Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
/callvote event 09/17 Abu Dhabi GP parancs miért Monza-ra meg a Hungaroring-re rak át?
-
cila1
aktív tag
A szavazást látva csak 7-en lennénk a következő szezonba?
Az nem sok. -
cila1
aktív tag
Nagyon üres a Hotlaps!
Idő nincs rá vagy titkok vannak? -
Zoza24
senior tag
van szerver...
-
válasz
Mastre #16474 üzenetére
Hát nem tudom miért hozzátok össze a rönót a brawn-al.
(hozzáteszem nincs velük semmi bajom)
a rönó setupjait én készitem,akármilyen sz@rok is.
Speed aki a legjobban tudja.
És még vannak/voltak a ligában akik már mentek az általam készitett setuppal.
köztük az ujoncok is,akik nem tudom hová tüntek.
ennyire nem lehetett szar a setupén asszem 2-szer kaptam setupot Zozától,
utóbbit nem tudtam hasznositani,igy az általam kreált setuppal mentem.
és amit cila emlitett,hogy küldött amikor besz@rt a vinyóm.
szal én nem vonnám bele megunkat setup ügyileg abba a trióba ami duo,ha azköszönöm,kérem kaccsojjja ki
...: amugy meg nincs szerónk...
-
Mastre
tag
Na, csak hogy én is beleszóljak egy kicsit a sárdobálásba...
Én is többször láttam, hogy repkedtek köztetek a setupok. Nem tudom, hogy ki volt a forrás, nem is ez a lényeg. Sőt, igazából még bajom sincsen vele. Az jó dolog, ha az ember több helyről kap setupot, megnézi, összehasonlítja a sajátjával, kipróbálja, stb. Viszont ami tény, legalábbis az én véleményem szerint - minden megbántás nélkül, és előre is bocsánatkéréssel - az, hogy főként 3-4 setup készült futamonként.
1. Brawn-Renault-McLaren (nyilván futamra megvoltak a változtatások, mindenki beállította magára, de hogy a kommunikáció ment, az biztos.)
2. BMW (Proof setupont, ebben biztos vagyok, sőt abban is, hogy aki kérte tőle, az megkapta)
3. Ferrari (Nálunk főleg JColee setupolt, mivel én nem értek hozzá. Néha voltak alapötleteim, amik a szárnyra, és a fokozatokra terjedtek ki, amit ő később átdolgozott. Az viszont biztos, hogy mi max ketten csináltuk a nagy részét)
4. Red Bull (róluk nem nagyon tudok nyilatkozni, ugyanis az utóbbi időben eltűntek, és előtte is gyakran csak futam előtt nemsokkal jelentek meg, és kértek valakitől setupot)Ez a 3-4 setup nagyon ritkán keveredett, és mindenki kellőképpen őrizte a titkát a többiek előtt. Én, ezt tartom a lassúságom egyik okának. JColee és az én vezetési stílusom nagyon más. Az ő setupjai jók, hiszen ő tud vele menni, én viszont nem. És mivel Ferraris voltam, több setuphoz hozzá sem jutottam. Nem is kértem, ez is igaz. A Brawn is a "lassabb" pilótáknak adott setupot, és nem JColee-nak, ahogy JColee sem adott a Brawnosoknak.
(A másik okot a lassúságomra kb nürgburgring óta tudom, amikor is volt szerencsém kipróbálni JColee technikáját <néhányan biztos emlékeznek rá, miket szerencsétlenkedett az én kocsim, amit meg más vezetett> Számomra idegen környezetben 6 kör alatt jobbat futottam, mint itthon 300 alatt. Innentől kezdve esélytelennek láttam akár csak megszorongatni is őt a hazai technikámmal)A mezőny elején azért futamgyőzelmekért, valamint a bajnokságért ment a harc, tehát nyilván mindenki féltette azt, amije van. Értem én ezt a benzinmennyiségekre, gumihasználatra is.
JColee óvása is ezért volt Japánban. Hiszen egy nem saját hibából elúszhatott volna a bajnokság.A F1 már csak erről szól, a fejlesztésekről, beállításokról, titkolózásokról. Mindamellett, hogy szeretem a társaságot, mert mindenkivel el lehet hülyülni, dumálgatni. Csakhát az élmenők között van egy ellentét, ami feloldhatatlan. (Mindamellett, hogy JColee-nak is megvan a maga stílusa, amin az sem segít, hogy folyton csak Zoza autójának hátulját látja az elmúlt 8 futamon)
A csítről pedig csak annyit, hogy az elején beszéltünk róla nem is keveset, hogy Zoza hogy lehet ilyen gyors, biztos cít. Ezt még most sem értjük, viszont a csít számomra nem tűnik valószínűnek. Kleroo-val minketten nagyon jók. Ketten meg csak nem csítelnek már. Billentyűzet nyilván előny valami miatt, ami az rFactor "hibája". Ha ezt valaki megfelelően ki tudja használni, akkor tud vele nyerni. Az más kérdés, hogy ha már szimezünk, akkor jó-e az, ha valaki billentyűvel körbeveri a mezőnyt... Viszont mivel ez csak fun a legtöbbünknek, szerintem nem gáz.
No ha még valami eszembe jut, akkor majd írok még pár oldalt
szerk.:
A vitát meg rendezzük inkább egy jó foci meccsel!
Jaj, de nagyon szeretem ezeket a F1-es meccseket. Amikor a Puskásban van, akkor ki szoktam menni.
Amúgy tőlem tényleg jöhet egy meccs, ha össze tudjuk szervezni -
LaCeeN
tag
Helyre rakom a gépem és ez fogad?
Sajnálom hogy nem tudtam résztvenni a futamon (és nem is szóltam erről)
de...
...vasárnap délelőtt már érdekesen fagyogatott a windows ha el akartam érni néhány könyvtárat a vinyón. Először ráfogtam a windowsra de miután linux is megfeküdt tőle már gyanakodtam. HD Sentinel programmal aztán kiderült hogy gazdagodott pár bad sectorral és még több gyenge sectorral. Nah mondom ennek fele se tréfa, kikapcsoltam a gépet (féltem az adataimat mert sok a munkával kapcsolatos) Hétfőn délután eljutottam végre az újért a boltba, amit csak tegnap délután tudtam beszerelni mert napközben edzést kellett tartanom és egy konferencián is megkellett jelennem. Most állt nagyjából minden helyre. Mindig csináljatok mentést a legfontosabb dolgokról!
A vitát meg rendezzük inkább egy jó foci meccsel! [link]
(vagy aki gondolja, box meccsbe is benne vagyok
)
-
cila1
aktív tag
válasz
JColee #16470 üzenetére
Még csak most múltam 40.Köszi,hogy felvilágosítasz.
Ezen nincs értelme többet vitázni.Veled úgy se lehet mert te most sértődött vagy valami miatt.
brawn-renault-cila.Ez tetszik.Remélem nincs levédve mert a kövi szezonba ezt a csapat nevet szeretném használni.
BRAWNRENAULTCILA GP
EZ LESZ A CSAPAT NEVEKöszi az ötletet.
-
JColee
őstag
Érdekes, Zoza gyorsult a tiedtől, én miért ne gyorsultam volna? Egyébként általában nem szeretem mások munkáját igénybe venni, de néha nem jön rá az ember dolgokra. Érdekes egyébként, hogy a Zoza féle setup soha nem hagyta el a brawn-renault-cila szentháromságot. Vajon miért?
Te hánytorgattad fel, hogy tőlem nem kaptál.
Másrészt nem komolyan veszem a dolgot, hanem a maxot akarom nyújtani, és ehhez folyamatos koncentráció kell. El lehet azon gondolkozni, hogy mitől van különbség az eleje és a vége között. Szerintem az, hogy ki milyen elszánt. Mert meg lehet úgy is tenni egy kört, hogy jó iparosmunka legyen, de úgy is, hogy miután megtette, nem tud rajta javítani. (~Alonso quali köre a legutóbbi futamon).
Az ember (én legalábbis) így csinálom, hogy ha megyek, akkor motiváltan megyek.Mindegy, nem is érdemes ezen a szart rágni. Az élet egy harc.
-
cila1
aktív tag
válasz
JColee #16468 üzenetére
Én minek adjak neked setupot amikor fényévekre vagy tőlem?
Amúgy én az első szezonról beszélek illetve a 2.szezon elejéről.Akkor nem adtál.Igaz nem is kértem mert tudom,hogy te komolyan veszed ezt az egészet és félted a titkaidat.De ha te se adsz másoknak akkor miért várod el illetve hánytorgatod fel másoknak,hogy neked nem adott senki?
Remélem ez a jövőbe változni fog.Nem fog senki titkolózni, megosztjuk a titkokat segítjük a társakat és akkor fog majd a szórakozásról és nem a sárdobálsról szólni ez az egész.
Amúgy te leszel a következő szezonba mert szeretnélek versenyen bedarálni. -
JColee
őstag
Erre csak azt lehet mondani, hogy sajnos technikai játék, szerintem sokat számít az is, hogy ki milyen kormánnyal vezet, milyen hozzá a pedál, mekkora képernyője van, hány fps (nagyon nem mindegy ez sem) stb. Szóval itt is lehet sajnos találni különbségeket, ezen a téren biztos, hogy nem egyenlőek a viszonyok.
Ha már itt tartunk, én sem kaptam tőled setupot, és Zozától sem kaptam. Ami azt illeti, néha Mastre ad, aztán azzal gyorsabb is vagyok néha, mert én annyira félrefejlesztek, hogy csak na. És egyszer kaptam Klerootól, még Malajziában. Ennyi. Ezért nem értem, miért én kezdjem az adogatást, ha te se adsz?
Egyébként Masternak szoktam adni, aztán gyakran kapom vissza, hogy annyira nem gyerebe a dolog. -
proof88
addikt
Amikor én úgy érzem,hogy bele teszek egy pályába összesen 800kört,tudom,hogy hol vannak a fűszálak a pálya mellett és mégis egy seccel rosszabb vagyok mint Proof vagy Jcolee.Akkor ti csaltok ezek szerint?Mert én nem az biztos.
erről beszéltem én is. Nehéz megítélni hogy ki csal ki nem, JColee is gyorsabb nálam általában, akkor rá is mondhatnám, meg mindneki mondhatja rám is aki lassabb nálam.
Ezért kéne inkább a való életben versenyezni. Ott még a Badoer sem mondhatta, hogy a többiek csalnak.
szerk.: amúgy cila igen mi itt barátok vagyunk, kebel- meg buzibarátok.
-
én kérek elnézést.
biztos már megint beszívtam akkorén igent nyomtam a köv szezonra,aztán majd meglátjuk.
nagyon megy a sárdobálás,nem tetszik ez nekem.
azt nem értem évközben miért nem jutott eszébe ez senkinek.
talán nem is baj.Amugy meg Farkas is ment sokszor űridőket,Őt se hagyjuk ki
-
cila1
aktív tag
válasz
Szabesz #16461 üzenetére
Persze igazad van.
Nekem ez a véleményem.Csak az a baj,hogy úgy látom,hogy nagyon elmérgesedett a helyzet és ez nem tetszik nekem.Sokkal jobb lenne ha barátibb hangnembe beszélgetnénk.Elvégre mi itt mindannyian barátok vagyunk!Nem így van?
Ákoska te kaptál tőlem mégpedig akkor amikor eltünt az összes setupod valami miatt.
Azt hiszem Valenciába?
Na inkább azon gondolkozzunk,hogy milyen lesz a kövi szezon.Aki kilép azt picsán rúgom.
Végre van egy összeszokott társaság erre tessék!
Azt hallottam,hogy Macy is visszajön!Nem tudom minek? -
cila1
aktív tag
úúúúúúristen!!!
Mi ez az adok kapok????
Azon nyomba szétcsapok köztetek mint rangidős legjobb pilóta.
Olvasom a hsz-eket és értetlenül állok a történtek előtt.Az nekem is fura,hogy Zoza ,hogy a francba tud menni billel így ahogy de, az is furcsa volt az idény elején illetve még most is ahogy Jcolee ment ill megy.Nem tudni,hogy ki mennyi időt áldoz erre az egészre de,gondolom az érintettek sokat.Meg is látszik az eredményen.Belém azért nem köt senki mert én mindig kiesek?Pedig én is sokszor ott vagyok a bolyba az első 100méteren!
Én már kaptam Zozától,Prooftól,Ákoskától,Lacentől,Klerotól,Farkastól,Speedgetől,Frenkytől,Ervitől,Stirlitztől setupot,Valakit kihagytam?Ja igen Jcoleet.Na tőle nem kaptam!Akkor miről is beszélünk?
A segítőkészségről?Hogy Zoza csal?Nem tudom nem vagyok a gépe elött.Meg nem is tudom hogyan kell megnézni.Az biztos,hogy sok embert nem értek hogy a francba tud úgy menni ahogy.Amikor én úgy érzem,hogy bele teszek egy pályába összesen 800kört,tudom,hogy hol vannak a fűszálak a pálya mellett és mégis egy seccel rosszabb vagyok mint Proof vagy Jcolee.Akkor ti csaltok ezek szerint?Mert én nem az biztos.
Setupok!
Mint említettem kaptam setupokat de, nem nagyon tudtam azokkal menni.Jobbat mentem a "sajáttal" amit leszedtem az rFactor.comról.Én azokat állítgattam valahová-valamerre-valamit aztán mentem.Zoza kapott tőlem setupot és láss csodát jobbat ment mint a sajáttal.
Kleró hogy jobban megy és kiegészítik egymást?
Miért ne?Nem erről szól a csapat?
Ez a társaság szerintem a legjobb.Nem szeretném ha szétesne.Proof egy kicsit most nem jön mert feláll a botkormánya.Kicsit élje ki magát aztán újult erővel megint itt lesz mert hiányozni fogunk neki.
Ne sértődjön meg senki az írásom miatt!!!!
A ti Apátok!! -
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #16456 üzenetére
igen ez így volt. Én meg valami korábbi jónak tartott setupomból indultam ki és mindent állítottam sehogy sem volt jó. Végül rájöttem hogy a lengéscsillapítókat kell defaultra visszaállítani és máris sokkal jobb.
A default lengéscsillapítók voltak a legjobbak arra apályára és komolyan fél mp-et legalább javultam velük.
Anno volt időm azokhoz is nyúlni most már nem.
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #16454 üzenetére
igen? hát most bevallhatnék egy-két ciki dolgot ...
amilyen elképzeléseim voltak a setupolásról az elején
azt már elmondtam hogy én tavaly szezon elején, ausztráliában úgy mentem, hogy egyrészt elég magasan volt az autó alja, mert hogy kemény rugózás volt, és ezen felül elöl magasabban volt az autó mint hátulegyáltalán nem volt optimális leszorítóerő, vagy ha igen, akkor az az irreálisan meredek szárnyak miatt volt amikkel kompenzáltam ezt a fost
innen nem nehéz fejlődni
Nem tudom hogy te melyik pályánál csatlakoztál hozzánk, de talán Barcelona lehetett az, mert sztem ott debütáltál és egyből megnyerted toronymagasan a futamot. Köpni-nyelni nem tudtunk. Én biztos fejlődtem addigra setupolásban, de elég láma voltam még. Kanadában is szétvertél minket, ott pedig a topspeed is számított meg a gyorsulás. Na most én Spában jöttem rá először, hogy mindaddig FOS volt a váltóm, ugyanis én sosem vittem el 19000 közeléig a motort 7-esben, hanem mindig hagytam "tartalékot", hogy szélárnyékban rá tudjak gyorsulni az előttem lévőre. Érted, 20 körös futamból néha szélárnyékban legyen tartalék, a maradék összes körben meg alszik a motor
Szóval a szükségesnél hosszabb váltóval mentem minden pályán, Spában jutottam el odáig hogy ezt nem így kéne. Spában javultam emiatt, és Monzában is. Ott már pariban voltunk. Onnantól kezdve jó voltam, leszámítva Szingapúrt ugye. Spa előtt fellángolás már Hungaroringen is volt, de annak az okát nem tudom mert valami másfél mp-cel gyorsabb voltál hotlapsban mint én vagy bárki más, de versenyen tartottam a tempótokat, aztán Sub-S kiesett és gyakorlatilag az döntötte el kettőnk között a meccset hogy én tizenakárhány mp-et álltam a boxban mert későn hívtam a szerelőket. Ott emlékszem hogy a gumi melegedés nagy issue volt a bmw-nél, és nem akart kanyarodni eléggé néhány kör után, de maximalizáltam a hátsó stabilizátort hogy túlkormányzottabb legyen a kocsi, és bár 1 körön továbbra sem voltam gyors, versenytempóban ez sokat segített.
Szóval nekem azért volt honnan hová fejlődnöm tavaly. Én tudom a konkrétumokat, elmondtam.
Monzában sikerült legyőznöm téged mert a poleból rajtoltam és kanyarra voltál belőve, ott meg nehéz előzni, a szélárnyék meg nem volt elég. De aztán Szingapúr megint off kategória volt számomra. Aztán Szuzukában nem tudom hol végeztél de ott már elég volt minden összeszedett setupolási tudás hogy gyors legyek.
szerk.: de ott már Farkas is nagyon gyors volt. Verseny elején kisodródtam, alig értem utol az utolsó körre de ő nyert. Azt nem tudom hogy Farkashoz képest hol voltál akkor, miért voltál lassabb Szuzukában. De akkor Farkas nagyon gyors volt. És akkoriban már aszimmetrikusra állítottam a nyomást meg a felfüggesztést is. Ja ezt Ervintől tanultam el Törökben, hogy az aszimmetrikus beállítás mennyire tud segíteni.
Gyakorlatilag futamról futamra tanultam újabb és újabb dolgokat.
-
proof88
addikt
válasz
Kleroo #16450 üzenetére
Most nem azért hogy letámadjak mindenkit aki azt mondja hogy a Brawn csal ...
nálam ez folyamatos körforgás volt, hogy mit gondoltam. Csal a Brawn. Nem csal. Csal. Nem csal. Nagyon feltűnő a sebességkülönbség. Billentyűzettel miért vezet ilyen jól? Billentyűzettel hogy lehet az íveket olyan jól bevenni? Kell kipörgésgátló meg abs is. Az már pluszsúly. Akkor miért ilyen gyors mégis? Kérdések sokasága. De volt itt más kérdés is. JColee kormánnyal megy, nem Brawnos. Miért gyorsabb nálam? Arra sincs válaszom. Szuzuka óta van, máshogy kellett volna állítanom a kocsit. Sikerült megcsinálnom egy jó setupot és pariban voltam JColee-lal. Na de billentyűzetes így lenyom? És a Kleroo gyerek? Ő kormánnyal megy akkor ő miért nyom le? Ott a ponttáblázat, 20 pontra van tőlem, szezon elején egy fos volt, de mióta a Brawnnál van, nagyon jó. Miért nem tudok akkor sem elég jó eredményt elérni, ha sokkal több időt ölök bele? Asszem Hungaroringnél öltem bele sokkal több időt a pályába meg a setupolásba mint korábban deeee. nem volt jó sehogyse. Minden pálya után elkedvtelenedés, miegyéb. Úgy érzem a szezon végére felnövök JColee-hoz, persze ahhoz az is kell hogy ne törjem össze. Remélem AbuDhabiban jót csatázok vele. De a Brawn? Az lehet hogy megint csítelni fog.
-
Kleroo
veterán
válasz
proof88 #16449 üzenetére
Helyes.
Ez egy felnőtt,komoly ember hozzállása.Zoza titka egyébként az,hogy évmilliók óta játszik,és csak F1es játékokkal
Nameg a lassú kanyarokban előny a billentyű. De én nem kívánok vele élniÉn nem tapadok be olyan jól,szóval nem a setupunk űberkirály. Az csak jó.
-
proof88
addikt
válasz
Kleroo #16446 üzenetére
Japánban nagyon jó autóm volt az előzőekhez képest, ha JColee-t nem forgatják ki, versenyeztem volna vele, ami szintén nagy szó ahhoz képest ami eddig megfigyelhető volt, h JColee is kilométerekre volt tőlem. Ez alapján azt mondom hogy a korábbi futamokon is lehetett volna nagyobb tempóm, ha megfelelően/máshogy állítom be az autót. Mindig van hová fejlődni. Ha JColee-lal lettem volna párban mindig, akkor nagyon gyanúsak lennétek számomra, de mivel az volt a jellemző hogy JColee is elhúzott messzire előlem, ezért azt gondolom, hogy nem csíteltek, mivel JColee-t sem gyanúsítottam csíttel. Bár JColee is fortyog miattatok, hogy miért van az hogy a lassú kanyarokban ennyire betapadtok. Ez számunkra felfoghatatlan. JColee-nak is megvan az elképzelése arról hogy hogyan érdemes beállítani a kocsit, nekem is. Neki más, nekem is más. Mégsem tudunk mit kezdeni magunkkal a lassú kanyarokban. Emlékszem valamelyik pályán az egyik lassú kanyart úgy vettem be mint még és azóta sem soha, és 3 tizeddel voltam jobb magamnál abban a szektorban, nagyon bravúros kanyarbevétel volt, meghajlok magam előtt, de még úgy is ha jól emlékszem 5-7 tizedre voltam abban a szektorban Zozától.
Szélesebb körben is osztogathatnátok a setupokat, oktató tanító jelleggel.
Mert lehet hogy jól vezettek, de gondolom a setup is beleszól, mert az egész szezon a gumikról szólt, legalábbis a részemről, ahhoz meg muszáj belőni a setupot, és az meg nem csak annyi hogy az 1. fülön állítgatok.
Persze nem akarok hazudni, lehet hogy valamelyikőtök már felajánlott nekem setupot 1x, én nem fogadtam el mert saját erőből akarok szenvedni, de valamikor majd küldhetnétek valami csoda setupot, de nem nekem.Zoza is azt írta 1x priviben, hogy MAJD elmondja hogy megy ilyen jól, aztán ebből azóta sem lett semmi.
Persze tisztában vagyok vele hogy a vezetési technikám nem tökéletes hiszen jobb lábbal fékezek, de tegyük fel hogy bal lábbal fékeznék, lehet hogy JColee ezért gyorsabb annyival nálam.
Én nem esek nektek úgy hogy mocskos csíterek vagytok, én hiszek abban hogy mindig van hová fejlődni, de örülnék ha megosztanátok velünk 1-2 infót, mert túl nagy a sebességbeli különbség a lassú kanyarokban.
-
Alap setup,meg letiltani beállitásokat ?
ez az,jó az irány a visszafelé fejlődésben
vhol irtam már,hogy amit Proof csinált setupsegédletet,az sztem kielégitő.
én sokat "tanultam" abból.
más se legyen lusta és olvassa el.
nem sok helyen van,hogy BT tag setupsegédletet ad a mezőnynek.aki nem tudja beállitani az autót ne F1-ben versenyezzen.
Vannak ligák ahol nem is tudsz egyből F1-es autóval menni.
Végig kell menned a kategóriákban,hogy F1-be ülhess.
és ahhoz bizony fejlődni kell és megtanulni beállitani az autót.félre ne értsétek,
én sem tudom beállitani az autót,de próbálom...: Ja,és csigavér emberek...
"nyugalom,a hosszú élet,rittka" -
Kleroo
veterán
Én 2 dolog miatt gyorsultam be:
1.:Jó setupokat tudunk gyártani Zozával a közös,hosszú tesztek miatt.
2.: Friss tag vagyok. Tudok/tudtam hova fejlődni. És Zoza remek mester.Egyszerűen meghozza az a gyümölcsét,ha egy jó pilóta addig kergeti a rosszabbat amíg az el nem kezd gyorsulni...Vaj van a füle mögött...
Én inkább csak nevetek ezen.... -
Szabesz
őstag
válasz
Zoza24 #16436 üzenetére
Ha már itt tartunk, nekem a kezdetektől fogva az a véleményem, hogy vaj van a füled mögött. Ezt a Brawnosodásod még jobban erősítette. Viszont engem nem érdekel ha valaki ebben leli esetleg örömét, de az ellentmodó nyilatkozatokra reagálni fogok, ti pedig szójátok az ilyeneket.
-
Zoza24
senior tag
válasz
Szabesz #16435 üzenetére
az,hogy ezt ki kezdte igazából,szerintem a napnál is világosabb...de ez a Te véleményed, tiszteletben tartom...mióta ide kerültem a ligához, egyetlen személyen kívül,mindenki normálisan közeledett felém s a hangvétel is remek volt...nálam is van egy határ amit ha átlépnek,én sem leszek túl kedves..ez van...
-
Zoza24
senior tag
válasz
JColee #16433 üzenetére
sztem neked le kéne higgadnod kissé mielőtt próbálsz eszmét cserélni
látom kissé ideges vagy,s nehezen dolgozol fel dolgokat
igen akkor Kleroo begyorsult,mert nem tudott pár dolgot,hogy mit kéne állítani ahhoz,hogy az ő stílusának megfeleljen a dolog...elmondta hogy mi nem jó,én pedig adtam pár tippet...de annyira belejött,hogy az utolsó futamokon pedig már az ő tippjeit valósítottuk meg,s én már nem is agyaltam nagyon...jah és hozzáteszem,azt gondolod biztos,hogy a setupolás miatt vagyunk ilyen gyorsak,ami azért nem egészen van így...a 3 fülből ahol lehet állítani dolgokat,én az elsőt használom, a többinél fogalmam sincs mire jók a lassú és gyors be és kirugózások és stb...állítok szárnyat,fékerőt,egyensúlyt,váltót,és még guminyomást,de azt sem nagyon,mert szinte az össze pályán ugyanazt használom...szóval a másik két fülön dunsztom sincs mi mire jó,persze Proof készített egy leírást,de nincs ahhoz kedvem,hogy még ott javítgassak dolgokat,nekem ez így elég...ha ráfeszülnék,még lehet tudnék gyorsulni,de enyi időt nem kívánok rá szánni...
ergó igen javított sokat Kleroo,de el kell ismerni,hogy jól is vezetennyi
-
cila1
aktív tag
Azért kíváncsi lennék arra is,hogy ki melyiket nyomta névszerint.Illetve,hogy ki szavazott.Gondolom a nemet azt Proof nyomta mert végre már ahogy írta "dugni" szeretne azért nem ér rá.
Mondjuk nekem megy mind a kettő.Szimezek is és utána meg d..ok.
Majd hívjál fel és adok tanácsot,hogy hogyan kell a kettőt össze egyeztetni. -
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz #16425 üzenetére
hát igen ... amúgy nem muszáj F1-ezni, át lehet térni más kocsira is
pl formula bmw, vagy formula LeMans, vagy Formula Renault 3.5, meg ilyenek, vagy Truck Racing
igazából setupolás mindenhol van. de azért tényleg 1x kéne egy olyan hogy teljesen egyenlő autókkal megmérettetni magunkat. Hogy tényleg csak a vezetői tudás számítson. Valami fun verseny keretében.szerk.: mondjuk az is érdekes h senkiházi összeverbuválódott suhancokként kezdtünk el szimezni és pont F1-et, ami elég bonyolult. Igaz hogy azért aki akart meg szánt rá időt az már vágja a dolgokat nagyjából setup terén, de nem ezzel kellett volna kezdeni sztem bár mindenki F1-ezni akart szal nem róható fel.
De pl NAGT-ben azt is szeretem hogy sokkal érezhetőbben reagál a kocsi a változtatásokra a setupban, ezért sokkal könnyebb elhinnem, hogy amit olvastam a setup leírásban, az tényleg úgy van és nincsenek kétes érzések.
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #16422 üzenetére
persze bele lehet nyúlni, nem probléma, egyszerűen átírható hogy mit lehessen és mit nem. De én mondtam anno hogy bizonyos dolgokat tegyünk alapértékre és legyenek letiltva, aztán annyival is kevesebb az állítanivaló. Mindenesetre én nyáron sem tudom mire érek majd rá, mert én melózni akarok meg hobbifejleszteni meg dugni, szal érted.
szerk.: bár hozzáteszem, amikor nyáron kiraktam a setupkat ausztráliához akkor is ha jól emlékszem 1 mp-et vertem a mezőnyre pedig minden setup publikus volt, ráadásul én a kisebb leszorítással mentem a top időt, bár ez asszem hozzám tartozik hogy én azt preferáltam mindig is a nagy leszorítással szemben. Akkor mondjuk nem tom mit csináltatok. A komplett liga összefosta magát. Ott volt egész augusztus is meg szeptember eleje aztán egy normális kört nem tudott senki összerakni meg nyafogtak a pálya miatt meg így meg úgy, én meg mindenhol betapadtam. Felraktam onboard videót amin 2x megcsúsztam, még úgy is király volt a köridőm, de JColee lebaszott hogy fos voltam ezt nem kellett vonla felrakni. Na de a köridőm még így is jó volt.
Ezzel azt akarom mondani hogy lehet meg kéne próbálni bizonyos dolgok letiltását és akkor azokhoz nem lehetne nyúlni és rövidebb idő lenne setupolni, de vannak olyan pilóták, mint én, aki kiemelkedik a tömegből és felülmúlhatatlan kört pumpál bele a pályába.
Proof voltam.
-
Frenky89
addikt
válasz
Zoza24 #16420 üzenetére
Ötletnek nem rossz egyébként. Pl.: a mostani idő felkészülési idő töredéke alatt "le lehetne tudni" egy pályát, ami a hétvégi autósok - mint pl. én - számára még akár szimpatikus is lehet.
Más kérdés, hogy rFactor-ban szerintem csak "egészben" lehet letiltani a setup-olást, ami viszont nem túl biztató. -
JColee
őstag
válasz
Zoza24 #16420 üzenetére
Forma-1hez sokminden hozzátartozik, pl nincsenek ugye segítségek. Úgyhogy ne ezen kezdjünk el erölködni. Azt se tudjuk, hogy egy igazi f1es kocsin milyen állítható dolgok vannak. Másrészt az itteni dolgoknak nincs sok köze a valósághoz, mivel a hátsó szárny légellenállása pl sokkal kisebb, mint az elsőé
Úgyhogy meg lehetne spórolni egy csomó munkát, hogy ne kelljen annyit melózni egy ilyen beállításon. blabla lehetne folytatni még sokáig. -
proof88
addikt
-
cila1
aktív tag
Felteszek egy kőrkérdést!
Ki fog illetve ki nem fog a következő szezonba részt venni.
Rohadtul érdekelne! -
Zoza24
senior tag
válasz
JColee #16409 üzenetére
huhh mik vannak már megint itt?
ehhez a beállításos dologhoz csak annyit,hogy nem tolom Kleroo segge alá,mivel az utóbbi futamokon általában az ő ötleteit valósítjuk meg,vagy volt,hogy mástól kaptam tippet (nevet nem említenék,úgyis magára ismer),szóval én csak megpróbálom kiautózni...
-
Frenky89
addikt
Abu Dhabi: 05.29?
-
cila1
aktív tag
Keresem az LMT modot de nem találom.Tudja valaki,hogy honnan lehet letölteni?
-
Kleroo
veterán
válasz
JColee #16405 üzenetére
Netán a versenyzés szó a végén? Akkor legyen f1-ezés helyette.
Ha más,akkor nem tudom ..A lényeg,hogy számomra az a kikapcsolódás,amikor Zoza 0.1secre üldöz,és magam mögött kell tartanom 5körig.Aztán minden kanyarban odavissza előzni egymást,ect.
A boxban ötletelni,mitől jobb a kocsi,miegymás.
Aik ellen őrült versenyt rendezni....
-
proof88
addikt
-
cila1
aktív tag
Nagyon úgy látom,hogy bomlik a társaság.
-
Kleroo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest