- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
JColee #18157 üzenetére
persze, bármikor!
Én azért is regisztrálok egész évre, mert egyrészt elköteleztem magam, és jobban rávenném magam a futamok közötti rendszeres mozgásra is hogy aztán amikor nyáron kánikulában van verseny mosolyogva szállhassak ki a kartból és ne kelljen kitámogatni belőle
meg kicsit olcsóbb is futamonként ha regisztrálva vagy. Még akkor is ha párat kihagysz.
-
Szabesz
őstag
válasz
JColee #18146 üzenetére
Nyilván vannak különbségek, még azt is érezni, hogy mikor van megtankolva egyik-másik
De közel sem akkorák a különbségek mint az Ázsiában. Ott egyik beleprésel az ülésbe, másik meg nyugger csiga kávé előtt.
Passz, lehet csak placebó, de néha szoktunk 3*8 percet egyben menni végig (silver), ott közepe-kétharmada felé szerintem lehet érezni hogy meg-meg csúszik ott ahol addig betapadt. Olyankor egy lazább levezető kör után megint betapad rendesen. De lehet csak elfáradok addigra, és én pihenek igazából a levezető kör alatt, nem a gocart, ki tudja
-
-
-
proof88
addikt
válasz
JColee #18082 üzenetére
anno mikor kipróbáltam a shiftet, teljesen meg voltam lepődve, mert az előző nfs-ekkel szemben teljesen más volt az irányítása, meg realisztikusabb volt a mozgás is. Akkor még nem tudtam, hogy miért ez a nagy változás.
Alapvetően ha jól tudom, az nfs hasonlóan a cod-szériához, 2 fejlesztőcsapat által készül, és felváltva adják ki a részeket.Amúgy vannak itt összefüggések, kéremszépen:
A BMW M3 Challenge-et is a Blimey! csinálta. Na a lényeg az, hogy az 2007-es játék volt, de a 2009-es Shiftben amikor mentem a Bömössel, akkor pont úgy mozgott mint az M3 Challenge-ben, sőt asszem a szélzaj vagy mi is pont ugyanaz volt, meg a sóderágy is érzetre ugyanolyan volt, akkor éreztem hogy márpedig ez SimBin alap lesz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
JColee #17883 üzenetére
mod: F1 IMT 2012 1.0
pálya: Mugello v2.0 -
proof88
addikt
válasz
JColee #17841 üzenetére
megbeszéltük
amúgy tegnapelőtt töltöttem vissza asszem néhány peccset mert nem voltak fenn, leszedtem őket x hónapja mert kellett a hely
amúgy szoktam feltöltögetni rá, használom, szóval ezért változik a tartalom ...
de az a lényeg hogy bőven elég ez a tárhely ami most van -
proof88
addikt
válasz
JColee #17703 üzenetére
de bármilyen autóval lehet határon autózni és nehéz. pl mikor mentem rfactorba sima utcai honda civic-kel, tök jó volt, 1. kanyar után felfelé vissza kellett váltanom mert nem bírta felhúzni magát
ezekkel is lehet tök jó versenyt nyomni!
Stirlitz: akkor majd neked is vissza kell térned
-
-
imibogyo
veterán
válasz
JColee #17509 üzenetére
Csak este tudok hibaüzenetet mondani, most elvileg melózom.
De ha jól értem, akkor a következő telepítést kell követnem:
1, rFactor telepít
2, ctdp 06 mod
3, ctdp 06 mod 1.2.1 hotfix
4, phf1 xml bemásol ---> majd derive
5, phf1 pályacsomag
6, phf1 1.2 patchÍgy kellene csinálnom?
Én az 1.2.1 hotfixet nem raktam fel, mert az eredeti listában nem szerepel, amit ide beírtál.
-
AMD_ok
őstag
válasz
JColee #17498 üzenetére
Nem mondom,hogy szim lesz, és olyan, mint az rF, mert most próbáltam ki pont az rF-ben az F1-es autót, hát, nem gyenge, az biztos. a kettő közt tuti van egy kis szakadék,
, én csak a hangok miatt linkeltem be ezt a "tesztet" (ha átolvasod, láthatod, hogy még fékezni se tud F1-es autót rendesen a gyerek, más mondja meg neki, hogy kell
)
-
proof88
addikt
válasz
JColee #17443 üzenetére
egyáltalán nem selejtes a kormány, a tiéd az ha már itt tartunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mert nekem nem nyomja a féket randomra. Az enyém tökéletesen működik. Kíváncsi voltam h milyen lesz összehasonlítani a pár hónapossal, mert Horcsának olyanja van. Sajnos mondta Beast h az enyém hangosabb és kopottabbnak érezni... remélem kenéssel lehet segíteni rajta ... kérdezte h szedtem-e már szét, mondtam h még nem (azé is mondom h lehet h kis zsírzással jobb lenne).
Úgyhogy örülnék ha nem terjedne el h én itt selejtes dolgokat adok el.
Jól működik és nem kontaktos. Én többet nem tudtam róla mondani. Ha lenne összehasonlítási alapom egy friss G25-tel, megmondtam volna h érzésre kopottabb.
De az nem is volt zsákbamacska h több mint 2 éves a kormány és ugye nem éppen vasárnapi sofőr voltam...
-
proof88
addikt
válasz
JColee #17429 üzenetére
pedig én csak azt látom hogy kivettem az egómat a ligából és erre összeomlott
Komolyra fordítva a szót, nem kell pánikolni. Én még mindig azt mondom, hogy ki kell rakni logoutra egy rövid bemutatkozó írást, ami tagtoborzás is egyben. Másrészt meg régebben volt valami link ahol lehetett regelni ligát, az is egy lehetőség új tagok érkezésére. Nem szabad pánikba esni attól hogy aug. vége van, max később kezdődik a szezon, nagy kaland. Őrizzétek meg a hidegvéreteket!
-
cila1
aktív tag
válasz
JColee #17426 üzenetére
Ez a smiley személyes sértést jelent?
Az én olvasatomba szomorút jelent.Remélem ezt nem nekem írtad(Azt hiszem könnyű pofázni, hogy legyen már valami).Én ezt tényként írtam.Ha jól emlékszem te is láttad a vasárnap estét,hogy hányan voltunk?
Már írtam egyszer,hogy mi a F.... csináljak?Mi az,hogy minősítelek titeket is?Egyszer már írtam,hogy örök hála amit csináltál-csináltatok-tettetek a ligáért.Akkor most mi a f kötekedsz?
"-1"
-
Speedg
csendes tag
-
KaraDani
addikt
válasz
JColee #17394 üzenetére
Maxos engine boost mapping sokat segít
(a mod mauáljával ellentétben ami azt írja, hogy a 9es a max, az 1-es az
) Kicsit keményítettem a felfüggesztésen még, meg levettem a benyát quali mennyiségre. Az első 2 szektorban még lett volna, de a 3-at nem tudtam reprodukálni, -0,4 ről is kikpatam magamtól utána folyton a végén
Amúgy egész pofás kör volt már, az Eau Ruge lett csak kirívóan lassú.
-
KaraDani
addikt
válasz
JColee #17374 üzenetére
Ejj, mindenki ebben a cipőben jár, nálunk is ez van, mint láttad
Kb. hány ember, amúgy? A Vasárnap meg sajnos üti a BMW M1 Procar futamunkat
De, ha hétközben szoktatok esténként lenni szerón, felnéznék gyakorolni, ha kérhetek elérhetőséget? A mod telepítési infói megvannak.
-
JColee
őstag
válasz
JColee #17340 üzenetére
Szerver újra fut, de szükséges egy patch telepítése. A patch javítja a Hotlapsban a csapat és autóneveket (pontosabban most már kiírja azokat).
Patch 1.2Telepítési sorrend:
- elrakod a CTDP 06 modot (letöltés)
- megcsinálod az itt leírtakat
- felrakod a pályacsomagot
- patch 1.2Nem kell feltenni az 1.1-es patchet, mivel az 1.2-ben benne van az is, ami az 1.1-ben volt!
-
proof88
addikt
válasz
JColee #17300 üzenetére
na akkor még1x. Én úgy gondolom, persze a tapadása a gumiknak nem változik, viszont nagyobb sebességnél könnyebben megcsúsznak. Mert ha nem így lenne akkor 300-zal is be lehetne venni a 100-as kanyart. Minél gyorsabban mész annál kevésbé képes a gumi tapadást biztosítani -> könynebben megcsúszik -> könnyebben forog a kormány.
-
jozsi252
veterán
válasz
JColee #17291 üzenetére
Első bekezdésre válaszolva te hogy használod a kormány középrehúzást? gondolom magyarul ez akar lenni a centering spring, vagy úgykérdem hogy érdemes ezt a beállítást hagyni?
Második bekezdésnél már teljesen világos amit írtál, így már tudom akkor mi az a steering lock.
Amúgy még 1 dolgot akarok kérdezni hogy hol lehet azt beállítani hogy milyen nehezen lehessen a kormányt forgatni?
(#17292) Kleroo
Igen ez akart lenni, de akkor mostmár tudom hol a határ, könnyen meglehet érezni.
-
proof88
addikt
válasz
JColee #17267 üzenetére
hát figyelj. nem tudom
átküldtem a fájlokat nézegesd a tartalmukat
ha egyedül van fenn cila akkor egyedül át kell tudnia rakni.
egyébként továbbra sem érem ez az oldalt és fingom nincs hol tárolja h ki van tiltvaja de, adatbázisban. ja rájöttem h abba bele tudok nézni ha tdnám melyik tábla az
-
proof88
addikt
válasz
JColee #17246 üzenetére
übergyorsan tölt be, gyorsabb feltölteni rá a dolgokat, 99.9999999999999999999999%-os rendelkezésre állás. Ezt az előtte lévő netau-s tárhelyhez képest mondom, ami ugye lassabban jött be meg minden, viszont ingyenes volt és ahhoz nem volt saját domain név regelve.
szerk.: ha lesz weblap, és Szabesz benne van, feltupírozom egyik nap a mostani dizájnt, olyan webkettesre, ahogy anno beszéltük, hogy trendi legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jbl Endurance Peak 2 fülhallgató
- Uncharted Legacy of Thieves Collection és Indiana Jones and the great circle ps5 játék
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xbox Series X (dobozos) tartozékaival
- HP PROBOOK 650 G4 FHD IPS Intel core i5-8350 8GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest