- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Kiss Pál Tamás sajnos a boxolás után nem tudta befejezni a versenyt, mert beragadt a boxutcai sebesség korlátozó gomb a kormányon.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
Stirlitz #16995 üzenetére
én abbahagytam a versenyszerű szimezést, mármint versenysorozatban már nem veszek részt, épp tegnap voltam vcrc fun futamon, aminek a közvetítését ma este 7 körül láthatod egyébként, de valszeg lesz még1 fun futam talán jövő héten, ha gondolod gyere el rá te is!
Itt phf1-ben én már nem vagyok szervező tag, most épp a mod kiválasztása zajlik ami kb megtörtént asszem, ctdp06 lesz a mod amivel szeptembertől mennek a srácok
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Mi újság veletek?
-
proof88
addikt
holnap este 7 körül a mai VCRC-s fun futam közvetítése lesz látható. Úgy elbasztam ahogy lehet. Utolsó körben kiütöttem Horcsát. Kiestünk az 1-2. helyről. Ráadásul pár perccel előtte Szabesz vezetett, ő nyert volna. De kifagyott neki a játék. Ennyit erről.
-
JColee
őstag
Na mi a helyzet a ligával? Mod ügyben történt döntés? Ha hazaérek, és életerőre is kaptam, akkor megcsinálom amit kell ctdp-n, de akkor már azzal is fogunk menni.
-
proof88
addikt
meghalt a topik
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
International Le Mans Cup series Imola LIVE stream
WTCC 1-kor, majd késő délután, ma, Eurosport, ne feledjétek!
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
JColee #16968 üzenetére
én úgy emlékszem hogy lehetett látni a hátsó szárnyon, pl monzában szembetűnő volt. De nem fokozatosan látszik, hanem ha nagyon lapos pl akkor az látszik, meg ha nagyon meredek (Monaco pl). Mert az rfactor ennyit tud. A modderek meg csinálnak gondolom hátsó szárnyhoz 3 különböző állást. De a kerékdőlés az rendesen változik. Azt ki lehetett figyelni mindenkinél a szerveren.
-
proof88
addikt
FSONE will have DRS VISUAL TOO, and KERS AND DRS 100REAL by an aplication who will control all the staff. KERS 6.2Second added 75cc to the engine, DRS free in practice and Qualy, more topspeed and losing grip in the cornes, and race will have DRS DETECTION, 2 DRS ACTIVATION ZONE, the aplication will be publicated "Maybe" when KIKONI and his friend Achim finish the final Version, it neer to be finish i guess.
-
JColee
őstag
2 hétig nem leszek itthon ezért az egyenfizikát csak utána tudom megcsinálni. Szerintem Meki fizika elég jó, és azt a legegyszerűbb megcsinálnom, úgyhogy szerintem érdemes mekikkel körözgetni.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
Szabesz
őstag
Hotlaps is üzemel mostantól.
-
Kleroo
veterán
Én épp bahrainbe vagyok,még 20-25percig körözök schumiként
-
proof88
addikt
válasz
JColee #16941 üzenetére
múltkor írta hogy ahogy eddig lehetett úgy nem megy neki. Most gondolom arra gondol hogy /callvote event blahblah nem megy. A kérdés az, hogy ez a parancs kiadáshoz nincs jogosultsága mert megváltozott a beállítás, vagy olyan pálya nevével próbálkozik ami jelenleg nincs a szerveren.
-
cila1
aktív tag
Ezt már kérdeztem csak nem kaptam választ.
A szerveren hogyan kell tovább rakni a pályát?Vagy nem lehet? -
proof88
addikt
Lesz WSR a hétvégén, én kimegyek valamelyik nap, csak szólok.
-
proof88
addikt
-
D-evil
aktív tag
-
JColee
őstag
Szeró most Bahrainon van.
-
Szabesz
őstag
Szerver ismét fut, előző szezon pályái is elérhetőek.
-
proof88
addikt
Ma mindenképp nézzétek az F1-et mert Vettel átengedte nekem a kocsiját, úgyhogy ma én fogok Valenciában versenyezni!
-
cila1
aktív tag
Hol kell beállítani,hogy az AI-nak is olyan legyen a setupja mint nekem?
-
proof88
addikt
Tomi 1:59.638 idővel, a 21. helyről várja a ma délutáni első futamot Valenciában. A rajtelsőséget 1:58.693 idővel, Lewis Williamson szerezte meg.
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #16923 üzenetére
Mondom _egyik program_ sem látja
Ez azt teszi, hogy eszközkezelő sem látja, restartok után sem.
Egy WD SSD-ről van szó, ugyanilyen van a laptopomban is. BIOSra nyílván nem tudok ránézni, mert csak távoli asztalom van perpill, a gép elé nem tudom mikor fogok kerülni.
Nem volt rajta semmi pótolhatatlan adat, két virtuális gép, és az rFactor. -
proof88
addikt
válasz
Szabesz #16922 üzenetére
Milyen vinyó?
Nagyon ritkán nekem volt olyan hogy eltűnt egy meghajtó, de restart után ott volt újra és azóta is minden szép és jó.Ha nem jön elő, akkor:
Ha az eszközkezelő látja a hardvert, akkor nincs nagy gond. Gond akkor van ha a gép sem látja, még biosból sem. Mert ha eszközkezelőben látod, akkor valszeg csak logikai gond van, és getdataback-kel visszaállítasz szépen mindent egy másik vinyóra.
Ha viszont nem látod a vinyót se ... akkor lehet hogy szar a sata kábel, kicsúszott, elmozdult, láttam már vicces kábeleket, olyan szar csatlakozóval, hogy ihaj. Van is ilyen sata kábelem, amire ráírtam filccel, hogy SZAR, hogy tényleg csak akkor használjam ha nincs más megoldás.Ha kábel cserével sem jó, akkor másik portra próbáld rádugni, főleg ha van másik vezérlő által vezérelt portod. Ha úgy sem jó, akkor másik gépben próbáld meg. Ha úgysem jó, akkor gari, de akkor meg az adatokra nincs ötletem.
Ja de, egy teljesen ugyanilyen vinyót szerezni és az elektronikát kicserélni. És akkor ugrik a gari, de az adatok lehet hogy házilag simán visszaszerezhetőek.
-
Szabesz
őstag
A szerver megszűnt létezni, mert az a meghajtó amin volt, úgy döntött, hogy nem működik tovább. Nem látszik sehol, egyik program sem érzékeli, hogy rá lenne dugva a gépre. Még mindig nem vagyok gépközelben, így most állni is fog a szerver amíg ki nem tudom deríteni, hogy mi lett vele.
-
proof88
addikt
Wéber Gábor a 2. lett a Nürburgring-Nordschelifén, amúgy 15-en indultak a kategóriában, több kategória is volt, érdekes volt mert az eső is esett.
-
proof88
addikt
sikerült a fészbukon 56 oldalt lájkolnom, amik mind ugyanarról szólnak: ITS A TRAP!
-
proof88
addikt
Holnap reggel 9:05-től itt lehet nézni Wéber Gábort, a Nordschelifén lesz 4 körös verseny.
Aztán 10:45-től Porsche Carrera kupa a Nürbin, Eurosporton nézhető.
Szombaton a Slovakiaringen is lesz egész napos program, ott Walter Csaba lesz az egyik magyar résztvevő Porsche 911-ben, elvileg asszem itt lesz majd nézhető, időbeosztás pedig itt.
Azt se feledjétek, hogy az F1-gyel egyetemben GP3 is van a hétvégén Valenciában. Ez azt jelenti, hogy vasárnap reggel 9-től lesz élőben nézhető mind2 GP3-as futam az Eurosporton, ahol Kiss Pál Tamásnak szurkolhatunk.
Úgyhogy autóversenyben ezen a hétvégén is rendben leszünk.
-
proof88
addikt
A Like gomb a fészbukon, magyarul a Tetszik gomb. Katt rá.
Ilyenkor amúgy az üzenőfalon látni fogod a Hungaroring bejegyzéseit is. Ha nem akarod látni mert zavar, akkor a bejegyzés jobb felső sarkában X-re kattintva bejön egy menü és ott be tudod állítani hogy semmilyen bejegyzést ne láss tőle.
-
proof88
addikt
KEDVES LIGA TAGOK!
Már egy csomószor leírtam, kértelek Benneteket
, hogy
LÁJKOLJÁTOK FÉSZBUKON a HUNGARORINGET!Miért nem teszitek? Egy csomóan fent vagytok, mégis csak 1-2 ismerősöm lájkolja az oldalt.
Vagy ennyire nem tetszik a pálya?Tessék, lájkoljátok ezeket:
link1
link2
link3
link4Látnia kell a Hungaroringnek, hogy sokan szeretik, és így még több tartalom fog felkerülni az oldalakra is. Ez a mi pályánk!
-
JColee
őstag
read the fucking manual
Adnak hozzá egy leírást, amiben le vannak írva az autól paraméterei (ideális hőmérsékletek, stb.). Ezt linkelte Kleroo, érdemes elolvasni. A váltóval kapcsolatos probléma az lehet, hogy olyan magas fordulatszám van beállítva az automata váltónak a váltási pontra, amit nem ér el a motor. Elvileg defaulton jól kéne működnie, de Kleroonál sem ment, csak ha beállított egy értéket.Ha a Ferrarinál szeretnél menni, akkor felszabadul egy hely Mekiben, tehát a többieknek is mondjad, ha végleges.
Egyébként az eddigi vélemények mind pozitívak voltak (nem emlékszem negatívra), szóval szerintem lassan véglesíthetnénk dolgokat. -
Kleroo
veterán
-
SirAlo
aktív tag
Hi, ha lenne kedvetek a ligabol egy hoszabb versenyre, kb 4 pilota lehet egy csapatnal ahol valtogatjatok egymast futam kozbe itt lehet jelentkezni: Link
Vannak P1-es , P2-es , GT1,GT2 autok
-
proof88
addikt
ezekben a kocsikban elvileg van rajtautomatika, érdemes kipróbálni (beállításokban gombot kell hozzá rendelni, angolul launch control vagy ilyesmi)
-
cila1
aktív tag
Melyik kipörgésgátlót kell megvenni?
Nekem nem lehet teljes automataváltóra tenni.Nektek?A felváltás az manuális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest