Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
proof88
üzenetére
F1 azért más, mint ezek a pótkocsik. Iracinges ligában most Ford Falconnal kéne menni, ez sebességre már egész tetszetős, de ott azért sokkal nehezebb vezetni, főleg a forced cockpit nézet miatt. Meg a pályák is általában tök ismeretlenek, szóval a kcosin felül a pályát is meg kéne tanulni.

-
proof88
addikt
-
Stirlitz
senior tag
Boldog új évet MIndenkinek!

-
macy
addikt
Bújjék a seggetekbe

-
Frenky89
addikt
B.Ú.É.K.!
-
Mastre
tag
Boldog, munkától és tanulástól mentes karácsonyt mindenkinek

-
proof88
addikt
nagyszájúak

amúgy a WTCC oldalán a magyar rajttal kívánnak boldog karácsonyt

-
cila1
aktív tag
Akkor szívjad fel!
Amúgy holnap megyek a Kálvin térre.Felugorjak és vigyek valami gyógyszert?
-
proof88
addikt
eájöttem hogy ha csinálom magamnak egy logót hogy PR00F, akkor ügyesen a P és az R közé be tudok rakni egy 1-es számot, és az olyan lesz mint a P1, azaz a pole-pozíció ... közben rájöttem hogy én vagyok pole-position-proof

-
proof88
addikt
-
Gabesz1019
senior tag
Tudtok linket Codemasters 2010 F1 Trackpack-hez? Valami olyan kéne ahonnan nem döglassan jön le és nem több millió partból áll.
Másik: valami jó gymkhana pálya van rFactorra?
-
proof88
addikt
A BMW Magyarország és a Totalcar bemutatja: Himesházától a világhírig
25 perces videó Michelisz Norbiról és a magyarországi WTCC versenyhétvégérőlajánlom

-
proof88
addikt
Nektek is Boldog Ünnepeket!

igaz leszarom és egyáltalán nincs ilyen hangulatom, az a lényeg hogy jövőre visszatérek és eltiprok mindenkit

-
cila1
aktív tag
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
-
macy
addikt
-
proof88
addikt
lol!
aki anno játszott a mafia-val, és rfactorban szeretné kipróbálni azt a versenypályát ami benne volt anno, az most letöltheti!
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz
üzenetére
pang a topik, én mondjuk nem is emlékszem h 23-án írtam ide utoljára, az kb tegnap volt

Mi van veletek srácok? Én még tervezem h jövőre visszatérek valahova.
De majd kell egy kis rehabilitáció mert berozsdásodtam. 
Jelenleg most megint nem dolgozok mer elfogyott a projekt, de majd folytatom, egyetem van meg zűrös nőügyek.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
emlékszem még amikor bahreinben voltunk, Stirlitz átküldte a setupját h nézzem már meg h én milyen időt megyek vele meg hogy mit lehetne rajta állítani .. néztem a setupot és láttam érdekes értékeket, pl első stabilizátornál ilyen 159 N/mm... és nem értettem h miért nem kerek értéket állít be pl 160-at ... szóvá is tettem, megkérdeztem h miért... erre ő azt válaszolta, hogy azért mert úgy jobb. Kérdeztem h de te megérzed a különbséget 159 és 160 között?
azt válaszolta hogy igen
Szabesz szerint ez a "mit szívsz?" kategória

-
proof88
addikt
Frenky, szombaton menjél a Zene Házába, és bulizz együtt az És Én Mit Szóljakkal

-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére

-
MPowerPH
félisten
Igen. A Codemasters nem tudta levetkőzni az arcade -os jellegét, ez két kör után kiderült. Nem szimulátor kategória. Szép a pálya, a környezet. Az autók itt is szépek, sőt! A lényeg a fizikán van, és a setupoláson. És itt bukik meg a Codemasters. Az hogy a csilivili, meg jó a körítés csak azt érdekli, akik AI ellen tolják.
Miért ne lenne publikus?
A megjelenés akkorra van tűzve, amikor véget ér az RFT őszi idénye. Csak azért, hogy addig ne legyen más liga képernyőn ugyan ezzel a moddal.
Egyébként az F1 -es csapatok is rFactor -t(Pro) használnak a szimulátoraikban. Talán ugye nem véletlenül.
-
cila1
aktív tag
-
proof88
addikt
Amúgy én igazából nem csak azért nem versenyzek, mert nincs időm rá.
Igazából túl gyors voltam, ezért betiltottak. Olyan gyors voltam, hogy az már illegális.

-
cila1
aktív tag
válasz
proof88
üzenetére
Ostorral csinálod az alázást?
Kerestem neked[ha érdekel]

-
Frenky89
addikt
Valaki megint nem aludt eleget.

-
macy
addikt
Na indítsunk egy új ligát a 2011-es moddal. Úgyis jönnek a hideg téli esték.
-
JColee
őstag
Látom jó a hangulat.

-
macy
addikt
Proof ismered a csávót? Nem láttam még itt soha.
-
cila1
aktív tag
Régen jártam itt.Gondoltam beköszönök.

-
-
macy
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Jaja, egész jól néz ki. Itt van a cumó ha érdekel valakit: Codemasters F1 2011 mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Boldog karácsonyt!
és miért akarod megváltoztatni azt, aki tökéletes?

Nálatok volt ilyen hiba?