- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cila1
aktív tag
Mindkettőtöknek igaza van!
Ez csak pénz kérdése.Valójában megérné a jobb VGA-t megvenni mert lehet,hogy beruházok akkor procira is.Persze nem értek hozzá de gyanítom,hogy az alaplapomba nem lehet AM3-as procit tenni.Most AM2-es van benne.Vagy lehet? -
Kleroo
veterán
válasz
Chosen #17093 üzenetére
Én valamelyest ismerem őt, veled ellentétben. Jobb dolga is van,mit havonta cserélgetni,baszakodni a géppel
(szerintem)
De majd ő eldönti. Az 5830 jobb kártya,de nem igazán lenne vele előrébb.
De majd mérlegel.De általános "ph-s" esetben tökéletesen igazad van.
Igen Cila. egy erősebb kártyát már nem hajtana ki.
De hogy képben légy: A 8600GT-nél kb 3x erősebb a gts450(eszt talán ki tudná hajtani a procid).
Az 5830 pedig a GTS450nél is vagy 60-70% erősebb.HA! erős proci hajtja.
A te procid alá berakva, 1280x1024 körüli felbontásban nem igazán lenne különbség a két kártya között.
Ha mostanság akarsz procit cserélni akkor 5830be fektess,de ha nem akarsz,akkor szerintem felesleges. A következő "ugrás" utáni játékokhoz mind a 2 édeskevés lesz.
Max az 5830-on csak szimplán szaggat,míg a gts450en diavetítés lesz -
cila1
aktív tag
Köszi a válaszokat mindenkinek de,még most sem tudom,hogy milyet vegyek.
Ezek szerint a procim is már gyenge?Vagy csak ehez a kártyához? -
válasz
Kleroo #17092 üzenetére
Erre nem lehet alapozni, ahogy te is, úgy ő is fog majd procit is cserélni és ki lesz hajtva az 5830, hülyeség csak azért sokkal gyengébbet venni alig olcsóbban, mert most még nincs kihajtva. Ha meg olyat venne ami már most ki van hajtva, akkor a következő proci cserénél vehetne megint VGA-t, hogy passzoljon az új procihoz, így sokkal többet veszítene, mintha most venne egy még ki nem hajtott, erős VGA-t. Annak idején gondolom te se úgy voltál vele, hogy veszel egy GTS 250-et inkább, mert azt kihajtja, hanem vettél inkább egy tartósabb GTX 260-at.
-
Kleroo
veterán
válasz
Chosen #17087 üzenetére
Ha kapható még,akkor tényleg király az 5830. Ez nekem is a post végére rémlett be.
DE!! A teljesítményhez processzor is kell. Az övé a gts450hez passzol inkább. Nem nagyon hajtaná ki az 5830at.Szóval a difi is kisebb lenne. Nagyobb különbség csak fullHD körüli felbontásban jönne ki,de tudtommal nem úgy játszik.Erre jó példa,hogy a 4ghz-enn hatott e8200am azt hittem kihajtja a tuningos gtx260am. De amikor megjött az i7 2600(alap órajel) akkor rájöttem,hogy még a közelében sem volt a kihajtásnak.A legtöbb játék vagy 20-30,sőt a CS:S 50%-al gyorsabban szalad.
Szóval az ő rendszerébe felesleges berakni az 5830at. Következő konzolgenerációnál/grafikai szintnél pedig mind a 2 kártya szánalmasan gyengének fog majd számítani. -
Sziasztok!
Jött már ki jó 2011-es F1 mod?
cila1: ha nem akarod az ablakon kidobni a pénzed, akkor a helyedben Sapphire HD 5830 Xtreme-et vennék 25k körül, akár boltból, akár apróból. Ha egyik bolt sem felel meg amelyik még árulja, nézz körül apróban, én inkább megvenném onnan, minthogy 21k-t dobjak ki egy GTS 450-re ami ráadásul 512-es. Egy 5830 kategóriákkal erősebb nála, most +4k, de később +1 év tartósságban. Egy példa mennyivel jobb egy DX11-es játékban: [link] vagy egy másikban [link], harmadikban [link] és így tovább...
-
cila1
aktív tag
Tehát akkor milyen kártyát ajánlotok?20-25k között.
-
proof88
addikt
válasz
Kleroo #17081 üzenetére
hát igen, nekem meg pont 7600gt-m volt
geforce3 ti200 után
ami előtt meg tnt2 éveken keresztül
abból is a legratyibb, az m64-es verzió. úgyhogy én tudom milyen nem csúcskategóriával játszani
a 8600gts lett volna az amire azt mondom hogy tisztességes a sebessége, node valami brutál drága volt ... és én a 76 gt-met szerettem volna valami jobbra váltani ... és mivel az nvidia nem tudott semmit sem biztosítani számomra, mivel a 7900-asoknál jobb volt ár/érték arányban az x1950-es radeonok, ezért egy pro-t vettem használtan. aztán a köv kártyám 4870 radeon volt, mivel amikor vettem az volt nagyon jó kártya jó áron (akkor pénzem is volt ilyenre).
szerk.: de aztán a 88gtx után jó volt amikor áttértek a g92-re és jött a sima 88gt, meg a 88gts-ek új verziói, na ott azt mondtam hogy igen az nvidia megint csinált valami jót. de aztán jöttek az átnevezgetések meg minden lószar, áhh.
-
proof88
addikt
remélem PCI-express-es és nem AGP-s (ha nem tudod akkor nvidia driverben meg tudod nézni mert kiírja valahol h milyen, vagy ha megmondod milyen alaplapod van).
Ha használtan akarsz venni, alapszabály h vga kártyát NEM veszünk garancia nélkül. Ezek bármikor behalhatnak.
Radeonokból használtan 20 körül van 4-es sorozatból de olyat már ne vegyél hanem 5-ös sorozatból vegyél valamit. Valami 5770 vagy 5750 vagy ilyesmit.
Geforce vonalon majd elmondják a zöldmániások.Bármilyet is veszel, a 8600gt-t szanaszéjjel fogja alázni minden téren (sebesség, melegedés, stb).
-
cila1
aktív tag
VGA-t szeretnék venni!
A mostani egy nVidia 8600 GT.
Segítsetek,hogy milyet vegyek.KB 20000ft-ig. -
cila1
aktív tag
Mikor kezdjük a következő szezont?
-
proof88
addikt
Durva hétvége lesz, már csak azért is, mert WTCC-ben is és GP3-ban is magyar pilótáért szurkolhatunk.
Sze
2000-2200 DunaTV: pilóták vs magyar híress. fociSzo
1100-1200 EuSp: AutoGP 1. fut. Németo.
1330-1500 RTL K: F1 IM HuRing
1400-1500 EuSp2: WTCC IM Németo.
1730-1800 EuSp2: GP3 1. fut. HuRingVa
0830-0900 EuSp2: GP3 2. fut. HuRing
1000-1100 EuSp2: AutoGP 2. fut. Németo.
1100-1200 EuSp: WTCC 1. fut. Németo.
1130-1215 EuSp2: Porsche Szuperk. HuRing
1310-1530 RTL K: F1 fut. HuRing
1530-1630 EuSp: WTCC 2. fut. Németo. -
Farkas23
aktív tag
Üdvözletem!
Mi újság veletek, hogy megy a F1?
Akit érdekel és van kedve túraautókat vezetni, az csütörtökön a próbafutam végétől tud nevezni, mert megnyílik a nevezés!
VCRCTovábbi szép napot mindenkinek!
-
proof88
addikt
válasz
Mastre #17055 üzenetére
vagy csak a kocsi lehetett volna jobb is, mert azért azt tegyük hozzá, hogy múltkor Valenciában az 1. futamon Monza setuppal ment
, aminek egy nagy SZAR lett az eredménye, és a 2. futamra változtattak a beállításon, úgy már jobban ment. Nos én nem értek a GP3-hoz, de Monza beállítások Valenciára.
És azért az szép hogy ő a legjobb versenyző a csapatban. Tehát a csapat egyáltalán nem lehet vele elégedetlen. Tegnap is szépen ment esőben azért.
-
proof88
addikt
Nah, tegnap 8. lett, majd meg 4. Kiss Pál Tamás.
-
proof88
addikt
GP3 olyan szoros, hogy Kiss Pál Tomi csak fél mp-cel maradt el az időmérőn a pole-tól, de így is csak 18. lett.
-
JColee
őstag
Btw még tervezek egy hdv frissítést is, hogy lehessen 30-as kormányzárral menni.
-
JColee
őstag
Akkor rakd be ezt az (..)\rFactor\ModData\CTDP\CTDP06\mod_deriver\ mappába, és indítsd el a ctdp06_mod_deriver progit (ugyanebben a mappában van). Ha elindítottad, katt a File->Open... gombra, és nyisd meg azt a .xml-t amit letöltöttél. Ezután nyomd meg jobb alul Derive Mod gombot, és ha elkészült, akkor mehetsz is gyakorolni.
-
cila1
aktív tag
Mindenki nyaral,vagy telel?
-
proof88
addikt
közelebb kerülünk azt általam kívánt 100 fokozathoz. Bár 30 is elég lenne. Vicces lenne h folyamatosan nyomkodni kéne a váltó füleket.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
-
JColee
őstag
válasz
proof88 #17018 üzenetére
Persze, de írtam is, hogy első ránézésre ezt találtam. Majd jobban beleásom magamat az ügybe. Szerintem csinálok még egy szűz verziót, de abban az eredeti cuccokat írom felül, így talán megtudom, melyik fileokat írja át, és melyikeket másolja csak. szóval még nem lefutott. Horcsával is értekeztem, azt mondta, hogy a kocsi paramétereit ellenőrzi belépésnél. Ja, és úgy láttam, hogy az upgrade.iniben is változnak a deriválás után a paraméterek, szerintem azt is kiegyengeti. A szövegeket nem változtatja, de ezen is tudunk segíteni szerintem.
r1E3S3E7T Kerítsél egy kormányt, és rakj végre össze egy jó órarendet.
Ja egyébként elég nagy túljelentkezés van Mester helyére a liga 5 tagjából 4 oda akar menni.Nem tudom, hogy születik majd döntés.
-
proof88
addikt
válasz
JColee #17016 üzenetére
figy, az a 3.7 giga 90%-ban textúra meg modell fájl. Tehát azokat sztem tuti nem módosítja a mod deriver. azokat ki lehet hagyni. Azokat is összehasonlítottad? Tartalom szerint?
A textúrák DDS-ben vannak, azokat élből ki lehet hagyni szerintem. A modell fájlok meg talán a MAS fájlok, azok szoktak még nagyon lenni.
btw annyit tudok hogy a stop & go ligában megcsinálták az egyenfizikát a 2006-os ctdp-hez. Ha nem sikerül 1-ről a 2-re jutni, esetleg ott egy sráccal kéne beszélni h mi a helyzet hátha ad valamit.
szerk.: SirAlo van a stop&go-ban.
-
JColee
őstag
válasz
JColee #17014 üzenetére
Kicsit beleástam magamat az egyenfizika ügybe. A tool, amit a modhoz adnak gyakorlatilag csinál egy másik modot a beállításoknak megfelelően. Ezzel az a probléma, hogy gyakorlatilag duplán lesznek meg pl. a Vehicle folderben a járgányok (egyenlőre ezt a mappát néztem át), ami barátok között is cirka 3,7 giga. Ezt csak simán nem lehet nyilván pecsként feltenni, mert hülyeség lenne. amit lehet csinálni, hogy mindenkinek odaadjuk az xml-t, ami alapján a mod_deriver megcsinálja a dolgát, és heppik vagyunk. Ez csak pár KB, és nincs vele komoly feladat, csak be kell tenni a letöltött cuccot egy bizonyos mappába, elindítani a progit, betölteni a letöltött beállítást, és kattintani egyet. Én ennek nem annyira örülök, mert körülményesebb, valaki valamit elnéz, stb, és majd nem tud feljönni a szeróra eltérés miatt. Másrészt nem tudom, mit ellenőriz az rFactor szerverre való csatlakozás során, de esetleg valakit megkísért a dolog, és átír egy-két apróságot, ami jogtalan előnyhöz juttatja.
-
proof88
addikt
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #17013 üzenetére
Ami fennvan a honlapjukon, azt írja, hogy nincs. Régi verzióban volt, de kiszedték. Helyette adnak egy toolt, amivel elvileg kiegyengedheted magadnak. Ezt próbálom majd megcsinálni, és pecs formájában terjeszteni, így csak telepíteni kéne majd azt.
Szóval kerítsé egy kormányt.
Btw megjöttem. -
proof88
addikt
Frenky a kerékpáros topikban trollkodik
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
macy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest