- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
proof88 #17699 üzenetére
F1 azért más, mint ezek a pótkocsik. Iracinges ligában most Ford Falconnal kéne menni, ez sebességre már egész tetszetős, de ott azért sokkal nehezebb vezetni, főleg a forced cockpit nézet miatt. Meg a pályák is általában tök ismeretlenek, szóval a kcosin felül a pályát is meg kéne tanulni.
-
proof88
addikt
-
Stirlitz
senior tag
Boldog új évet MIndenkinek!
-
macy
addikt
Bújjék a seggetekbe
-
Frenky89
addikt
B.Ú.É.K.!
-
Mastre
tag
Boldog, munkától és tanulástól mentes karácsonyt mindenkinek
-
proof88
addikt
nagyszájúak
amúgy a WTCC oldalán a magyar rajttal kívánnak boldog karácsonyt
-
cila1
aktív tag
Akkor szívjad fel!
Amúgy holnap megyek a Kálvin térre.Felugorjak és vigyek valami gyógyszert? -
proof88
addikt
eájöttem hogy ha csinálom magamnak egy logót hogy PR00F, akkor ügyesen a P és az R közé be tudok rakni egy 1-es számot, és az olyan lesz mint a P1, azaz a pole-pozíció ... közben rájöttem hogy én vagyok pole-position-proof
-
proof88
addikt
-
Gabesz1019
senior tag
Tudtok linket Codemasters 2010 F1 Trackpack-hez? Valami olyan kéne ahonnan nem döglassan jön le és nem több millió partból áll.
Másik: valami jó gymkhana pálya van rFactorra?
-
proof88
addikt
A BMW Magyarország és a Totalcar bemutatja: Himesházától a világhírig
25 perces videó Michelisz Norbiról és a magyarországi WTCC versenyhétvégérőlajánlom
-
proof88
addikt
Nektek is Boldog Ünnepeket!
igaz leszarom és egyáltalán nincs ilyen hangulatom, az a lényeg hogy jövőre visszatérek és eltiprok mindenkit
-
cila1
aktív tag
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
-
macy
addikt
-
proof88
addikt
lol!
aki anno játszott a mafia-val, és rfactorban szeretné kipróbálni azt a versenypályát ami benne volt anno, az most letöltheti! -
proof88
addikt
válasz
Szabesz #17658 üzenetére
pang a topik, én mondjuk nem is emlékszem h 23-án írtam ide utoljára, az kb tegnap volt
Mi van veletek srácok? Én még tervezem h jövőre visszatérek valahova.De majd kell egy kis rehabilitáció mert berozsdásodtam.
Jelenleg most megint nem dolgozok mer elfogyott a projekt, de majd folytatom, egyetem van meg zűrös nőügyek. -
proof88
addikt
-
proof88
addikt
emlékszem még amikor bahreinben voltunk, Stirlitz átküldte a setupját h nézzem már meg h én milyen időt megyek vele meg hogy mit lehetne rajta állítani .. néztem a setupot és láttam érdekes értékeket, pl első stabilizátornál ilyen 159 N/mm... és nem értettem h miért nem kerek értéket állít be pl 160-at ... szóvá is tettem, megkérdeztem h miért... erre ő azt válaszolta, hogy azért mert úgy jobb. Kérdeztem h de te megérzed a különbséget 159 és 160 között?
azt válaszolta hogy igen
Szabesz szerint ez a "mit szívsz?" kategória
-
proof88
addikt
Frenky, szombaton menjél a Zene Házába, és bulizz együtt az És Én Mit Szóljakkal
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #17643 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
Igen. A Codemasters nem tudta levetkőzni az arcade -os jellegét, ez két kör után kiderült. Nem szimulátor kategória. Szép a pálya, a környezet. Az autók itt is szépek, sőt! A lényeg a fizikán van, és a setupoláson. És itt bukik meg a Codemasters. Az hogy a csilivili, meg jó a körítés csak azt érdekli, akik AI ellen tolják.
Miért ne lenne publikus?A megjelenés akkorra van tűzve, amikor véget ér az RFT őszi idénye. Csak azért, hogy addig ne legyen más liga képernyőn ugyan ezzel a moddal.
Egyébként az F1 -es csapatok is rFactor -t(Pro) használnak a szimulátoraikban. Talán ugye nem véletlenül. -
cila1
aktív tag
-
proof88
addikt
Amúgy én igazából nem csak azért nem versenyzek, mert nincs időm rá.
Igazából túl gyors voltam, ezért betiltottak. Olyan gyors voltam, hogy az már illegális. -
cila1
aktív tag
válasz
proof88 #17616 üzenetére
Ostorral csinálod az alázást?
Kerestem neked[ha érdekel] -
Frenky89
addikt
Valaki megint nem aludt eleget.
-
macy
addikt
Na indítsunk egy új ligát a 2011-es moddal. Úgyis jönnek a hideg téli esték.
-
JColee
őstag
Látom jó a hangulat.
-
macy
addikt
Proof ismered a csávót? Nem láttam még itt soha.
-
cila1
aktív tag
Régen jártam itt.Gondoltam beköszönök.
-
-
macy
addikt
válasz
proof88 #17600 üzenetére
Jaja, egész jól néz ki. Itt van a cumó ha érdekel valakit: Codemasters F1 2011 mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Napelem
- TP-LINK routerek
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest