Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz Szabesz #14495 üzenetére
Ez félig oké, félig nem értem. Ha Proof-Szabesz párosnak van 100 pontja, és ekkor úgy dönt Szabesz, hogy ő mostmár aztán átül máshova, mert jót tesz a változatosság, és Proof mellé jön valaki, akkor a pont is törlődik?
proof88 Ja, én is így gondoltam, ezért nem töröltem anno
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz JColee #14493 üzenetére
Ez igaz! Csak Proof megint mesélő kedvében volt, ezért irta le a többit is
Szabesz:
Persze ezt értem! Bár nem tudom, hogy ki lenne rá képes, hogy most azért menyen át másik csapatba, hogy ők nyerjék a csapatot. De ezt valszeg nem is engednénk.
Csak itt az elején.
De amúgy az igazi úgy lenne, hogy valaki pl. kilép, ugye akkor ő elveszíti a pontjait, másképpen, akkor ami a csapathoz ment, azis elveszik. a korrekt ez lenne. És akkor nem lehetne abból vita, hogy ha vki kilép, és beül helyére vki, akkor 3 embertől szerzett pontot a csapat, hanem akkor csak a 2 embertől kapna ugyan úgy.[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
válasz Farkas23 #14484 üzenetére
Nem olvastam végig mert lusta disznó vagyok, de a te elképzelésedben az a hákli, hogy az idény végén bárki összeállhat bárkivel, hogy ők nyerjék akkor meg a csapat VB-t, és az úgy ugye nem móka. Csapat legyen a kocsi, és nem más. Szerintem nem érdemes ezen sokat töprengeni, vagy az elején le kellett volna szögezni, hogy a csapat VB nem más mint két ember pontjai együtt, vagy ahogy most is van, az autók. Mert ugye azt mondjuk, hogy pl az előző idényünkben a BMW lett a csapat VB, és nem azt, hogy PR00F-Szabesz duó.
Mert ha kell a pont hurcolás akkor álljunk át erre a rendszerre (nevek összepárosítása, és azok kerülnek be a táblázatba Frenky-Farkas xx pont etc). Ha mindkét tag egyszerre megy át másik csapathoz akkor az értelmezhető csapat név és design váltásnak, ott nincs gond az átírással.¯\_(ツ)_/¯
-
Mastre
tag
Nekem pedig egy új dolog jutott eszembe. Mi van akkor, ami pár hsz-sal ezelőtt felvetődött, ha pl Zoza beül Kleroo mellé, mert Stirlitz nem jön többet. Akkor ha átviszi a pontjait, akkor ott 3 pilóta pontjai lennének a Brawnnál?
Tehát ez csak akkor működhetne, ha a korábbi pilóták pontjait törölnék, ami pedig azért nem jó, mert mi van, ha visszajön....
Meg akkor az egész rendszer összeomlik.Egyébként meg én nem sok értelmét látom ennek a nagy felhajtásnak a konstruktőri pontok körül. Jelen esetben a BMW, a Ferrari, és talán a Red Bull esélyes arra, hogy bajnok legyen. Ezek pedig jelenleg stabil csapatok. Lehet, hogy az én mentalitásommal van baj, de a többi hely engem nem nagyon érdekel...
Amúgy is ennek nem igazán van nagy jelentőssége. Valóságban ez alapján osztják a pénzeket, de ez itt nálunk csak statisztika.És hogy egy összeesküvéselméletet is gyártsak:
Ha szezon vége előtt pl a Ferrari az első, a BMW a második... Simán lehetne, hogy Zoza, aki egyedül van, átül pl Szabesz helyére, mert több pontja volt, akkor azt viszi magával, és a BMW lesz a bajnok... Vagy ugyanez fordítva... Persze senkiből sem nézem ki, h így trükközne, még magamból sem -
Zoza24
senior tag
huhh nem voltam két órát...mi folyik itt?van itt élet úgy látom...nem ám összekaptok ilyen dolgokon,mert szétcsapok köztetek
Forza Italy!
-
Farkas23
aktív tag
válasz JColee #14487 üzenetére
Proof: Én meg örülök, hogy legalább Kleroo megértett, mer te nem nagyon voltál hajandó, csak rögtön ellenem akartál fordulni!
Azt amugy én se értem, h minek kellenek a csapatváltások, én már csak rábolintottam, mer Proof nem beszélt velem róla. Valakivel vagy valakikkel megbeszélte, utána megkérdezett engem, én meg anyit mondtam neki h nekem mind1, nem zavar.
Cila most ne értsd férre, nem gond hogy átültél, csak ezen látszik, hogy amikor kérdezek valamit, hogy mi hogy legyen, akkor kapom a választ, hogy majd, most nem, és sosincs belőle semmi. Ezért jönnek az ilyen viták, mer hiába mondom Proofnak, hogy beszéljük át, mindig nem a válasz, meg hogy mit akarok megbeszélni! És a végén csak a vita van, mer nincs megértés.
És most jött ez a vita, mer megint nem lett semmi megbeszélve. És akkor Proof van felháborodva, hogy én ezt felmertem most hozni. Na mind1, nem nagyon érdekel már a téma, mer én mindig mondom Proofnak, h megbeszéltünk-e mindent, ha nem akkor beszéljük át, mindig nem jön vissza. Pontosítanék, már nem mondogatom, mer mindig leszarja csak irogattam[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz Kleroo #14483 üzenetére
Én ezt tuti nem fogom megcsinálni, ez csak plusszmunka. És abban az esetben mi legyen, amikor Cila átment mercibe, Ervin mellé, aztán Ervin elment és Woody is utánament? Ez tiszta agyrém, csak még több konfliktushelyzetet teremt. Azt sem értem mondjuk, miért kell kétpercenként átülni más csapathoz. Főleg azt nem értem, hogy egyszerre ketten átülnek egy másik csapathoz. Annak mi értelme van?
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Azért örülök hogy Kleroo le tudta írni 1 mondatban, hogy mit is akarsz pontosan.
-
proof88
addikt
Farkas, akkor tanulj meg magyarul beszélni, mert ez volt az első kérdésed:
Mér ha valaki átmegy másik cspatba, akkor nem megy vele együtt a csapat pontjai is?
Ez úgy hangzik mintha 1 emberre kérdeznéd.Aztán ez volt a második hsz:
Hát ez de nagy hülyeség! Az mire jó, hogy ha elmennek egy csapattól és a pontok ott maradnak miközben senki nincs ott? Ha meg jön valaki és oda ül be akkor meg kap ingyen pontotkat, amiket már vki megszerzett, hát ennek semmi értelme....Tessék, én ezekre válaszoltam a nagy hsz-emmel, mert itt egyáltalán nem azt mondtad amit később mondtál, hogy egyébként te arra gondolsz hogy ha mind2 ember átmegy egy másik csapatba, pl woody meg cila együtt mentek át a williamsből a mercibe, tény hogy el lehet gondolkodni azon, hogy akkor megkaphatná a merci az ő pontjaikat. De ezt csak később írtad. Már megint túl hamar felhúztad magad.
-
Farkas23
aktív tag
válasz Kleroo #14483 üzenetére
Én is ezt irtam le, hogy ha 2-en vannak és együtt mennek el, akkor magukkal vihetik, vagy ha vki egyedül van és másik kocsiba akar beülni, akkor az is viheti.
De azt is irtam, hogy 2-en vannak és csak az egyikük megy el, akkor maradna minden.Proof:
Igen persze, mer sose várják meg az embert, h elmondjon valamit, hanem rögtön irják neki a sok okosságot, és akkor csodálkoznak, hogy nincs megfogalmazva rendesen a mondat.
És amugy meg nem értelek, én neked válaszoltam, nem JColee-nak, arról én már nem tehetek, hogy te nem figyeltél!![ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Én igazat adok Farkasnak.
Ez itt nem a való élet.
Az autók gyakorlatilag tökéletesen ugyanolyanok.
És van olyan eset,hogy nyugodtan vihetné magával a pontokat a pilóta,mert tökmindegy miben ült.(nem volt jól setupoló csapattársa,ect)
Azonban proof BMW-s példája tökéletes mintája arra,hogy a másik véglet sem jó.
Egy jó középút kellene.
-1.Csak akkor viheti a pontot,ha mind a2 versenyző ugyanoda megy
-2.Csak akkor viheti a pontot,ha ő az egyetlen versenyzőHodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
Farkas megsértődött
-
proof88
addikt
most viszont rájöttem hogy te nem minden esetben gondolod a pont átvitelt, csak bizonyos esetekben.
Viszont ezzel nem értek egyet: Tegyük fel jön 1 gyerek most a Williams-be, akkor ő a csapattal már alapból áll egy jobb helyen mint az utolsók, mivel van 31 pont a Williamsnél. Na ennek nincs értelme, mer akkor az új pilóta kapja a csapatpontokat a semmire!Az új pilóta 0 ponttal rendelkezik, csak a csapatának lenne pontja. Ha szerezne 10 pontot, akkor a Williamsnek lenne 41, de az új pilótának csak 10 pontja lenne.
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #14479 üzenetére
Itt nem arról van szó, ha 1 ember megy el vki mellől! Akkor természetesen marad a pont. Najó mind1 leszarom az egészet!!!!!!!!!!
Ügy lesz ahogy akarjátok, én már nem szólok bele semmibe se!!!!
Nem sértődtem meg, csak nem foglalkozok vele tovább mer akkor faszság...
Nem értem azt benne, hogy ha 2 pilóta szerez a csapatnak pontot, az mér a csapat érdeme? Azt tudjuk, hogy a 2 félnek külön megvan a pontja, de amit közösen szereztek csapatban, azt mér nem tarthatják meg, ha mind ketten egysuerre csapatot váltanak? És mér van egy üres csapatnak pontja? Na de mind1. Mondom nem érdekel, jobb dolgom is van ennél, h erről a hülyeségről vitázzak. Én csak megkérdeztem, rendes választ nem kaptam jött ez...[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Farkas23 #14473 üzenetére
Dredd bíró megérkezett.
Jó reggelt, ez tavaly is így volt, xy átült máshova, attól még a csapat megtarthatta a szerzett pontokat. JColee-lal értek egyet, annak nincs értelme hogy utolsó versenyen átvigye az összes szerzett pontját egy másik csapathoz. A csapat vele szerezte a pontokat.
Vegyük példának Williams-et. Most üres. Ott szerepelnek futam videón is, erre meg vegyük el a pontot a csapattól, csak azért mert a pilóták elhagyták a csapatot? Az olyan lenne, mintha egész évben senki nem ült volna Williamsben! Pedig a kék autó igenis pontot szerzett, az a csapat érdeme.
Mondok egy másik esetet. Tegyük fel, hogy van aki nem szarik bele a csapat versenybe és szeretné ha a saját csapata az élen maradna. Én pl ilyen vagyok, mert szeretném ha a BMW az élen maradna (mert egy BMW-nél csak egy másik BMW lehet jobb). Persze most nem az 1. helyen van de ez most lényegtelen. Szabesz kitalálja, hogy ő most abbahagyja a versenyzést. Akkor most dobjuk ki az ő pontjait a kukába, a BMW meg lesüllyed az x. helyre? Akkor a többi csapat csak azért előzne meg, mert a társam nem tudna tovább versenyezni.
Harmadik eset: Ace a Toyotánál volt az 1. verseny idején, akkor 6 pontot szerzett a csapatnak ... utána ment a Torohoz. Az a 6 pont a Toyotát illeti meg. A gondolatmeneted szerint el kéne venni azt a 6 pontot a Toyotától, és át kéne vinni a Torohoz. De miért? Az a csapat nem érdemli meg, mert nem az ő kocsijukkal szerezte a 6 pontot. Ace-t illeti a 6 pont és a kocsit (csapatot) akivel szerezte.Egyébként szerintem azért is az eredeti csapatot illetik a pontok, mert a csapat azért csapat hogy a 2 pilóta szorosabb összedolgozást csinál, és ha közös munkával csinálnak jó kocsit, akkor a pontok inkább azt a csapatot illetik meg. Vagy ha az egyik ember nagyon jól setupol, és emiatt a másik ember jó kocsit kap, de aztán a másik ember elmegy a csapattól, ne hogy már vigye a pontokat is, amit egyébként a társa setupjaival szedett össze.
Egyébként ez nincs szabályzatban, az igaz, de eddig még senki nem morgolódott miatta. De ha nem tetszik akkor tarthatunk róla szavazást.
-
Kleroo
veterán
+1
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Farkas23
aktív tag
válasz JColee #14474 üzenetére
Valóban az tényleg jo dolog, hogy egy csapat ott van, akibe senki nem ül és ott van nála pont, te szerinted ki látja azt, hogy ott előtte ült valaki v nem? És most nem azért, de azokért a pontokért ki dolgozott meg? Az autó egyedül vagy Cila és Woody? Mer szerintem Cila és Woody, de mindegy! És mi ez az núj pilóta h visszamenőleg megkap vmi pontot? Ilyenről nem is volt szó! Azt irtam, hogy ha valaki átmegy egy másik csapathoz és egyedül volt, akkor magával viszi, mivel azt ő szerezte, de ha ketten voltak és csak egyikük megy el, akkor természetesen nem megy a pont sehová, hanem marad. De ha viszont 2 pilóta volt és mind 2 utána egy másik csapatba ülnek együtt akkor a pontjaikat átvihetik. És igy ha jönne uj pilóta, akkor rögtön nem pontal kezd, mint ahogy te elképzeled! Tegyük fel jön 1 gyerek most a Williams-be, akkor ő a csapattal már alapból áll egy jobb helyen mint az utolsók, mivel van 31 pont a Williamsnél. Na ennek nincs értelme, mer akkor az új pilóta kapja a csapatpontokat a semmire!
A csapatpont akkor lenne jó, ha minden csapatnál 2 pilóta lenne, mer akkor mérhetné össze mindenki az erejét, mer akkor az is számítana, hogy a 2 pilóta hogy dolgozik össze! De van értelme a csapatpontoknak!
Ok és az autónak ki szerzi a pontot? Magátol megy v mi? Azt is ők szerzik csak együttes erővel!
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz Farkas23 #14473 üzenetére
Így amit te mondasz, azt jelentené, hogy nem volt senki egy csapatnál, de egyszercsak jött egy pilóta a szezon közepétől, és visszamenőleg a csapat megkapja a pontokat érte. Igaz, hogy csapat kocsija nem is volt a pályán, de a pontokat megkapja. Na ez a hülyeség. sokkal nagyobb hülyeség, mint hogy a csapatpontot nem lehet átvinni. Mondom, így a csapatot számolni sem érdemes (győzelmek száma stb. szempontból), mivel úgyis elveszik, ha az adott pilóta elmegy onnan.
Meg sem említettem a való életbeli F1et.
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz JColee #14472 üzenetére
Most nem azért, de hol beszélünk mi itt az életről? Ez egy játék, simán átmehetnek a pontok, nincsen csapat, mer te irányítasz mindent, Te kapod a csapatpontot is, ha egyedül vagy, ha ketten vagytok, akkor ketten kapjátok a csapatpontot. Most egy tök üres csapat ott áll pontal, annak mi értelme? Ez olyan mintha kiosztanék egy tök üres csapatnak 40 pontot a semmire, és az csak úgy ott van, mer senkié.
Szerintem ha csapatváltás van akkor nyugodtan vihetné magával a csapatpontokat is, de csak akkor, ha mind 2 fél átment másik csapathoz.
A csapatváltást, meg nem azzal kell büntetni, hogy akkor a csapatpontokat nem kapja meg, hanem akkor vmi más büntetést kell kiszabni, vagy betiltani a csapatváltást! -
JColee
őstag
válasz Farkas23 #14471 üzenetére
Akkor a csapatpontot el is lehetne felejteni. Végigtolom az évadot Ferkában, uccsó futamra beülök a Force Indiába és megkapják a csapatpontot? Más autóban szereztem azt a pontot, az ahhoz a csapathoz tartozik. Egyébként nem értem én ezt az átülősdi rendszert, ha évközben mindenki vált háromszor csapatot, akkor mi értelme van a csapatnak?
-
-
proof88
addikt
Akik szereztek pontot azok szezon végéig a táblázatban maradnak mindenképp.
Csak az nincs benne aki elment és nem szerzett pontot.
A csapatoknak szerzett pontba is bele kell számolni az elment pilótákat. Az furán nézne ki, ha most nekiállnék pl Torrotól levonni 40 pontot pl Hartge miatt. Vagy a Williamstől azt a 25 pontot amit szereztél nekik. -
Kleroo
veterán
Ejj ezt a sok perverz embert.
Szerintem az a homi,aki arra gondolt az írásomból
Bennem fel sem merült.
Szóval Stiltizről no info?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
cila1
aktív tag
Proof!
Nem kéne átfésűlni a pont táblázatot.Akik már nem járnak versenyre ,nem kéne őket törölni? -
proof88
addikt
Buczi Macik Walaga
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Stirlitzről nem tud valaki valamit?
Mert ez így nem jó,hogy nincs csapattársam.
Valamint Zozának sincs,és eléggé jó köztünk a viszony ....Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
Azt észrevettétek hogy az átlagnál jóval gyorsabb pilóták, akiknél gyanakodtunk hogy valami nem stimmel, mind Toyotában ültek? Most az mindegy, hogy csak 1 körön voltak-e kirívóan gyorsak vagy versenyen is, de a Toyota a közös bennük.
Pl Sub-S elég gyors volt, őt azért talán sikerült valamennyire szorongatni, de elment.
Aztán volt a Géca, de ő is elment.
Dragbajnok, szintén elment.
Most meg itt van Zoza. Ő még nem ment el. De ha ez a tendencia, ő is el fog menni.[ Szerkesztve ]
-
Zoza24
senior tag
kemény volt a tegnapi gyakfutam,pár kör után kiderült hogy halaszthatatlan melóm van (nő),így nem bírtam koncentrálniérdekes lesz az éles..a tempóról nem tudok nyilatkozni,mert nem tudtam azt sem ki mennyi naftával megy
Forza Italy!
-
Speedg
csendes tag
válasz proof88 #14448 üzenetére
Akkor már bánom hogy nem maradtam akár nyerhettem is volna a negyedik voltam asszem láttam Cila is megtöte a vasat .Vagy Mastreval küzdöttünk volna megint. Na mindegy azért versenyen nem így szoktam elengedni senkit.Bár most nem szeretnék elengedni senkit remélem betudom úgy gyakorolni a pályát hogy elég gyors legyek és ne kapjak kört.
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
proof88
addikt
válasz Speedg #14447 üzenetére
Bár előtte kicsit morcos voltam, hogy na miért nem engedsz el, de rájöttem hogy túlságosan nyomultam, főleg hogy senki nem volt közvetlenül mögöttem, ráadásul igen én bénáztam el, mert amikor láttam hogy el akarsz engedni, túlzottan nyomtam a gázt és belevittem a kocsit a falba. videóaztán volt annyi előnyöm hogy boxolás után is visszajöttem az első helyre, de ez pár körig tartott aztán csatt
-
Speedg
csendes tag
válasz proof88 #14438 üzenetére
Annyira megviselt hogy miattam törted össze a kocsit(vagyis akkor még úgy gondoltam hogy miattam volt) hogy rögtön ki is álltam Pedig nagyon jó volt a tempóm a 9. helyről kapaszkodtam föl, de ezzel a lelki gyötrelemmel nem tudtam megbirkózni
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
proof88
addikt
ma délután 3-tól kb 4-ig nem lesz szerver
ez azt jelenti, hogy akár napokig nem lesz szerver
-
nagyúr
válasz proof88 #14440 üzenetére
mentem végre pár kört a pályán.
sajna nem vettem hasznát a setupnak.neki kezdtem magam csinálni egyet.
remélem versenyre sikerül vmi értelmeset összehozni.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Kleroo
veterán
Bocsi srácok,hogy nem szóltam előre,hogy ma nem jövök,de kb 20perce jöttem rá,hogy egyáltalán vasárnap van.
Vizsgaidősuck rulz....Hodor. Hodor? Hodooor!
-
nagyúr
válasz proof88 #14438 üzenetére
tud meglepetéseket okozni ez a pálya.
amikor a kedvenc 1. kanyarban megugrott az autóm a rázókövön és balra elrepültem a falba
tiszta szerencse hogy nem jobbra repültél
sokkal jobban összetört volnaAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
Én is összetörtem: már csak 6-an voltunk: cila, woody, Speedg, Zoza (?), Mastre, én, amikor kb 23-24. kör környékén utolértem Speedg-t, le akartam körözni, és amikor el akart engedni, elvesztettem az uralmat a versenygép felett és a falba csapódtam, a szárnyaimat elvesztettem stb. Ez a pálya végén történt, ahol lemegy az ember a felüljáró alá. Szerencsére pont a boxba mentem volna már tankolni, így nem volt olyna nagyon gáz és még így is az 1. helyre jöttem vissza, de szoknom kellett a kocsit mert elhúzott rendesen. Kb. 28. körben már elég jól mentem, amikor a kedvenc 1. kanyarban megugrott az autóm a rázókövön és balra elrepültem a falba, ahol a bal első kerekem elvesztettem és a motor is megállt. Közben Speedg nem tom hova tűnt, cila is feladta. Később woody-nak elfüstölt a motor. Mastre maradt egyedül, ő befejezte a versenyt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz JColee #14436 üzenetére
a rajt után a gyors S kanyarban utol értem pár embert(nagyon lassan mentek),volt akit ki tudtam kerülni. sajna szebeszt megkoccoltam,nem nagyon,de pont elég volt hogy leessen az elsőszárny. utána be a boxba,és már nem volt tökéletes az autó,nem csak a szárny sérült.körözgettem aztán a célegyenes után rázókő,csuszás,minden volt aztán a fal.aztán ujra box de oda már az exit to monitor használatával jutottam el
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
köszönöm ,hogy részt vehettem a mai csodálatos gyakfutamon.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
nagyúr
-
Farkas23
aktív tag
Na mivel nem nagyon tudtatok segíteni, csak 2 ember, így magamtól kellett vmit összeállítani.
Remélem tetszeni fog mindenkinek!
F1 2009 Török -
cila1
aktív tag
-
Farkas23
aktív tag
Aki tudna segíteni, és szeretné, h benne legyen a videóba vmi szép jelenete a Török futamról, az irja le légszíves, hogy hányadik percben volt, és akkor azokból összeállítok kb egy 3 perces videót, és akkor azt Horcsáék is beteszik a többi videók közé!
-
proof88
addikt
Remélem azért sikerül neki még olyan szép Bahreint meg Brazilt produkálnia, mint régebben.
-
proof88
addikt
-
Zoza24
senior tag
válasz proof88 #14402 üzenetére
én világ életemben billel mentem,még kezdtem a gp2-vel,majd jött a 3,majd a 4..aztán f1c majd rfactor..szóval csak ezzel toltam...egyszer hozott egy haverom kormányt (Logitech force gt-t azt hiszem),akivel együtt voltam egy ligában,mondta hogy toljuk azzal..először fura volt,de fél órán belül sikerült jobb időt futnom az ő legjobbjánál,ami persze nem mérvadó,de őt azért idegesítette
komolyra fordítva a szót,én már nem veszem ezt nagyon komolyan,pár éve még sokat toltam,most már csak levezetés van...jelenleg a kondizás a fő hobbim...30 éves vagyok,más dolgokkal kéne foglalkoznom
nekem a társaság a lényeg,a liga hangulata,komoly emberekkel
netre néha felmentem de a kis 10 évesek nem bírták elviselni ha valaki megelőzte őket,féktávon direkt kilökték az embert...ez nekem már gyerekes volt,de most itt vagytok tiebben a ligában szeretek versenyezni,még ha nem is nyertem ezidáig,hisz nagyon nívós a mezőny
Forza Italy!
-
proof88
addikt
válasz Zoza24 #14401 üzenetére
Egyébként volt másik billes aki jól ment azért. Nem, csak Neked akarok G25-öt, mert olyan rendes vagyok. Egyébként én nem akarok billel menni, mert régen mikor nem volt kormányom, még F1C-ben hobbiból billel mentem és egy rövid időn belül kellemetlen ujjfájdalmaim lettek, meg éreztem hogy kb már szedi szét a körmöm az ujjam végét.
Amúgy én elismerem a tehetséged, de egy ilyen jól menőnek mint neked, lehetne valamilyen kormányod, hiszen ez egy fő hobbid, nem? Vagy nem is akarsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest