- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
válasz
proof88 #17984 üzenetére
Szuzuka Speedg-JColee FAIL
Rejkönen itt félrekapta volna a kormányt, hogy elkerülje az ütközést. -
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #17949 üzenetére
Rossz autóval mentél.
#17951 Azt hittem Kimi fan vagy. De legalábbis mester fan. -
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #17884 üzenetére
Köszi, majd megnézem ha lesz rá időm.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #17882 üzenetére
Basszus ez milyen mod?
-
JColee
őstag
[link]
Sinka megy Intel Gt series döntőjében. -
JColee
őstag
válasz
proof88 #17840 üzenetére
The account with the username 'blablabla' (phf1team.hu), is running out of disk space.
Please remove some files from this account, or ask the administrator to increase your disk quota.
This account has used 81.12% (608.39/750.00 MB) of its allocated disk space.
!! Do not respond to this message. Your reply will go nowhere. !!
-
JColee
őstag
-
-
JColee
őstag
válasz
proof88 #17699 üzenetére
F1 azért más, mint ezek a pótkocsik. Iracinges ligában most Ford Falconnal kéne menni, ez sebességre már egész tetszetős, de ott azért sokkal nehezebb vezetni, főleg a forced cockpit nézet miatt. Meg a pályák is általában tök ismeretlenek, szóval a kcosin felül a pályát is meg kéne tanulni.
-
JColee
őstag
Látom jó a hangulat.
-
JColee
őstag
válasz
imibogyo #17508 üzenetére
Igen, 1.2.1 kell ctdp 06 modból.
a phf1patch az a mi modunkhoz kell (ha jól megcsináltad azt, amit leírtam, akkor lesz egy új mod Ph! F1 Team ver 1.2 néven, ahol a ver 1.2 a felrakott patch verziója).
Kicsit részletesebben írhatnál a hibaüzenetről, mert így lövésem sincs, hogy mi lehet a baja.
-
JColee
őstag
válasz
AMD_ok #17497 üzenetére
Itt volt az rFactor összehasonlító cikk is (ami eléggé röhejes volt, tekintve, hogy még meg sem jelent)?
Hehe, ez vicces:
"A szimulátoros, rF-es barátaink ezt MUSZÁJ, hogy jól értékeljék. A vezetési stílusában nem találtam sok eltérőt az F1 RFT 2009-től... ugyanolyan könnyen kipörög, mintha az rF-ben a kipörgésgátlót alacsonyra (talán inkább az alacsony-közepes között félúton van) állítanád."rft 2009 nem volt valami instabil.
-
JColee
őstag
És ezt személyes sértésnek veszed, hogy ilyen fejeket ideraksz? Nem azért mondom, de ezzel egyrészt nem segítesz a dolgokon, másrészt minősítesz minket is.Azt hiszem könnyű pofázni, hogy legyen már valami, legyen ez meg az, de amikor meg kellene csinálni valamit, akkor hirtelen kuss van. Ezt ne vedd magadra, csak kisírtam magamat.
Most én is ide rakok ilyen "smileyt".->
Így már sokkal jobban érzem magam. -
JColee
őstag
Ma este 19:50-kor kezdünk.
-
JColee
őstag
Neuro sem megy rossz időt (csak 18 kört ment)
-
JColee
őstag
Proof jóvoltából újra megy az oldal. Lényeges funkciókat tudja, szerveradatok is felkerültek.
Szóval legyetek kedvesek regisztrálni, mivel a user adatbázis nem maradt meg. -
JColee
őstag
válasz
KaraDani #17375 üzenetére
Passzolom, sajnos nagyon szétszéledtünk előző szezon óta. Aztán valaki most mondta be az unalmast.
Egyébként én még anno azért mondtam, hogy nem érek rá Procarra, mert F1ezem.
Azt mondanám, hogy kb. 5-en vagyunk.Szóval ha valakit még érdekel a Procar-os fiúk közül, szeretettel várjuk. Érdeklődés esetén szerintem tudunk váltani időpontot. Szerver elérhetőség privátban küldöm. Majd szólj, ha felmész, mert akkor felmegyek én is.
-
JColee
őstag
válasz
KaraDani #17373 üzenetére
Hi!
Sajnos kevesen vagyunk, de most vasárnap lesz egy fun futamunk amire mindenkit várunk. A bajnokságban a 2006-os szezont futnánk (annak megfelelő versenynaptárral). A futamok vasárnap esténként (quali 19:50-kor, futam utána) voltak, ez most is így lenne, ha más igény nem lép fel. A szabályzatot az előző szezon óta nem frissítettük, de a futam hossza, törés, stb nem változik. -
JColee
őstag
válasz
JColee #17340 üzenetére
Szerver újra fut, de szükséges egy patch telepítése. A patch javítja a Hotlapsban a csapat és autóneveket (pontosabban most már kiírja azokat).
Patch 1.2Telepítési sorrend:
- elrakod a CTDP 06 modot (letöltés)
- megcsinálod az itt leírtakat
- felrakod a pályacsomagot
- patch 1.2Nem kell feltenni az 1.1-es patchet, mivel az 1.2-ben benne van az is, ami az 1.1-ben volt!
-
JColee
őstag
Szervert lekapcsolom egy kicsit, nem fogtok tudni felmenni.
-
JColee
őstag
válasz
proof88 #17295 üzenetére
A kerekek tapadása ugyanakkora marad. Nem tudom, te mire gondolsz. Ti arra gondolhattok, hogy álló helyzetben ugye nehéz tekerni. Ez amitt van, mert súrlódik a talajon a kerék, ahogy elforgatod. Ha menet közben tekered, akkor kevesebbet súrlódik. De szerintem ezen leragadni.
-
JColee
őstag
válasz
jozsi252 #17293 üzenetére
Én 0%-on használom a középre húzást (=centering spring). FFB erősségével állítom, hogy milyen erősen akarom forgatni a kormányt, én pl szeretem, ha erősen kell forgatnom. Egyébként menet közben az autó beállítása miatt visszatekeredik a kormány magától, nem emiatt nem kell külön centering spring. Amikor még a Momoval vezettem, akkor nem használtam FFB-t mert kényelmetlennek éreztem. Na akkor be volt kapcsolva a középre húzás.
-
JColee
őstag
válasz
jozsi252 #17290 üzenetére
Első kérdésedre nem igazán tudok válaszolni, nekem ilyesmi nem tűnt fel. Szerintem egyébként a sebesség növekedésével fokozatosan nehezebb kormányozni (kerekek perdülete nő). Ha kikapcsolnád az FFB-t a játékban, és a logi driverében a centering springet (vagy ehhez hasonló a neve) nem 0%-ra állítanád, talán megszűnne a jelenség.
A kormány elfordulás szempontjából két érték a döntő. Az egyik a steering lock, a másik, hogy a kormányod hány fokot fordul. A lényeg: a steering lock azt jelenti, hogyha "teljesen" elfordítod a kormányt, akkor mennyit forduljon a kerék. A teljesent azért raktam idézőjelbe, mert ezt tudod beállítani a logi driverében. Vegyük észre, hogyha van egy olyan kormányod, ami 180°-ot tud fordulni, és van egy, ami 360°-ot, akkor ha az utóbbinál kétszer akkora kormányzárat állítasz be, azonos kormányelfordításra ugyanannyira fog kanyarodni a kocsi (persze ameddig mindkettőt tudod forgatni). Tehát még egyszer: driverben azt állítod, hogy a kormányodat hány fokig tudjad forgatni, rFactorban pedig azt, hogy ha elforgatod ütközésig a kormányt, akkor mennyire forduljon a kerék.
Szerintem a kormánynak nem árt, ha túltekered a beállított értéken. Én néha túltekerem, de nem játékban, hanem csak úgy, és még nem panaszkodott. Egyébként simán lehet érezni, hogy elérted a tartomány végét (olyasmi, mintha egy fizikai korlátozó elem lenne, szóval mintha felütközne valamin), ilyenkor meg hiába tekered tovább, nem fordul jobban a kocsi, szóval megtanulja az ember, hogy hiába tekergeti.
Remélem minden világos így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest