Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
-
válasz
proof88 #16097 üzenetére
ahogy irtam is,nem néztem boxolást,
sima kilépés az autó összetörése után simán eljuttatott a boxba
egyébként szoktam gyakorolni a boxolást.
itt most nem.
elég volt összerakni egy beállitást és vmennyire begyakorolni a pályát és a hibáit.
ismét tanultam vmit... nem lehet bizni abban,hogy minden rendben van a pályával.lassan vége a szezonnak.
remélem köv szezonban hamarabb előrébb tud lépni a rönó,mint ebben az idényben.
most nem a tulélésért harcolunk,hanem a jó helyezésekért.
ahogy Horcsa is mondta
a rönó rajtokról nem is beszélve...ja amugy meg el kell gondolkodni ki legyen BT tag.
ha ilyen hátsó gondolatok vannak egy BT tag fejében -
proof88
addikt
válasz
akoska07 #16096 üzenetére
én a funkcionalitásra megyek rá, és olyan pályákat preferálok, ahol a rázókövek a lehető leginkább hasonlítanak az élő verzióra, ezért lett Monzából is merően más pálya a tavalyihoz képest, és Szuzuka is ezért ez, mert ez jobban átadja a pályát, mint a tavalyi verzió. A bejárati vonalról meg vitatkozhattunk volna, ha legalább 1 ember a mezőnyből a 3 hét alatt szólt volna érte, pedig gyakfutamból is volt 4 kb, de a hallgatás számomra beleegyezés.
Az mondjuk eszembe jutott hogy kiírom majd hogy hol van a box bejárat kezdete, de mivel nem csak BT tag vagyok hanem versenyző is, úgy gondoltam hogy azzal is egy kis előnyre teszek szert ha valaki megszívja.
-
válasz
JColee #16092 üzenetére
semmi gond.
nem sérült az autó,gyenge kocc volt.
tudtam "gyorsan" menni.proof88 : elsősorban próbáljunk a funkcionalitásra rámenni,aztán a szépségre.
ezek alapvető és fontos dolgok.
én a tavalyin is "jól mentem".
itt is elfogadtam a pályát,olyan amilyen,de a box kicseszett velem.
persze én is hibás voltam,de az alapvető dolgok legyenek meg egy pályán. -
JColee
őstag
válasz
proof88 #16089 üzenetére
Mit nem hiszek el? Ez nem hit kérdése, hanem csak az akkori állások alapján tippeltem valamit
Én úgy vettem észre, hogy a 8-9 kanyart ha jól veszi az ember, akkor sokat nyer vele a középső szektorban. Szerintem ezt találtad el akkor te. Ahogy modntam, nekem nem nagyon sikerültek a könnyebb autóval a gyorskörök, de ha minden klappol akkor sem tudtam volna azt überelni.akoska07 Köszi, nyomtam amit bírtam, kétszer így is szélesre vettem a 13-14-es kanyart
Már értem, hova tűntél el, mert ahogy menet közben néztem az időket, elvileg előttem kellett volna legyél, de mégse voltál.
A boxbejárat tényleg elég gagyi, én majdnem eltaláltam Kleroot, ahogy igyekeztem utána be a boxba. Ő picit korábban fékezett. Mondjuk ha nincs előttem, lehet, hogy én is gyorsan érkezem be a boxba. -
válasz
JColee #16078 üzenetére
az incidens ellenére nagyon jól mentél.
grat a 2. helyhez.kb 6-7 órát tudtam forditani a pálya gyakorlásra és setup készitésre.
Én nem gyakoroltam a boxolást.
nem is nagyon foglalkoztam a pályával és a versennyel.
idő és kormány hiányában.
Az viszont elég vicces,azon tul nonszensz,hogy egy reklám táblához igazodva kell beállni a boxutca speedlimitjére.
F1-ben ez nem igazán elfogadott
sajna be is csusztam és áthajtást kaptam.
amikor le szerettem voln tölteni majdnem megint belecsusztam és meg is csusztam,buktam is az első szárnyat és sérült az eleje.
Nem tudom ki hogy van vele...
nekem a verseny az versenyről szól.
be vagyok állva arra,hogy menjek ahogy tudok és ne kelljen csak azzal foglalkozni,hogy"gyors" legyek valmint amikor kijövök a teljes versenyre való koncentrálásból a boxolásnál csak beesek és menjen minnél hamarabb tovább,sietve vissza a versenybe. a boxolásnál "normál" segitség egy fehér vonal ill. egy lámpa ami megmutatja hol kell lassitani,ne büntessenek meg.
próbáltam a futam előtt ezt berögziteni,de annyira menni akartam,hogy benéztem a reklám táblát. aztán ujra és tört is az autó. ma nem voltam dekoncentrált jól mentem volna,és végül elromlott az egész versenyem.
Kérném szépen a az elkövetkezendő futamokon egyértelmü megjelölését a boxutca speedlimitjének. keressünk olyan pályaverziót ahol ezek a minimum dolgok elérhetőek.
a pálya minőségét tekintve szerintem bármelyik pálya megfelelt volna ehhez képest amin fel van tüntetve ez.
nekem ma sajna ezen mult a versenyem.
dobogó esélyes lettem volna,ezért ez most fájó pont voltegyébként meg grat mindenkinek,nehéz verseny volt.
én megizzadtam,küzdeni kellett az autóval (a törés miatt),pedig nem volt rossz a setup. -
proof88
addikt
válasz
JColee #16088 üzenetére
Egyébként leszarom ha nem hiszed el
, de egyáltalán nem számoltam 31-es körrel, néztem is a szektoraimat, és a középsőben találtam el nagyon valamit abban a körömben. Mivel szerintem a dupla balost mindig konstans jól vettem utána a kigyorsításom is jó volt a hátsó egyenesre, valszeg előtte csinálhattam valamit máshogy, és nem is a visszafordítóban. Szerintem közvetlenül a szektor elején a lejtős dupla jobbost csináltam meg jól, illetve onnan a kigyorsítást.
Ráadásul 1-2 hete be akartam rakni valami über időt a hotlapsba, de amikor próbálkoztam 10 literrel is lággyal, sőt kicsit szuperlággyal is, csak ilyen 32-es idők jöttek ki, akkor már ti raktatok 31-es időket is, ezért is lepődtem most meg magamon. De igazából most hosszú idő után végre sikerült az előző szezonos időmérős formámat hoznom, akkoriban voltak nagyon összerakott köreim időmérőn. -
proof88
addikt
Eközben Brazíliában ... (videó)
király ahogy villog a hátsó lámpa, és közelről látszik, ahogy pislog és nézelődik a pilóta
Nah én megtankolva szuperlágy gumival 23-24-es időket megyek.
Eső gumikkal (ami a BMW házi fejlesztése, tehát a legjobb eső gumik) 17-es időt. Nem tudom üresen hol lesz az alsó határ, 14-es idők lesznek talán.Azt elfelejtettem mondani, akit érdekel: az eső gumik optimális hőmérséklete 87°C, viszonylag jól tolerálják ha lehűlnek vagy túlmelegednek, és úgy lettek kifejlesztve, hogy elöl és hátul is kb egyenletesen kopjanak el, így hosszabb etapon is viszonylag konstans marad a balansz. Azt is fontosnak tartom kiemelni, hogy az eddigiektől eltérően ezek a gumik NEM vadiújan tapadnak a legjobban, egy kicsit koptatni kell őket a 100%-os tapadáshoz. Ez azt jelenti, hogy kb 6%-os kopásnál érik el a legnagyobb tapadást. Ebből következik, hogy időmérőn egymás után talán több mért kört is érdemes menni. Viszonylag gyorsan kopnak, de eléggé tűrhető a dolog, mert mint mondtam, a kopás kb egyenletes elöl-hátul. Kb. 38%-os kopásnál esik kicsit nagyobbat a tapadás, ezt ki kell tapasztalni mindenképpen hosszú etapon, hogyan változnak a köridők. Annyi biztos, hogy 50-60%-nál kezd használhatatlanná válni a gumi, és kb ettől a ponttól kezdve a tapadás rohamosan csökken, érthető hiszen már kezd kínosan kicsi lenni a barázdák mélysége. Azt ki kell tesztelni hosszú etapon, hogy mégis mikor hány kör után hogy tapad a gumi.
ja és a pályán a rázókövek kicsit gyengébben tapadnak mint az aszfalt ...
-
proof88
addikt
most jöttem rá hogy ha be van állítva az esős gumi textúra, akkor villog a hátsó lámpa, mint ahogy esőben szokott villogni, király
ez kb olyan mintha a kormányon állítanám eső gumira a kocsit, mert élőben is az aktiválja a villogó lámpát.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Az esős brazil pályához tartalmazza az új eső gumikat!
Aki Win7-et vagy Vistát használ, annak érdemes Rendszergazda joggal indítani a telepítőt!
Természetesen kötelező felrakni. A gumi használatához a setupban kell kiválasztani a BMWet keveréket.Továbbá, aki azt szeretné, hogy külsőre is eső gumijai legyenek (mivel az eső gumi kiválasztása a setupban önmagában még nem változtatja meg a gumi kinézetét), annak a FŐMENÜBEN kell az autó kiválasztásánál beállítani ezt: Upgrades gomb, és a lenti listában kiválasztani legalul a Texture Tires-t és azon belül az Xtreme tires-t kell megvenni! Tehát NEM a Tire Compound Selection-t kell módosítani, hanem a Texture Tires-t!
-
JColee
őstag
Na visszanéztem, mielőtt anyázok:
Légyszi ne az első körben akarjuk már eldönteni a futam/bajnokság kimenetelét. Speedg lebontott az első körben 16. kanyarban (Cilával csatázott, én elöttük voltam).
Egyébként meg köszönöm, hogy enynire figyeltetek rám, mindenki elegánsan elengedett, pedig helyezésért ment a dolog. -
Zoza24
senior tag
pedig ahogy nézem a live timingot,még a 10 helyről indulva sem lettem volna esélytelen
-
Zoza24
senior tag
nah hazaértem,2 körrel lemaradtam a rajtról
-
proof88
addikt
Ma mindenkit meg fogok alázni, ezt jobb ha tőlem tudjátok. Meg fogtok szégyenülni!!!
-
proof88
addikt
6 körül lestartolom a szervert, előre szólok.
-
SirAlo
aktív tag
Sajnos en se tudok indulni ma futamon
Amugy Zoza majd el tudnad kuldeni a Controller.inidet? Eltennem arra az idore ha elromlik a kormanyomnagyon durvan mesz billel
-
Zoza24
senior tag
ma valószínűleg nem érek vissza Győrbe a futamra,Szarvason vagyunk,direkt így lett tervezve,mert most gyakfutam lett volna,de a múlt heti szerver probléma bekavart,így pont éles futam lesz kukás...
jó versenyt kívánok az uraknak
-
proof88
addikt
9:30-tól GP3 futam közvetítés élőben az EuroSporton, tudjátok van magyar versenyzőnk!!!
-
proof88
addikt
Senki ne felejtse el, hogy ma Szuzuka éles VB-futam van!!!
hiányzók: Feca (talán), woody, Frenky (valszeg nem tud jönni). 3 ember.
boxból rajtolók: Ati, BiriMárk, HUGO. Ez 3 ember.
rajtrácsról rajtolók: SirAlo, Cila, Speedg, Ákoska, ACE, LaCeeN, JColee, Mastre, Zoza, Kleroo, Farkas, Szabesz, én. Ez 13 ember.Legjobb esetben leszünk 19-en, legrosszabb esetben csak 13-an.
-
Köszönet Mindenkinek aki feljött ma a szerverre rajtgyakolni.
-
proof88
addikt
Tegnapelőtt KTCC futam volt Monzában. KTCC-ben egy versenynapon 2 verseny is van. Én mindkettőn jól szerepeltem, legalábbis ami a pályaegyengetést illeti. Nézzük mit is csináltam!
1. futam:
- sajnos 1. körben kisodródtam az Ascariban, ezért visszacsúsztam kb az utolsó helyre.
- utána megint rosszul vettem az Ascari-t, Beast meg is előzött, vele csatáztam, rossz vége lett, felrepültem(itt nincs hang sorry)
- Ascari #3
- Ascari #4
- egy elhibázott sikán
- elhibázott sikán ismét, defekt, kicsúszás HUGO-val a Parabolicában
- Befutóm2. futam:
- jó pozícióban voltam rajtnál, de féktávon belémjöttek, de szépen megfogtam, de a köv sikánnál sajnos kisodródtam
- Durva hibázás az Ascariban, defekt
- Végzetes hiba az AscaribanAmúgy befejeztem a KTCC-s pályafutásomat, mert vége a szezonnak.
De sajnos nem fogom folytatni jövőre, mert más terveim vannak. A következő KTCC szezon előtt viszont a VCRC indít egy Skoda Fabia kupát, még lehet jelentkezni, akit érdekel, az erre fáradjon!
NAGT-ből még van 2 futam, ott még megküzdök egy VB-címért, hátha összejön, de az F1-es címvédésről sem mondtam még le.
-
én ott leszek
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Ez nem kérdés, bár félek a résztvevők száma nagyon alacsony lesz, pedig elég sok hiányzó volt ... csak a hiányzókból egy komplett ligát lehetne eszkábálni ... megpróbálok minden érintettet elérni ...
ja és a szerver miatt meg imádkoznunk kell. Hogy ne legyen gond. Horcsa nem lesz itt a hétvégén, nem lesz közvetítés sem. A netszolgáltatóval van gond egyébként, ők bénáznak valamit. Ha problémánk lesz akkor kedden váltanak Horcsáék szolgáltatót, már ki van nézve egy tisztességes (ez egy olcsóbb választási lehetőség volt, úgy néz ki nem jött be, mert nem gondolta hogy ennyire lámák).
Ma este mindenki aki csak tud jöjjön gyakfutamra 19:20-ra!!!
-
cila1
aktív tag
Csinálunk ma este egy gyakfutamot a hiányzók kedvéért?
-
szerver megint gatya.
autóztam,egyszer csak eltünt. -
proof88
addikt
én is részt vennék, és a szerveren leszek az biztos, de nem tudom hogy fogok részt venni rajta mert ma nagyon határidőm van estig, de ha nem lesz gáz akkor még rajtolni is tudok majd.
-
Sziasztok!
este a szokott időben egy gyakfutam ?
-
cila1
aktív tag
Nagyon halott ez a fórum.
-
cila1
aktív tag
Lesznek Brasilra esőgumik?
-
Mastre
tag
Boldog szülinapot a pályabíróknak:
-
JColee
őstag
válasz
proof88 #16007 üzenetére
Szerintem konstrukciós hiba, magasan van a súlypont, és nincsenek az elemek megfelelően rögzítve egymáshoz. Kamion gyönyörűen befordult, betapadt az eleje és a hátulja sem bizonytalankodott, de a kasztni nem bírta a terhelést. Nemhiába nincsenek még kínaiak az F1-ben.
-
Mastre
tag
Ma egy ismerős megjelent ezzel:
Azt hittem, hogy hozta a BMW csapat összes adatát, de sajna üres
-
cila1
aktív tag
Van szeró!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo és DELL Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest