Új hozzászólás Aktív témák
-
Mastre
tag
Így, több, mint egy hónap topik-csönd után csak beírom már a 18000. kommentet
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Gyertek csatlakozzatok a HRF1RT ligához.Jó közösség,izgalmas futamok.
Honlapunk: HRF1RT -
Speedg
csendes tag
válasz
proof88 #17994 üzenetére
Exkluzív interjú lesz
Pedig az Ecclestone szerepet jól csináltad szerintem
De ez is biztos megoldódik valahogy
Majd mindenki vállal egy kis szerepet...ki mit tud,vagy bír
A végén meg már úgy is az volt hogy csak a kérdéses esetek lettek megnézve-kivizsgálva.
De jó persze az is idő.
És ha egyszer újra szerveződünk,ezeket úgyis át kell beszélni. -
proof88
addikt
válasz
Speedg #17993 üzenetére
Lehet, hogy majd valakivel leszervezek egy interjút. Szóval majd valaki meginterjúvol engem a visszatérésem előtt. Igazi exkluzív interjú lesz!
Viszont azt most elmondanám, hogy én nem igazán szeretnék már szervezőként dolgozni. Nem mondanám, hogy soha többé, de most biztos nem, mert egyszerűen nem érek rá. Én csak versenyezni akarok, az is sok időt emészt fel, hátha még szervezősdit kell játszani! Meg BT-döntéseket hozni, ülésezni, stb., én ezt nem akarom. Maximum admin lennék a szerveren, de ennyi. Szerintem találnánk biztosan a csapatból embert szervezői feladatra. Ha az előző szervezők sem akarják vállalni, akkor is biztosan.
És azt is tudom, hogy amikor visszatérek, akkor csak lájtosan, mert rehabilitálódni kell.És a VCRC-ben mindenképpen szeretnék versenyezni. Újoncként, lépdelve a ranglétrán, mintha még sosem versenyeztem volna ott. Az is biztos hogy nem akarok egyszerre 3 sorozatban indulni mint azt tavaly tavasszal csináltam, megterhelő volt (persze élveztem, de túl sok időmet elvette). De az F1 is hiányzik. A zárt kasztnis igényeimet meg bőven ki tudnám élni a VCRC-nél.
-
Speedg
csendes tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Nagyon várom már hogy feléledjen a liga.
Nagyon jó versenyeket nyomtunk,sokszor nézem vissza őket.
Úgyhogy Proof rajtad a világ és a remélhetőleg újjá éledő liga szeme
Szerintem mindenki rajtra kész lenne -
proof88
addikt
Boldog karácsonyt az egész csapatnak!
Én nem nyomom sehol, mert még mindig nem szimulátorozok, kormányom sincs még. De már csak hónapok kérdése és visszatérek. Tudom-tudom, ezt mondom már régóta, de igyekszem!
Jelenleg dolgozok főállásban, talán jövőre folytatom az egyetemet is.De a meló előtérben marad!
Én most úgy tervezem hogy késő tavasszal vennék magamnak egy kormányt. Szóval legkorábban akkor térnék vissza. -
macy
addikt
-
Stirlitz
senior tag
Kellemes ünnepeket urak!
Ki merre nyomja mostanában? Priviben is jöhet az infó!
-
cila1
aktív tag
Sziasztok.
Január 20.-án indul az új szezon az A-Ligába RFT 2012-vel.Ha valakit érdekel az nálam jelezze és mondom a feltételeket.Eddig 16-an vagyunk tehát van még 8 helyünk.Van közvetítésünk is az SSTV jóvoltából.
A tagdíj csekély és tuti társak vannak.Ufók azért ne jöjjenek. -
JColee
őstag
válasz
proof88 #17984 üzenetére
Szuzuka Speedg-JColee FAIL
Rejkönen itt félrekapta volna a kormányt, hogy elkerülje az ütközést. -
proof88
addikt
jólvan, a Silverstone interjú videóra máris kaptam egy warningot, hogy a tartalom benne az EMI-é vagy a WMG-é lehet, úgyhogy lehet hogy reklám fog társulni hozzá vagy esetleg nem jeleníthető meg ... szal majd lesz valami, de végső esetben felrakom a végén lévő zene nélkül
-
proof88
addikt
Jó nosztalgiázást és szórakozást!
Abu Dhabi start
Abu Dhabi interjú
Barcelona Szabesz és Ákoska ütközés, hívjátok a tűzoltókat!
Brazília start
Brazília PR00F Start FAIL
Brazília interjú
Hungaroring start
Hungaroring PR00F odacsapja
Hungaroring interjú
Malajzia összefoglaló by Farkas
Monza start
Monza interjú
Nürburgring PR00F-cila-Kleroo incident
Nürburgring interjú
Silverstone start
Silverstone interjú
Silverstone összefoglaló by Farkas
Spa start
Spa PR00F nincs gumi, Farkas és Ákoska ütköznek
Spa interjú
Szingapúr interjú
Szuzuka start Szabesz fail
Szuzuka Speedg-JColee FAIL
Szuzuka PR00F-Speedg FAIL
Valencia start
Valencia interjú -
Balazsrbr
csendes tag
Srácok, nincs valakinek véletelnül rft 2008 ra valami setupja, vagy tanácsa?
-
proof88
addikt
na, feloldották a blokkolást
-
proof88
addikt
válasz
proof88 #17975 üzenetére
remélem ebből nem lesz rendszer hogy a Formula One Management megtámadja minden egyes rFactor videómat. Az is lehet hogy valamiféle video elemző automatika végzi ami felismer logókat a videóban vagy passz. Mindenesetre az is lehet, hogy valami lelkes új alkalmazott vélte jogsértőnek felfedezni a gameplay videót ...
-
proof88
addikt
Dear PR00F88,
Your video "Montreal Incidents - k00-02 - Start, first 2 laps", may have content that is owned or licensed by Formula One Management. As a result, the video has been blocked on YouTube.
This claim is penalizing your account status. Visit your Copyright Notice page for more details on the policy applied to your video.
Sincerely,
- The YouTube Teamszerk.: természetesen fellebbezek
-
Balazsrbr
csendes tag
Sziasztok!
Valakink van setupja RFT 2008 V3.1 hez és Kanadai vagy bármilyen pályához? -
proof88
addikt
Nosztalgiáztam kicsit és belenéztem a 2. szezonunk közvetítéseibe kicsit. Hát nagyon durva, szinte kivétel nélkül minden futam elején blőd hibákat követtem el, nem csodálom hogy annyira hátramaradtam a pontversenyben ... tiszta szégyen! De legalább az interjúimon tudok mosolyogni.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Én tavaly azért hagytam abba a szimulátorozást mert nappali tagozat és heti 30+ óra meló mellett nem lett volna rá időm rendesen. Plusz a kormányt is eladtam és egyelőre azóta sincs másik.
Az volt a terv, hogy idén nagyon jó évem lesz, de máshogy alakultak a dolgok és hónapok óta anyagi problémákkal küszködök, meg elégedetlen voltam az életemmel, amit végül sikerült jó irányba terelni és most ismét annyit tudok mondani, mint tavaly ilyenkor
: jövőre visszatérek.
Na de most komolyan. Ha nem jön közbe semmi gáz, és a jelenlegi életvitelemet tudom folytatni rendesen továbbra is, akkor jövőre visszatérek, de csak olyan késő tavasz / kora nyár környékén. Viszont szervező szerepet nem szívesen vállalnék, mert versenyezni szeretnék, és nem akarok plusz időt rááldozni a szervezősdire. -
Balazsrbr
csendes tag
Egyébként nektek milyenek a benyomásaitok az rft 2012 fizikájáról?
Szerintem egész jó lett -
proof88
addikt
Ericssonnál eddig nem volt elérhető az oldalunk. Fölülvizsgáltattam és most már elérhető.
Így biztos népszerűbb lesz aklánunkligánk. -
JONAS77
aktív tag
Jó ez a 2012-es MOD!
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Tud valaki egy értelmes normális ligát ahol IP cím alapján lehet belépni és jelszós és nem fizetős?
Olyanra gondolok mint a HRF1RT liga -
macy
addikt
Na mi van, mindenki a Fosmasztersz gagyimulátorával kockul, hogy ilyen kihalt a totyik?
-
hermanyi
addikt
Úrak lenne egy kérdésem .
Amint feltelepítem az alapjátékra a 2012 es demot f1rft 2012 és utánna betölt a játék és a pályabetöltés végén ezt a hibaüzenetet kapomAki tudná a megoldást annak megköszönném
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #17949 üzenetére
Rossz autóval mentél.
#17951 Azt hittem Kimi fan vagy. De legalábbis mester fan. -
Motion_Blur
félisten
F1 RFT 2012 kedvcsináló: [link]
KERS és DRS nélkül nagyon reális időt lehet futni és rendesen meg kell küzdeni az autóval
-
Balazsrbr
csendes tag
Van kilátásban egy bajnokság? Ha igen akkor melyik moddal?
-
zodo
nagyúr
válasz
jozsi252 #17941 üzenetére
Nekem is tetszik az RFT de inkább a régebbi mint pl a 2009 amiben még nem volt Kers és DRS. Épp ezt kezdtem el tesztelni ha akad egy kis szabad időm.
gphungary
rfactorcentral
nogripracingGP2 modról nem igazán tudom hogy pontosan melyik és az amolyan karrier jellegű liga mod amihez kellenének a patchek is.
Viszont itt a Vcrc.hu oldalán ahol egy ideje versenyzem, megtalálhatód ezeket a modokat amit akár tesztelhetsz is többek társaságában. Részletek az oldalon.
GT mod pedig az Apex GT3Jelenleg vége az előző szezonnak csak a Caterham bajnokság fut ill. Fun szerveren lehet gyakorolni és vagy futamokat menni a szavazás után.
-
zodo
nagyúr
válasz
jozsi252 #17935 üzenetére
Hát pont nem játszom F1-es modal max van egy jelenleg még zajló GP2 bajnokság amiben részt veszek de alapesetben Túra és GT modokkal versengek.
Anno nekem is soknak tűnt (900° még mindig) de végig jártam a lépcsőfokokat pl. Force EX 180° aztán vettem egy Ferrari F430 -at 270° és mikor meglett a G27-em akkor így 270° -on használtam de idővel feljebb tekertem a jelenlegi 400° -ra.
Meg lehet szokni és persze játékban állítható a "kormányszög" de így talán pontosabban haladok a csíkon.(#17936) proof88
Azt vettem észre hogy teljes mértékben elegendő a játékban lévő is ha egy jó modot találok alá amiből van egy pár. :-)
Plusz talán csak pszihésen de ez a témakör összefügg az autó beállításaival is és mivel rossz beállítás készítő vagyok ill. alapból "lágy" beállítású ffb-t használok szinte oly mindegy.
Ami viszont tuti biztos hogy a fent említett GP2 mod alatt is fent volt és mikor kivettem alóla a plugint sokkal kezesebb lett a verda. -
jozsi252
veterán
Köszi az beállításokat, holnap fogom is tesztelgetni, csak érne már ide a kormány
A linkelt képen a 400fok nemtúl sok? Vagy te nemcsak F1-es mod-al szoktál játszani hanem sima versenyautókkal is, amihez meg mondjuk kell a 400 fok? RFT f1 mod-hoz gondolom 200-230 fok az ami jó.
-
zodo
nagyúr
válasz
jozsi252 #17933 üzenetére
Szia!
Szerintem mindenki másképp használja épp ahogy kényelmes neki.
Van aki azt szereti ha kitépi a kezéből vagy épp be sincs kapcsolva csak a középrehúzás, bla-bla. Neked kell megtalálnod majd a megfelelő beállítást.
Játékban amúgy nincs oly sok állítási lehetőség mert max a négylépcsős effekt mértékét ami Ki <=> Teljes ill. annak -100 <=> 100 közti erősségét lehet babrálni.
Logi kormányoknál negatív értéket használunk de ez mod függő.de leírom, jelenleg hogy használom.
Anno Leo vagy RealFeel plugint is használtam de ma már egyiket sem csak az rF-ben lévőt.
Logi driverben a képen látható módon ill. játékban "Kormány" "Alacsony" és az erő csúszkán 30-tól 60-ig szoktam állítani.Ha jól tudom akkor a fenti ffb pluginokat vagyis értékeit lehet a text fájljaikban szerkeszteni ha szükséges.
-
jozsi252
veterán
válasz
proof88 #17932 üzenetére
Elnézést akkor rosszul fogalmaztam meg magam, mert akarok segítséget kérni abba is hogy ti magába a játékba milyen beállításokkal játszotok.
Szóval akkor a cikk szerint nyugodtan lehet arra állítani, viszont a játékba ugye azért jobban testrelehet szabni a dolgokat, oda lenne szükségem egy kis segítségre.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Tudnátok adni egy kis segítséget G27 kormánybeállításához? Hogy pontosan a logi driverében mit hova érdemes állítani. Tisztában vagyok vele hogy elvileg ez mindenkinek egyéni dolog, illetve mindenki saját magához igazítja, ki milyen erős FFB-vel szeret játszani, de azért egy átlagos beállítást tudtok mondani, amely vonalon érdemes elindulnom hogy megtaláltam a megfelelő beállítást?
Kormány csak holnap lesz meg, de addig próbálok összeszedni minden infót amit csak tudok
. F1 RFT2011 mod van éppen fent, ezzel akaróznék addig játszani amíg kinem jön a 2012-es modifikáció
köszönöm előre is
Illetve olvastam neilszab kollegának a Kormány Kalauz Szimlátoros cikkét, amiből nagyon sokmindent megtudtam, de igazából szerintem a FFB beállítása játékfüggő, ezért is kérek itt segítséget.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Keresem az F1 RFT 2009 mod frissítését.
Esetleg ha valakinek meglenne és feltöltené valahova azt megköszönném. -
proof88
addikt
Aki tudja, fészbukon vagy akárhol ossza meg ezt az oldalt, sokat segítene, köszi!
-
macy
addikt
-
jó reggelt
nem nagyon akar feléledni a liga
-
proof88
addikt
még mindig alszik a liga, és mivel kevesen vagytok fészbukon, ezért ide is rakok néha videókat
-
D-evil
aktív tag
fuu milyen egy okádás futam volt.egyszer talán el is aludtam rajta
-
proof88
addikt
-
macy
addikt
Úgy látom elkel itt a verés. Sorakozzatok csak fel szépen
5 év kihagyás után megint elkezdtem wowozni. Nem vagyok normális. -
cila1
aktív tag
Na jó napot mindenkinek!
Gondoltam megkérdezem,hogy a régi liga tagokkal mi lett?
Ki milyen ligába nyomul?Persze ha nyomja valahol.Vagy mindenki nyugdíjas lett mint MACY? -
proof88
addikt
thx
-
proof88
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest