végül is az ausztrál pályán kötöttem ki.
Én ott csinálok valami setupot pillangó váltóval, aztán megszokom H-váltóval lábbal kuplungolva és megpróbálom megtanulni a heel and toe-t.
Lehet hogy eléggé megedződtünk F1-ben és azért tudunk könnyen vezetni más hátsókerekes autókat. Ráadásul gázadásra nem válik túlkormányzottá ez az autó csak ha padlógázzal akarok szűken kanyarodni de az egyébként is hülyeség. Szerencsére diffit nem lehet állítani tehát nem lehet vita tárgya.
Amúgy néztem hogy a hasmagassággal nem igazán változik a leszorítóerő. Aztán rájöttem hogy nincs is diffúzora. Nem tudja valaki hogy mikor vezették be a versenyautóknál a diffúzort? Úgy látszik 79-ben még nem volt divat.szerk.: persze akkoriban még gyerekcipőben járt az aero.
-
proof88
addikt
válasz
JColee
üzenetére
Közben rájöttem hogy ténylegesen nem voltam msnen.
valamiért leszakadtam ... akkor erre gondoltál ... aszittem arra hogy csak nem válaszolok miközben ide meg írok... na mindegy.Azt gondoltam hogy nem ugyanaz mert régi pálya, nagyon helyes.

NAGT-ben már megszoktam a hideg gumikat (ott sincs melegítő). -
JColee
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Nem teljesen ugyanaz a monaco, alagút kijáratánál a sikán sokkal gyorsabb, ja és csak kuplung segítség van engedélyezve.

Első kanyar bejáratánál van egy rázókő pont szar helyen, ott elég sokat fogsz a falba menni. Ja és nincs gumimelegítő sem.
Egyébként miért engedik egy listaadminnak, hogy puskázási tippeket adjon a levlistán? Az is érdekes, hogy a legnagyobb spammer lett admin, na mindegy.
-
JColee
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Most jutott eszembe, én is lejöttem a szerverről, mert megállították.

Osterreich vagy ilyesmi a pálya neve, most ott csapattuk a legtöbbet, nekem 1:42.000-ám van jelenleg.
Monacoban is mentem, de ott még elég szarul, el vagyok maradva az elejétől vagy 3 seccel (én időm 1:35.8 kb).
Miért nem vagy msnen? -
JColee
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Elvileg hozzáférsz a hotlapshoz (nem kell regelni hozzá szerintem).
-
proof88
addikt
válasz
JColee
üzenetére
nagy örömömre fog szolgálni az autó kipróbálása, már láttam ezt a régi bömöst és mindig gondolkodtam hogy milyen lehet, de ma este valamikor kipróbálom
a linkelt oldalról letöltöttem a BMW M1 Procar mod NE-t, esetleg mást is letöltsek? Melyik pályán próbáljam ki (olyat mondj amin van időd és aktuális) ?Nagyon nagy élmény, amikor egy magamfajta világbajnok kipróbál egy ilyen szép versenyautót.
Úgy érzem gyümölcsöző lesz a kapcsolatunk. 
-
válasz
JColee
üzenetére
amikor már van szeró,akkor gyorsan fel lehet rá rakni rá bármelyik mod-ot,
csak menjen valami (akár a 2005-össel is).
mindenki ki tudja próbálni milyen vele ott menni.
és ha nem jön be az embereknek még mindig cserélhető.Azt gondolom,a többség szeretne uj autókkal menni.
Frenky89 : én is grat. fiu vagy lány,hány kilóval jött ?

-
Frenky89
addikt
Kösz!
JColee: Csapok, csak most kellenek új lovak.

-
Frenky89
addikt
Öröm és boldogság!

-
JColee
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Neked meg ezt kéne kipróbálni, én nagyon élvezem a vezetést (hátsókerekes középmotoros BMW).
akoska07 Szerintem meg szervert felesleges keresni, amíg nem döntöttünk mod felől, mert ha már van szerver, akkor fel is akarjuk tenni a kiválasztott modot. Szerintem jó lenne valami új mod csak a változatosság kedvéért, én a magam részéről nem arra szavazok.
-
proof88
addikt
Mivel uborkaszezon van, ismét ajánlanék 1-2 kis szimulátort. Ezekben AI is van az offline játékhoz. Mivel promo játékok, ezért setupolni nem lehet bennük, de itt a vezetési élmény a lényeg meg a móka, de a fizika természetesen jó.
Az elmaradhatatlan BMW M3 Challenge.

M3-as BMW-vel lehet nyomulni a Nürbin. SimBin-es. Intro (
).Aztán Volvo - The Game. Itt a Volvo elsősorban az S60 Conceptjét promózza, de azon kívül más modellek is vannak, pl a C30, ami a WTCC-ben is megy, meg van hátsókerekes Volvo is, hát azzal egyből megtaláltam a harmóniát, annak ellenére hogy dől mint egy hajó. Szintén SimBin. 2 nagyszerű pálya van benne. Intro (
)Aztán van ilyen Ferrari Virtual Race, ez nem SimBines és mit ne mondjak a fizikája elég érdekes szerintem, az FFB is elég gyenge, de azért érdemes megnézni. Gameplay. Nem a gyerek béna, tényleg nagyon hamar kinyomja a kuplungot a játék féktávon és gázadásra engedi vissza, úgy kell összeszedni a kocsit.

-
proof88
addikt
gondolom nem ide akartál írni, mindenesetre ezt töltsd le és telepítsd fel

-
bal5
újonc
Nekem azt írja ki hogy hiányzó xlive.dll és nem indul el .ha valaki tud segítsen:
-
Speedg
csendes tag
Látom nagy az egyetértés
Nekem kifejezetten tetszett az a 08 mod, szerintem még mindenkinek megvan hozzá a használt track pack,setupolni is lehet rendesen menjünk azzal
és nincs rá gond.És akkor legalább Proof beválthatja azt az ígéretet hogy az első versenyen egy kör alatt kettőt ver ránk
nem ismeretlen mod és ha valami balul üt ki és megint eldobja a vasat, nem tud azzal takarózni hogy nem volt ideje megszokni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kleroo
veterán
viszont eléggé kisebb a tapadás.
Abu dhabiban köröztem.
1.42 végét is alig tudtam összehozni tankolt kocsival,gyorsan összedobott ,rossz setuppal.
De azért így is távol van az 1.37es fsoneos időtől.A "feldátum" linkem a 2.1 updatere mutat

-
Szabesz
őstag
...
Te egy valamit tanácsoltál, egy ember kifejezte jogos indokokkal a nemtetszését, erre te megsértődsz, és kivonod magad a döntések alól. "mészazzalamivan", "azthasználomamilesz".
Mindenki így áll hozzá (márpedig így), nem lesz következő szezon, mivel döntés sem lesz (nincsenek döntők), pláne aki meg is csinálná az érdemi feladatokat. -
Kleroo
veterán
No. Ki is próbáltam.
F1 2010 RFT
FeldátumNekem tetszik. Egyértelműen elmarad a ctdptől,mint szimulátor(egymás után próbáltam ki)
De elsőre bejön.
A grafikája szép, autóhangok is elmennek.Tegyetek ti is egy próbát,elég kicsi mod.
Fsone 2008 mennyire volt jó? Mert pont azon gondolkodtam,hogy melyik korszak autóit szerettem a legjobban. A válasz 2007-2008 volt. Az akkori szuper vasak voltak az F1 csúcsa.
Ha nem találunk friss modot mehetnénk akár azzal is.De nálam a prioritás mostantól a minél frissebb modon van

Mi a baj Cila hozzáállásával? Javasol,majd inkább elfogadó álláspontra helyezkedik. És elmegy wellnesezni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majd Szabesz megmondja.

. Akárhova állítom, tök ugyanolyan.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)