Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
Telepítési sorrend:
-megcsinálod, amit itt leírtam
-felrakod a pályacsomagot
-és a pecset -
Mastre
tag
Összedobtam egy videót.
Sajna a gépem meg a WMM ennyit tud. No meg a kreativitásom eddig terjed
Szóval remélem meghozom hozzá a kedvet, hogy készüljenek jobbak is.JColee-lal majd még összeülünk, hátha úgy jobban megy
Szóval hajrá.
-
JColee
őstag
Na van pályacsomagunk is már, és kész az első patch is.
-
jozsi252
veterán
Basszus, ma halt meg a kormányom, megpróbálom minél elöbbi elintézni a garit, remélem elfogom tudni intézni, és akkor énis benne lennék.
-
JColee
őstag
válasz
jozsi252 #17175 üzenetére
A szerón olyan mod fut, amivel versenyzünk. Mi egy teljes szezont futunk, általában a versenyek minden második vasárnap vannak, a kimaradó vasárnap gyakorló futam van, mivel a rajotlás nem olyan egyszerű történet. A szerót amúgy nme lehet olyan egyszerűen másik modra átrakni, mivel csak egy modot tölt fel az ember.
Egyébként olyan a szeró elvileg, hogy felmész, amikor jólesik. -
jozsi252
veterán
válasz
JColee #17174 üzenetére
Köszi a linket.
Amúgy ha lenne bérelve szeró akkor gondolom olyan mod lenne rajta amit a szerótulajok akarnak nem? aztán lehetne gyakorolgatni meg stb stb amikor meg futam lenne akkor lehet versenyezni.
Illetve fellehet rakni több modot is, de gondolom konzolból átlehet állítani 1 pillanat alatt hogy éppen milyen mod alatt fusson a szeró, vagy nem így lenne? az a baj igazából a rfactor szerófileokat nemismerem így nemtudom hogy müxik, de érdekelne egy kis felvilágosítás ezzel kapcsolatban.
-
JColee
őstag
válasz
akoska07 #17172 üzenetére
Rajtatok is múlik nyilván. Szervert kéne bérelni, ami kb annyira kerülne, mint tavaly év elején szerintem (már ha az a szolgáltató megfelel, akinek az árait néztük)
Ez most úgy néz ki, hogy 9 hónapra 4 GB tárhellyel 20 slotos szeró 20 ropi. +a honlap, ami talán 12k, nem emlékszem.
Ha 8an (vagy mennyien vagyunk) összedobjuk, akkor már tutira indulunk.
Aztán ha jön új tag, akkor nyilván neki is csengetnie kell, de abból a pénzből a jövő évi szerópénzre tesszük félre a lét, hogy folyamatosabb legyen a működésünk. Én így képzelem el a dolgot, teccikérteni? -
cila1
aktív tag
Nem kéne hírdetni a szeptemberi liga indulást valahol valahogy?Lehet,hogy lenne rá jelentkező.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Megszeretném kérdezni hogy jelenleg a PH! rFactor F1 TEAM keretein belül milyen modot használtok most rfactoron belül f1-re?
-
Sziasztok!
na mi a helyzet liga ügyben ?
közeledik a szezonkezdés.akartam irni a honlapon is a csetbe,de hibát irt.
-
proof88
addikt
tegnap teszteltem esőben a biciklit de instabil volt a feneke féktávon. Lejjebb kell venni a nyomást benne.
-
proof88
addikt
-
cila1
aktív tag
Kicsit nosztalgiáztam.Megnéztem pár videót az elmúlt évadból.Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de,nekem cefettűl hiányoznak a vasárnapi futamok meg ami vele jár.Az a véleményem,hogy tök mindegy ha csak 8-an kezdjük az évadot de akkor is kezdjük el.Majd csatlakoznak évközbe mások is biztos.
Már alig várom a szeptembert. -
proof88
addikt
- Excellent! Prepare for attack! Move our Star Destroyers within range and launch all TIE Fighter squadrons!
- At once, Sir! -
proof88
addikt
az enyémet felkeltette! de én most nem szimezek
Frenky: pont 1 vagy 2 hete néztem meg ezt a részt
szerintem nagyon jó
de a biciklinél a súlytöbblet hátul van ... középmotoros a cucc egészen pontosan. Mondjuk ha van elöl teleszkóp, akkor tény h előrebillen valamennyire a súly egy része "gázelvételnél" vagy fékezéskor ... dehát shit happenz
de elöl olyan lesz a rugó hogy lesz lengéscsillapító is hozzá, persze gázos, nem olajos... és úgy lesz beállítva, hogy a lassú összenyomódásra kemény legyen, a gyorsra meg lágy! így nem lesz olyan nagy gond az előrebillenés. de majd meglátom, nagyon lány rugó lesz, deee ha felszerelem a múltkor rajzolt aero-csomagot is, lehet hogy 3. rugó is kell majd bele!!! -
proof88
addikt
arra gondoltam, hogy a biciklimet átszabom hátul. 1 helyett 2 kerék lesz hátul, egymástól legalább 20 centire. a megnövekedett felület nehezíti a haladást, de nagyon felpumpálom a gumikat, hogy a gördülési ellenállásukat minimalizáljam. A gumikopás kordában tartása és a mechanikus tapadás személyre szabása érdekében a két hátsó kereket egy jó kis diffi fogja összekapcsolni, ami állítható lesz mint a versenyautókban. Az első kerekekhez meg egy blokkolásgátlót rendelek, így összességében havas-jeges úton is jól lehet majd vele közlekedni, szöges gumival. bocs
-
macy
addikt
Baszki cila mé nem hallgatsz a szakértőkre? Nekem is ilyen kártyám van, nem volt pénzem jobbra. De már megbántam.
Valami rohadék meghúzta a kocsimat, szeretnék megölni valakit.
-
Eddig is 6-os volt, tehát még mindig manuális.
JColee: először a kocsit szoknám meg, aztán a váltást, ezért kellene
Egyébként nagyon zavaró, hogy a fülke nézetből alig látni ki, sőt a Ferriban fékezésnél konkrétan semmit nem látni ki annyira befelé néz. A valóságban nem hiszem hogy ennyire nem lehet látni, ez alapján simán ki kéne látni a fülkéből teljesen: [link] Ezt nem lehetne javítani a szezon előtt?
-
proof88
addikt
-
-
proof88
addikt
válasz
Chosen #17132 üzenetére
Tavaly kb 1 órásak voltak a futamok, a valódi versenytávok 60%-a volt. Időmérő meg közvetlenül a futamok előtt volt mindig. Hetente voltak futamok vasárnaponként este, de ezt úgy kell érteni, hogy 1 pályán volt 1 gyakorló futam, és csak a következő vasárnap volt az éles futam. Tehát egy pályán 2 hétig voltunk. Tehát 2 hétig lehet rá gyakorolni, amikor ráér az ember. És első vasárnap tét nélküli gyakorló futam, amin legalább 3 rajtgyakorlás is van, és köv vasárnap az éles futam, bármiféle újraindítás nélkül. Az hogy most hogy lesz, azt nem tudom, én igazából már nem igazán vagyok tag.
-
-
-
-
proof88
addikt
válasz
akoska07 #17123 üzenetére
ok tehát akkor egyelőre ez a helyzet:
- Ákoska
- Speedg / Ákoska valakije
- Szabesz
- JColee
- Cila
- Woody
- FrenkyRemélem legkésőbb ma estig kiderül, hogy van-e még pár ember.
Mert Farkas nem jön, mondta. Én sem jövök. Ez biztos.
LaCeeN-nal tegnap beszéltem és én marha kiment a fejemből h megkérdezzem.
TheChos3nOne ő amúgy ki?
Kleroo és Zoza úgy tudom nem jönnek.
Mastre?
Ace?Ezeket a kérdéses embereket kéne elkapni estig. Reset úgyis csak akkor tud bármit is mondani, ha lesz órarendje.
szerk.: JensonParty
-
Sziasztok!
nem nagyon olvastam PH-t,igy nem tudtam mi a helyzet.
én jövök a köv szezonba.
rég beszéltem Speed-el,de sztem ő is jönni fog.
ha mégsem jönne vmiért,akkor lesz másik csapattársam.
vagyis 2-en tuti jövünk. -
Kleroo
veterán
-
proof88
addikt
Akkor csak pár ember van? Mert ezért nem biztos hogy érdemes fenntartani a tárhelyet.
-
-
cila1
aktív tag
..
-
cila1
aktív tag
-
macy
addikt
A free downloadra kell kattanni.
-
cila1
aktív tag
Na nehogy már ne legyen liga!!
-
macy
addikt
Egy kis próbálni való:
-
cila1
aktív tag
Én azt nem értem,hogy a többiek miért nem válaszolnak a kérdésre?
-
JColee
őstag
Nagy a pangás, közben a domain nevünk regisztrációja lejár augusztus 3-án. Ezért felvetődik a kérdés, hogy van-e igény f1es ligára, ha igen, akkor körülbelül hányan lennénk. Ezt minél hamarabb jó lenne megtudni, hogy kicsengessünk-e még egy évre a honlapért x kreditet.
Szóval amit kérek: ha részt kívánsz venni egy szeptemberben induló, ctdp06 moddal, egyenfizikával felvértezett bajnokságban, akkor válaszolj erre a hsz-re egy Részt kívánok venni stb. szöveggel.
Sajnos szerverünk még nincs, igény esetén csinálni kéne ideigleneset, és ha úgy néz ki, hogy indul a bajnokság, egy végleges megoldás kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest