Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanya595
senior tag
Patch-et Én linkeltem be.Szerinted akkor feltettem?A tüzfalban kiengedtem úgyanúgy,mint a 09-et.Nem haragudjatok,de most kész vagyok,mert már 25 perce csinálom.
Puttputt mondtam,hogy ne haragudj.De hogy lehettem volna ott veletek és még beszéltünk is,meg mentem mért kört is ha lannon lett volna.Mégegyszer elnézést kérek mindenkitöl.
A képekett mindig megnézem és grat hozzá,mert Te mindig olyan jó pillanatokatt kapsz le.
Ezért is ideges vagyok,mert tudom,hogy este már nem tudsz lenni,peddig jó veled versenyezni.Azt,hogy szerott tudok-e csinálni vele,valaki lecsekolja???Mert megy.
phforum
genius[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Mind1! Mondtam semmi gáz, nem v olyan jo még nem is várom el h mindig jol csinálj dolgokat, mer nem könyü, én már annak örülök ha végig mész 1 futamot ugy h nem csuszol ki(nem bántásként mondom!)
Figyelj csak magadra max néha nézz bele a tükörbe csak enyit kérek semmi mást!
És télleg nem bántásként mondom! -
Sanya595
senior tag
Ahogy mondod nem voltál itt és sokan mások sem.FUN RACE-nek indult minden.
Söt azért mentünk 5 körös versenyekett,hogy aki kiesik vagy valami gáz van,ne keljen fél órákatt várnia.Nem igy indult és nem úgy alakult.Az elején (ha vissza olvasod a ch topikott) csak teljesen fun race-röl volt szó és nem liga szintü versenyekröl.
Én nem játszottam a ch-val 2.5 éve,nem,hogy ezzekkel a modokal.
Tegyétek fel az rfactort meg az Fsone2008-at és ott megyek töréssel is,mert a kisújjamban van a mod.
Lényeg,hogy teljesen FUN dolognak indult.Mondtam,hogy legyen gumikopás,tankolás,idöjárás és kerék csere kötelezö 2 keverékkel.Ettöl nem izgalmas?
Nem tudni ki mikkor tankol és sorolhatnál.Mind1.Ez van.Ti szeretnétek,használjátok és remélem sok jó és örömökben gazdag versenyetek lesz.
Minden jótt mindenkinek.PEACE[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Az, mert sokat hibáztunk mindannyian... engem, mint ismeretlent (nyilván bunkóságból ) kilöktek az első sikánban (hiába rajtoltam jól), de gyorsan behoztam a hátrányt. Ők is csúszkáltak rendesen, ki a homokágyba, stb. Szóval a szerencse is közrejátszott abban, hogy ki hol végzett.
A Mclarenes Kovalainennel vívtunk szép csatákat, de nagyon elegánsan (kicsit megpöckölve, de csak épp) el tudtam mellette menni az utolsó előtti körben, úgyhogy utána már csak mögöttem csatáztak... Jó volt.#510: Szervert? Ja, sajnos nálam is router van, jelenleg is használja még 2 gép, szóval elég komplikált lenne és nem kifizetődő, mármint sebesség terén sem...
Proof: Felvettelek én is (MSN)
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Farkas23
aktív tag
Nekem nincs sok hozzáfűzni valóm. Mindenki jol ment, mindenkit megdicsérek! Én meg csak tartalékon mentem mer ovtam a gumikat, pont azér, amiért Rico is kiesett! Hát igen a lágyal vigyázni kell, de nem csak a gumi végette tartalékoltam ott volt még a másik gonda fék, de szerencsére nem volt bajom vele, bár 1x-2x nem akart muzsikálni, de azér jo viselte és ez a lényeg!
Mindenkinek grat aki ott volt a versenyen!!Jöhettek szeróra, mert nyilt most!
-
pcguru1
őstag
Igen én is kaptam hátulról valakitöl egy kis lökést amitöl nem volt tökéletes a verda,azért adtam fel mert nekem ugy mutata hogy mindenki feladta vagy balesete volt,ezért adtam fel én is
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 13" 2024 - Cellular WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ROG Strix G713IE 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Sapphire Pulse RX 570 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- Apple Iphone 13 Mini Midnight 0 Perces Kártyafüggetlen ÚJ 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest