- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru1
őstag
Miért adja mindig vissza a kezdölapot ez a szar
-
Xirtam
veterán
Prof most töltöm fel mindjárt adom a linket és ide kell majd másolnod!
*:\*****\Rico\*******\******\F1 Birkuc2008\SeasonData\Vehicles\Toyota\2008_TF108
Ide kell bemásolnod megkérdi h felülirod és írd felül! Ezután gyere fel a servere. elméletileg fekete a Toyotam orra nálad is!
-
pcguru1
őstag
Azt hiszem akkor én nem tudok jönni ha a 2008-as ultimate moddal akarjátok nyomni,mivel nincs meg és nem is tudom megszerezni
-
Xirtam
veterán
Baszus ebbe legalább normálisan megvanak csinálva a fájlok! Így mindenkinek megtudom csinálni a saját bukosisakot meg a saját autó festést ha elmondja a kocsin mi milyen szinű legyen! A 09-es ezen a téren sokkal összecsapotabb!
-
Xirtam
veterán
Én is kész vagyok, Farkas akkor csinnálsz servert?!
-
Xirtam
veterán
Na telepítem!
-
Sanya595
senior tag
Nekem jönn le mint állat.Fele lent van,de ez már a 13-14 mod amitt 2 hét alatt leszedek.
Nem füzök hozzá nagy reményt.
Amitt Puttputt linkelt,azt is leszedtem,mert azt hittem,hogy MMG,de koránt sem,csak valami mg-szar.Mondjuk furcsálottam is,mert az MMG 2008-ast se csinált ha jól tudom.
Mod:Viszont van ehhez egy patch is.
letöltés -
Xirtam
veterán
Akkor valaki kirpbólja velem a 2008-as Birkuc ultimate-t??Hátha jobban tapad, meg ott legalább szebbek a kocsik! Szóval átálni nem lesz nehéz 09-ről! PLS legyetek benne!
-
Sanya595
senior tag
Az elöbb mentem egy monzát egy szeron:cool magyar szero vagy mi,most monacoban vannak.
18 indulobol 3 futottunk be a verseny 5 kor volt,de ment is az anyázás,mindenki mindenkit kilokott,meg minden ami kellMod:semmi gáz proof88
Jahh es volt egy srac akinek a rajtracson füstölt el a motor.
-
Xirtam
veterán
http://gphungary.hu/letoltes/F1_Birkuc_2008_ULTIMATE
Ezt töltsétek le, azért nem link-ként írtam mert nem müködik!
Farkas mondom, hogy belém senki nem csuszott! Nézétek már vissza külsö iven elmentem mindenki mellet egyből az első 2 másodpercben! Aztán kicsusztam majd kiléptem ennyi!
-
Farkas23
aktív tag
Na mind1, aki akar mehet nürburgingen tesztelni van még a szerver!
-
puttputt
őstag
Sajnos, kifagyott a játék... Nem szeretem ezeket a mechanikai hibákat... a box most legalább jó volt, működött a limiter is, kivételesen nem büntettek meg.
Te az elején voltál, ugye farkas23?
Nem gondoltam, hogy teletöltik a boxban..., akkor én is az 1. kör után megyek ki! -
Xirtam
veterán
Guru te mit köszöntél?? Lerajtoltam mindenkit külső iven !Senkivel nem találkoztam...te miről beszéltél??
-
proof88
addikt
Jövő héten felrakom ezt a 2009-es cuccot meg a dolgokat hozzá és megnézem ... viszont a kormányom a barátnőmnél van, csak ott tudok játszani vele, bár ha ilyen sűrűn vagytok, lehet billentyűzettel is játszanék néha, végül is régebben legalább fél évig azzal nyomtam, kicsit kényelmetlen, dehát... ja viszont itt felvetődik a kérdés, hogy milyen segédletek lesznek? Ha a kipörgésgátló tiltott, akkor mégsem tudom billentyűzettel nyomni.
-
proof88
addikt
Nekem is van 1-2 pályához setupom, amit én csináltam, de nem tudom, hogy ez a 2009-es mennyivel másabb, mint a 2008-as.
Feltöltöttem ezt, ez F1 Challenge-hez készült, magyar nyelvű, pár oldal! Vannak benne hasznos tanácsok.
Aki nem akar setupolni, annak is ajánlom, hogy miután megszokott egy pályát, legalább azt próbálja ki, mennyiben változtatja meg az autó működését, ha drasztikusan más szárnyállásokat állít be, stb...
és én azt mondom, hogy ha nem akartok vacakolni mindenféle értékkel, akkor is van a játékban egy könnyebb módja, ha pl csúszkán állítjátok a felül-/alulkormányzottságot, meg van csúszka is a rugózásnál, hogy inkább keményebb vagy puha legyen és teszteljétek ki! Így nem kell a konkrét értékekkel babrálni, de mégis jobb lehet az autó! Ha ismeritek a pályát és már érzitek, akkor a csúszkákkal való finomhangolás nem olyan sok idő, persze nem a legtökéletesebb lesz még az autó, de több, mint a semmi! -
-
proof88
addikt
Ahogy már korábban is mondtam, augusztusban csatlakozok hozzátok!
Viszont én örülnék, ha lehetne setupolni is, szerintem szokjatok hozzá, hogyan kell hangolni az autót, van magyar nyelvű segédlet is hozzá meg letölthető setupok, és szerintem úgy értékesebb lenne az egész! -
Xirtam
veterán
Akkor most teszteltek még , vagy mivan a serveren?
-
pcguru1
őstag
Most is van szeró gyertek tesztelni
-
Csabee.
nagyúr
este lesz valami?
én 20-24ig ráérek
-
Sanya595
senior tag
Kitöröltétek a hsz-et,ezért igy válaszolok:
Ádiz vagy nem tom,hogy irják a neved,mert nincs válsz gombem kell hozzá az alap game,letöltöd kicsomizod és játszol.
Csabee
da van irva,hogy Te csináltad.
-
Viktor77
titán
Topic kitakarítva, első hsz módosítva. Mostantól maradjunk a témánál, ha kérhetem. Ha valami fontosat is töröltem volna, akkor azért elnézést kérek.
-
Farkas23
aktív tag
Jön még vki F1-ni? Mer akkor futamot lenyomhatunk!
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Sgt.Randall #36 üzenetére
Köszi!
-
Sgt.Randall
aktív tag
tessék:Farkas23
ost próbálok egy videót csinálni
-
pcguru1
őstag
válasz
Sgt.Randall #21 üzenetére
Köszi nagyon király lett,beraktam asztalra háttérnek
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Sgt.Randall #21 üzenetére
Ez jo let!!
Nekem is megcsinálod Kimivel? -
Sgt.Randall
aktív tag
-
Sgt.Randall
aktív tag
Prohardver-rFactor.F1 Team
Hozzátartozó letöltési linkek:
rFactor Lite
FSONE 2008
FSONE 2008 Trackpack
2009 F1 Trackpack
rFactor honosítás
Telemetry letöltése+ leírás
Telemetry honosításTelepítés sorrendje, értelemszerűen olyan sorrendben, mint ahogy linkelve vannak.
2009 F1 Trackpack+ a hozzá tartozó patch-ket (amit a szerver2 és a szerver3 ikon alatt talál!A szerver3 néven található letöltési file-t nem telepíted, hanem bemásolod a GameData/Locations/F12009/F109_17 mappába kell bemásolni és felülirni az előzőt!)
Szerver címeket, regisztrálás után honlapunkon megtaláljátok, vagy itt PH-n az épp aktuális hozzászólásoknál.
Készítette: Farkas23 és Dyno.
[ Módosította: ngabor2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 150db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest